קודם כל שלום
מלא זמן לא פתחתי הודעה במשתמש אנונימי חח .
אוקי, המצב אצלי הוא כזה, נקלעתי בין 2 ידידות ניתן להן שמות כדי שיהיה ברור. (השמות בדויים
בלה- ידידה הכי טובה שלי המון שנים, מספרים אחד לשני הכל לא מתביישים ותמיד משתפים (היינו ביסודי ביחד, בחטיבה התפצלנו אבל שמרנו על קשר כמובן)
רינה- ידידה טובה שלי שהכרתי בחטיבה, למדתי איתה כמה מקצועות. בכיתה ח' אהבתי אותה ממש אבל היא לא רצתה אותי. בכיתה ט' הקשר שלנו התחזק והיינו באים אחד לשני ותמיד בטיולים היינו ביחד מחובקים וגם איתה הייתי משתף די הרבה. בזמן האחרון היא נותנת לי יותר ויותר רמזים לזה שהיא רוצה אותנו (לפני איזה חודש היא שאלה אותי אם אני עדיין אוהב אותה, אמרתי לה שלא, ואז היא שאלה אותי אם היא הייתה באה אלי עכשיו ואומרת לי שהיא רוצה אותי מה הייתי אומר, אז אמרתי לה שאני אגיד חבל ( =] ) ואז אמרתי לה ואם אני אגיד לך את זה מה תגידי, אז אמרה שהיא תגיד שהיא גם רוצה. וגם נסעתי איתה למסיבה לפני שבוע והיא אמרה לי שאני אהיה הראשון שלה.
ובתאכלס מה אני מחפש? אני מחפש קשר רציני אבל הבעיה שבזמן האחרון רינה הפכה לחופרת אחושרמוטה. כל הזמן שולחת לי הודעות בפייסבוק למה אנלא בא אליה יותר, ואם אני אעלם לה עכשיו שהיא עוברת בית ספר. ואני מה זה לא בנוי לכל החפירות האלה מצד בנות. מה זה אין לי כוח לזה וזה גם מוריד לי ממנה אחושרמוטה. ואיפה נכנסת בלה? בלה פשוט לא סובלת אותה. למה? אין סיבה אמיתית כנראה בגלל שהיא "גנבה" לה אותי.
ואני בדר"כ מקשיב לבלה ואני עושה לרוב מה שהיא מיעצת לי והיא חשובה לי ממש והיא לא תאהב את זה שאני עם זאת שהיא שונאת.
המצב מסובך.
בנות אתן עם חופררררררררררררר

ציטוט ההודעה

הילה אני אוהב אותך