קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] איך לא לצאת הידיד ההומו??"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 17-01-2012, 23:11
  2. [דיון/שאלה]להפסיק להיות הידיד
    על ידי B1ackSn0w בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-02-2009, 19:11
  3. [דיון]איך אתם מגדירים אגדה?
    על ידי The Mad Hatter בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 30-10-2005, 19:33
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 6 << ראשון ... 23456 אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 90

דיון|איך לא להיות הידיד ההומו? - עמוד 4

Ori
    אורח

שוב דעה של ילד וזה בסדר כי אתה בדעה שמתאימה לגילך..
    שוב תגדל תבין כי לפי התגובה שלך לתשובה שלי לא הבנת עשירית ממה שכתבתי לא באתי אליך בטענות כלשהן אלו היו דוגמאות גלובליות..

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    שוב דעה של ילד וזה בסדר כי אתה בדעה שמתאימה לגילך..
    שוב תגדל תבין כי לפי התגובה שלך לתשובה שלי לא הבנת עשירית ממה שכתבתי לא באתי אליך בטענות כלשהן אלו היו דוגמאות גלובליות..
    טוב לי אין בולבול להתווכח איתך , מה דעה של ילד ומה לא ..
    רוב הפורום פה הם "ילדים-נערים" ורואים את זה בתור מש'ו חיובי.
    הבנתי יותר מידי ... , אתה מנסה ללמד פה "ילדים" - כמו זה שפתח את האשכול שידידות זה סתם , אבל הוא ביקש עזרה וטיפים ועוד כמה גם ענו ..
    אז מה אתה רוצה שנגיד לך ?
    אנחנו ילדים , כעע לי מאוד חשובות הידידות שלי .. אז אם אתה אומר שזה שטיות וזה דבר לא טוב , אדיוססס כי לפחות בגילאים האלו זה ממש מוסיף.

מה גם בטווח גילאים האלו חשבת ככה ? ידידות זה סתםם ? חחחחח באמת שהפסדת .

שיהיה לך לילה קסום ושנה טוב
    חתימתך נערכה, גם אם היא לא עוברת על חוקי הגודל היא עוברת על מגבלות הטעם הטוב.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי oneel2 צפיה בהודעה
    טוב לי אין בולבול להתווכח איתך , מה דעה של ילד ומה לא ..
    רוב הפורום פה הם "ילדים-נערים" ורואים את זה בתור מש'ו חיובי.
    הבנתי יותר מידי ... , אתה מנסה ללמד פה "ילדים" - כמו זה שפתח את האשכול שידידות זה סתם , אבל הוא ביקש עזרה וטיפים ועוד כמה גם ענו ..
    אז מה אתה רוצה שנגיד לך ?
    אנחנו ילדים , כעע לי מאוד חשובות הידידות שלי .. אז אם אתה אומר שזה שטיות וזה דבר לא טוב , אדיוססס כי לפחות בגילאים האלו זה ממש מוסיף.

מה גם בטווח גילאים האלו חשבת ככה ? ידידות זה סתםם ? חחחחח באמת שהפסדת .

שיהיה לך לילה קסום ושנה טוב
    אני נותן דעה יותר מתקדמת אתם תבחרו אם להקשיב לה או לא כי תכלס תאמין לי החיים יפים גם בלי כל הווג'ערס שאתה מנסים ליצור

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

אני אחתום את הדיון הפורה הזה באימרה:
    אין דבר כזה ידידים!
    ידידות זה מצב של בין אני מת לזיין אותה לבין אני מזיין אותה עכשיו..
    עוד הגדרה שאני משאיל מאיזה סטנדפיסט:
    ידידות זה אינטרס
    היא אוהבת להשאיל ממך דיסקים ואתה מת לזיין אותה

קיצור תבחר את ההגדרה שיותר מדברת אליך
    תודה תודה תודה לך!

ואני רוצה לציין שוב את עמדת קידום האינטרסים
    של אחד הצדדים ביחסי ידידים =]

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

יש לי ידידה אחת שבאמת אף אחד מאיתנו לא נמשך לשני.

