היי..
טוב אני יספר בקצרה על המצב, אני בן 17, יש מישהי שאני רוצה כבר במשך הרבה זמן...
היא ידידה שלי, אנחנו לא הכי קרובים, ככה שיש לנו דיבור, אבל עדיין אנחנו לא ידידים קרובים מדי..
מצב מושלם,היא יודעת שאתה קיים ואתה יכול לבוא לדבר איתה סתם ככה בלי שהיא תחשוב שאתה מתחיל איתה,ואתה לא תתרגש מלדבר איתה,לפחות לא יותר מידי.
בזמן האחרון אנחנו מדברים קצת יותר, הקטע שאני יוזם הכל, אני מתקשר אליה, אני שולח לה הודעות, ומהצד שלה כמעט וכלום, היא זורמת בשיחות, הרבה אפילו, אבל לא יוזמת בכלל...
זורמת בשיחות אבל לא יוזמת ? נשמע לי מקרה קלאסי של בחורה שרוצה לקחת את הדברים לאט,תתן לה את הזמן שלה,היא רוצה שתעשה את הצעד החזק הזה קדימה ואולי תציע לה לצאת ביחד...כי אני בטוח שאם אתה לא תעשה את זה,היא לא תאזור את האומץ ותעשה את זה.
אני קצת מתבייש להתקשר אליה ולהגיד לה בא לך לעשות משהו רק שנינו, אבל גם כשאני מנסה ליזום משהו רק לשנינו זה מרגיש לי כאילו היא מחפשת תירוצים ומנסה להתחמק, אני לא בטוח אם היא עושה את זה כי היא לא בעניין או סתם היא מתביישת..
שוב,היא בעיניין,אבל כל הקטע של היציאות והכול דיי מלחיץ אותה והיא רוצה לקחת את הדברים לאט,אל תתרגש מזה אם היא אומרת לך שהיא לא יכולה לצאת...פשוט תגיד לה "טוב שישי הבא את שלי" וזה הכול.
לא יודע להסביר את זה, אבל יש לי הרגשה כזאת שהיא מעוניינת בי, מהמבטים שהיא זורקת, או מכל מיני רמיזות שונות, אני פשוט מרגיש את זה...
היא מעוניינת בך,אתה פשוט חסר ביטחון ולא יודע לפרש את סימני ההתעניינות האלו למשהו יותר ,אתה חושב שהיא משחקת בך.
אני מתלבט איך להמשיך הלאה..אני לא רוצה לחפור לה וכל הזמן לנסות לקבוע איתה ולצאת איזה נואש מציק כזה.. ומצד שני אני גם לא רוצה לוותר, ואז אולי היא תחשוב שאני לא באמת מעוניין בה... אני גם לא רוצה לבוא אליה בצורה ישירה ולהגיד לה אני רוצה אותך, כי אני מפחד שהיא תגיד לי לא...
אל תחפור אבל תתקדם לאט לאט,תגיד לה שלום בבצפר,תמצא איתה תחומי עיניין דומים,למשל לדוגמא אם היא אוהבת לשחק טניס,לך תשחק איתה באיזה מגרש תשכירו ציוד והכול...אתה לעולם לא תדע אם לא תשאל...וזה לאו דווקא טניס,זה יכול להיות כל דבר,פשוט תתעניין בה קצת.
משם הדרך שלך אל הלב שלה הרבה יותר קלה,בהצלחה אחי
קיצר אני בדילמה קשה, מה לדעתכם כדאי לי לעשות?
כדאי לך לקרוא את מה שרשמתי לך,לפחות פעמיים או שלוש כדי שלא תשכח וסתם תקרא את זה,כי אלו דברים שבאמת יעזרו לך להשיג את הבחורה,אתה בעצמך אמרת שאתה לא רוצה לוותר