Q נכתב במקור על ידי ^^ DeJaVu אני מדבר אליך קונדום שלא תשפיך לה בתוך הכוס שלא יקרה מצב של הריון.. שתוכל לגמור 3-4 פעמים בקונדום ואז תחליף קונדום (תלוי בכמויות שאתה מוציא) אוי, שטויות, בשביל זה קיימות הגלולות.
תיראה, בקשר לתרופות אם כדאי לך לקחת או לא, אתה יכול ללכת לסופר פארם ולהיתעץ עם מומחה. יש שמה מאוחרי הדלפק של בית המרקחת אם אני לא טועה.
Balordi© נכתב במקור על ידי EnBlack אוי אני קצת מפגר אבל לא עד כדי כך חוץ מזה שניסיתי להצחיק את עצמי מה שלא הלך ככ וגם נפל לי המצחיק ממזמן ואני מודע לכך משתתף בצערך
מממ שמע אחי אף אחד פה לא רופא אבל אתה יכול לנסות את הקונדום דורקס פרפורמה שמעתי עושה פלאים
נכתב במקור על ידי ZimmeR תיראה, בקשר לתרופות אם כדאי לך לקחת או לא, אתה יכול ללכת לסופר פארם ולהיתעץ עם מומחה. יש שמה מאוחרי הדלפק של בית המרקחת אם אני לא טועה. הקפצת.. =-O
הוא לא הקפיץ.. זה דיון מלפני יומיים.
נכתב במקור על ידי Ori הוא לא הקפיץ.. זה דיון מלפני יומיים. ארר.. וואלה ואם אתה לא מחזיר את הסמל האישי שלך אני קורא ליותאאם ואנחנו אונסים אותך
נכתב במקור על ידי Nova ארר.. וואלה ואם אתה לא מחזיר את הסמל האישי שלך אני קורא ליותאאם ואנחנו אונסים אותך מה הקשר אררר? ומה רע בסמל החדש השקעתי הרבה כדי למצוא אותו
ברור אבל הסמיילי הזה אפיין אותך
אבל כמה אפשר צריך לחדש. מה הסמיילי הזה לא יפה?
נכתב במקור על ידי Ori אבל כמה אפשר צריך לחדש. מה הסמיילי הזה לא יפה? מאוד אהבתי את הקודם
נכתב במקור על ידי Nova מאוד אהבתי את הקודם תאמת גם אני אבל הוא נהיה ישן צריך להחליף מידי פעם
חוקי הפורום