קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה | איך אני יכול לעשות שאני יוכל לעשות מצב שינה?
    על ידי Crazy_Angel בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 27-10-2007, 04:53
  2. [עזרה] איך אני ממשיך הורדה?
    על ידי Mr.OReN בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 07-07-2006, 19:17
  3. [עזרה] איך אני יודע אם יש לי TV-IN? אפשר לבדוק?
    על ידי Asaf93 בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 16:10
  4. [עזרה] איך אני מתעסק עם קלונים?
    על ידי W.B בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 08:49
  5. [עזרה] איך אני מוסיף שרתים חדשים למשחק
    על ידי הבוס בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:48
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 20

[עזרה] איך אני ממשיך הלאה עם מישהי שאני רוצה?

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

Smile [עזרה] איך אני ממשיך הלאה עם מישהי שאני רוצה?

היי..

טוב אני יספר בקצרה על המצב, אני בן 17, יש מישהי שאני רוצה כבר במשך הרבה זמן...
    היא ידידה שלי, אנחנו לא הכי קרובים, ככה שיש לנו דיבור, אבל עדיין אנחנו לא ידידים קרובים מדי..

בזמן האחרון אנחנו מדברים קצת יותר, הקטע שאני יוזם הכל, אני מתקשר אליה, אני שולח לה הודעות, ומהצד שלה כמעט וכלום, היא זורמת בשיחות, הרבה אפילו, אבל לא יוזמת בכלל...

אני קצת מתבייש להתקשר אליה ולהגיד לה בא לך לעשות משהו רק שנינו, אבל גם כשאני מנסה ליזום משהו רק לשנינו זה מרגיש לי כאילו היא מחפשת תירוצים ומנסה להתחמק, אני לא בטוח אם היא עושה את זה כי היא לא בעניין או סתם היא מתביישת..

לא יודע להסביר את זה, אבל יש לי הרגשה כזאת שהיא מעוניינת בי, מהמבטים שהיא זורקת, או מכל מיני רמיזות שונות, אני פשוט מרגיש את זה...

אני מתלבט איך להמשיך הלאה..אני לא רוצה לחפור לה וכל הזמן לנסות לקבוע איתה ולצאת איזה נואש מציק כזה.. ומצד שני אני גם לא רוצה לוותר, ואז אולי היא תחשוב שאני לא באמת מעוניין בה... אני גם לא רוצה לבוא אליה בצורה ישירה ולהגיד לה אני רוצה אותך, כי אני מפחד שהיא תגיד לי לא...

קיצר אני בדילמה קשה, מה לדעתכם כדאי לי לעשות?

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של matancohn89
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    תקשיבו לי ? אל תקשיבו לאפחד :]

ווווווי אחי חתיכת סרט..
    אהום מה אני יכול להגיד לך..
    טוב עצתי ? לדעתי.. פחות תחפור לה.. פחות תשגע.. תדבר איתה הרבה אבל אל תיזום אתה הכל..
    היא כבר תיזום לבד.. וככה היא יותר תתחבר אלייך והטבע יעשה את שלו..
    אם אתה לא יוזם והיא גם לא יוזמת כבר כמה ימים ? פרוש אחי.. היא לא בקטע.. אין מה לעשות לא תמיד הכל הולך.. זה מה שאני הייתי עושה במקומך.. נראלך סע על זה.. לא ? תחכה לעצה של מישו אחר.. =] בהצלחה אחשלי..

קרדיט ל- micmic התותח =]

מי שאוכל בשבת שבע בשבת

sahar omaisy aka matancohn(nick) style

באמת בעיהה קשה יש לנו פה ..
    שמע ש ליפתררון בבשבילך שאני חושב שהוא יצליח
    שווה לנסות
    תמצא איזה שיר היא הכי אוהבת ותרשום רותו בסטטוס של הפייסבוק (במקרה שלשתיכם יש פייס)
    ותפרס את הסטטוס איך שהיא מתחברת לפייב
    חח נראה לי רעיון טוב היא ישר תגיב לך על הסטטוס וככה לאט לאט זה יכול להתפתח
    לא חייב שיר כל דבר אם היא אוהבת איזה מערכון שים איזה משפט מחץ ממערכון
    כל מני כאלה

מקווה שעזרתי בהצלחה אחי

משתמש מתקדם האוואטר של matancohn89
    שם פרטי
    סהר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    תקשיבו לי ? אל תקשיבו לאפחד :]

