|
|
טוב עזבו, אין לי כוח לקרוא את התגובות שלכם.
תפסיקו לריב כמו ילדים קטנים.
ביי.
pps7
עזוב,9 " חיפה אלופה "
נערך לאחרונה על ידי Yossi Menashe; 01-09-2009 בשעה 21:04.
חחחחחחחחח ...אז ככה..
א- 3-4 שחקני הרכב משמעותיים זה לא מעט!!!
ב- לביתר יש שלוש שחקנים שלא מהנוער שהם משמעותים..בנאדו,גרשון,עידן טל...תן לי עוד מישו מההרכב שהוא משמעותי...
ג-אז נכון שאתה מכיר רק את ברוכיאן,יצחקי,הרוש,ועוד מישו....לביתר יש נוער גדול...ובגלל שהשנה התפנה מקום בסגל הרבה נכנסו...לכן אתה לא מכיר עוד שחקנים..תאמין לי שאחרי העונה הזאת אתה תדע על עוד כמה שחקנים!!!
ד- בגלל שאני לא אוהד חיפה ולא עוקב כ"כ אחרי הקבוצה..אני אשמח אם תגיד לי כמה שחקני נוער/(שחקנים כמו יצחקי-שלא גדלו בנוער אבל נחשבים שחקני בית..) יש בחיפה....
פה זה ארץ ישראל,פה זה מדינת היהודים!!!!
גדיר וכיאל...עזוב אותם בצד...
קטן-צודק
חרזי-צודק
דקל קינן-צודק
גולסה-צודק
משומר?! כולה 3 עונות בחיפה...היה בכפ"ס...הוא כמו בנאדו בביתר....
הוא גם לא צעיר הוא בן 26..לך תגיד חיפה קנו אותו בנוער..
בוקלי?תעשה טובה...הוא לא כמו יצחקי...שוב הוא שחקן שבא בגיל כבר לא צעיר והתחבר לקבוצה..אנחנו לא מדברים על כאלה!!!
ועכשיו השארתי לסוף את ארביטמן...כי זה הצחיק אותי שרשמת את זה...
בא תסביר לי למה רשמת את זה....
שחקן נוער של חיפה?!לא!
חיפה עשו אותו שחקן?! חחח תעשה טובה...
אבריטמן היה שחקן והיה לו עתיד בביתר...וגם בהפועל..הוא שחקן שלא מוצא את עצמו..וחבל שעזב...אבל הוא לא חיפאי זה בטוח...
6שחקנים ותוסיף את דבידוביץ...
לביתר יש:
הרוש,אבי ריקן,קוזו'קין,ברוכיאן,ורד,יצחקי,אלירן דנין,בן שושן...
וגם תמוז כבר כמה שנים מביתר מאז שהוא צעיר אבל לא נחשיב אותו..
ואת ויסה שהוא צעיר וביתר קנו אותו אבל עדיין לא שיחק מספיק.אז גם אותו לא נחשיב...
הבאתי לך 8 שחקנים שמשחקים בביתר הרבה...וכולם נערים!!!לא שחקנים שמשחקים בביתר כבר שמונה שנים או סמלים..למרות שזה לא משנה...
ובלי שחקנים שנכנסים בתור מחליפים:קובי מויאל,חן עזריאל,ברק משה,איתן טיבי....ואביתר ברוכיאן אח של ברוכיאן שאולי לא שיחק הרבה אבל יש לו עתיד...
יש לבית"ר נוער טוב אבל לחיפה אפילו יותר טוב, אני מדבר לא השחקנים בני 20+ אלא על הנוער שיתפתח להיות שחקנים בעוד כמה שנים
ליעד אלמליח, טאלב טווטחה, מוחמד גדיר, ועוד רבים אחרים. הנוער שלנו מלא בשחקנים מצוין והאליפות שנה שעברה הוכיחה את זה (בנוער לא בבוגרים)
בוקולי כבר הרבה זמן בחיפה.. מספיק זמן כדי להיות שחקן בית.. ורק לפני שתי עונות הוא היה אחד השחקנים הכי טובים בליגה ואפילו ברוכיאן ויצחקי לא היו מגיעים לציפורן שלו.
ארביטמן.. נכון קיבלנו אותו מביתר ב2005.. ובדרך הוא גם שיחק בהפועל, את הפריצה האמיתית שלו הוא עושה העונה בשורות מכבי חיפה.. הוא כבר מזמן לא ביתרי.
