"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
iiiiiiiii ammmmmmmm anarachist!!!!!!
אסף: yooouuuuuu willllll notttttttt doooooo spammmmmmmm everrrrr againnnn
זה שיר של סקס פיסטולס
נערך לאחרונה על ידי EnBlack; 02-09-2009 בשעה 13:20.
לא אמרתי שכל השירים שלהם אותו הדבר
אמרתי שחלק גדול מהשירים שלהם הם דומאים מאוד אותו סיגנון מוזיקה אותם ביטים וזה ניהיה חרוש אחרי כמה זמן ששומעים את השירים שלהם.
חחח מה יש לכולם גריין דיי אחלה להקה מה רע בהם?
ו-Simple- חחח מה זה פאנקיסטים מזויפים?XD קנו אותם משוק רמל אז הם לא מספיק טובים בשבילךXD
נו ברור שזה אותו סגנון!!זה רוק כבד!אז מה אתה רוצה שבאלבום אחד שיר אחד יהיה רוק כבד ואז השיר השני בלאק והשלישי רק פופ פאנק?
ואתה צודק-רוב הלהיטים והשירים של AC/DC מבוססים על אקורדים וריפים פשוטים..
גרין דיי להקת פוזה זולה פשוטה ואוברייטד בטירוף
כל השירים והאלבומים שלהם פשוטים וממוחזרים-2 שירים קצבים ואז בלדה.
לא סובל אף אחד מהשירים שלהם,לא משנה איזו תקופה-SAME SHIT.
עכשיו תהיה ילד טוב ולך תשמע Megadeth
אוו סוס בדיוק הסתיימה ההורדה של האלבום החדש![]()
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
לא התכונתי לרוק,פאנק וכו' דברתי על זה שכל השירים שלהם דומאים אין גיון כל האקורדים דומאים אותם מהירות ביטים(אותו קצב פחות או יותר)
אין מצב שיהיה להם שיר שהוא לא דומא לאחד אחר שלהם זה מעצבן.
וגריין דיי אחלה להקה נמאס שכולם אומרים שהיא גרוע בגלל השם שיצא לה.
בתכלס אם היית שומע שיר והיו אומרים לך שהוא של גריין דיי היית אומר ישר מגעיל אבל אם לא היו אומרים לך שזה שלהם היית אומר שהוא יפה(תלוי אם הוא יפה חח)
וMegadeth סתם מעפנה יש לה רק איזה 3-4 שירים טובים לדעתי
חח באתי להגיד צודק אבל פתאום הבנתי שאתה אומר שגריין די גרועהXD
מגהדת' אוכלים את גרין דיי ואת כל הלהקות בסגנון,+את RED HOT GAYS PEPPERS
מה הקשר?
גרין דיי לא משנה מה,גרועה,תתמודד
ומה הקשר לזה שאם לא יגידו לי שזה גרין דיי?השיר היחידי שאיכשהו חביב אצלהם זה 21 GUNS ואולי גם בולבול OF BROKEN DREAMS
ובמקרה את שני השירים האלה השמיעו לי בלי שידעתי שזה גרין דיי..
מגהדת' סתם מעאפנה?אתה מזכיר לי את זה שמעליך ומתחתיך שאמר על סליפנוט שהם ת'ראש ובגלל זה ת'ראש "חרא סגנון"
קודם תלמד דבר או שניים על מטאל-ואני מדבר איתך על מטאל רציני ואמיתי ולא על "מטאל" לינקין פארק.
שנית,מגהדת' אחת מלהקות המטאל הטובות בעולם אז אין לך מה להגיד שהיא מעאפנה כי היא לא.
ותשמע שירים אחרים שלהם שהם לא Symphony Of Destruction ואז תבין שהיא לא מעאפנה בכלל.
אם כבר גרין דיי מעאפנה שממחזרים את כל האלבומים שלהם.
מטאל כבד לך חמודי?תחזור תחזור לשמוע American Idiot
דווקא האלבום החדש(שיש לי אותו) אלבום סבבה לגמרי...
נערך לאחרונה על ידי WooDStocK; 01-09-2009 בשעה 21:11.
לא משנה מה תגיד מוזיקה זה ענין של טעם. ואני לא חולה על מטאל כבד או screamo וגראולי לא מת על כל אלה אין לי בעיה לשמוע אבל אני לא מת על זה
אני מעדיף פאנק ורוק יותר יפה
ותראה השמיעו לך 2 שירים של גריין דיי ואמרת שהם טובים אבל לא ידעת שזה של גריין דיי אם היו אומרים לך היית אומר שזה לא יפה
ככה זה בגלל שיצא להם שם רע אז אם ישמעו לך שיר שלהם לא תשמע אותו עד הסוף אפילו בגלל שתגיד שהם גרועים
Guns and Roses
Metallica
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
Linkin Parkkkkkkkkkkkkkk ללא ספקקק מספר אחד!!!