ציטוט נכתב במקור על ידי LaKi LoK צפיה בהודעה
    באמת בעיהה קשה יש לנו פה ..
    שמע ש ליפתררון בבשבילך שאני חושב שהוא יצליח
    שווה לנסות
    תמצא איזה שיר היא הכי אוהבת ותרשום רותו בסטטוס של הפייסבוק (במקרה שלשתיכם יש פייס)
    ותפרס את הסטטוס איך שהיא מתחברת לפייב
    חח נראה לי רעיון טוב היא ישר תגיב לך על הסטטוס וככה לאט לאט זה יכול להתפתח
    לא חייב שיר כל דבר אם היא אוהבת איזה מערכון שים איזה משפט מחץ ממערכון
    כל מני כאלה

מקווה שעזרתי בהצלחה אחי
    לא טוב אחי.. זה לא ייתן לו כלום חוץ משיחה חד פעמית..
    הוא צריך לברר אם היא בקטע או לא ! לדעתי הפתירון שלי מציג לנו את הרצונות שלה..

קרדיט ל- micmic התותח =]

מי שאוכל בשבת שבע בשבת

sahar omaisy aka matancohn(nick) style

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

אם היא זורקת תירוצים אז ביי

Ori
    אורח

לפי מה שכתבת אתה בעצם מתאמץ ממש חזק לא להצליח..
    מה זה לא רוצה להיות ישיר?
    לא תהיה ישיר לא יצליח,תבין משהו אם אתה רוצה להצליח לעשות משהו אתה צריך לתת 100% ולעשות אותו חד וחלק אם תנסה לעשות דברים בשיטת חצי סיבוב ברווס הכי רחוק שתגיע זה שביזות ובלי הבחורה.
    אז קח את עצמך בידיים תאסוף או מץ תרים לה טלפון וראבק תזמין אותה לדייט מה יותר קל מזה?!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי YoRi צפיה בהודעה
    היי..

טוב אני יספר בקצרה על המצב, אני בן 17, יש מישהי שאני רוצה כבר במשך הרבה זמן...
    היא ידידה שלי, אנחנו לא הכי קרובים, ככה שיש לנו דיבור, אבל עדיין אנחנו לא ידידים קרובים מדי..
    מצב מושלם,היא יודעת שאתה קיים ואתה יכול לבוא לדבר איתה סתם ככה בלי שהיא תחשוב שאתה מתחיל איתה,ואתה לא תתרגש מלדבר איתה,לפחות לא יותר מידי.

בזמן האחרון אנחנו מדברים קצת יותר, הקטע שאני יוזם הכל, אני מתקשר אליה, אני שולח לה הודעות, ומהצד שלה כמעט וכלום, היא זורמת בשיחות, הרבה אפילו, אבל לא יוזמת בכלל...
    זורמת בשיחות אבל לא יוזמת ? נשמע לי מקרה קלאסי של בחורה שרוצה לקחת את הדברים לאט,תתן לה את הזמן שלה,היא רוצה שתעשה את הצעד החזק הזה קדימה ואולי תציע לה לצאת ביחד...כי אני בטוח שאם אתה לא תעשה את זה,היא לא תאזור את האומץ ותעשה את זה.

אני קצת מתבייש להתקשר אליה ולהגיד לה בא לך לעשות משהו רק שנינו, אבל גם כשאני מנסה ליזום משהו רק לשנינו זה מרגיש לי כאילו היא מחפשת תירוצים ומנסה להתחמק, אני לא בטוח אם היא עושה את זה כי היא לא בעניין או סתם היא מתביישת..
    שוב,היא בעיניין,אבל כל הקטע של היציאות והכול דיי מלחיץ אותה והיא רוצה לקחת את הדברים לאט,אל תתרגש מזה אם היא אומרת לך שהיא לא יכולה לצאת...פשוט תגיד לה "טוב שישי הבא את שלי" וזה הכול.

לא יודע להסביר את זה, אבל יש לי הרגשה כזאת שהיא מעוניינת בי, מהמבטים שהיא זורקת, או מכל מיני רמיזות שונות, אני פשוט מרגיש את זה...
    היא מעוניינת בך,אתה פשוט חסר ביטחון ולא יודע לפרש את סימני ההתעניינות האלו למשהו יותר ,אתה חושב שהיא משחקת בך.