ותמוז כולה שלוש עונות בביתר וגם בהם הוא בקושי שיחק..
וויסה בכלל..
וכל הנוער הזה שהגיע הוא רק בגלל משבר כלכלי עמוק לאללה של ביתר..
גם לחיפה יש שחקנים טובים שיכולים לפרוץ עכשיו מהנוער, ולא חסר לנו..
זה פשוט אלישע שלא מעלה אותם..
ואיך שכחתי את רפאלוב שגם הוא שחקן בית..
ולמה לשים את גדיר וכיאל בצד ?! כי הם ערבים? הם עדיין שחקני בית.. ערבים, אבל שחקני בית..
נערך לאחרונה על ידי MaroKaI; 02-09-2009 בשעה 15:28.
שמתי בצד כן כי הם ערבים...לא אמרתי שהם לא שחקני בית שלכם..
בוקולי שחקן בית?עזוב..
ארבייטמן עשה את הפריצה?!איזה פריצה בדיוק?!
הוא עדיין לא פותח בהרכב!!!וגם אם הוא יעשה...זה לא שהוא של חיפה..ונכון הוא גם לא של ביתר..וגם לא של הפועל....
לגבי המשבר הכלכלי...נכון אז?זה משנה למה?
זה ההרכב...זה הסגל..ותאמין לי שאני מעדיף את עידן ורד וקובי מויאל מאשר מיכאל זנדברג אחד מטומטם...
לגבי תמוז...בגלל זה לא החשבתי אותו בתור שחקן ביתרי...
לגבי ויסה..גם לא החשבתי אותו בדיוק בגלל הסיבה שהוא לא שיחק בביתר עדיין..
אבל חכה לך תדע...
נערך לאחרונה על ידי pps7; 02-09-2009 בשעה 15:52.
מה זה הרשימה ההזויה הזאת חח
תסתכל על השחקנים שהעלו אותנו לליגת האלופות מול זלצבורג
דודוביץ'
קינן
שי ממון
אלון חרזי
רפאלוב
גולסה
גדיר
כיאל
יניב קטן
כל אלה שחקני בית ששיחקו והעלו בעצם את חיפה לליגת האלופות
לזה אתם יכולים לקרוא משמעותי
(ואל תגידו לי עכשיו שגולסה לא שחקן בית בגלל שהוא בא מטוברוק כי בתכלס את הקריירה המקצועית שלו הוא התחיל בחיפה..)
ושלא נדבר על כל השחקנים שיצאו ממחלקת הנוער של חיפה (ואני ייתן רק שמות של שחקנים משמעותיים לא סתם לא מוכרים):
מאור בוזגלו
עדן בן בסט
ערן לוי
ויש עוד רשימה ארוכה אבל לא של שחקנים שעשו פריצה (תום אלמדון אושרי גיטא תומר חמד איתן עזריה ויש עוד מלא)
לגבי יצחקי, זה יפה מה שהוא עשה ונשאר בבית"ר
אין עוד הרבה מקרים כאלה בארץ, אפילו הסמלים הכי גדולים עברו קבוצות בשביל כסף (בנאדו, שמעון גרשון, אבי נמני וכו'..)
היחיד שאני זוכר שסירב לכסף גדול היה יניב קטן שלא עבר לבית"ר בתקופת גידאמק..
אתה יודע מה..אולי טעיתי...לחיפה כן יש הרכב מלא בנוער..ובסגל..אבל לפי דעתי הנוער שעושה השנה את הפריצה גדול יותר בביתר...
לגבי יצחקי...נכון אין הרבה כאלה..אבל לפי התקשורת הוא התעצבן שהוא לא עבר..כי ביתר לא התגמשו איתו.....
בכל מקרה..לפי דעתי הוא עשה חכם גם בשבילו..וחשב לא פחות עליו מאשר על ביתר...אם היה עובר עכשיו הוא לא יכל לעזוב בינואר או אולי בסוף שנה...עכשיו שהוא נשאר יש עדיין קבוצות שרוצות אותו...קבוצות גדול יותר מהקבוצה ההולדנית יש סיכוי ענק שיעבור בינואר ..ויעשה קפיצה משמעותית לא רק בכסף...