חוץ מזה, כל ידידה זה או בחורה שאתה לא רוצה והיא כן, או מישהי שניסית להתחיל איתה, ופוף תראה, זה מה שיצא
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

עוד מושג שצריך להיפטר ממנו: יחסים אפלטונים.
    תבינו משהו אין דבר כזה אין קשר שהוא נטול אינטרסים פשוט אין!
    לא משנה כמה למה איך מתי ואיפה תגידו את זה זה פשוט לא יהיה נכון, לכל קשר שמתחיל יש איזה שהו אינטרס 99.99999999999999% מהמקרים זה משיכה פיזית וב 0.00000000000001% מהמקרים זה מתחיל בגלל איזה סיבה שולית אחרת שאחר כך מתפתחת למשיכה פיזית אין באמצע ואין חריגים פשוט אין...
    ואם במקרה יש לך ידידה שאתה חושב שהקשר שלך איתה הוא לא בגלל הסיבה הזאת אז יש לזה הסבר אחד..
    היא פשוט מתנהגת בצורה מושלמת כמו בחור.
    אתה פשוט ממציא אחוזים ואומר שאני טועה וזהו אין מצב אחר...
    אני הרגע הבאתי לך דוגמא שסותרת את כל מה שאמרת ואין לך איך להתמודד עם זה.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

אני חייב להוסיף שגם אני נמנע מידידות אחרי הכל,
    אני מאוד אוהב ליצור נוחות גבוהה עם אנשים, אבל
    מעבר לנוחות עם בנות, הן לא ידידות קבועות שלי
    שאני מדבר איתן באופן קבוע, אני אוהב להשאיר את
    כולן על אש נמוכה, ככה הערך שלך נשמר, וגם אני
    לא צריך צד נשי שייעץ לי כי אני יודע מה אני רוצה
    ברבה יותר טוב ממה שהן יודעות

והדיון הזה סתמי בתכלס, אני כבר אמרתי מה שיש
    לי להגיד שידידות זה מצב קיים, וזה לא משנה
    אם זה טוב או לא - תלוי מה אתה רוצה.
    נערך לאחרונה על ידי Shon60; 19-09-2009 בשעה 15:26.

Ori
    אורח

אני לא ממציא אחוזים אני נותן דעה בלבד לא אמרתי שיש איזה מחקר שקבע את זה, תראה אני לא בא להיכנס לך לחיים הפרטיים אבל אם תקרא כל מה שכתבתי לאוניל אתה תבין את הכוונה שלי מעבר למה שכבר כתבתי אני לא יכול להוסיף.
    תראה אני בהחלט לא בא להגיד לך שאתה טועה או משהו פשוט יש דברים שאתה בעצמך עדין לא יודע, שכניראה עם הזמן תבין.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אני לא ממציא אחוזים אני נותן דעה בלבד לא אמרתי שיש איזה מחקר שקבע את זה, תראה אני לא בא להיכנס לך לחיים הפרטיים אבל אם תקרא כל מה שכתבתי לאוניל אתה תבין את הכוונה שלי מעבר למה שכבר כתבתי אני לא יכול להוסיף.
    תראה אני בהחלט לא בא להגיד לך שאתה טועה או משהו פשוט יש דברים שאתה בעצמך עדין לא יודע, שכניראה עם הזמן תבין.
    אני מרגיש שכשאתה רואה שהצד השני בוויכוח צודק ואין לך איך להתמודד עם זה אתה אומר "עם הזמן תבין".

אני יודע למה אתה מתכוון,עם הגיל מתבגרים ורואים את הדברים בפרספקטיבה אחרת,אבל אני מכיר גם ידידים בגיל יותר מתקדם בחיים שלהם שאין להם שום משיכה מינית.

אתה כנראה מדבר ככה בגלל שאתה מכיר רק מצב מסויים,אבל גם קיים מצב אחר של ידידים אמיתיים,זה ממש נדיר,כמו למצוא חבר אמיתי שיקריב את החיים שלו למענך,אבל יש דברים כאלו.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    אני מרגיש שכשאתה רואה שהצד השני בוויכוח צודק ואין לך איך להתמודד עם זה אתה אומר "עם הזמן תבין".

אני יודע למה אתה מתכוון,עם הגיל מתבגרים ורואים את הדברים בפרספקטיבה אחרת,אבל אני מכיר גם ידידים בגיל יותר מתקדם בחיים שלהם שאין להם שום משיכה מינית.

אתה כנראה מדבר ככה בגלל שאתה מכיר רק מצב מסויים,אבל גם קיים מצב אחר של ידידים אמיתיים,זה ממש נדיר,כמו למצוא חבר אמיתי שיקריב את החיים שלו למענך,אבל יש דברים כאלו.
    אתה נכנס פה לאיזור שהוא ממש לא קשור, תראה אני אומר לך בשיא הכנות אני מנסה בכל הכוח להבין למה אתה מגן על מיתוס ולא מצליח לי, בגלל שברור כשמש שאתה מבין על מה אני מדבר אבל בכדי לא לוותר על המציאות שאתה מכיר אתה ממשיך להגן עליה בחירוף נפש.
    ושוב כמו שאמרתי לאוניל אתה כרגע בשלב בחיים שזה מקובל ואפילו תקין אבל במשך החיים אתה תבין את מה שאמרתי ובדיעבד אפילו תסכים עם זה כי האמת האפלה היא שפשוט, ההמצאה הזאת היא פרי הדימיון שלך כדי לכפות על חסרונות שאתה חושב שיש בך ע"י הקפתך באנשים שמשלימים את החסר.
    בפיסכואנליזה שדרווין הגה אנחנו מחפשים את השלם שלנו באנשים אחרים מה שמונע באופן ישיר ולא מודע ע"י החלק שאחראי על הדחף המיני שלנו (זה סתם כדי שתחכים).

ועוד משהו אולי קראת ואולי לא אבל מה שבטוח לא התייחסת לזה למרות שזה נכון...
    תסביר לי בבקשה את התופעה שאנשים יותר מבוגרים לא מחזיקים ידידים..
    אם לפי מה שאתה אומר זה צורך שיש לכל אחד?

ואני לא מדבר על מכרים לעבודה ודברים כאלו..
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-09-2009 בשעה 02:41.

אתה נכנס פה לאיזור שהוא ממש לא קשור, תראה אני אומר לך בשיא הכנות אני מנסה בכל הכוח להבין למה אתה מגן על מיתוס ולא מצליח לי, בגלל שברור כשמש שאתה מבין על מה אני מדבר אבל בכדי לא לוותר על המציאות שאתה מכיר אתה ממשיך להגן עליה בחירוף נפש.
    ושוב כמו שאמרתי לאוניל אתה כרגע בשלב בחיים שזה מקובל ואפילו תקין אבל במשך החיים אתה תבין את מה שאמרתי ובדיעבד אפילו תסכים עם זה כי האמת האפלה היא שפשוט, ההמצאה הזאת היא פרי הדימיון שלך כדי לכפות על חסרונות שאתה חושב שיש בך ע"י הקפתך באנשים שמשלימים את החסר.
    בפיסכואנליזה שדרווין הגה אנחנו מחפשים את השלם שלנו באנשים אחרים מה שמונע באופן ישיר ולא מודע ע"י החלק שאחראי על הדחף המיני שלנו (זה סתם כדי שתחכים).

ועוד משהו אולי קראת ואולי לא אבל מה שבטוח לא התייחסת לזה למרות שזה נכון...
    תסביר לי בבקשה את התופעה שאנשים יותר מבוגרים לא מחזיקים ידידים..
    אם לפי מה שאתה אומר זה צורך שיש לכל אחד?

ואני לא מדבר על מכרים לעבודה ודברים כאלו..

