קראתי פה הרבה דברים על כל מיני מצבים שונים של בחור מנסה להשיג בחורה וכו'... סליחה על הספר שכתבתי פה אבל אני צריך עזרה.. ניסיתי לכתוב כמה שיותר פרטים.
אז לא מזמן התחלתי ללכת לאוניורסיטה, לחבר טוב שלי הייתה חברה והיא ידידה טובה שלי.
שנפגשנו ביום הראשון לכל מיני הסברים והדרכה, הייתי באיזה קבוצה עם 10-15 אנשים וכמובן חבר שלי וחברה שלו היו שם.
בנוסף הייתה שם איזה בחורה ששמתי לב אליה וכל הזמן חשבתי אליה באותו הזמן.
קיצר, צברתי ביצים ובאתי עליה ונסיתי להתחיל שיחה.. לא זוכר מה אמרתי אבל אני זוכר שדברנו בדיוק 10-20 שניות ואז חזרתי לחברים שלי ומשם כבר עזבתי כי נמאס לי מההסברים על המקום וזה..
לפי מה שידידה שלי אמרה לי, הם דברו אלי והבחורה אמרה
"אני יודעת שהוא רוצה אותי אבל הוא מנסה יותר מדי"
שבוע אחרי אני רואה אותה עוברת במסדרון ואמרתי שלום ושאלתי איך שיעור יש לה עכשיו.. היא אמרה לי ואמרה שהיא צריכה לזוז...
שבוע אחרי אני רואה אותה עם שני בחורים מדברים והיא ראת אותי עובר אבל עשיתי את עצמי לא רואה אותה והמשכתי ללכת (כי מה אני יבוא שהיא עם 2 בחורים סביבה?!)
יום אחרי פגשתי אותה, דברנו איזה 2 דקות על כמה זמן לוקח לעשות שיעורים והעם כיף באוניורסיטה ואז היא קמה והלכה לשיעור (20 דקות לפני ההתחלה.. נו באמת..)
ידידה שלי אמרה לי "היום שוב פעם דברנו אליך, היא אמרה שהיא פגשה אותך והיא אמרה שאתה נראה כמו בחור ממש נחמד. גם דברנו על איזה בחור שהיא פוגשת מדי פעם והיא אמרה שהוא סופר סקסי"
אני לא יודע מה לעשות... מצד אחד אני מרגיש שהיא לא מעוניינת, מצד שני אני רואה אותה אני רואה כל מיני סימנים שהיא כן מעוניינת.. אתם בטח מכירים את ההרגשה, כל מיני מבטים סקסים כאלו, ההתנהגות והחיוכים.
לידידה שלי יש את המספר שלה אבל אמרתי לה שאני ישיג אותו לבד עם אני מעוניין ואמרתי לה להפסיק לדבר אלי כי היא רק הורסת הכל.
וכבר עבר חודש כמעט ואין שום דבר.. אפילו לא ידידים עדיין.
כל מה שאני יודע זה את השם שלה.
מה לעשות חברה??![]()

ציטוט ההודעה