אני מתלבט איך להמשיך הלאה..אני לא רוצה לחפור לה וכל הזמן לנסות לקבוע איתה ולצאת איזה נואש מציק כזה.. ומצד שני אני גם לא רוצה לוותר, ואז אולי היא תחשוב שאני לא באמת מעוניין בה... אני גם לא רוצה לבוא אליה בצורה ישירה ולהגיד לה אני רוצה אותך, כי אני מפחד שהיא תגיד לי לא...
    אל תחפור אבל תתקדם לאט לאט,תגיד לה שלום בבצפר,תמצא איתה תחומי עיניין דומים,למשל לדוגמא אם היא אוהבת לשחק טניס,לך תשחק איתה באיזה מגרש תשכירו ציוד והכול...אתה לעולם לא תדע אם לא תשאל...וזה לאו דווקא טניס,זה יכול להיות כל דבר,פשוט תתעניין בה קצת.
    משם הדרך שלך אל הלב שלה הרבה יותר קלה,בהצלחה אחי

קיצר אני בדילמה קשה, מה לדעתכם כדאי לי לעשות?

כדאי לך לקרוא את מה שרשמתי לך,לפחות פעמיים או שלוש כדי שלא תשכח וסתם תקרא את זה,כי אלו דברים שבאמת יעזרו לך להשיג את הבחורה,אתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה לוותר
    הכול כתוב באדום

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי PunKilla צפיה בהודעה
    אם היא זורקת תירוצים אז ביי
    קל להגיד את זה, אבל אני לא מסוגל להגיד ביי וזהו... אני לא מוכן לוותר כלכך בקלות, ניסיתי לעשות את זה, וזה לא עבד..

לפי מה שכתבת אתה בעצם מתאמץ ממש חזק לא להצליח..
    מה זה לא רוצה להיות ישיר?
    לא תהיה ישיר לא יצליח,תבין משהו אם אתה רוצה להצליח לעשות משהו אתה צריך לתת 100% ולעשות אותו חד וחלק אם תנסה לעשות דברים בשיטת חצי סיבוב ברווס הכי רחוק שתגיע זה שביזות ובלי הבחורה.
    אז קח את עצמך בידיים תאסוף או מץ תרים לה טלפון וראבק תזמין אותה לדייט מה יותר קל מזה?!
    צודק, אני קצת מפחד לבוא אליה ישיר, אני כנראה מפחד שיבוא הלא הזה שיבאס אותי, בגלל זה אני מנסה להתקרב לאט לאט, לא עובד לי משהו בנתיים..

Ori
    אורח

תראה אני אגיד לך מה שאני אומר תמיד תלך לאט לא יקרה כלום תבוא אמיתי וישיר ותראה איך הכל מסתדר..
    באמת שלא צריכה להיות עם זה בעיה, אז שתגיד לא, תאמין לי זה לא סוף העולם ולא הסוף גם מבחינתכם..
    זה אפילו יכול להועיל כי עכשיו היא תדע שאתה מעוניין אז בפעם הבאה לא יהיו סודות ואולי אז זה יצליח, מה שאתה צריך לזכור זה לא להתייאש
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 07-09-2009 בשעה 01:38.

AS Roma io non vivo senza te האוואטר של Erik Lamela
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    909
    נקודות
    58
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    AS Roma io non vivo senza te.

או או כמה שהיא בעיה קשה ומורכבת.
    גם לי יש ידידה ממש ממש אבל ממש טובה שאנחנו מדברים על הכל ומדברים כמעט שעתיים-שלוש ביום בחופש אנחנו מדברים 3-4 שעות אבל גם אצלי זו אותה בעיה שהיא לא יוזמת את השיחות אני גם מתעצבן מזה אבל חשוב לשמור על קור רוח למה זה יחמם את האווירה וחבל לוותר על ידידה כזאת לא?

אם אתה מעוניין בא ואתה בטוח ב101% שהיא מעוניינת בך אז תלך על זה אחי אל תחכה לדקה ה90 ובסוף תגלה שנגמר המשחק והפסדת וזה חבל!!!