אתה לא צודק (שוב..)
    לאנשים מבוגרים אין ידידות , כי הם כבר לא מעוניינים בזה הם מחפשים קשר רציני וארוך...........
    אתה מנסה להוציא אותנו בכוח מפגרים , ומשתמש בגיל שלך כדי להראות לנו שאנחנו טועים.
    אז אולי בשלב כזה בחיים ידידות זה דבר חשוב ??
    בגלל שלך לא היו ידידות (סליחה אם אני טועה) בגיל הזה אתה חושב שזה דבר
    לא טוב ודבר שגוי , אבל לך ותגיד לכל העולם ואישתו שיש להם שאתה הצודק פה.
    אתה מנסה להראות לנו שבעוד X שנים אנשים ככה וככה , ואני שואל אותך מה רע בזה שבגיל שלי יש לי ידידות? - תענה לי על זה , כי עד עכשיו ראיתי את זה בתור דבר מאווווווווווד חיובי.

עכשיו אני לא מתבייש להודות שאני טועה, להיפך אשמח ללמוד מש'ו נכון ולהשכיל , אבל הפעם אני לא מסכים איתך 'צטער .

Ori
    אורח

וואו איך כל פעם החוסר רצון שלכם להתבגר מצליח לדחוק אותי לפינה שלא נישאר לי מנוס ממנה חוץ מלהתייאש מהדור הפגום הזה שלכם..
    אין לכם בכלל בסיס להתווכח עליו אמרתי את זה פעמיים ואני אגיד את זה שוב, אתם לא מבינים עשירית מהחיים שלכם ואתה מנסים לחנך אותי לפי אידיאל שאתם תופסים כנכון למרות שברור כשמש שהוא המצאה של המוח הקודח שלכם...
    תראה אני לא מנסה לשכנע פה אף אחד כל הדיון הנלוז הזה נבע מכך שהבעתי דעה ומישהו הגיב עליה אם תשים לב לאורך כל הדיון הזה רק פעם אחת אמרתי למישהו שהוא טועה, ואתם לעומת זאת כל משפט פותחים בטענה הזאת, לרוב אדם שמגונן בחירוף נפש ובצורה מתגוננת על רעיון הוא אדם שיודע שיש פגם בדעה שלו אבל פשוט מפחד להתנתק ממנה כי זה הדבר היחיד שהוא מכיר והוא מפחד לחיות בלעדיו..
    עכשיו תבחרו אתם מה אתה רוצים לעשות כי לי באמת נשבר לנסות לפתוח את העניים שלכם לאמת.
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 20-09-2009 בשעה 23:13.

וואו איך כל פעם החוסר רצון שלכם להתבגר מצליח לדחוק אותי לפינה שלא נישאר לי מנוס ממנה חוץ מלהתייאש מהדור הפגום הזה שלכם..
    אין לכם בכלל בסיס להתווכח עליו אמרתי את זה פעמיים ואני אגיד את זה שוב, אתם לא מבינים עשירית מהחיים שלכם ואתה מנסים לחנך אותי לפי אידיאל שאתם תופסים כנכון למרות שברור כשמש שהוא המצאה של המוח הקודח שלכם...
    תראה אני לא מנסה לשכנע פה אף אחד כל הדיון הנלוז הזה נבע מכך שהבעתי דעה ומישהו הגיב עליה אם תשים לב לאורך כל הדיון הזה רק פעם אחת אמרתי למישהו שהוא טועה, ואתם לעומת זאת כל משפט פותחים בטענה הזאת, לרוב אדם שמגונן בחירוף נפש ובצורה מתגוננת על רעיון הוא אדם שיודע שיש פגם בדעה שלו אבל פשוט מפחד להתנתק ממנה כי זה הדבר היחיד שהוא מכיר והוא מפחד לחיות בלעדיו..
    עכשיו תבחרו אתם מה אתה רוצים לעשות כי לי באמת נשבר לנסות לפתוח את העניים שלכם לאמת.
    זה לא החוסר בגרות שלנו , זה אתה שלא היו לך ידידות הופך ת'עיניין כלא חשוב.
    האמת שגם הפעם ידעתי שתשתמש שוב בגילך כדי להראות שאתה צודק ..
    ת'צודק אנחנו לא מבינים מר גאון שמתחמק כל פעם מהשאלות בקלאסה ..
    מה יש לי להמציא בידיוק ??, איזה מניע יש לי לשקר ? , על הזין שלי כל מה שהפורום הזה חושב עליי .
    כי לאורך כל הדיון הזה אתה אומר שטיות ומנסה להצדיק את עצמך באמצעות גיל וניסיון חיים.
    שאלתי אותך מה הבעייה עם זה שיש לי הרבה ידידות בגיל הזה נאאדה לא אמרת כלום.
    שים לב שמשהתלחת לדון איתי ועם סנופקין אתה מתכסה כמו חמור בגיל שלך .

