קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] אחת שאני ממש בקטע שלה, בן 17
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 23-05-2011, 15:20
  2. [עזרה]אוהב איזה אחת!
    על ידי willsoN- בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 19-01-2009, 07:26
  3. [עזרה]בהתחלה עם איזה אחת..
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-12-2008, 18:32
  4. [עזרה]איזה אחת שמשגעת אותי
    על ידי RustyCage בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 01-04-2008, 12:59
  5. [קונה] עזרה עם איזה הודעה שאני לא מבין אותה | 30 נקודות
    על ידי Par4n0iA בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 31-01-2008, 16:50
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19

[עזרה] איזה אחת שאני מעוניין בה

ברירת מחדל [עזרה] איזה אחת שאני מעוניין בה

קראתי פה הרבה דברים על כל מיני מצבים שונים של בחור מנסה להשיג בחורה וכו'... סליחה על הספר שכתבתי פה אבל אני צריך עזרה.. ניסיתי לכתוב כמה שיותר פרטים.

אז לא מזמן התחלתי ללכת לאוניורסיטה, לחבר טוב שלי הייתה חברה והיא ידידה טובה שלי.
    שנפגשנו ביום הראשון לכל מיני הסברים והדרכה, הייתי באיזה קבוצה עם 10-15 אנשים וכמובן חבר שלי וחברה שלו היו שם.
    בנוסף הייתה שם איזה בחורה ששמתי לב אליה וכל הזמן חשבתי אליה באותו הזמן.
    קיצר, צברתי ביצים ובאתי עליה ונסיתי להתחיל שיחה.. לא זוכר מה אמרתי אבל אני זוכר שדברנו בדיוק 10-20 שניות ואז חזרתי לחברים שלי ומשם כבר עזבתי כי נמאס לי מההסברים על המקום וזה..

לפי מה שידידה שלי אמרה לי, הם דברו אלי והבחורה אמרה
    "אני יודעת שהוא רוצה אותי אבל הוא מנסה יותר מדי"

שבוע אחרי אני רואה אותה עוברת במסדרון ואמרתי שלום ושאלתי איך שיעור יש לה עכשיו.. היא אמרה לי ואמרה שהיא צריכה לזוז...

שבוע אחרי אני רואה אותה עם שני בחורים מדברים והיא ראת אותי עובר אבל עשיתי את עצמי לא רואה אותה והמשכתי ללכת (כי מה אני יבוא שהיא עם 2 בחורים סביבה?!)

יום אחרי פגשתי אותה, דברנו איזה 2 דקות על כמה זמן לוקח לעשות שיעורים והעם כיף באוניורסיטה ואז היא קמה והלכה לשיעור (20 דקות לפני ההתחלה.. נו באמת..)

ידידה שלי אמרה לי "היום שוב פעם דברנו אליך, היא אמרה שהיא פגשה אותך והיא אמרה שאתה נראה כמו בחור ממש נחמד. גם דברנו על איזה בחור שהיא פוגשת מדי פעם והיא אמרה שהוא סופר סקסי"

אני לא יודע מה לעשות... מצד אחד אני מרגיש שהיא לא מעוניינת, מצד שני אני רואה אותה אני רואה כל מיני סימנים שהיא כן מעוניינת.. אתם בטח מכירים את ההרגשה, כל מיני מבטים סקסים כאלו, ההתנהגות והחיוכים.

לידידה שלי יש את המספר שלה אבל אמרתי לה שאני ישיג אותו לבד עם אני מעוניין ואמרתי לה להפסיק לדבר אלי כי היא רק הורסת הכל.
    וכבר עבר חודש כמעט ואין שום דבר.. אפילו לא ידידים עדיין.
    כל מה שאני יודע זה את השם שלה.

מה לעשות חברה??

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

תזמין אותה לצאת לדייט.. ממליץ לך לקחת את הטלפון מידידה שלך ופשוט להתקשר ולהזמין אותה..
    אמרת שאתם אפילו לא ידידים, הכוונה שלך היא להיות איתה בתור חבר לא שהיא תיהיה ידידה שלך, אז תעשה צעד תזמין אותה לדייט ותזרום משמה.
    ככה תוכל להיות איתה יותר זמן ביחד ותוכל להכיר אותה יותר.. ומפה הדברים יזרמו..

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

אחי בלי לבאס או משהו פרוש לפי מה שזה ניראה היא לא מעוניינת

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

שמע כנראה שהיא פשוט לא מעוניינת,אני אומר שתרד מהמצב ותתחיל מחדש...אולי תכיר את הבחור שאמרו עליו שהוא "סופר סקסי" ותראה מה שונה בניכם (חוץ מהמראה החיצוני) גישה,התנהגות,צורת דיבור...יש דברים שאתה צריך להשתפר מהם ואפשר ללמוד אותם רק מאנשים אחרים שעושים את אותם דברים בצורה נכונה.

כן אתם צודקים.. היא לא מעוניינת אחרת היה הרבה יותר קל.
    חבל לי לוותר, היא ממש חמודה וגם חכמה לפי הקורסים שהיא לוקחת.
    לכחת את המספר מהידידה שלי ולהתקשר אליה לא יהיה רעיון טוב כי אז זה כאילו אני מפחד לעשות את זה לבד ולשאול את המספר שלה ממנה ולא מידידה.
    טוב כנראה אני פשוט ירד מעניין... אין לי זין לכל הדרמה הזאת.
    לא יודע מה אני עושה לא טוב, מה אתם בדרך כלל עושים שאתם רואים בחורה ממש כוסית ובה לכם לצאת איתה? (כן, החלטתם תוך 2 שניות שזאת תיהיה חברה מושלמת)
    אני בדרך כלל מנסה לצור קשר עין, עם היא מסתכלת יותר מ-3 שניות ישר בעיניים שלי אז אני יבוא ויגיד איזה משהו.. (כנראה אני אומר משהו דפוק שהכל נהרס)
    מה אתם עושים?

תקשיב ,

זה קל ביותר, תתן לזה צ'אנס אחרון הרי אין לך מה להפסיד.
    אתה הולך אליה או מתקשר - איך שיותר קל לך.
    אבל אני הייתי הולך אילה פנים מול פנים , שואל אותה תגידי בא לך שאני ואת ניצא לשתות משהו ? רק שתינו ?
    היא תגיד לך כן, קיצר בדייט שלכם תתחיל לדבר איתה ותבדוק אם השטח ...

משתמש כבוד האוואטר של shmuel555
    שם פרטי
    שמואל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "..גם אם תהיא על סף תהום אלך אחריך עד סוף העולם

ציטוט נכתב במקור על ידי ganur צפיה בהודעה
    לכחת את המספר מהידידה שלי ולהתקשר אליה לא יהיה רעיון טוב כי אז זה כאילו אני מפחד לעשות את זה לבד ולשאול את המספר שלה ממנה ולא מידידה.
    לא יודע מה אני עושה לא טוב, מה אתם בדרך כלל עושים שאתם רואים בחורה ממש כוסית ובה לכם לצאת איתה? (כן, החלטתם תוך 2 שניות שזאת תיהיה חברה מושלמת)
    אני בדרך כלל מנסה לצור קשר עין, עם היא מסתכלת יותר מ-3 שניות ישר בעיניים שלי אז אני יבוא ויגיד איזה משהו.. (כנראה אני אומר משהו דפוק שהכל נהרס)
    מה אתם עושים?
    שמע, בתכלס אם עניין הטלפון יעבור תתקשר אלייה ותזמין אותה והיא תסכים אז את מי זה יעניין איך השגת את הטלפון..
    עוד משהו סתם ככה שתדע אמרת שהיא כוסית ואתה מרגיש שאתם צריכים להיות ביחד, לא תמיד בחורה שנראת טוב יש לה גם את אותו האופי.. בסופו של דבר הבחורה שתתאים לך לא תיהיה שלמות היופי אך האופי שלה יהיה אופי מתאים לך.. אתה יכול לצאת איתה ובסוף תראה שאופי שלה לא מתאים לך ויכול להיות שהיא מסוג הבנות האלה שהם כוסיות עם אופי מדהים..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי ganur צפיה בהודעה
    מה אתם עושים?
    לפי מה שאתה כותב,אתה עושה הכול כמו שצריך אבל זה לא עובד..אז אני ינחש שאתה פשוט מנסה יותר מידי...אני צודק ?

Ori
    אורח

תשמע דבר ראשון אני מאוד מקווה שלא איחרתי את המועד.
    דבר שני תשכח כל מה שקראת פה מלבד ההודעות של שמואל..
    תראה, אתה תקוע במצב קלאסי של בחורה שמחפשת אתגר שאתה כרגע לא מהווה..
    תראה הגישה שלך היא לעשות כמה שפחות ולהשיג כמה שיותר וזה לא יביא אותך רחוק..
    יש לך את המספר שלה בהישג יד ואתה בוחר ביודעין לא להשתמש בו, מה הקטע הזה?! תכלס מה יוצא לך מזה?
    אתה ניזון משמועות ומחפש סיבות למה זה לא מצליח כדי להצדיק את הכישלון, קיצור בלאגן שלם על משהו מאוד פשוט.
    במקום לגשש כדי לראות אם הקרקע מוכנה עבורך תסתער, במקום ללכת סחור סחור תהיה ישיר, במקום לתרץ לעצמך שהיא מצאה מישהו יותר טוב ממך תדע שאתה הבחור הכי טוב שהיא יכולה להשיג.
    קיצור מה שאני מנסה להעביר לך זה תאמין בעצמך זה כל מה שאתה צריך לעשות להאמין בעצמך אין דרך אחרת פשוט אין!
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 22-09-2009 בשעה 20:29.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

טוב דבר ראשון אני חייב להעיר שוב ואתה כבר השני שלי היום, יש מן ספר כזה שנקרא מילון נהוג לעיין בו מידי פעם כדי להמנע מטעויות כתיב אז באמת בחור שהולך לאוניברסיטה ועדיין טעויות כתיב?!
    בתור דבר שני אני מחזק את דבריו של אורי אתה מחפש תירוצים אם אתה מעוניין וזאת הבחורה לפי דעתך תתחיל לגלגל עניינים אם לא תעבור לבחורה הבאה או איך אמר שון קונרי בפריצה לאלקטרז: "מפסידנים מיללים שעשו את המקסימום, מנצחים הולכים הביתה ומזיינים את מלכת הכיתה" אז עכשיו השאלה אתה מפסידן או מנצח?
    נכון, זה נשמע קלישאה וסיסמא ריקה מתוכן אבל אין מה לעשות או שתופסים ביצים והולכים על כל הקופה ומה שיהיה יהיה או שעוברים למטרה אחרת אבל לא נשארים במערכה בלי מטרה ועם ערימה של תירוצים זה לא לעניין בכלל! כי זה בדיוק מה שעושים מפסידנים!
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

קודם כל, lemongrass, אני גר בחו"ל אז כנראה אני מתחיל לשכוח קצת עברית חחח..
    אני מסכים 100% עם כל אחד מכם, בעיה אחת שאני גרמתי לי היא, הוספתי אותה בפייסבוק מיד אחרי הפעם הראשונה שדברנו וזה כנראה הדבר הכי דפוק שעשיתי בחיי..
    אני לא משתמש בפייסבוק כמעט אבל כל כך נדלקתי שרציתי לראות תמונות שלה.
    ולפי מה שאני יודע, זה נחשב כאילו אני גם מנסה יותר מידי וגם עוקב אחריה או משהו כזה..
    ולא אמרתי שיש לי את המספר שלה, אמרתי שלידידה שלי יש את המספר שלה ואני אמרתי לה שאני ישיג את המספר לב בלי העזרה שלה.
    הקטע המצחיק הוא שחבר שלי נפרד מהידידה הזאת שלי ועכשיו אנחנו לא משהו מדברים כי היא סתומה בטרוף אז לא יודע..

אתם צודקים אבל, מנצח או מפסידן... אני הפסדתי פה כנראה. יש עוד מליון בדרך.
    DarkSlash - אני יביא לזה נסיון עם אני הראה אותה שוב פעם
    snopkin - דווקא ממש לא.. כל מה שעשיתי זה, ראיתי אותה יושבת ורואה סרט על המחשב נייד שלה אז עצרתי ואמרתי היי.. אז שאלתי איך הקורסים שהיא לוקחת, היא שאלה אותו הדבר ואז התחילה לארוז 20 דקות לפני התחילה של השיעור שלה.. ואז אמרה שהיא צריכה ללכת וזזה משם.. הרגשתי שהייתי צריך להגיד לה בואי לכוס קפה או משהו אבל כנראה לא חשבתי על זה באותו הרגע.
    ואי איזה מפסידן אני! אני לא מאמין שזה באמת אני.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תראה מה שרציתי להגיד זה שיש הבדל בין מפסידן לסתם אדם שמפסיד, מפסידן יושב בלי מטרה ובלי עניין וסתם מתרץ לעצמו ולאחרים למה איזה ניסיון שהיה לו לא הצליח ולמה הוא לא כבש את המטרה מנצח שהפסיד פשוט לומד מטעויות ועובר למטרה הבאה בלי תירוצים לא לעצמו ולא לאחרים.
    צריך להזהר מדרך המפסידנות זאת דרך שמביאה אנשים להיות תלויים בחסדי אחרים וכאלה ששטופים ברחמים עצמיים למה החיים שלהם חרא והם לא מצליחים להגיע לשום מקום ולכן שאלתי מי אתה אם אתה מפסידן אז אני מבין את כל הסיפור שלך אבל אם אתה מנצח שהפסיד אתה צריך להגיב אחרת.
    לכאן או לכאן אני מקווה שתמצא יהודיה סתם חבל יהיה לחשוב שתמכתי בהתבוללות של יהודי... אם אתה שואל אז כן אני תומך גדול מאוד של "יד לאחים" בין אם זה כספית ובין אם זה מבצעית אז אתה בטח מבין את המניע לתוספת הזאת לתגובה.
    בוקר טוב.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