לא חייב להציע לה לצאת אפשר סתם נגיד ללכת לטייל. תמציא לה איזה תרוץ שאתה צריך משהו שיש לה ואם היא יכולה להיפגש איתך ולהביא לך את הדבר (נגיד דיסק של שירים) וזה כבר יבוא לבד תאמין לי
    Erik Lamela 8

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

לדעתי אתה מסבך עניין ממש פשוט...
    יש את עיקרון הבבה המתחיל מכיר? העיקרון אומר ככה אם אני רוצה מאוד משהו או שאני מאמין מאוד במשהו אני אמצא את כל החיזוקים שמתרחשים במהלך היום שמתאימים לרצון שלי,אמונה שלי או השאיפה שלי.
    מה שאני רוצה לומר זה שהיא לא מעוניינת בך אלא היא סתם נחמדה וכיף לה לדבר איתך אז שחרר כי היא לא הבחורה שאתה יכול ליצור איתה קשר חברי, מצטער.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

Only god can judge me האוואטר של -David-
    לייקים
    767
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    או שכן או שלא, מה שבטוח זה אולי, וגם זה בספק.

אתה סתם מסתבך! אל תחשוב על זה הרבה!
    פשוט תגיד לה בואי נצא לאנשהו
    וזהו!
    אל תגיד רק שנינו...
    פשוט בואי נצא
    ולא בהודעה !
    תגיד לה בפנים!
    רוצה לבוא איתי לסרט?
    או
    רוצה לבוא איתי לאיזה לסרט?
    אם היא אומרת אני לא יכולה
    תגיד אז ביום אחר ותקבע יום(זה חשוב)!!!
    ואם היא עדיין לא רוצה אל תעזוב
    תחפור לה קצת
    אבל אם אתה רואה זה לא הולך אז תרד ממנה
    זהו בהצלחה

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    לדעתי אתה מסבך עניין ממש פשוט...
    יש את עיקרון הבבה המתחיל מכיר? העיקרון אומר ככה אם אני רוצה מאוד משהו או שאני מאמין מאוד במשהו אני אמצא את כל החיזוקים שמתרחשים במהלך היום שמתאימים לרצון שלי,אמונה שלי או השאיפה שלי.
    מה שאני רוצה לומר זה שהיא לא מעוניינת בך אלא היא סתם נחמדה וכיף לה לדבר איתך אז שחרר כי היא לא הבחורה שאתה יכול ליצור איתה קשר חברי, מצטער.
    אתה מבין זאת בדיוק הבעיה שלי, שאני לא מצליח לקרוא אותה, אני לא מצליח להבין אם היא בעניין או לא...
    מצד אחד יש לה יציאות כאלה שגורמות לך לחשוב שיש שם איזה משהו, למשל פעם אחת בלי קשר לכלום היא שאלה אותי אם היה לי קטע עם איזו מישהי שהיא חשבה שהייתי איתה, והרגשתי כאילו זה מציק לה..ומצד שני יש תקטע שהיא לא יוזמת כלום, ולפעמים אני מרגיש שהיא מנסה להתחמק ממני, יכול להיות שאני סתם בא אליה בזמנים לא טובים, או שאני לא בא ישיר מספיק...

בגלל זה אני לא יודע מה לעשות עם עצמי, לבוא אליה ישירות בדוגרי, ולהגיד לה או לחתוך לפני שזה יגמר ברע...

כנראה שאין תשובה לשאלה שלי, אם אני רוצה שמשהו יזוז אני חייב להתסכן...הקטע המציק שאני מרגיש שאני תקוע, מצד אחד אין לי אותה, ומצד שני אני גם מרגיש שעד שאני לא יהיה בטוח שהיא לא בעיניין אני לא יכול גם לנסות להתחיל עם אחרות..

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אמרתי לך שאתה צריך להפסיק כי הרמזים שאתה רואה הם לא באמת זה נובע מבחירת הלב ולא ממצב אמיתי.
    אם אתה רוצה אתה יכול לעשות צעד ואתה תראה שלצערי אני צודק.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    לא בא לי!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אמרתי לך שאתה צריך להפסיק כי הרמזים שאתה רואה הם לא באמת זה נובע מבחירת הלב ולא ממצב אמיתי.
    אם אתה רוצה אתה יכול לעשות צעד ואתה תראה שלצערי אני צודק.
    אני חושב שאם אני לא יעשה תצעד הזה ויקבל ת'לא, אז זה יציק לי תמיד..
    כבר ניסיתי לחתוך מזמן, אבל הרגשות כלפיה חזרו...
    לפחות אני ידע שניסיתי, וזה לא באשמתי..
    מה אתם אומרים על לנסות לשאול חברה טובה שלה אם היא בעניין? זה מפגר?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:38.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,463 | הודעות: 8,173,050 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect