^^זה ים או תום?חחח
אם זה ים אז אני ארביץ לך בהזדמנות הקרובה XD
^^זה ים או תום?חחח
אם זה ים אז אני ארביץ לך בהזדמנות הקרובה XD
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
|
|
^^אתה אח של ים או משהו?><
בכל מקרה מסור לו ד"ש מאסף D:
BREAKING SUCKS!
"בְּרֵאשִׁית, בָּרָא אֱלֹהִים, אֵת הַMETAL, וְאֵת DAVE MUSTAINEוְהָאָרֶץ, הָיְתָה תֹהוּ וָבֹהוּ, וְPOP, עַל-פְּנֵי תְהוֹםוְרוּחַ הַMETAL, מְרַחֶפֶת עַל-פְּנֵי הַמָּיִםיֹּאמֶר אֱלֹהִים, יְהִי HEADBANG; וַיְהִי-HEADBANGוַיַּרְא אֱלֹהִים אֶת-הָHEADBANG, כִּי-טוֹב; וַיַּבְדֵּל אֱלֹהִים, בֵּין METAL וּבֵין POP"
אז איך אתה קשור אליו בדיוק?
חבר/נערת ליווי/הומלס?
מאז שהבנתי איך משתמשים בשלט ומעבירים לMTV :\
Cute but psycho
אני השותפת סאדו מאזו הפרטית שלו, הכסף טוב
כיתה ה'-ח' RED HOT CHILLI PEPERRZ אבל ברמות מוטרפות.. הרצתי דיסקוגרפיה כל יום
כיתה ט' NICKELBACK וטעימות קטנות ממטאל..
כיתה י' והלאה.. METALLICA SLIPKNOT ACDC G&R ועוד בסגנון..
cause life got a meaning
"אם הייתי יכול לשנות לעצמי משהו בגוף,בטוח הייתי שם את התחת מקדימה שיהיה יותר נוח לשכב על הבטן"
מדברי אסי כהן..
כיתה ד-ה עם לינקין פארק ><
נערך לאחרונה על ידי Lp3x; 02-10-2009 בשעה 18:52.
אני כיתה ז' ככה לינקין פארק
כיתה ח' גריין דיי
כיתה ט' 3DG BB בולט פור מיי ולנטיין קרוספייד פאפא רוץ'.
כיתה י' של עכשיו דיי אותו דבר מחפש חדשות חח שמנגנות אותו סוג כמו נו מטאל מטאלקור ורוק כבד מן הסתם.
מה שמעניין אחותי בכיתה ב' כבר לימדתי אותה לשמוע רוק חחחח שלקחתי אותה לבצפר השמעתי לה את השיר טריי דייס גרייס נוור טו לייט.
ועכשיו היא שומעת אצ 3DG וBB
האמת שאחותי אוהבת ארץ' אנמי,סלייר,דיספייזד אייקון וDeicide..
![]()
I Keep The Bible In A Pool Of Blood,So That None Of Its Lies Can Affect Me!!!!!!!!
מכיתה ז' התחלתי לשמוע פאנק ב10 שקל כמו גוד שרלוט.
משם גרין דיי בלינק 182..
משם איירון מיידן מטאליקה וכולי..
ועכשיו אחרי שסיימתי זה כבר זפלין צ'אק ברי הנדריקס..
אז התחלתי לשמוע רוק מז' בערך
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"