רצו אחריי 4 ערבים בכיפור אחרי המהומות שהיו בלוד אם הערבים
רצו אחריי 4 ערבים בכיפור אחרי המהומות שהיו בלוד אם הערבים
|
|
פרסמו פה באטרף אשכול שכתוב בו שאסור לשתות, ובאשכול פרסמו אתר עם סיפור של ילדה שעברה תאונה, ואז הראו באתר תמונות שלה אחרי התאונה וזה היה ממש מפחיד.
נערך לאחרונה על ידי מיכאל; 05-09-2009 בשעה 23:56.
רצו אחרי דוסים בגלל שהיתי עם גופייה ומכנס קצר במאה שערים בירושלים O_o זרקו עלי אבנים היה אחד המפחידים
שהייתי כיתה א' חזרתי הבייתה,הבית היה ריק וראיתי בסלון הופ והיה תוכנית כזאת של ילדה שיש לה ספה ענקית משהו כזה..קיצר פתאום התכבה כל החשמל בבית היה חשוך ושקט.
פתאום אני שומע נקישות על החלון מהחדר של ההורים ישר נכנסתי מתחת לשולחן של הסלון והתחלתי לבכות בשקט,
קיצר עברה לה איזה דקה אני מתחיל לשמוע צעדים!
ממש נלחצתי והתפללתי כבר שאמא שלי תחזור כבר הבייתה!
באיזה שהוא שלב שקלתי אם לתפוס איזה סכין וללכת לבדוק מה קורה בחדר אבל החלטתי להשאר מתחת לשולחן בפחד רצח כולי רעדתיי!!
לאחר איזה 5 דקות של פחד אלוהים אמא שלי דפקה בדלת ודפקתי ספרינט אחושרלוע לפתוח את הרב בריח הזה שנועל את הדלת היא נכנסה פרצתי בבכי צרחני וסיפרתי לה שיש מישהו בחדר..
קיצור מה שקרה זה ככה: מה שגרם לכל הפחד הזה היה-רטיבות בתקרה,ועכשיו נטפו להם טיפות בידיוק על הטלויזיה בחדר של ההורים ונגרם קצר והטלויזיה נשרפה,הטיפות שנקשו על גג הטלויזיה גרמו לרעשים שחשבתי שזה היה הנקישות בחלון,והצעדים בגלל שהחלון היה פתוח והשכן הסתובב לו בגינה אז זה נשמע לי כמו צעדים בתוח הבית..
קיצר כמעט חרבנתי על עצמי..סיפור אמיתי לחלוטין!
אחד הדברים המפחידים שקראו לי :
הייתי לבד בלילה בבית והתריס החשמלי שבסלון נפל ופתאום הייתה הפסקת חשמל ..
ניסיתי לצאת מהדירה במהירות מפחד אבל הדלת הייתה סגורה ..
פתאום אני שומע רעשים של הליכות ונקישות מהחדר של ההורים שלי ..
מרוב פחד לקחתי את האולר שלי ונעלתי את עצמי בחדר ..
אחרי 3 שעות ההורים שלי חזרו הבייתה והיתברר שהרעש בא מהשירותים מהמוכנת כביסה .. אופס ..
LOVE marijuana
שהייתי קטן היה לי סיוט שאני בפארק שעשועים ומישהו רודף אחרי וזה היה כזה בשחור לבן אחרי זה לא ישנתי איזה יומיים
דבר מפחיד שקרה לי...
חטפנו אר פי גי לבית שכבשנו בעופרת
הייתי בשיעור עם המורה הכי מפחידה בבית ספר - המורה לתנ"ך - איזה פחד !!