אני אגיד עוד פעם ! לא משנה לי מה אתה חושב , המנהל חושב וכול מיש'ו אחר , כל עוד זה טוב לי אני ימשיך עם זה (:
    אני לא מפחד להתנתק מכלום , עובדה שאמרתי אתה צודק בככה וככה , הסכמתי חלקית .

ותפסיק לשחקת'ה בן 50 עם ניסיון חיים , כי וואלק זה לא מוסיף לך .

לילה דוווב
    נערך לאחרונה על ידי oneel2; 20-09-2009 בשעה 23:42.

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי oneel2 צפיה בהודעה
    זה לא החוסר בגרות שלנו , זה אתה שלא היו לך ידידות הופך ת'עיניין כלא חשוב.
    האמת שגם הפעם ידעתי שתשתמש שוב בגילך כדי להראות שאתה צודק ..
    ת'צודק אנחנו לא מבינים מר גאון שמתחמק כל פעם מהשאלות בקלאסה ..
    מה יש לי להמציא בידיוק ??, איזה מניע יש לי לשקר ? , על הזין שלי כל מה שהפורום הזה חושב עליי .
    כי לאורך כל הדיון הזה אתה אומר שטיות ומנסה להצדיק את עצמך באמצעות גיל וניסיון חיים.
    שאלתי אותך מה הבעייה עם זה שיש לי הרבה ידידות בגיל הזה נאאדה לא אמרת כלום.
    שים לב שמשהתלחת לדון איתי ועם סנופקין אתה מתכסה כמו חמור בגיל שלך .

אני אגיד עוד פעם ! לא משנה לי מה אתה חושב , המנהל חושב וכול מיש'ו אחר , כל עוד זה טוב לי אני ימשיך עם זה (:
    אני לא מפחד להתנתק מכלום , עובדה שאמרתי אתה צודק בככה וככה , הסכמתי חלקית .

ותפסיק לשחקת'ה בן 50 עם ניסיון חיים , כי וואלק זה לא מוסיף לך .

לילה דוווב
    בחיי אלוהים יצא לי לדבר עם קרשים אבל אתה קיר בטון מה הקשר בין מה שאני כתבתי לבין מה שאתה כתבת תגיד לי?
    איפה התחמקתי אם ההית אשכרה קורא מה כתבתי ההית מבין למה אני מתכוון..
    אני נגד ידידות באופן גרוף כי זה רק אשלייה!!
    עכשיו זה מובן?!

אוקי תתקנו אותי אבל השאלה של הבחור הייתה איך לא להיות הידיד ואיך להיות ידיד בפוטנציאל ...

העצה שלי פשוט שאתה מכיר מישהי תתחיל לרמוז לה, בעקיצות קטנות ויפות.
    תשים עלי לפעמים ידיים, תעשה לה נעים דברים כאלה ...

והכי חשוב אל תתנהג אליה כמו אל חברה שלך, אל תתן לה להרגיש בנוח יותר מדי איתך.
    היא צריכה להתבייש כזה , לדאוג מה אתה חושב עליה ...
    אם אתה מגיע למצב הזה שיהיה אכפת לה מה אתה חושב עליה אתה כבר לא ידיד הומו כי ליד ידיד הומו היא יכולה להתנהג איך שבא לה ... היא תתנהג איך שהיא רוצה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,756 | הודעות: 8,201,349 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect