|
|
יהדות היא לא לאום בכלל.. זה התחיל בגלל האנטישמיות כדי להרוג "יהודים".
יהדות היא דת לכל דבר.
אני אוכל חזיר,זאת לא בושה כל אחד עם האמונה שלו!
ואני יכול להגיד לכם שזה מאוד טעים!
ואני מכיר המון אנשים שפעם שמרו כשרות ואמרו שחזיר זה מגעיל למרות שהם לא טעמו את זה אבל אחרי כמה זמן הם הפסיקו עם האמונה והם אומרים שחזיר זה טעים...
לנושא:
לא ניראה לי שלדג יהיה טעם של בשר O.O
לתגובה:
מה זאת אומרת מתבולל?
אני יודע שזאת מילה אבל אני וכל הכיתה אוהבים לומר:
"ימתבולל" "ימתבולל בשוקולד" ושטויות אחרות...
משתמש יקר , עברת על חוקי החתימות ,
קרא את חוקי החתימות להבא.
המשך יום טוב צוות הנהלת האתר !
חחחחח מייקל יש הבדל קצת בין ההגדרה של הדת ליהודי ובין ההגדרה של הנאצים ליהודי (7 דורות אחורה, לא?)
תראה, אתה יכול לא להכיר בי כיהודי אבל זה לא באמת משנה לי משו, אני יודע שאני יהודי בדיוק כמוך וכמו כל שאר היהודים וכן - אני לא מאמין בה'.
אם ישאלו אותי איזה דת אני, אני אגיד יהודי למרות שאני לא מאמין
זה קצת מסובך הנושא הזה וקצת מסובך להסביר, אבל מי אתה שתחליט אם אני יהודי או לא? האמונה זה מה שהופך אותי ל-לא יהודי?
אני לא מאמין שכל החיים שלך שמרת על כל המצוות, ככה שעל מישהי שאכלה חזיר אתה לא יכול להגיד שהיא לא יהודייה. אולי מבחינת דתי קיצוני אם פעם אחת לא שמרת שבת אתה הלא יהודי פה, למרות שאתה מאמין. אגב, אין לי מושג איזה מצוות אתה שומר או לא אז מתנצל אם טעיתי.
בכל מקרה, תסביר לי למה אתה יהודי ולמה אני לא, אני אשמח לשמוע.
זה פשוט. אני יהודי, כי נולדתי יהודי. אני שייך ללאום היהודי. עפ"י ההלכה, אני יהודי (אמא שלי יהודיה). זה שאני אתאיסט לא מבטל את הלאום שלי.
נכון יהדות זו לא לאום, זאת דת. ליהדות אני לא מגדיר את עצמי כשייך. זה לא אומר שאני לא יהודי.
"פשוט כך". יפה אמרת.
מדוע טמבל? האם קשה לך לקבל את העובדה שאני לא מאמין וסטטיסטית יותר חכם ומשכיל ממך?
נכון, אני יהודי לא שומר מצוות (למרות שיש מצוות שאני כן שומר).
כשישאלו אותי איזו דת אני אגיד - כלום. אתאיזם זה לא דת. עצם העובדה שנולדתי לבית יהודי, כן אומר שאני יהודי.
בהצלחה בלימודי האזרחות, כנראה שאתם עדיין לא למדתם.
די אכפת לי שאתם אתאיסטים !!!!
ואם הייתם יהודים טובים לא הייתם מציקים לנו עם החזירים מה הבעיה שלכם?? מיצידי לכו לדחוף שרימפס לתחת