אני יהודי מלא.. לא אשמתי שההורים רצו לעבוד לכאן
    כן אני מבין אותך מצויין.
    אני חושב שאני יותר המנצח בלי הניסיון.. כלומר, ניסיתי (אבל לא ניסיתי כמו שהייתי צריך) ולא הצלחתי.
    למדתי את הלקח. מעכשיו, עם אני רואה בחורה, אני פשוט נגש ואומר לה בפנים בלי להתבייש, "ראיתי אותך מרחוק ואת ממש חמודה, איך קוראים לך?"
    טוב? לא טוב?

גם עוד שאלה, נגיד אני רואה 2 בחורות, בדרך כלל במכון כושר אני כמעט תמיד נתקל בשתי כוסיות ביחד.. מה אני עושה? בלי לי אחת מהן אבל איך אני עושה את זה?

סליחה שעברתי נושא.. פשוט אני רואה שעונים פה מהר אז אני זורם עם שאלות עכשיו חחח D:

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

דבר ראשון אני לא דוגל בשתי בנות שיושבות ביחד כי לרוב זה לא הולך במיוחד כשאין ניסיון מספיק עם אחת אין מה לעשות יתנו לך עצות ובילבולי מוח כאן לרוב איך להתחיל עם שתיים אבל אני אומר לך עד שאין ניסיון מספיק טוב וארוך עם אחת אתה לא מתחיל עם שתיים כי המהלך הוא שונה לחלוטין! ואני אסביר אם תרצה אבל לא כרגע נתמקד עכשיו באחת.
    לא באים לבחורה וישר אומרים לה איך קוראים לך? כי זה לרוב מדגיש את העניין של הזרות אתה צריך להתחיל בהרגשת קירבה כמו ידידה כלומר כן ראיתי אותך ואת חמודה כמו שאמרת (כל סיטואציה בפני עצמה כמובן) אבל השאלה שלך היא האם אתה רוצה לשתות איתי או להזמין אותה למשהו וסתם לפתח שיחה מצחיקה כזאת קצת קשה לי להסביר אבל אתה צריך להרגיש את הסיטואציה המתאימה לשיחה קלילה שלא תגרום לה להרגיש הנה הוא בא להתחיל איתי וממש אין לי מצב רוח לעלוקות האלה אלא לתת לה להרגיש לא מחוייבת סתם נחמד לפגוש לאחר מכן להמשיך משם ולהוביל את השיחה לאן שתרצה, נגיד אם אתה במכון אז סתם לעזור אם היא צריכה עזרה או סתם לתת עצה איך לעבוד בצורה יותר יעילה במידה והיא עושה שטויות וכו' אבל לא לתת הרגשה של אתה סתומה ולא מבינה שזאת בעיה אמיתית.
    בכל מקרה מה שאני רוצה להגיד שזה דבר מאוד אינדיבידואלי אני למשל התחלתי עם שתיים אחת שבמיוחד מצאה חן בעיני והשניה לא בדיוק וסתם הן ישבו על הספסל באיזה גן ואחת מהן לא זוכר מי שאלה מה השעה, אמרתי לה אבל בדיוק ראיתי גם שהיא עושה משהו לפיצה שלה אז אמרתי לה: "אם לא אוהבים משהו על הפיצה נהוג להזמין אותה בלי" היא צחקה ואמרה שזאת הבעיה היא לא אוהבת את הגבינה ומכאן סתם זרמתי למאיפה היא (עשר שנים מאז אני לא בדיוק זוכר איך המשכתי בשיחה) ואיפה היא לומדת וכו'
    אז תזרום עם המצב והסיטואציה אל תקפוץ על סיטואציות בלתי אפשריות כרגע תלך על כאלה שאתה רואה הזדמנות טובה ותבצע מהלך אל תשרוף גשרים בגלל סיטואציות לא אפשריות כמו היא בלחץ או עסוקה במשהו כי זה סתם סוגר אופציות והופך אותך למציק.
    בהצלחה.

וגם אם ההורים עברו לחו"ל לא אומר שאין אפשרות למצוא יהודיה סתם דרך אגב...

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ואי תודה אחי, כן אני התמקד על אחת לעכשיו.
    וד"א, כשה למצאו כאן יהודיה.. עד עכשיו פגשתי רק אחת אבל היא צעירה בשנה ולא משהו יפה (היא מתנהגת כאילו בת 12) אז לא בה לי אל אחת כזאת.. בשבילי מינימום 17

טוב יאללה, מחר אצלי מתחיל יום חדש, נראה מה יוצא לי

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect