קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [פרסום]NX חדש שלי ועוד משהו
    על ידי XcocoX בפורום Maple Story
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-04-2010, 17:36
  2. [פרסום] ציטוטים של אלון מזרחי
    על ידי ExcluSive בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 20-10-2009, 16:53
  3. [פרסום] ציטוטים :]
    על ידי Mr Batzal בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-08-2009, 18:43
  4. [פרסום]ציטוטים של אלון מזרחי
    על ידי uribakan1 בפורום כדורגל
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 14-04-2009, 01:42
  5. [פרסום] ציטוטים של בובליל
    על ידי Lampi בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 07-12-2008, 22:28
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

[פרסום] ציטוטים,יציאות,סיפורים ועוד...

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

ברירת מחדל [פרסום] ציטוטים,יציאות,סיפורים ועוד...

אז לפני שאני מתחיל, אני חייב להגיד, שכול מה שכתוב פה שייך לסניה וולדברג, אז תהנו (האיש באמת מצחיק, יש לינק לבלוג שלו, בסוף האשכול)

אוקי אז בואו נתחיל...:

רשימת יציאות (1-400, בבלוג שלו יש 800)

"יש רק 2 דברים אינסופיים: היקום, והטמטום האנושי" – אלברט אינשטיין.
    במשך כמה שנים אני אוסף דברים מפגרים שאנשים אמרו, כתבו או עשו.
    על מנת להוכיח שהמשפט של אינשטיין נכון, אסור לכתוב משהו שחוזר על עצמו. עם הזמן, באמת הוכחתי שלא משנה כמה מטומטם מישהו יהיה, יבוא מישהו אחר ויהיה אפילו יותר מטומטם ממנו. מקווה שגם אתם, כמו עשרות אלפים אחרים, תיקרעו מהרשימה הזאת, תוסיפי אליה דברים משל עצמכם (אפשר בתגובות) וכמובן: תספרו לחברים שלכם על קיומה, כדי שיזהרו לא להכנס אליה.

1) הוראות לשימוש על שקית בוטנים בחברת תעופה אמריקנית: לפתוח שקית, לאכול בוטנים.

(תודה על הטיפ. לא חשבנו על זה בעצמנו)

2) אבי נימני מסביר על הקבוצה שלו:" השחקנים שלנו מאד חכמים! כמעט לחצי מהם יש תעודת בגרות"
    (גאונים כמעט)

3) על שקית בוטנית בארה"ב: מומלץ לפתוח את השקית לפני השימוש!
    (מחקרים הוכיחו?)

4) על תחפושת סופרמן ביפן:"זהירות! התחפושת אינה מעניקה לך כוחות על!"
    (מבטים של בחורות לעבר החבילה שלך לא נחשבים לכוחות על?)
    ב) על תחפושת בטמן:" התחפושת אינה מעניקה לך את היכולת לעוף!"
    (בטמן לא עף יא מפגרים! הוא מרחף...)

5) אלון מזרחי: "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד".
    (זה כמו להגיד או בישראל, או בתל אביב)

6) הוראות על אוכל לחג מולד: לשימוש בבית או בחוץ. (יש לכם עוד אפשרויות? לעמוד בפתח הבית מתחת לקורה אסור?)

7) "סניה! איזה דגדגן אתה!" אמרה אחותי כשדגדגתי אותה.
    (קראו לי בהרבה שמות, אבל זה... לא!)

8) הוראות למגהץ: לא לגהץ על הבן אדם. (חבל שלא כתבו את זה גם על מכונת תפירה)

9) הוראות לטיול השנתי בבי"ס:" מותר להביא כלי נגינה, אסור להביא פסנתר!" (למה הם חשבו שמישהו יביא פסנתר לטיול השנתי?!)

10) אדוארד וליולין (מורה רוסי לפיסיקה בשבח) בזמן שיעור בכיתה ט מנסה להסביר לתלמידים שלו שהוא אוהב לסרטט דברים ידנית:" דצקובסקי עושה במחשב, אני עושה ביד"
    (ואני באמת לא רוצה לדעת על זה!)

11) אוהד כדורגל שרשם הערה לאתר one, על כך שרונאלדיניו נבחר בצדק לשחקן הטוב
    ביותר, ואילו שבצ'נקו לא נבחק בצדק:" שבצ'נקו סתם לא יודע לשחק! כמו איזה עמוד רק עומד ותוקע גולים כל הזמן"
    (איזה אפס השבצ'נקו הזה! מי בכלל נותן לו לשחק?)
    זה כמו להגיד שמייקל ג'ורדן לא יודע לשחק. רק כמו איזה עמוד עומד וקולע סלים כל הזמן. האמת אפשר להגיד את זה על טייגר וודס.

* פרס דרוין: פרס שנותנים לאנשים שמתו בדרך הכי מפגרת שאפשר ולא השאירו צאצאים. בכך הם הצילו את האבולוציה מהטמטום שלהם (שעל פי נותני הפרס עובר בתורשה). לכן הפרס קרוי על שמו של דרוין. כל שנה מקבלים אותו 10 אנשים. רובם לא יודע על כך מפני שניתן לקבל אותו רק לאחר שהרסת כל סיכוי לעשות צאצאים – וזה בדרך כלל קורה רק לאחר המוות (פרט למקרים בודדים שיצוינו בהמשך).

12) בחור צ'כי כבן 25, קיבל פרס דרוין אחרי שניסה לפתוח רימון בעזרת מסור חשמלי. באיזשהו שלב הרימון אכן נפתח, אך לא באופן הרצוי.
    (את האריזה של המסור הוא פתח עם רימון)

13) חמש אנשים קיבלו פרס דרוין כאשר ניסו לשדוד מכוניות על הכביש המהיר בארה"ב בלילה. הם חיכו שאוטו יתקרב, נסעו מצידי הכביש אל הכביש תוך כדי שהם חוסמים אותו, יצאו מהמכונית שלהם לאחר עצירת רכב המטרה ושדדו אותו. הכל הלך טוב עד שהגיעה משאית ששקלה 18 טון. הם הבינו שעל מנת שהמשאית, שנסעה 150 קמ"ש תעצור, צריך לתת לך טווח עצירה כלשהו. הם חיכו שהמשאית תהייה במרחק של 10 מטר מהם, ואז נסעו וחסמו את הכביש. 50 מטר אחרי ההתנגשות המשאית אכן עצרה. אף אחד מהשודדים לא נשאר בחיים.

14) על שקית בוטנים בארה"ב:" זהירות! מכיל בוטנים!"
    (מה אתם אומרים?!)

15) איש אחד קיבל פרס דרוין כשניסה לגנוב את הנחושת של החוטי חשמל בפסי הרכבת החשמלית בסקוטלנד - עם ידיים חשופות.
    (מעשה נורא לא חכם)

16) נהג מונית ברזילאי קיבל פרס דרוין אחרי שהסיע לקוח לשדה התעופה. הוא החליט לעשות דרך קיצור בחזרה לכביש הראשי, דרך שדה התעופה! לצערו, בדיוק באותו הרגע נחת מטוס, שהעיף אותו למרחק של 300 מטר (לא במסלול המצופה).

חברת המוניות תבעה את שדה התעופה בטענה שהשלט "זהירות מטוס" אינו גדול מספיק ולא רואים אותו בברור. השופט דחה את התיבעה לאחר שטען שאדם שפוי אולי לא יבחין בשלט באורך 2 מטר האומר "זהירות מטוס", אך הוא יבחין במטוס באורך 100 מטר שגם הוא אומר "זהירות מטוס".

17) שלושה אנשים קיבלו פרס דרוין כשיצאו מהמכונית בכלוב עם טיגריסים כדי להאכיל אותם.
    (תכלס זה מה שהם עשו)

18) עקצתי ידידה שלי שבגיל 60 החזה שלה יהיה עד הברכיים, בתגובה היא ענתה לי:" כן? ובגיל 60 הזין שלך יהיה עד שמה!" (מצביעה על קצה הרחוב).
    (ואוו! ממש ירדת עלי פה. תמשיכי בבקשה...)

19) על תחתית של קופסת שמנת בארה"ב:" לא להפוך את הקופסה" (זה לא קצת מאוחר מדי?)

20) מורה למחשבים בשבח (לאוניד שפרן):" לשיעור הבא להביא שתי דיסקטות. דיסקטה ודיסקט"

(ונעשה מינידיסקים?)

21) ילדה מהכיתה שלי (אולגה ני):" סניה, אל תתחיל איתי! יש לי תגובה בין הרגלים"
    (מתי זה הפך לסיבה לא להתחיל איתך?)

22) ילד אחד בכיתה שלי (לב ארונסקי):" בשכבה ז כולם נמוכים! אחותי יותר גבוהה מחצי מהזיינים בבי"ס"
    (לפחות הוא לא אמר שהיא טעימה יותר)

23) ילדה אחת בכיתה ח' אמרה:" חברה שלי מכירה חצי מהזיינים בבי"ס"
    (למה אני לא נכללתי בחצי הזה?)

24) שבח מופת – בית ספר מדעי שבזמנו היו לו מבחני קבלה קשים.
    בחורה אמרה לי בטלפון:" 99% שאני הולכת לשבח אבל 50% שלא"
    (יש לי חדשות מסעירות: היא לא התקבלה)

25) המורה שלי לספרות (אריאלה בליצקי):" עברו כבר 25 דקות! זו כמעט שעה שלמה!"
    (בגלל זה את מורה לספרות ולא למתמטיקה)

26) רכזת הבגרויות בשבח (דיתה בוקק):" אל תדחפו לי אצבעות בזמן שאני מדברת!"
    (גם בזמן שאת שותקת לא הייתי עושה את זה)

27) אישה אחת רצתה לייבש את החתול שלה אחרי אמבטיה - במיקרוגל.
    (את האמבטיה עשתה באסלה?)

28) פילוסוף:" אם לא תבואו להלוויה של חברים שלכם, הם לא יבואו לשלכם!"
    (תואר בפילוסופיה, וזה כל מה שיש לך להגיד?)

29) פרשן בטלויזיה:" אני מאד אוהב קפיצות בנג'י! במיוחד כשזה עם חבל! (מועמד לפרס דרוין)

30) שחקן מכבי נתניה:" פירמידה בונים מלמעלה"
    (אני מניח שהמצרים לא ידעו את זה)

31) אמרתי ליוליה שיש אנשים שאני מלמד שלא יודעים מה זה 5 כפול 6. יוליה אומרת לי:" מה הבעיה? 5 כפול 6 זה 35!"
    (רוצה להרשם?)

32) אני:" היא בת 26 ואני בן 22..."
    טל:" לא נורא, 4 שנים עוברות בשניה"
    (והיא בנתיים תיהיה בהקפאה?)

33) כשנשאל על מערכת היחסים הנאמנה לאישתו, איל גולן השיב:" אם כל יום אתה אוכל סטייק, מדי פעם בא לך גם פיתה עם שוקולד"
    (אני אומר תהפוך את זה לשיר, יהיה להיט! עד שהסטייק ידפוק לך כיסא בראש)

34) ילד אחד מגלה דברים על גופו:" יש לי משהו בין הרגלים וזה לא יורד"
    (תגיד תודה יא אהבל! יש כאלה שזה לא עולה אצלהם...)

35) ילדה אחת (לנה) מנסה להתגלש ממגלשה ומישהו שעומד למטה לא מאפשר לה זאת (אני). בדיוק אז, אמא שלה מתקשרת ושואלת מה נשמע. היא עונה:" יש לי איזה אידיוט בין הרגלים שלא רוצה לרדת"
    (המזל של ילדים רוסים: אמא לא מבינה עברית)

36) מאמן כדורגל נוסף:" זה שער חוץ מאד חשוב. במיוחד כי הבקענו אותו בחוץ"
    (בניגוד לשערי החוץ הקודמים...)

37) חבר שלי, מיכאל בוקי, חצה את הכביש ליד בית הספר והמחנכת שלנו עצרה בפתאומיות עם האוטו, כאשר מישהו נכנס לה בבמפר האחורי. ביום למחרת היא הודיעה לו" בוקי, אתה יודע שבגללך דפקו אותי אתמול מאחורה?"

38) ילד צבר שמע איך אדי מהכיתה שלי מדבר רוסית. הצבר החליט לומר לאדי שפה זה לא רוסיה. אדי החליט לצחוק על הבחור רפוי השכל:" פה זה כן רוסיה!". הילד הביט בו במבט המום ואדי המשיך:" אני לא צוחק! פה זה רוסיה. מה אתה מסתכל עלי ככה? רואה את הכינרת פה? זה רוסיה."
    הילד בא לחבר שלו ואמר:" תראה את הילד המפגר הזה, חושב שפה זה רוסיה. פה זה ישראל, נכון?"
    (זה עשה לכל הכיתה שלנו את הערב)

39) טל מבית הספר ויצו (כיתה י) מסבירה למה לכושים יש זין גדול:" באפריקה הם הולכים בלי תחתונים ותחתונים מקטינים את הזין"
    אני:" גם החזיה מקטינה את החזה?"
    טל:" לא החזיה דווקא מגדילה. מכיתה ז לא הורדתי את החזיה"
    (חשבת הרבה על התאוריה הזאת?)

40) בכיתה ט של ויצו, מישהו צעק:" כואבת לי העין"
    נסטיה:" לך לרופא שיניים!"
    (למה לא גניקולוג?)
    .
    41) "איפה ה-20 סנטימטר שהבטחת לי אתמול בלילה?" שאלה מיקי חייימוביץ' את החזאי שהבטיח 20 סנטימטר שלג בצפון.
    (ערוץ 2 ניהיה יותר ויותר מודרני).

42) "שעון החול כבר מתקתק" – נאמר על ידי שדרן ספורט ברדיו.

43) אישה רוסיה שעברה לברלין אמרה לחדשות גרמניה:" אנחנו ברחנו מברית המועצות לגרמניה כדי שלא תיהיה מלחמה! אנחנו באים לגרמניה ושוב יש מלחמה!"
    העיתונאית:" איזו מלחמה?"
    הרוסיה:" המלחמה בעירק!"
    (מרוסיה היא ברחה בגלל מלחמת הכוכבים)

44) המורה שלי למחשבים בשבח מופת:" אני רוצה שאנחנו נכתוב, או לא נכתוב"
    (תמיד אהבתי מורות סגורות על עצמן)

45) תלמיד בשם אלכס, ויצו נחלת יהודה, עונה על השאלה 'מי זה אלברט אנשטיין?' נו זה הבחור הזה שהמציא את הנורה כשנפל לו תפוח על הראש"
    (תומאס ניוטון?)

46) א) המורה לספורט ארז (שבח פומת):" תרימו ידיים שאני אשמע אתכם טוב יותר"
    ב) "תוריד את המשקפי שמש, אני לא שומעת אותך." (דליה המורה לספרות בגמנסיה הריאלית)

47) בחור בשם דניס מתלהב לאבא של ידידה שלי מרינה עד כמה הוא חכם:" יש לי קב"א 50 בצבא. זה בסך הכל 6 מתחת להכי גבוה!"
    (גאון, זה גם 5 מעל ההכי נמוך)
    (הערת עורך: מרינה סיפרה לי את הסיפור אחרי שאמרתי לה שחבר שלה טיפש. כך היא ניסתה להגן עליו ולהסביר לי שהוא בעצם חכם. לא עבד).

48) "תפתח את הרגליים ותן לי את זה!" (דיתה בוקק, שבח מופת, מבקשת מתלמיד להביא לה את הפלאפון שבו הוא משחק מתחת לשולחן)

49) תלמיד בשבח מופת עישן סיגריה ואיפר מהקומה השלישית למטה. ברגע מסויים נפלה לו הסיגריה מהיד והבחור עשה מעשה הירואי שכמעט זיכה אותו בפרס דרוין - בנסיון לתפוס את הסיגריה, הוא נפל אחריה מהחלון.
    (עכשיו הבנתי את השלט "אסור לעשן" על הגג של עזריאלי)

50) חבר שלי בשם אדי, התקשר לאקסית שלו, ליזה, לפלאפון כדי להודיע לה שמצא את הפלאפון שלה. הוא התקשר אליה לאותו הפלאפון ובמשך כדקה התפלא למה היא לא עונה לו, היא הרי מחפשת את הפלאפון וזה חשוב שהיא תהייה זמינה.
    (האמת היה לי מקרה גרוע יותר. התקשרתי לפלאפון שלי כדי לשמוע אותו מצלצל ולמצוא אותו. התקשרתי מהפלאפון שניסיתי למצוא)

51) אנטון:" תגיד סניה, הצנחנים בישראל באמת צונחים?"
    (לא, הם קופצים מהכיסא עם מטריית קוקטיילים!)

52) צחקתי על תלמידת ויצו שהיא לא יודעת את ה-א,ב. התלמידה ניסתה להוכיח לי אחרת:" א,ב,ג,ד,ה,ו,ז,ח,ט,י, יא, יב..."

53) ערס רואה בחורה הולכת עם כינור ואומר:"מה הקטע עם הצ'לו, מה את ואן גוך?"
    (במונחים של ערס, אני אסביר לך: זה כמו לשאול מישהו 'מה אתה מסתובב עם כדורגל? מה אתה, שחר פאר?' אילו ואן גוך באמת היה ידוע בתור נג'ן צ'לו מפורסם, הייתי אומר שהאישור להסתובב עם צ'לו לא היה ניתן אך ורק לו)

54) מרים מזרחי, מורה לתושב"ע בשבח מופת:" תרשמו עוד פתקים, אחרת לי ולבעלי יהיה משעמם במיטה!"
    ("מה? יוליה ואבי רוצים להבריז מהשיעור הבא? כן... כן! תקרא את זה שוב!)

55) פרשן כדורסל:" יוברט הוא 2.02 וקולמן הוא 1.98 והם היחידים במכבי חיפה מעל 2 מטר"
    (אתה בטוח במה שאתה אומר?)

56)" אם תפיל את הפלאפון שלך מהקומה הרביעית, הוא ייפול!"
    (גניה בתגלית מדהימה על הדור השלישי של נוקיה)

57) אבי בכר, מורה לשל"ח בשבח מופת:"כשהיינו בלבנון, היינו מוכנים להיכנס לכפר אחד. היה שקט... פתאום נערה אחת יצאה מהכפר... והכל עמד!"
    (שוות הלבנוניות האלה, אה?)

58) 2 דקות לאחר שהחל מבחן בתנ"ך בכיתה יא של שבח מופת, קרתה תאונת אי הבנה קטנה. תלמיד בשם ויקטור סיפר לתלמיד בשם יורי איזה סיפור, כנראה נורא לא מעניין לאותו הרגע. בשלב מסויים ליורי נמאס מזה. בדיוק באותו הרגע שיורי עמד לחטוף עצבים, המורה לתנ"ך החלה בדיבור משלה:" אגב, בשאלה 2 אתם צריכים לענות על..."
    "דא זאייביס!!!" צועק יורי על כל הכיתה ומשאיר את המורה המומה.
    כל הכיתה החלה להקרע מצחוק. למזלו של יורי, המורה לתנ"ך לא הבינה רוסית (ברוסית זאייביס זה סתום ת'ג'ורה)
    המורה (טלי דיין, למי שלומד בשבח ומכיר):" סליחה? מה זה היה?"
    אדי:" הוא פשוט רצה להגיד לכולם בהצלחה. זאייביס לכולכם!"

59) תלמיד יא בשבח מופת בשם לאוניד, מפגין ידע רב באנגלית. הוא כתב עבודה על המפלצת של לוכנס. כאשר בדקתי לו את העבודה לשגיאות (מה שהיה נחוץ כפי שתראו), גיליתי מספר עובדות מעניינות:
    - המפלצת גרה עם הרבה לוכים באגם (the monster lives with many lochs)
    - המפלצת היא בגודל 37 קילומטר ריבועי (the monster is 21 square miles)
    - למפלצת יש סכיזופרניה (the monster has many identities)
    (כמו שהמרצה שלי לפסיכומטרי אמר: אתם לא חייבים לדעת אנגלית כדי לענות תשובות הגיוניות)

60) בחורה נכנסת לים:" אוי זה רטוב!"
    (זה מפתיע אותך?)

61) לקוח בפיצריה:" איזה תוספות יש לכם?"
    הקופאית:" זייתים..."
    הלקוח:" לא, אני אלרגי לזייתים. תביאי זייתים שחורים"
    (אני אלרגי לביצים, תעשי לי חביתה)

62) ילד אחד:" לעשות על האש זה לא בריא! מזל שיום העצמאות זה פעם בחמש שנים."
    (מזל באמת...)

63) בחור:" לרוץ 100 מטר זה מאד קל. כל מה שצריך לעשות זה לרוץ 100 מטר"
    (פחח... כל אחד יכול לזכות במדליה!)

64) מורה לתלמידה (לגבי עדשות שהיא מחליפה כל יום): "דיי להחליף כבר עיניים! כל יום את מחליפה! זה כמו שאני אחליף חולצה כל יום!
    (אממ... את לא?)

65) על תחנת אוטובוס בראשון: לאיסוף והורדה בלבד!
    (מה עוד אפשר לעשות שם?)

66) בחורה מסבירה לחברה שלה בטלפון איך למצוא אותה:" תסתובבי 180 מעלות"
    החברה:" לאיזה כיוון?"
    (למעלה!)

67) על מסור חשמלי בארה"ב:" אל תנסו לעצור את המסור עם האצבעות"
    (אני בספק שהאידיוט גם יודע לקרוא)

68) "מה זה? נקניק?" שאלה ידידה שלי כאשר ראתה ויבראטור מסתובב.
    (אממ. כן. בואי לחדר אני אראה לך איך אוכלים אותו...)

69) אשקלון: בחור נכנס לחנות על מנת לגנוב ממנה מספר רב של חפצים. אחרי שנתקע קצת עם הדלת וראה מישהו עובר בחוץ, הוא הציע לו להתחלק חצי חצי אם יעזור לו.
    הבחור השני עזר לו לצאת. מיד לאחר מכן הוציא תעודת שוטר ואזיקים (לא בהכרח בסדר הזה).

70) על מגרש גולף בארה"ב:" If you disturb other people, your balls will be removed! "
    (לא קיצוני קצת?)

71) על הכביש המהיר בגרמניה: ימינה: "פרנקפורד. שמאלה: למתקן גרעיני סודי ביותר"
    (סודי מאוד, איש לא יודע על קיומו)

72) "אבל הוא נשוי רק 4 שנים. זה לא כזה רציני" – ידידה שלי שהתאהבה בגבר נשוי עם ילדים מתרצת לעצמה למה זה בסדר לשכב איתו בכל זאת.
    (גם יש לו רק ילד אחד, אז זה בטח לא רציני! הלו?!?)

73) על חוף אחד באילת: "אזור דיג, אסור לשחות! Swimming area, no fishing"
    (דרך טובה להכריח תיירים ללמוד עברית)

74) גניה עונה על השאלה מה היא המדינה השניה בגודלה באירופה:" לא יודעת. טורקיה? מצרים? לוב או סעודיה?"
    (מה לגבי הוגוורטס?)

75) על קופסת מזגנים:" לא מומלץ לזרוק את המזגן מהחלון"
    (מסתבר שאני חייב להפסיק לעשות את זה, אה?)

76) מישהו החליט שיודע איך לפתור את הבעיה הכלכלית של ישראל:" אם צריך יותר כסף, אז למה שהממשלה לא תדפיס עוד?!"

(120 חברי כנסת ואף אחד לא חשב על זה?!? נו באמת! איפה עמיר פרץ? הוא ודאי חשב על זה...)

77) על סבון לשרותים:" הסבון ידידותי לסביבה. למרות זאת, לא מומלץ לתת לילדים ובעלי חיים לשתות מהאסלה."
    (הסבון זה השיקול היחיד לא לתת לילדים לשתות מהאסלה)

78) " איך מדוזה אחת הביאה לי עכשיו ביד!" – משפט ששמעתי בשרותים בחוף הים ועשה לי אסוציאציות נורא כואבות.

79) שיחת טלפון באותם השרותים מהסעיף הקודם:" הלו"... "בשרותים"... "מה את חושבת שאני עושה?!?!?"
    (ביד למדוזה?)

80) מאמן מכבי נתניה:" לא ייתכן שהמשטרה תיקח את החוק לידיים!"

81) אלון מזרחי:" אני רוצה לשחק באירופה, ואמרתי את זה גם בתקשורת וגם בטלויזיה"
    (אתה טיפש. אמרו את זה גם בפורומים, גם בבלוגים, גם בפייסבוק וגם באינטרנט)

82) אריאלה בליצקי, המורה לספרות בשבח מופת, מוציאה תלמיד מהכיתה:" תצא מהכיתה עכשיו, או שתעוף מפה!"
    (וואו, מה האפשרויות שלי?)

83) בארה"ב התבצע שוד באמצע הרחוב. גנב חטף שקית שחורה מאדם שטייל עם הכלב שלו. להפתעתם של העוברים ברחוב, הקורבן החל להתפקע מצחוק. הסתבר שהגנב חטף את החרא של הכלב שנאסף לשקית על ידי הבעלים. "הייתי נותן לו 100 דולר רק בשביל לראות את הפרצוף שלו כשיפתח את השקית" אמר הקורבן.

84) שוד נוסף התבצע בארה"ב. שודד נכנס לחנות ודרש את כל הכסף בקופה. אחרי שלקח את הכסף, עיניו נחתו על בקבוק קוניאק שעמד בפינה. המוכר שראה שהשודד רפוי שכל, סרב לתת לו את הבקבוק בטענה שלא מלאו לעבריין הצעיר 21 שנים. אחרי ויכוח קצר שבו המוכר סרב לוותר (למרות שלשודד היה אקדח), הראה השודד את רשיון הנהיגה שלו שבו היה כתוב שהוא בן 25. המוכר נתן לו את הבקבוק. תוך 10 דקות אחרי שחזר הבייתה, הגיעה גם המשטרה לביתו, על פי ההנחיות של המוכר שקרא את כל הפרטים של העבריין ברשיון הנהיגה שלו.
    (וואו, הוא ממש מפגר!)

85) עובדת מפעל החליטה לשדוד את בעל העסק שלה בעזרת מסור חשמלי. 10 דקות אחרי שנכנסה לחדר עם המסור והחלה לאיים, הצליחו לבסוף בעל העסק ושני חבריו להפסיק לצחוק ולהראות לה את חוט החשמל שנגרר אחרי המסור במסדרון, ולא היה מחובר לכלום.
    (זה למה את לא הבוס).

86) ברזילאי אחד התחיל למלא מיכלית דלק במים למטרות בטיחות. במיכלית היה המון דלק והיה צריך מים כדי לבטח את המשאית ולמנוע סכנת פיצוץ בעת הדלקת אש. כעבור שעה, הוא החליט לבדוק אם רמת המים כבר הגיעה לרמה בטיחותית מספקת. מכיוון שבתוך המיכל היה חשוך, הוא פתח את המכסה והוציא את מצית הzippo שלו כדי להאיר את המיכל.
    עוד לפני שהוא הספיק לראות משהו, הוא קיבל את התשובה השלילית. רמת המים לא הגיעה לרמה בטיחותית!
    (את הגופה של הבחור מצאו במרחק 300 מטר מהמקום בו עמדה המשאית לפני הפיצוץ)

87) אמריקאי אחד קיבל פרס דרוין על המצאה מאוד יצירתית. הוא חיבר מנוע של מטוס סילון למכונית שלו כדי שיוכל לעוף. לאחר שהאוטו הגיע למהירות של 500 קמ"ש, הוא נבהל וניסה לעצור את האוטו. אחרי שלחץ על הבלמים, כתוצאה מהמהירות הם התפרקו והאוטו המריא. לרגע, המציא הבחור את המכונית המעופפת הראשונה. רגע לאחר מכן נגמר הדלק.

88) משהו שקראתי בבלוג של בחור בשם מקסי, שהתעצבן על "היהודים" בארץ, לאחר שאמר שבמדינה שלנו יש גזענות (בניגוד לשאר מדינות העולם בהן אנשים תמיד אהבו את השונה):" אז רק שתדעו שהרבה ארצות בעולם ומלא אנשים שונאים הכי הכי את היהודים. למה? אני לא יודע בדיוק למה. אבל לפי איך שאני חי פה בישראל ורואה את כל מה שקורה פה. אני מבין אותם למה"
    (גם אתם במתח? למה?!?!)
    במילים אחרות: הוא גילה שטבעו של האדם היא לאהוב קודם את מה שקרוב לו, וזה מה ש95% מבני האדם בעולם עושים, ועוד 5% עושים ומתכחשים לזה (ל-5% האלה קוראים שמאלנים).

89) בחורה שראתה תחפושת של אלה, אמרה לבחורה המחופשת:" את נראית כמו אלה רומנית"
    (עם כיסים מלאים ב-30 ארנקים שלא שייכים לה?)

90) ילדה אחת ביקשה מחבר שלי מלח בזמן ל"ג בעומר.
    חבר שלי החליט להסתלבט:" אבל מלח זה לא כשר"
    היא:" אבל מלח זה מים כינרת, לא?"
    (בדיוק כמו שסוכר זה מים תיכון)

91) שלט של חברת טיולים – "מספר האוטובוסים כמספר הנוסעים"
    (זה משתלם לכם?)

92) על שקית קטנה בתוך קופסה של זיכרון למצלמה דיגיטלית שיש בתוכה סיליקון, כתוב: לזרוק לפח, לא לאכול!
    (לרגע חשבתי שהם מחלקים תוספי מזון בתוך חבילות של מצלמה. הרי ברור שהדבר הראשון שעולה לי לראש כשאני רואה שקית מלאה בדברים מוזרים, זה לאכול אותם!)

93) על גבינת פיראוס: לשימוש עד ה-11.10.2004, 13:22.
    (דקה אחרי זה מתפוצץ?)

94) "מה זה אוסטרליה? איפה זה?" – עובד בן 18 במשרד הפנים מפגין ידע נרחב בגאוגרפיה.
    (בכביש איילון, תפנה שמאלה לפני שנגמר הגשר)

95) ידידה בשם אלה:" כבר יצא הסרט הארי פוטר והאסיר מאוזבקיסטאן?"
    (לא נראה לי שגם יצא בעתיד)

96) על מייבש שיער: "לא להשתמש בזמן שינה"
    (חבל, דווקא אז יש לי הרבה זמן מיותר כשאני ישן)

97) על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!! שום קניה לא נדרשת! פרטים בתוך השקית..."
    (דרך נחמדה להגיד לנו שהחטיפים בחינם)

98) על סבון של חברת DIAL: "להשתמש כמו סבון רגיל"
    (איך משתמשים בסבון לא רגיל? מסבירים לו לאט מה עליו לעשות?)

99) על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה – מופשר"
    (תודה באמת, לא חשבנו על זה)

100) על פודינג של MARK&SPENCER: "המוצר יהיה חם לאחר החימום"
    (ההגיון הגיוני)

101) על תרופה נגד שיעול לילדים: " נא לא לנהוג או להפעיל ציוד מכני כבד לאחר השימוש"
    (זאת הדרך להוריד את כל בני ה-5 מהכביש!)

102) על טבליות שינה של חברת NYTOL :" אזהרה – עלול לגרום לנמנום"
    (אני מאוד מקווה!)

103) על חטיף שוקולד, "עלול להכיל בוטנים."
    (מה אתם לא יודעים מה אתם שמים בפנים? אולי זה גם עלול להכיל ציאניד או משהו?)

104) במבזק חדשות של ערוץ 2 – זה לא חכם לעצור את טקס "פרס ספיר" למבזק חדשות, בו אתם מודיעים מי זכה בטקס "פרס ספיר".
    (ונחזור לטקס פרס ספיר... אה, רגע... אתם כבר יודעים? טוב, נגמרה התוכנית!)

105)ידידה שלי במשפט שהוצא מהקשרו:" שיט, עכשיו צריך לשבת כל היום עם רגלים סגורות"
    (אני אעשה עימה "חסד" ולא אסביר למה היא אמרה את זה באמת)

106) בחור מבולבל:" הומוסקסואליות זה תורשתי, נכון?"
    (הרבה הומואים ולסביות מתקופת המקרא עשו הפריות מלאכותיות ובכך התרבו והגיעו עד הלום)

107) גיל 18. חברה שלי לשעבר נמצאת בחו"ל מהרגע הראשון של הקשר, עדיין לא הספיקה לחזור.
    אלה:"סניה, כבר עשית את זה עם החברה שלך?"
    אני:" אלה, את לא זוכרת שיש לי בעיה קטנה עם זה?"
    (אופס...)

108) סיפרתי לאלינה וליזה בדיחה:
    בניין 3 קומות: למעלה מספרה, באמצע מסעדה, למטה כנסיה.
    בחור אחד נכנס למספרה וביקש שיספרו את הזין שלו. הזין נחתך ובצער רב הוא נאלץ לזרוק אותו לפח. בפח היה חור והזין נפל ישר לצלחתו של אחד הסועדים למטה (שהזמין נקניקיה). הבחור טועם את איבר המין הקטוע, מגלה שזה לא דליקוטס וזורק את זה לפח. שוב בפח יש חור והזין נפל ישר לכיס של הכומר. הכומר בא להוציא צלב, אבל במקום זה מוציא את הזין וצועק:" זה הדבר שבו אנו מאמינים!" (זה היה מצחיק בכיתה ז יותר מאשר היום)
    אלינה:" מה זה סיפור אמיתי?!"
    (הבדיחה הבאה התחילה ככה:" יושבים 3 עטלפים ומדברים ביניהם... זה לא אמיתי, אלינה.")

109) אישה בטלויזיה על הממשלה של ביבי:" הממשלה של ביבי תחזיק שנתיים – שלוש. מקסימום ארבע"
    (הבחנה דקה, שרלוק)

110) כמה ילדים בכיתה י הסתכלו באטלס. אחר כך שאלו אחד מהם:" איזו קבוצה אתה אוהד באירופה?"
    הוא חושב קצת ואומר:" ברזיל!"
    הם צחקו ושאלו שוב:" באירופה יא מפגר!!"
    הוא חשב קצת ואמר:" אהה... ארגנטינה!"
    (טורמוז!)
    ב) "אבל אני באתי משם!!!" ניסתה אלינה להסביר למורה שלה לגאוגרפיה שבאמת יש כזאת מדינה שנקראת אזרביג'אן.

111) "האם אתה פעיל בארגון טרור?"
    "ציין את שמו של הארגון"
    "האם בזמן הסיור בארה"ב אתה מתכנן לבצע פעולת חבלה כלשהי?"
    "האם אתה נמצא בקשר רציף עם טרוריסטים עוינים לארה"ב?"
    (מבחן לקבלת ויזה לארה"ב – אתה צריך להיות מחבל ממש טיפש כדי ליפול בזה)

112) בעקבות ארועי ספטמבר 11, בשדה התעופה בבוסטון תלו את השלט הבא:" טרוריסטים עם פצצות אינם מורשים לעלות למטוס!"
    (לכל המחבלים שניסו לחטוף את המטוס ולא ידעו שאסור... הנה השלט!)

113) שלט בכניסה לחניון: "חנייה לנכים בימים א-ה בלבד!"
    (בסופי שבוע הם הופכים לסופרמן?)

114) בעיירה אחת בארה"ב, יש חוק האוסר על התושבים למות.
    (העונש הוא כלא?)
    ב) בעיירה אחרת בארה"ב חל איסור מוחלט להתאבד!
    (אני סקרן לדעת האם החוק הוא במקרה, תנ"כי?)

115) בעיירה אחרת בארה"ב חל איסור מוחלט להרביץ לאישה עם חגורה שעוביה עולה על 2 סנטימטר, ללא אישור האישה.
    (אני ממש רוצה לראות אישור כזה בכתב: הנני מאשרת לבעלי להכות אותי בחגורה מדגם פראדה, קיץ 2005, צבע חום, עובי 2.3 סנטים, בין השעה 15:00 ועד השעה 15:05)

116) על סבון כלים TEK , "לא לשטיפת חלקי גוף או מזון"
    (זאת דרך מכובדת להגיד שאסור לאונן עם זה)

117) על סבון כלים של פלמוליב יש מדבקה עם הוראות, שלקח לי המון זמן למצוא. זה מה שקורה כשהטקסט כתוב על הצד שדבוק לבקבוק.
    (זה כמו לשים שלט "זהירות, הגשר אינו תקין" בתחתית הנהר)

118) כמה אנשים החליטו לעשות מבחן אומץ. לקחו נפצים חזקים, הדליקו והכניסו לפה. המטרה הייתה להחזיק בהם כמה שיותר זמן בפה ולזרוק ממש לפני שהם מתפוצצים. מי שמצליח יותר זמן, מנצח. בסופו של דבר מישהו ניצח את הניצחון הסופי. הוא גם קיבל פרס – דרוין.
    (בהלוויתו נאמר:" הוא היה ממש אמיץ... אבל אחושרמוטה מפגר!!!")

119) יבגניה גבאי (מורה לפיסיקה בשבח):"נמאס לי! תפסיקו לעשות את זה ביד שלי! תתחילו לעשות ביד שלכם!
    (דארק שרדר?) – למי שראה "זאק ומירי עושים פורנו".

120) בחור אמריקאי שטייל בספריה בקומה הרביעית ראה חור שנראה לו כמו חור לכביסה. הוא החליט שיהיה מגניב להתגלש בחור הזה למטה ומבלי לחשוב פעמיים קפץ פנימה בציפייה לחוויה מרתקת של גלישה.
    כנראה שהוא לא העסיק את מוחו בשאלה "מדוע ספריה צריכה חורים לזריקת כביסה?". חורים לאוורור מסדרון של מעלית לעומת זאת, היא כן צריכה.
    (פרס דרוין)

121) בחור אמריקאי הגיע לבית חולים במצב קשה. מצבו היה טוב יחסית לחברו שזכה בפרס דרוין כתוצאה ממשחק מסירות פשוט. הסיבה לאישפוז ולפרס דרוין היה הכלי איתו שני המפגרים התמסרו: נחש רעמים.

122) "אני ואבא שלי לא בתולים"
    ילדה בכיתה ד ענתה על השאלה "האם את בתולה?"
    (אותי מעניינת השאלה: מי שאל אותה את זה?)

123) ילדה בכיתה ז:" התאריך של הקונדום הזה כבר עבר, אז אם תשתמש תקבל קילקול קיבה!"
    (את קילקול הקיבה תקבל הבחורה. אני אקבל קילקול חשבון בנק)

124) "כשר לפסח" – על נייר טואלט.
    (לפני או אחרי השימוש?)

125) ליזה אומרת לאלה בטלפון:" אני ליד הוטרינר"
    אלה:" אה.. איפה שמכינים המבורגרים?"
    (אני מאוד מקווה שלא)

126) על נייר אלומיניום, "לא להשתמש בתור קונדום!"
    (אני נראה לכם רובוקופ?)

127) על מגלשיים לסקי, "לא להשתמש ברפואת שיניים"
    (לעזאזל, איך?!?!)

128) על אבקת כביסה: "מעורר ריגושים!"
    (נשמע מסקרן)

129) ילדה בכיתה ח' ששיחקה ארץ-עיר ניגשה למפת העולם על הקיר של הכיתה והתחילה לחפש משהו מצד לצד. התלמידים שאלו אותה מה היא מחפשת. היא ענתה:" אני צריכה למצוא מדינה שמתחילה באות י' "
    (רמת החינוך בישראל...)

130) ג'ורג' בוש:" אויבינו הם חדשניים ורבי תושייה, וגם אנחנו. הם לעולם לא מפסיקים לחשוב על דרכים חדשות לפגוע בארצנו – וגם אנחנו לא"
    (עכשיו האזרח האמריקני מרגיש בטוח ומוגן)

131) אביבה:" לפני שנה, הודיעו בחדשות של ליטא שיש השנה הרבה נחשים ערסים"
    (הם באים בחבורות עם שרשרים על הצואר ומתחילים לקלל אותך ולאיים שיכישו? "תחזיק אותי קוברה, תחזיק אותי, למה אני אנשך לו את הצורה עכשיו!")

132) ג'ורג' בוש:" אני מלא כבוד ללחוץ את ידו של אזרח עיראקי אמיץ שנגדעה על ידי סדאם חוסיין"
    (בהצלחה)

133) תלמיד כיתה יב בגמנסיה הריאלית:" מה זה זיקפה?"
    (ונעבור לפרסומות: ויאגרה)

134) אני יושב עם כמה חברים שלי ודוגמנית בשולחן.
    אחד החברים שלי שואל את הדוגמנית:" תגידי מה את עושה בסילבסטר?"
    הדוגמנית:" מתי זה?"
    החבר:" דוגמנית, מתי זה הסילבסטר?"
    הדוגמנית:" נו לא יודעת!"
    החבר:" מה חוגגים בסילבסטר?"
    הדוגמנית:" נו אני לא יודעת. לא הייתי חודשיים בארץ אז אני לא מעודכנת"
    (תעשי גיבוי למערכת בפעם הבאה שאת בחו"ל. שלא תשכחי איפה את גרה או איך קוראים לך)

135) מתוך ארכיון של בית משפט. שאלה של עו"ד לעד:" זה נכון שהיית במקום עד שהלכת משם?"
    (לא!)

לא להגיב יש עוד!!! (והרבה...)

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

136) תלמיד יב מהגמנסיה הריאלית:" לתרנגול הזה יש טעם של עוף"
    (רסמי?)

137) שדרן כדורגל:" אם הכדור הזה היה נכנס, היה גול"
    (מה אתה אומר?!)

138) תלמיד כיתה ט בויצו שואל:" אם בלונדינים יש רק בארצות צפוניות, למה שוודיות בלונדיניות?"
    אני:" שוודיה זה בצפון."
    הוא:" מה? זה לא ליד הודו??"
    (מיד לאחר מכן הסתבר שבמפת העולם שלו ג'מייקה זה ליד קפריסין ונורווגיה שכנה של הודו)

139) "סניה! צא ממני!!" (ככה אלינה ביקשה ממני לצאת לה מהאיי סי קיו)

140) תלמיד כיתה יב ברביבים שואל בחורה בשם ג'ני:" תגידי, כשמחדירים טמפון, זה כיף?"
    (כעבור כמה זמן)
    אלכס:"עוד דבר, מאיפה הוא יוצא אחר כך? או שהוא נעלם לבד?"
    (כעבור כמה זמן)
    אלכס:"עוד דבר, ז*ן זה טעים?" (הוא שאל ברצינות מתוך סקרנות)
    (כעבור כמה זמן)
    אלכס:"עוד דבר, אבל את האמת, הפלצת פעם?" (בטח! מאיפה לדעתך אוספים מטהר אויר?)
    (כעבור כמה זמן)
    אלכס:"עוד דבר..."
    (ג'ני מגלגלת עיניים ובקול אדיש):" נו?"
    אלכס:" החזה שלך יכול לשמש כשחפ"ץ?"
    (קיבלנו סטנד אפ טמטום בצורת שאלות!)

141) אלי כהן:" זה היה שוד לאור החושך"
    (אממ... איך זה?!)

142) פרשן כדורסל באמצע משחק של מכבי נגד לובליאנה:" יכולת הגמירה של טל בורשטיין מדאיגה!"
    (אותך?)

143) ילדה מספרת:" היינו אצל מישהו פעמיים בברית מילה"
    (פעם ראשונה זה לא הצליח?)

144) זוג הומואים השתעשעו להם במשחק יצירתי ביותר: כל כמה זמן הם היו מכניסים אחד לשני את המרכז של גליל נייר טואלט לתחת, ולאחר מכן נותנים לגרביל (סוג של מכרסם) שלהם לטייל בפנים. יום אחד נכנס הגרביל עמוק מדי לחור. החבר השני החליט לקחת גפרור, להדליק אותו ולסמן בכך לגרביל ללכת לאור שבקצה המנהרה (למה שהגרביל יעשה את זה, הוא לא שאל את עצמו).
    התוצאה: הגזים בתוך התחת של הבחור התפוצצו והגרביל עף משם כמו קליע מתותח תוך כדי שהוא מרסק את פניו של הבחור השני.
    (“Look this is wallance! And he can shoot a hamster from his ass!”) – מתוך הסרט "לב אמיץ"

145) שוטר בראשון לציון בתגובה לבקשה לחנות לכמה דקות במקום אסור:" אמרתי לך לא! 'ל' 'ו', לא!"
    (כן גם אני רציתי להיות שוטר... אבל אז החלטתי לסיים כיתה ב)

146) ליזה לאביבה:" עד 12:15, הכניסה לבנות חינם"
    אביבה:" אהה. נשמע טוב. אבל כמה זה עולה?"
    (זה חינם, אבל בשבילך 50 שקל)

147) אלה:" סניה? לבנים יש קרום בתולים?"
    (איפה?!)

148) על ספר בדידה (מתמטיקה) שבו צריך לפתור פונקציות ומשוואות, כתוב בהתחלה:" זהירות, נא לא לנסות דברים אלה בבית. הדבר יכול לגרום נזק פיזי"
    (נזק נפשי עוד הייתי מבין. אבל פיזי?)

149) בזמן ביקור של כמה קצינים בדרגה בחירה בצה"ל בבית הספר שלנו, הקצינים קיבלו שאלות מהקהל. אנטון שאל את קצין המודיעין:" תגידו, על איזה פרוייקטים אתם עובדים עכשיו במודיעין?"
    (שניה אני אספר לך. אז יש לנו חמישה מרגלים בסוריה, אנחנו מתכננים לפוצץ את הכור האראני ועוד כמה שאני אסביר עליהם בהמשך. נא לצלם לתקשורת בבקשה)

150) ספר בהסטוריה מסביר את הסיבה להצלחה של המבצע פרל הארבור:" המבצע הצליח בעיקר בגלל שהיפנים שמרו בסוד על הכוונות שלהם לתקוף את ארה"ב"
    (באמת?! אין איזו שריקת פתיחה כמו בכדורגל? SMS ברוגז כזה שאומר "אנחנו לא אוהבים אתכם, תתכוננו!"?)

151) בזמן מלחמת העולם השניה, הגרמנים ניסו לזייף כסף אנגלי כדי לגרום לאינפלציה בבריטניה. אחד הדברים שהאנגלים ניסו לעשות כדי למנוע את האינפלציה היה לנסח חוק חדש:" אסור לקבל כסף מבן אדם שמנסה לרמות אותך"
    (איך אכפו את זה לעזאזל?! הנאשם מואשם בקבלת כסף ממישהו שניסה לרמות אותו, מה אתה טוען להגנתך? "אהה... לא ידעתי!" שקר! קיבלת ממנו כסף בכוונה, למרות שידעת שהוא מרמה אותך! איכשהו, אני לא רואה שיחה כזאת מתרחשת בבית משפט)

152) עתודאי בטכניון מתעורר באמצע הלילה ומגלה שהשותף שלו לחדר נותן מכות למקרר. הוא שאל מה הוא עושה והשותף ענה:" ניהיה לי קר אז בדקתי אם הדלת של המקרר סגורה"
    (איך קיבלו אותו לעתודה?!?)

153) בחור שעבד בגן חיות, נאלץ להתמודד יום אחד עם פיל שהיתה לו עצירות. העובד החליט לתת לפיל חומר משלשל. פעם ראשונה זה לא עבד לכן הוא ניסה בשנית. גם בפעם השניה זה לא עבד והוא נתן לו מנה שלישית. אחרי שגם זה לא עבד, הוא לקח סולם וניסה לטפס ולבדוק מה קורה שם בפנים. ברגע שהעובד (הלא חכם במיוחד) הגיע ליעד, העצירות נפתחה והוא נקבר למוות בחרא של הפיל. זוכה פרס דרוין – כפיים.
    (ועל זה נאמר המשפט המפורסם: you are in deep shit).

כאן עצרתי.

154) איש אחד החליט שאם בן אדם מתרכז מספיק, הוא יכול לעצור כל חפץ שירצה. כל מה שצריך לעשות זה פשוט לעמוד מולו ולעצור את החפץ עם כוח המחשבה. לאחר שהתאוריה האידיוטית שלו לא הצליחה עם אופניים ומכונית (מעניין למה?), הוא החליט לעזוב שטויות ולנסות לעצור בשיטה שלו רכבת. הוא נעמד על פסי הרכבת, עצם עיניים והושיט ידיים קדימה לעבר הרכבת המתקרבת. הניסוי לא הצליח. הרכבת לא עצרה.

155) פלשתינים מקבלים פרס דרוין:
    כשמגיע החורף, בכל העולם מעבירים את השעה קדימה בשעה אחת. לחלק מהפלשתינים יש בעיה עם זה מאחר והם רגילים להתפלל בהר הבית לפני עליית השמש. הפלשתינים לא אהבו את השינוי שישראל עשתה בשנת 1999 כאשר היא החליטה להחליף את השעון בתאריך מוקדם יותר. לכן עדיין היו פלשתינים עקשנים שלא רצו להחליף את השעון על מנת לעשות דווקא לישראל. זמן קצר לאחר השינוי התפוצצה מכונית ובה 2 מחבלים פלשתינים בדרכם להטמין פצצה על זמן. אחרי תחקיר קטן של הארוע, הסתבר שהסיבה לפיצוץ היתה חוסר הבנה בין מכין הפצצה לשליחיה. המחבלים שהעבירו את הפצצה, התעקשו שלא להחליף את השעה כפי שעשו בישראל, ולכן השעונים שלהם עמשו על 4:30. בזמן שהשעון של הפצצה, היה נכון והיה מכוון על 5:30 (זמן הפיצוץ).
    (אתה יכול להתוכח עם ישראל, אבל לא עם שעון של פצצה שאתה נושא)

156) זוכה פרס דרוין וזוכה פרס הפושע הטיפש ביותר:
    כשאתה יוצא לשדוד חנות, יש מספר דברים שעליך לזכור:
    1) אם על מנת להכנס לחנות אתה צריך לעקוף מכונית משטרה בדרך, כנראה שזאת לא החנות שאתה רוצה לשדוד.
    2) אם בכניסה עומד שוטר ושותה קפה לפני העבודה, כנראה שזאת לא החנות שכדאי לך לשדוד.
    3) אם זאת חנות נשק, כנראה שזאת לא חנות שיהיה חכם לשדוד.
    4) אם באותו הרגע בחנות יש 11 קונים נוספים (מלבד השוטר) שנושאים עימם נשק, כנראה שאתה צריך להיות ממש מפגר על מנת לנסות לשדוד אותה!
    לבסוף, הדרך שהאידיוט בחר כדי לשדוד את החנות היתה לירות שני כדורים באויר ולצעוק לכולם:" ידיים למעלה!"
    בגופו של השודד מצאו כדורים מחמישה אקדחים שונים. הוא נכנס לרשימת "זוכי פרס דארוין", זוכי "פרס הפושע המטומטם ביותר" ורשימת היציאות שלי.

157) בחור אחד נטה לשים ליד המיטה שלו אקדח טעון בלילות. באמצע לילה אחד, התקשר אליו הטלפון (שגם הוא היה ליד המיטה) והאיש לקח את האקדח במקום השפורפרת וענה (ירה לעצמו בראש)

158) בחור אמריקאי נתקע עם האוטו שלו על פסי רכבת. הבחור יצא מהאוטו והחל לדבר עם חברת גרירה, כדי שיבואו לגרור לו את האוטו מהמקום. בזמן השיחה, הגיעה רכבת.
    הקטר צפר לבחור שדיבר בפלאפון על מנת שירד מפסי הרכבת, מפני שאין סיכוי שהרכבת תספיק לעצור. הבחור חשב שזאת חוצפה מצד נהג הרכבת לצפור לו ככה באמצע השיחה ורק סימן לו עם היד שיפסיק את הרעש מגוחך. הקטר החל לעצור את הרכבת בחריקה גדולה ומחרישת אוזניים, אך במקום לרדת מפסי הרכבת, האיש עם הפלאפון העביר את הפלאפון לאוזן השניה וסתם עם היד את האוזן הקרובה יותר לרכבת כדי שהרעש לא יפריע לשיחה. השיחקה נקטעה באופן חצוף ביותר על ידי התנגשות הרכבת בבחור.
    (חוצפה לא יתוארת!)

159) "היה צד שני לויכוח, אבל זה הצד של המרוקאים ואנחנו לא נלמד אותו" - מורה להיסטוריה בשבח מופת מלמדת על האפליה של יוצאי עדות המזרח.
    (אחלה דוגמה)

160) בחור שנאסר עליו לשתות אלכוהול, החליט שהוא לא מסוגל לחיות ללא אלכוהול, ומהיום הוא יספק לגוף שלו את מנת הברנדי היומי באמצעות חוקן (לא ברור לי איך בדיוק הוא עשה את זה, אבל נגיד). הוא כנראה חשב שכמות האלכוהול שאתה מכניס לעצמך דרך הרקטום יכולה להיות גדולה יותר מכמות האלכוהול שאתה מכניס לעצמך דרך הפה. הוא מת מהרעלת אלכוהול והשאיר את חבורת ג'ק-אס המומים – beat that!
    (וגם אותי – איך??)

161) בחור אחד שזכה בפרס דרוין החליט לשצק צ'יקן עם תרנגולת (אירוני למדי). חוקי המשחק היו פשוטים: הוא והתרנגולת עומדים על פסי רכבת והאחרון שנשאר מנצח. הרכבת ניצחה.

162) שלט גדול וירוק שעומד על כביש הערבה: " אשכים"
    (מי שמטומטם פה זה לא השלט, אלא הבחור שחשב על השם הזה! לא יכולת לבחור שם אחר לקיבוץ שלך, כמו זיקפה או מנדבושקס? נו באמת!)

163) תלמיד בכיתה ח בויצו:" מה עשה חסן נסראללה?"
    תלמידה עונה:" הוא עשה את מלחמת העולם השניה"
    (עכשיו כשהיטלר מובטל, הוא יכול להצטרף לחיזבאללה)

164) אישה אחת ב'מי רוצה להיות מליונר' בארה"ב נשאלה:" מה שמו הפרטי של ג'ורג' בוש?"
    אחרי שה 50 – 50 שהיא בחרה בו, השאיר לה את אדמונד וג'ורג', היא לקחה את עזרת קהל. 43% בחרו באדמונד והשאר בג'ורג' (מה שמראה על חוכמת הקהל האמריקני). אבל האישה החליטה ללכת נגד הקהל ואמרה שהשם של ג'ורג' בוש הוא - אדמונד.
    (יש לי תחושה שהקהל הסתלבט הסתלבט עליה)

165) מורה מסביר על מסגד אל אקצה. תלמידה בויצו, כיתה ח:" למה אי אפשר לזרוק להם פצצת אטום בתוך המסגד?"
    (אני חושב שהיא צריכה השלמה קטנה על השפעות הנשק הגרעיני על הסביבה הקרובה שלו)

166) בחור בג'ורג'יה (ארה"ב) נעצר באשמת גניבת חומרים מסוכנים מסטודיו לצילום. בזמן שהוא מילא טפסים במשטרה, החומרים שהוא גנב – פוספור ואיאודין (שעדיין היו בכיסו ונחשבים לחומרים מסוכנים), התפוצצו יחד עם האשכים שלו. השוטרים צחקו כל כך חזק שבקושי יכלו לשמוע את צעקות הכאב של הנאשם. לאחר מכן בוטלו ההאשמות נגדו והוא הואשם בסעיף הבא:
    Being a !
    (guilty as charged)

167) ילד בן שלוש מהשכונה שלי, שאל בבוקר את סבתא שלו:" סבתא, אני לא מבין משהו. למה אם המיטה כזאת גדולה, למה אבא שוכב על אמא?"
    (אני מוכרח לציין שהילד גאון)

168) בגבול של מדינה אחת באמריקה חל החוק הבא: אסור לחצות את הגבול עם ברווז כחול על הראש!
    (למה הם העבירו את החוק? לא ברור. מדוע ללכת עם ברווז כחול על הראש זה בסדר, אבל לחצות איתו את הגבול זה לא, לא ברור. איפה יש ברווזים כחולים, לא ברור. למי לעזאזל עבר על החוק הזה איי פעם, לא ברור. ברור רק דבר אחד: למישהו חסר בורג בראש.)

169) אלון מזרחי:" לא צריך לצאת מפרופורציות. צריך להשאר עם הראש על המותניים"
    (גם על המותניים הראש שלו לא כל כך מתפקד)

170) בניו יורק קיים גזר דין מוות על עבירת החוק הבאה: נסיון התאבדות על ידי קפיצה מגורד שחקים .
    (תעזרו לו לסיים את מה שהוא התחיל)

171) א"הה.. טוב. מה המספר?" – שאלה תלמידה בכיתה י' בשיעור הנשמה, אחרי שאמרו לה להתקשר 101.

172) בחור שהכניס כסף למכונת קולה, התעצבן אחרי שהמכונה לא החזירה לו את הקולה או את הכסף, הוא התחיל לנדנד אותה. האיש לא ממש הבין שיש גבול לעמידות של המכונה והיא נפלה עליו. הוא מת וקיבל פרס דרוין.
    (שווה למות בשביל קולה. אחלה פרסומת!)

173) איש אחד שתפס נחש בצואר, ככה שהנחש לא יכל להכיש אותו, ראה שהנחש מוציא לשון כדי לחקור את הסביבה. הבחור החליט להתגרות בנחש ולהוציא גם לשון. הנחש עשה את הדבר הפשוט: הכיש את האיבר המוצע לו. הבחור מת וקיבל פרס דרוין.

174) איש אחד החליט לנקות את רובה הציד הישן שלו, שלא ירה טוב. הוא הסתכל לתוך הקנה כדי לבדוק למה זה לא יורה ולא ראה מה קורה בצד השני מפני שהיה חשוך. הוא היה צריך להאיר את הקצה השני של הרובה כדי לראות משהו ולצורך כך הוא לקח מצית. תוך כדי שהוא מאיר את הצד השני של הקנה, הוא מסתכל פנימה לתוך הקנה ומגלה את העובדה הבאה: הרובה היה טעון.
    (מכירים את הסצנות האלה בסרטים בהן דאפי דאק יורה לעצמו בראש והפרצוף שלו ניהיה שחור? אז דאפי דאק נשאר חי אחרי זה, בניגוד לבחור)

175) "נו אין לי הרבה כאלה!" ככה גניה תירצה את העובדה שהיא לא ידעה מה אומרת המילה "pinp" (סרסור).
    (אז כמה יש לך?)

176) א) "יש פה ריח של פיצה". הברקה מדהימה של מישהי שהגיעה לפיצה"2 for 1" שתי שניות לפני כן
    (מה את אומרת?!?)
    ב) חבר שלי מהכיתה, סטס, שנסע באוטו עם עוד כמה חברים, נתקע בדרך לסופרלנד אחרי שאחד הגלגלים של המכונית שלו נפל. אחרי שהם היו תקועים שעה באמצע שום מקום, עברה מכונית עם כמה ערסים. הערסים עצרו והחליטו לעשות מעשה טוב ולהגיד לסטס את המשפט הבא:" סליחה אדוני, נפל לך הגלגל"
    (ואאאאאללללללה?!?!?!?)

177) שאלו מדריכה בנוער העולה:" את מי את מדריכה?"
    המדריכה:" כיתות ז"
    השואלת:" ולא היה ו' או ד'?"
    המדריכה:" היה, אבל רציתי ז'. אז קיבלתי ז'"
    (לפחות את מרוצה)

178) מורה לפיסיקה בשבח מופת:" אפילו בזמן החתונה יש פיסיקה!"
    מורה למחשבים:"איזו פיסיקה?"
    המורה לפיסיקה:"חיכוך!"
    המורה למחשבים:" מה? לפני או אחרי החתונה?"
    המורה לפיסיקה:" בזמן!"
    (And now, you may screw the bride!")

179) מורה להסטוריה בשבח מופת:" כשאתם מדברים, אתם רוצים שיקשיבו לכם, אבל כשמבקשים מכם משהו, אתם מעמידים פנים שאתם הכבשה הלבנה שיוצא לה משהו אדום מהאוזן"
    (איפה הקשר?!)

180) דיברתי עם מישהי בת 16 בטלפון (הייתי בן 18). שאלתי אותה עם כמה בנים היא שכבה. פתאום ניהיה שקט בשיחה.
    אחרי כמה שניות אמרתי לה:" טוב את לא חייבת לענות לי על זה."
    היא:" לא חכה רגע... אני סופרת"
    (המספר היה גדול מדי...)

181) שאלתי ידידה שלי איך הכלבה שלה נכנסה להריון אם הם לא נותנים לכלבים להתקרב אליה.
    היא עונה:" איך היא נכנסה להריון? אבא שלי הלך לטייל איתה! ככה היא נכנסה להריון!"
    (אוקיי... כנראה שבאמת לא רציתי לדעת)

182) חבר שלי שעבד בתמיכה טכנית בבזק סיפר לי על לקוח בעייתי
    החבר:" תנתק בבקשה את כל הקוים בבית"
    הלקוח:" שניה..." (טוו... טוו... טוו...)
    (אהבל!)

183)"כי ה-8 במרץ זה יום האשה! ואני אישה ואני אבשל!" – תלמידה בכיתה יא בשבח מופת מפגינה פמיניסטיות.

184) שאלה של בלונדינית בפורום מחשבים:" איך מעבירים דיסק די וי די אחורה?"
    (ניסית לשים אותו על גזר ולסובב נגד כיוון השעון?)

185) שלט במעלית נכים: במקרה חרום נא להשתמש במדרגות.
    (הומור חולני)

186) מורה (רוסי) בגמנסיה הריאלית אומר לתלמיד כשהוא רצה שילך לחפש לו מורה אחרת:" נו מה אתה זקן? לך תקפוץ לי! נו.. תקפוץ לי מהר! יאללה.. תקפוץ לי כבר. מה אתה לא יודע לקפוץ? לך תקפוץ לי"
    (זאת היתה שיחה הזויה שנמשכה כדקה)

187) בחברת מחשבים, המזכירה הבלונדינית (אין קשר לרמת האיי קיו שלה, היא סתם בלונדינית הפעם) ניסתה להכניס למחשב שלה סיסמה. לאחר שהסיסמה שהזינה היתה שגויה, היא ניגשה לבוס ושאלה מה הסיסמה. הבוס אמר: "penis". המזכירה הכניסה את הסיסמה ומיד נקרעה מצחוק מהתשובה של המחשב:
    Password rejected!
    Reason: too short!
    (אאוץ')

188) חבר שלי יצא מחנות בגדים כאשר הוא מחפש את הפלאפון שלו. לצורך העניין, את הפלאפון שהוא חיפש הוא החזיק באותו הרגע ביד. טוב נו, זה קורה. אבל לנסות להתקשר עם הפלאפון הזה לאבא שלו כדי לשאול אם הוא שכח את הפלאפון באוטו... עכשיו זה היה טפשי!
    (היי אבא! בוא נעלה על מגדל אייפל ונסתכל מלמעלה! אולי ככה נצליח למצוא את מגדל אייפל!)

189)א) אינה (בת 19) :" אני רוצה להכנס לרשימת היציאות..."
    (סבבה)
    ב) חודש לאחר מכן, כשניסיתי להרים אותה ולסחוב עד הבית:"לא, אני כבדה! יש לי חום".
    (טמפרטורה שוקלת הרבה בימינו)

190) בזמן תדרוך של הסמל שלי בטירונות על הבדלים בין חוק אזרחי לחוק צבאי, חייל בשם יואב שאל:" ואם נניח, חברה שלי יוצאת חמשוש, ואני יוצא חמשוש, ואני אונס אותה, מה קורה?"
    (למה לאנוס את חברה שלך? למה דווקא בחמשוש? סתם שישי לא הולך? למה אתה שואל שאלה כזאת מפגרת?!)

191) אלון מזרחי:" בגיל 30 הבנתי שכדורגל זה משחק קבוצתי"
    (עד גיל 35 הוא כבר ילמד לקשור שרוכים ולעשות פיפי באסלה)

192) אלון מזרחי:" יש חוסר אי ודאות במכבי חיפה"
    (אתה ברצינות מרגיש מחסור באי ודאות?)

193) תלמידה בכיתה יא ממגמת ביוטכנולוגיה בגמנסיה הריאלית, שואלת תלמיד:" נגעת פעם בזין של בת?"
    (דחוף שיעור ביולוגיה!)

194) ליזה מסבירה למה איחרה לשיעור:" נו מה את רוצה? האוטובוס עמד בכל רמזור אדום!"
    (בניגוד לפעמים אחרות בהן הוא נסע באדום חופשי)

195) הודעה מטיב טעם לקראת פסח:" חג פסח שמח וכשר!"
    (נא לאכול חזיר עם גבינה ללא חמץ)

196) אלון מזרחי:" קניתי בית על חוף הים כדי לראות את הזריחה כל יום"
    (וואו, בטח ממש התבאסת...)

197) בעיר אחת באיטליה חוקקו חוק חדש: חובה לטייל עם הכלב לפחות 3 פעמים ביום. העובר על החוק ייקנס ב-500 יורו.
    (מגיש התלונה על פי ההגיון של החוק יהיה הכלב?)

198) שחקן לידס:" לא איכפת לי להפסיד כל משחק כל עוד בסוף נזכה באליפות"
    (מעניין איך זה עובד?)

199) בעיר מסויימת במערב ארצות הברית יש חוק שאומר שאם אתה רואה 5 או יותר אינדיאנים הולכים ברחוב, אתה רשאי לירות בהם.
    (גם בישראל צריך חוק כזה. אם אתה רואה יותר מ-0 ערסים ברחוב...)

200) מישהי שואלת את המטפלת של סבתא שלי:" תגידי, היית בפאריס?"
    המטפלת:" לא."
    המישהי:" אבל אמרת שהיית בכל ברית המועצות!"

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

201) שימי (בחור הומו מוצהר) אמר עלי ועל איל:" אבל הם בנים! הם סטרייטים"
    (החוצפה שיש לאנשים בימינו).

202) משפט שיצא מהקשרו מאת ידידה שלי:" מה עשיתם עם הכוס שלי?"
    (התשובה הייתה: שמנו אותו במגירה)

203) "אתה נראה כמו גברים בשחור" אמר איל לרם - שבאותו רגע לבש מכנס לבן קצר, חולצה לבנה והחזיק אקדח מים צבעוני.
    (ממש קופי!)

204) פרשן NBA בזמן המשחק ה-4 של סדרת הגמר 2005 בין דטרויט לסן אנטוניו, אמר על ריצארד המילטון:" tonight he won his balls back".
    (הדברים שאפשר להפסיד ולהרוויח במשחקי NBA. מפחיד לגלות מה יקרה אם לא תשחק טוב)

205) בתוכנית טלויזיה איטלקית, ראו גבר ערום עומד בבושה ומאחוריו אישה כועסת שצועקת לו:" Impotento Castrato!" התרגום לרוסית היה:" לך מפה! אני לא רוצה אותך יותר!"
    (אני לא יודע איטלקית, אבל משהו רומז לי שזה לא היה הפרוש של מה שהיא רצתה להגיד לו!)

206) ידידה שלי:" יש לנו 2 תוכים זכרים. אבל אז אחד מהם הטיל ביצה. אז כנראה שהם הומואים"
    אני:" לא, נראה לי שפשוט אחד מהם לא זכר"
    היא:" אבל בטבע, אם החלש לא יכול לכבוש את הנקבה, הוא הופך לנקבה!"
    (אז אם אני לא מצליח לכבוש איזו כוסית, אני הופך בעצמי לכוסית?!? זה מסביר מה קרה לדנה אינטרנשיונאל)

207) איש אחד שרב עם אחד הנוסעים באוטובוס דו קומתי בלונדון, יצא מהאוטובוס ואחרי שהאוטובוס התחיל שוב לנסוע, נעמד מולו במרחק של מטר וחצי עם קרש ביד. הוא זרק את הקרש בזכוכית הקדמית של האוטובוס כדי לנקום את נקמתו.
    (אבל אז האוטובוס התנגש בו והרג אותו – אידיוט!)

208) No swimming in this area"" שלט כזה נמצא במרכז מדבר נבדה!
    (צריך להפסיק את תופעת השחייה במדבר!)

209) אח של ידידה שלי אמר לה שהוא נוסע לברית מילה של האח הקטן של חבר שלו.
    היא:" זה בן או בת?"
    (מה הטעה אותך מותק? המילה "האח הקטן" או המושג "ברית מילה"?)

210) אחד החזקים:
    בתחילת שנות ה-90, עיתון מדעי מאוד פופולארי בארה"ב פרסם את ההודעה הבאה:
    " בזמן האחרון, חוקרים גילו שבמערכת המים שלנו נמצא חומר כימי מאוד מסוכן! החומר הזה חסר צבע, חסר טעם, חסר ריח ומתערבב בקלות עם מים. הממשלה לא עשתה שום נסיון למנוע את ההתפשטותו של החומר המסוכן הזה. שמו הוא (בלועזית) די-הידרו מונו-אוקסיד. (Dihydrogenmonoxide.
    החומר נמצא בשימוש למטרות הבאות:
    - משתמשים בו כחומר מקרר וממיס
    - בתחנות כח גרעיניות
    - בייצור קלקר
    - בערכות כיבוי אש
    - כמעט בכל המעבדות הביולוגיות והכימיות.
    - בתוספות למזון מהיר ומזון אחר.
    - בחומרי הדברה
    ועוד...

הסכנות הטמונות בחומר הזה:
    - החומר מצוי בגשמים חומציים.
    - משפיע על הפוריות של האדמה
    - גורם לחומרים להחליד מהר יותר והורס מכשירי חשמל
    - מגע ממושך עם החומר בצורתו המוצקה גורם לפגמים בעור.
    - מגע עם החומר בצורתו הרותחת (בצורת גז) גורמת לכוויות בעור.
    - שאיפה של כמות קטנה של החומר הזה יכולה לגרום למוות
    - החומר הכימי מצוי בפצעים, זיהומים ועוד כל מני סוגים של אינפקציות בגוף.
    - החומר גורם לתלות (ממש כמו סמים). מי שכבר מכור לחומר הזה ולא מקבל אותו, יכול למות תוך 168 שעות.
    - שום חומר ניקוי ידוע אינו מסוגל לנקות את החומר הזה ממים המזוהמים בו.

למרות כל הסכנות האלה, ממשיכים להשתמש בחומר הכימי הזה ללא בושה! חברות גדולות ממשיכות לקבל את החומר הזה בטונות כל יום דרך צינורות תת קרקעיים. העובדים שעובדים עם החומר הזה לא מקבלים הדרכה ותלבושת מתאימה לעבודה עם החומר. החומר הזה לאחר מכן נזרק בכמויות אדירות לנהרות וימים.
    אנו קוראים לאוכלוסייה לא לתת לזה להמשך ולמחות על השימוש בחומר הזה!" סוף כתבה.
    במשך שבועות הכתבה ייצרה רעש ענק. אלפי מפגינים יצאו לרחובות במטרה להפגין להפסקת השימוש בדי-הידרו גמונו-אוקסיד. מתמודד לראשות עירייה בשם אליסו בקליפורניה בנה תכנית בחירות שלמה על ההבטחה שלו לאסור על השימוש בחומר הזה.
    כאשר גילו את האמת, העורך של העיתון פוטר, מנהל העיתון התפטר בעצמו והמתמודד לראשות העירייה הפסיד את הבחירות בגדול!
    למי שלא למד כימיה ועוד לא נקרע מצחוק: Dihydrogen זה פעמיים H. Monoxide זה פעם אחת O. מה שאומר שהנוסחה הכימית של החומר הזה היא H2O. אפילו אם לא למדתם כימיה, רובכם כנראה יודעים שזה אומר שהחומה הזה הוא מים!
    הוגשה תביעה נגד העיתון הזה אך השופט דחה את הטענות של התביעה מכיוון שכל מה שהיה כתוב בכתבה, אכן היה נכון לגמרי!

עכשיו תקראו את זה מההתחלה כדי להוכח בכך (ולצחוק על האהבלים שכתבו את הכתבה).

211) "חכה סניה, אני לא מוכנה עדיין" אמרה ידידה שלי כשבאתי לתת לה חיבוק לילה טוב
    (לא שמתי לב שהתקדמנו כל כך ביחסים)

212) אותה הידידה בבוקר:" וואי איך הקיבה שלי מציקה לי.. איך אני יכולה להפתר ממנה?"
    (עדיף שלא)

213) אותה הידידה:" סניה, אם אתה רוצה את הקופסה של הרמקולים, אז זרקתי אותה"
    (תודה!)

214) גניה מתארת את הסיבה מדוע היא לא רוצה שחבר שלה יבקר אותה בעבודה בקדונלדס:"לא בא לי שהוא יראה אותי איך אני מחייכת לאנשים רק בשביל כסף"
    (מסקנה, קופאיות במקדונלדס מרגישות כמו...)

215) יציאה שלי:
    "מה זאת האכזריות הזאת?" שאלתי על השיר של סאבלימינאל כאשר המילים של השיר "פרחים בקנה" נשמעו לי כך:" פרחים בקנה ובנות על צריח ישובו לעיר חיילים בארון"
    (בטח זאת הגירסה הפלשתינית).

216) דוגמנית:" עשיתי שינוי משמעותי בקריירה שלי. שינוי של 360 מעלות!"
    (מכירים את השמועות האלה על דוגמניות מפגרות?)

217) בערוץ יס 3, היה סרט נורווגי שנקרא "ראש מעל המים" שהתאור שלו היה ככה:" קומדיה. צעירה שוהה עם בעלה באי נידח ושם זוכה לביקור של מאהבה מהעבר. העסק מסתבך כאשר היא מוצאת את גופתו במיטתה"
    (אחלה קומדיות יש לאירופאים האלה)

218) מורה לביולוגיה ביוהנה:" רגע, אני לא שומעת בלי משקפיים."
    (את גם בטח לא רואה בלי אוזניות)

219) אותה מורה לביולוגיה מסבירה על אמצעי המניעה הטוב ביותר:" שמים כדור אופטלגין בין הרגלים, ולא נכנסים להריון"
    (משקפי שמש על הבוהן השמאלית לא ניסית?)

220) מורה נהיגה מפגין ידע רב בחגים של ישראל:" ט"ו בשבת הגיע, פסח בא"
    (פורים הגיע, מכינים מצות!)

221) "תתפשטי ונעשה דברים" – נאמר על ידי סנדרה שרצתה שחברה שלה תתאמן איתה על תרגיל בריקוד.

222) מורה לביולוגיה ביוהנה:" גם מקשיבה, גם מדברת, אולי נשים לך גם מטאטא בתחת ותטאטאי את הכיתה?"
    (איזה קשר...).

223) המורה לאנגלית שואלת את הכיתה:" מי רוצה לקרוא את השאלה?"
    אלה:" אני אני אני"
    המורה:" טוב אלה, תקראי".
    אלה קוראת את השאלה ולאחר מכן שותקת.
    המורה:" והתשובה?"
    אלה עושה מבט תמים:"מי? אני?"
    (לא אמרת שצריך גם את התשובה!)

224) בכיתה יג רובוטיקה בשבח, בשיעור העשירי (כאשר כולם היו עייפים ולא היה כח ללמוד), ילד אחד אמר שיש טבליות חדשות של חלבונים שאפשר לקחת כדי להשאר ערים, וזה גם עוזר לעור הפנים. המורה אמרה שזה לא כזה חדש, את הטבליות האלה עושים מחלבון טבעי כבר הרבה זמן. כל הכיתה (חוץ מתלמיד הזה) ישר הבינו באיזה חלבון מדובר והתחילו להקרע מצחוק.
    התלמיד (שלא הבין במה מדובר):" נו נכון. זה טוב שזה טבעי."
    המורה:" אתה לא הבנת. חלבון מאוד טבעי!"
    225) תלמיד:" נו נכון, חלבון טבעי זה דבר טוב"
    המורה:" נו אני לא יכולה להגיד לך את המילה הזאת פשוט! זה חלבון טבעי!"
    התלמיד:"אבל זה דבר טוב שזה טבעי"
    הכיתה ממשיכה להקרע מצחוק.
    המורה:" נכון, אבל החלבון הזה בא ישר מהטבע שלך"
    התלמיד:" נו.. נכון"
    המורה:" אלוהים אדירים! לך יש אותו!"
    התלמיד:" מה זאת אומרת?"
    המורה:" טוב לא משנה... עברנו נושא"
    אחרי שכולם הפסיקו לצחוק, (שזה לקח דיי הרבה זמן), עברו עוד 5 דקות של לימודים. בדיוק אז נפל האסימון והתלמיד שאל בקול חושד ומופתע:" רגע, המורה! למה התכוונת?!?"
    (השיעור הסתיים בשאלה הזאת)

יציאות שנאמרו בטלפון לתמיכה הטכנית של נטויז'ן:
    226) א) תומך: איזה מחשב יש לך?
    לקוח: לבן
    (תשובה כזאת קיבלתי מבחורה כאשר שאלתי אותה איזה אוטו יש לה)

227) תומך: תלחץ שניה על האייקון "המחשב שלי" בצד שמאל שת המסך.
    לקוח: שמאל שלי או שלך?
    (ללחוץ עם העכבר או עם האצבע?)

228) לקוח: אני לא מצליח להדפיס
    תומך: אוקיי, תחלץ על הכפתור start
    לקוח: שמע חבוב, אל תתחיל איתי עם שפה טכנית, אני לא ביל גייטס.
    (נכון, אתה אידיוט!)

229) לקוח: שלום, אני לא מצליח להדפיס. כל פעם שאני לוחץ על הדפסה הוא לא מוצא את המדפסת. אני אפילו שמתי לו את המדפסת מול המסך והוא עדיין לא מוצא אותה.
    (אולי המחשב צריך משקפיים?)

230) תומך: אתה בטוח שהשתמשת בסיממה הנכונה?
    לקוח: כן. ראיתי את חבר שלי משתמש בה וזה עבד.
    תומך: אוקיי, אתה יכול לתת לי אותה כדי שאני אנסה להתחבר?
    לקוח: כן. 5 כוכביות
    (היי! גם שלי!)

231) תומך: באיזה אנטי-וירוס אתה משתמש?
    לקוח: נטסקייפ.
    תומך: זה לא אנטי-וירוס.
    לקוח: אופס.. התכוונתי אינטרנט אקספלורר
    (חלש... אצלי זה "my computer")

232) לקוח: יש לי בעיה עם המחשב, חבר שלי התקין לי שומר מסך אבל כל פעם שאני מזיז את העכבר, הוא נעלם.
    (וואו! אידיוט!)

233) תומך: תמיכת מייקרוסופט שלום. במה אפשר לעזור?
    לקוח: ערב טוב, אני מחכה לכם כבר למעלה מ-4 שעות. אפשר לדעת כמה זמן ייקח עד שמישהו מכם יוכל לעזור לי?
    תומך: אהה.? סליחה אבל אני לא מבין מה הבעיה.
    לקוח: לחצתי על כפתור עזרה לפני 4 שעות ועד עכשיו אף אחד לא יצר איתי קשר?
    (מעניין מה קורה אם הוא לוחץ על כפתור "עזרה" במשחקי פעולה? סיירת מטכ"ל באים?)

234) תומך": במה אפשר לעזור לך?"
    לקוח:"אני כותב את האי מייל הראשון שלי.
    תומך: אוקיי, ומה הבעיה?
    לקוח: אני כותב את האות a, אבל אני לא יודע איך להקיף אותה בעיגול.
    (תצייר עם עט)

235) באתר חדשות אחד הופיעה הכתבה הבאה: איש אחד בבריטניה פתח את המקרר כדי להוציא חלב בשביל התה שלו. הוא נחרד למראה עיניו כאשר ראה בתוך המקרר את הגופה של המבותרת של אישתו בתוך שקיות. המשטרה פתחה בחקירה כאשר הבעל הוא החשוד העיקרי נכון לעכשיו.
    תגובה ראשונה לכתבה:" זוועה! פשוט מגעיל! מי שותה תה עם חלב?"
    (ראסמי!)

236 "בוא איתי רגע לחדר של ההורים של יבגי" אמרה יוליה לחבר שלה (מארק)
    מארק:" למה מה נעשה שם?"
    (דוקים?)

237) שימי אומר לשירן:" יש לי רק 15 שקל לכל השבוע, אבל אני אחזיר לך כשאני אקבל את המחזור"
    (ואים תיכנס להריון?)

238) אלינה אומרת לרם:" נניח לרגע שאתה בן..."
    (נניח...)

239) ידידה שלי קראה אצלי על החולצה הודעה שכתובה בקטן על החלק התחתון של החולצה: "if you are already this close, why don't you just suck my dick?".
    לאחר מכן בקול מתלונן היא אמרה לי:" כי אתה לא מרשה לי!!!"
    (אני חושב שזה היה הרבה יותר מצחיק כבדיחה פרטית – מאחר וזה באמת ככה).

240) אמא שלי אומרת לחברה של סבא שלי ברוסיה:" מחר יש לנו יום כיפור"
    החברה:" באמת? באיזה ערוץ?"
    (באותו ערוץ שמשדרים את יום שבת וחנוכה)

241) ידידה שלי באה לשכב עם חבר שלה פעם ראשונה. ברגע מסויים היא שואלת את החבר שלה:" זה כבר בפנים?"
    (החבר שלה נשכב לידה ואמר:" אני אוריד לך מהאינטרנט את 10 המשפטים שאסור להגיד לבנים בזמן סקס, זה היה אחד מהם"
    (לפחות היא לא שאלה "איפה זה?")

242) סימה (מורה לאלגברה ליניארית):" אני בטוחה שיש עוד אנשים שלא הבינו את זה, אבל הם פשוט עוד לא יודעים שהם לא הבינו את זה".
    (מודעות עצמית זה דבר שעוזר באלגברה ליניארית)

243) לב (תלמיד יד) מסביר למה הוא לא רצה ללכת לעתודה טכנולוגית:" לא היה לי מספיק כסף לעתודה אקדאית"
    (לא היה לו מספיק כסף לעתודה שמשלמת עליה המדינה, אז הוא החליט לשלם בעצמו על הלימודים)

244) "אנחנו בעגולים" חברה של נחום מתארת את סוג כדורי הביליארד שבהם היא צריכה לפגוע.
    (נשים וביליארד זה כמו נשים ונהיגה)

245)" אם אין סרגל תעשה ביד" – מורה למתמטיקה ביוהנה ג'בוטינסקי.
    (המורה, לא יוצא לי! תעזור!)

246) ילד אחד מכיתה ז ביוהנה מאשים ילדה אחרת:" את זונה!"
    הילדה עונה לו:" לפחות לי יש מקצוע!"
    (עשית בזה תואר ראשון?)

247) ילד אחד:" אני כל כך צמא שאני יכול לאכול אפילו מים!"
    (הגיון חוגג)

248) אלה שואלת אותי איך היא נראית מאחורה.
    אמרתי לה:" בואי נגיד שאם לא הייתי מכיר אותך, הייתי מתחיל איתך"
    (אני באמת ניסיתי להחמיא לה – אבל זה לא יצא)

249) שירן סיפרה לי כיצד היא טיפלה בכווית הקור שלה בלשון:" עשיתי את הדבר הכי הגיוני לעשות. שמתי קרח!"
    (טוב שהיא לא ניסתה לכבות שריפה עם וודקה)

250) אישה אחת מגיעה למוסך ומבקשת דחוף מכסה 710 לאוטו שלה. איש מהמוסכניקים לא הבין למה היא מתכוונת. האישה כמעט נכנסה להסטריה בנסיונותיה להסביר שהיא צריכה מכסה של 710. לבסוף ביקש בעל המוסך להראות לו איפה אמור להיות המכסה הזה. הוא ניגש אל המכונית וראה מכסה הפוך עם המילה OIL רשומה עליו.
    (אתם יודעים שאני לא שוביניסט.. אבל זה דורש את זה, פשוט דורש! אישה לא צריכה אוטו! אין כביש בין המיטה למטבח!)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

251) תלמידה בארה"ב:" מה שם המשפחה של ויליאם שייקספיר?"
    (שמעון)

252) ידידה שלי מטיילת עם חבר שלה על החוף. ניגשת אליה ילדה ומסתכלת לה על השיער. השיער של ידידה שלי בתקופה ההיא נראה ככה:
    ברובו הוא היה בלונדיני, שורשים חומים ושתי צמות אדומות עם גוונים כתומים מקדימה (גם לצמות כבר היו שורשים חומים).
    אותה אחת שניגשה אליה שאלה:" תגידי, השיער שלך טבעי ככה?"
    (כן כאילו... גם את מצ'רנוביל?")

253) בתחילת כיתה ט' בבית ספר שבח, היה שיעור ראשון עם מורה להסטוריה בשם אלונה גולן. שבח זה בית ספר שכל התלמידים בו רוסים אך המורים מתחלקים חצי בחצי. רוב המורים להסטוריה למשל לא רוסים. מורה להסטוריה בשם אלונה גולן ועוד בעלת אור כהה - מן הסתם לא יודעת רוסית. גם המראה שלה היה הרבה יותר מזרחי מאשר רוסי. המורה נכנסה עם מחשוף גדול ויפה.
    אחד התלמידים (סטס סינאיוק) – ננציח את השם, ראה את המורה וצעק בכל כוחו:" בנים!!! תסתכלו איזה שדייים!!!"
    המורה הסתכלה על מקור הרעש אך לא הגיבה מכיוון שלא הבינה מה הוא אמר. בסוף השיעור תלמיד אחד שאל עם מבטא רוסי כבד:" מה אמרת שהיו שיעורי הבית?"
    המורה עונה לו:" עמוד 35,36,37 שאלות אחרונות".
    העיניים של סטס גדלו לגודל של אבטיח. כל תלמידי הכיתה הסתכלו על סטס והתחילו להקרע מצחוק. סטס התכווץ בכיסא והחל לנזול מתחת לשולחן.
    המורה אמרה את זה ברוסית נקייה ללא מבטא.
    (וזאת לא הפעם היחידה שהתבלבלנו ככה עם המורים. אבל מקרה יותר מביך מזה אני לא זוכר.)

254) חבר שלי מצטט לחבר אחר משהו מפורסם של צ'רצ'יל. החבר בתגובה:" נראה לי זה לא היה צ'רצ'יל. והוא בכלל אמר משהו אחר!"
    (ולא אמר אלא כתב! ובכלל זאת הייתה אישה שאמרה את זה)

255) טעות ברשימת המוצרים של סופר-מרקט. אחד המוצרים ברשימה היה "יופלה עם תות בתחתית".
    אבל בגלל בעיות דפוס נמחקו מספר אותיות וברשימה הופיע המוצר הבא:" יופלה עם תות בתחת"
    (זה האהוב עלי!)

256) סיפרתי לאחת הבנות שעבדו איתי במקדונלדס שראיתי שועל ליד החי כיף בראש"צ.
    היא בתגובה:" אבל זה לא מסוכן?"
    אני:" מה מסוכן? הוא קטן"
    קרן:" אבל הוא כמעט אכל את נילס"
    (מהרגע הזה החלטתי לא לנהל איתה שיחות מתוחכמות במיוחד)

257) א) אלה (ילדה מסטולה) מתקשרת אל ליזה:
    ליזה:" הלו?"
    אלה:" ליזה?"
    ליזה:"כן?"
    אלה:" יואו בדיוק חיפשתי אותך!"
    (איזה צרוף מקרים מדהים!)
    ב) אלה מתקשרת אל ליזה הבייתה.
    אלה : "ליזה?"
    ליזה : "כן?"
    אלה : "איפה את?"
    (בחו"ל, מה רצית?)

258) שודד בנק מופלא!
    מישהו ששדד בנק נתקע דווקע בקטע האחרון של השוד (אחרי שהכסף כבר היה בידו). הוא ניגש אל הדלת כדי לצאת וניסה לפחות אותה. הוא משך אותה בכל הכוח אבל הדלך כאילו ננעלה. הוא נתלה עליה, ניסה למשוך אותה בכל כוחו אבל הדלת לא נפתחה. אם הוא רק היה רואה את השלט (push) מתחת לידית, אולי הוא היה מצליח לברוח מהמשטרה.
    (אהבל!!!)

259) מורה לפיסיקה ביוהנה (ארקדי) אומר:" אני מוציא סרגל, מודד שלי, אצלי 34 ס"מ. עכשיו אתם מוציאים סרגל, מודדים שלכם, כמה אצלכם?"
    (34 ואתה מורה לפיסיקה? תעשיית הפורנו לא תפסה אותך קודם?)

260) אני גניה ואלי שיחקנו בערים (אומרים עיר שמתחילה באות שבה הסתיימה הקודמת – אסור לחזור על ערים פעמיים). אחרי שאלי נתקע באות ג', גניה החליטה לעזור לו ולחשה לו משהו שלדעתה היה עיר. אחרי הלחישה נשמעה התגובה של אלי:" ג'יבריל רג'וב זה לא עיר"
    (זה בסדר, היא גם חשבה שסעודיה ומצרים זה באירופה)

261) אלה מתקשרת אל ליזה ושואלת אם קר בחוץ. ליזה אומרת שלא כל כך קר.
    אלה:" את לובשת ינשוף?"
    ליזה:" מה?"
    אלה:" ינשוף! נו הדבר הזה מסביב לצואר?"
    (כן, היא גם לובשת עטלף באוזניים בין היתר...)

262) אני מדבר עם ידידה שלי ותוך כדי שיחה אומר את המשפט:" אבל אני לא מרשה לידידות שלי לרדת לי."
    היא:" מי שואל אותך??"
    (אחרי שהיא קלטה מה היא אמרה נאלצתי לסגור את הרוכסן)

263) אני לחבר מהכיתה:" תראה את לוס אנג'לס קליפרס (קבוצת NBA), משתפרים העונה!"
    הוא:" לוס אנג'לס קליטרס???" (קליטר באנגלית זה דגדגן)
    (אחלה שם לקבוצת כדורסל! כמו ניו יורק מנדבושקס!)

264) אלה שכחה להחזיר לי את הפלאפון אחרי ההפסקה ובסוף השיעור הייתה צריכה למצוא אותי. זה שהיא ניסתה להתקשר אלי כדי להודיע לי שהפלאפון שלי אצלה, זה מילא. אבל לנסות להתקשר מהפלאפון שלי?!?
    (לקח לה כמה דקות להבין מדוע אני לא עונה)

265) שלט עבודה: 'למעוניינים בעבודת מיון בוטנים. נסיון חובה'
    (להיות נער מעלית גם דורש נסיון?)

266) מתקשרים לאלה הבייתה ואלה עונה.
    אלה:"הלו?"
    "שלום, אפשר בבקשה את אלה?"
    אלה:" כן רגע..."
    מסתובבת לקרוא לאלה ואז קולטת שזאת היא.
    (סכיזופרניה?)

267) בלבנון לגברים מותר לקיים יחסי מין עם חיות בתנאי שהחיה היא ממין נקבה. אם היא ממין זכר זה עונש מוות!
    (אם אתה רק זואופיל אז זה בסדר.. אבל אם אתה גם הומו אז אתה פושע?)

268) באינדונזיה העונש על אוננות היה עריפת ראש.
    (איזה מהם?)

269) בקאלי, קולומביה, לאישה מותר לקיים יחסי מין רק עם בעלה (שזה הגיוני למדי). אבל בפעם הראשונה שזה קורה, אמא שלה חייבת להיות נוכחת בחדר כדי לצפות באקט.
    (מה שאומר בעצם שכל הילדים בקאלי הם ממזרים)

270) אלינה קמה בלילה עם השראה אדירה לכתוב שיר. בבוקר היא ניסתה ללא הצלחה לקרוא את השיר שהיא כתבה (למרות שזה היה רק עמוד). עד שלבסוף היא גילתה שבמשך כ-5 דקות היא קוראת את אותה השורה מבלי לרדת שורה למטה.
    (אני מקווה שהיא גם לא כתבה אותו ככה)

271) מתוך מכתב ששלחו מס ההכנסה האמריקאי (IRS) לאזרח אמריקאי: 'בבקשה תספק לנו את תאריך מותך'
    (כדי שתוכלו לדעת מתי הוא צריך להפסיק לשלם מיסים?)

272) בזמן הנקיון השנתי של הסניף במקדונלדס, נכנסה לקוחה לסניף ושאלה למה יש פה כל כך הרבה בלאגן. המשקיף שלנו שוקי, שרצה להתלהב שאנחנו עושים משהו טוב, אמר בגאווה:" פעם בשנה אנחנו עושים נקיון".
    הלקוחה בתגובה:" מה? רק פעם בשנה?!?"
    (יופי שוקי! ככה תמשוך לקוחות למקדונלדס! תספר להם את האמת)

273) הזהרה על סכין (שנכתבה במקור באנגלית כי רק אמריקאים מסוגלים לכזה דבר):" אזהרה! הסכין חדה. לא להחזיק בתוך ילדים"
    (ילדים בתור קרש לתקיעת סכינים נשמע מעניין)

274) ג'ורג' בוש בזמן נאום מרגש אומה:" יש לי דעות משלי בעניין. דעות מוצקות. אבל אני לא תמיד מסכים איתן"
    (אז לא רק למטופלים פסיכיאטריים זה קורה)

275) ג'ו ת'ייסמן (פרשן פוטבול אמריקאי ושחקן לשעבר):" גאון זאת לא מילה שאפשר להשתמש בה בפוטבול. גאון זה בן אדם כמו נורמן איינשטיין".
    (לדעתי גם דונלד פיקאסו, יוסי דבינצ'י וחיים ניוטון היו גאונים)

276) מריון בארי (קצין בכיר במשטרה של וושינגטון הבירה):" אם להתעלם מהרציחות, רמת הפשיעה של וושינגטון היא נמוכה מאד"
    (ואתם עוד חושבים שבעזה המצב חמור...)

277) ואלי היקל (המושל של אלסקה):"אני לא יכול פשוט לתת לטבע להיות פראי!"
    (מתי בהסטוריה שמעתם על שערוריה כזאת שהטבע מסתובב חופשי?)

278) על בקבוק של שמפו לכלבים:" זהירות! את תוכן הבקבוק אין להאכיל לדגים!"
    (אני דווקא בניתי על התוכי שלי)

279) "זהירות! המוצר יכול לשרוף עיניים" (על מגהץ)
    (יש איזושהי סיבה הגיונית לדחוף את המגהץ לעין?)

280) על מייבש שיער: לא להשתמש בזמן מקלחת
    (זה כמו לכתוב על מגבת: לא להתנגב כאשר אתה בתוך המים)

281) על ביפר:" לא להשתמש בזמן שינה או כשאתה לא בהכרה"
    (לאחר ההלוויה שלי אפשר? אני מת לדעת את הסיבה)

282) על שוקולד בצורת דיסק:" לא להכניס את המוצר לתוך מכשירים אלקטרוניים"
    (לא לפני הפירמוט)

283) על שרותים במגרש ספורט במישיגן:" מים ממוחזרים מן האסלה אינם טובים לשתיה"
    (ממ... טעם נביעות)

284) על מגנים לברכיים:"המגנים אינם מסוגלים להגן על כל חלקי הגוף שהם אינם מכסים"
    (מה אתם אומרים?!?)

285) על מקדחה לקידוח חורים בבלוקים מבטון:" המכשיר אינו יכול לשמש כמקדחה לשיניים"
    (תלוי מה אתה רוצה לעשות לקורבן)

286) על דאודורנט לבית שחי:" לא להשפריץ בתוך העיניים"
    (לעיניים עוד לא המציאו דאודורנט?)

287) על כיסוי למכונית:" לא לנהוג עם הכיסוי"
    (אבל זה אחלה רעיון)

288) על מחסנית צבע למדפסת:" לא לאכול את הצבע"
    (דווקא הצהוב טעים)

289) על גן בארה"ב אשר נקרא (בתרגום) סלע הפופקורן:" אכילת סלעים עלולה לגרום לשיניים שבורות"
    (תודה!)

290) על כוס קפה:" זהירות! משקאות חמים הם חמים!"
    (וואלה?!)

291) על מברשת לניקוי שרותים:" לא לשימוש בתוך הפה"
    (רק למקרה שיהיה איזה אדם אחד שלפה שלו זה כן יכול להכנס פיזית)

292) הוראות למיקרוגל:" לא לשימוש בתור מייבש חיות מחמד"
    (והקטע העצוב הוא שיש סיבה למה השלט הזה שם)

293) על תיק אטום לאיחסון דברים שבירים בגודל 15 סמ"ר:" לא להכנס פנימה ולאטום את התיק. מעשה זה עלול להוביל לפציעה או מוות"
    (הבנת נילס הולגרסון? – למה על קונדומים זה לא כתוב?)

294) על קוביות מרק נמס:" לא להשתמש בתור אטמי אוזניים"
    (אז זה לא משפר את הטעם?)

295) על חבילה של אשכוליות באוסטרליה:" בבקשה לאחסן באזור המקורר של המקרר"
    (באוסטרליה המקרר בא מחובר לתנור)

296) על עטיפה לאבן שמחדדת סכינים:" אזהרה! סכינים הן חדות!"
    (תשבעו!!!)

297) על רעל לעכברים:" זהירות, המוצר נמצא כגורם מסרטן בקרב עכברי מעבדה"
    (אני מניח שזאת הייתה הכוונה, לא?!)

298) "שביר! לא להפיל" – הודפס על בוינג 757
    (תודה על ההזהרה)

299) בתחנת רכבת:" זהירות! מגע עם החוטים הללו גורם למוות מיידי! כל הנתפס עושה את זה, יישפט!"
    (בשרו יוכנס לכלא במצב של medium-well)

300) "עלול להזיק במידה ויבלע" – על אריזה של פטישים.
    (מי ניסה?)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

301) על עכבר למחשב:" לא למשוך את העכבר בחוט ולא לזרוק על שותפים לעבודה"
    (למה לזרוק את העכבר? בשביל מה יש מקלדת, מסך או נעליים?)

302) מי מכם ראה חותמת שחותמת עם הטקסט הנ"ל: "לא לאכול אם החותמת חסרה"
    (אבל אם החותמת חסרה, אז אני לא אדע מה כתוב שם, ובטוח ארצה לאכול אותה!)

303) על קנה 22 מילימטר של רובה ציד - "אזהרה! עלול לגרום לפציעה או מוות!"
    (על נשק גרעיני צריך לכתוב אזהרה כזאת. 'עלול לגרום לכוויות, מוות או דנה אינטרנשיונאל)

304) על מד חום חשמלי:" לא לשימוש בצורה אוראלית לאחר שימוש ואגינאלי"
    (שימוש ואגינאלי?!? אם כבר מדברים על חפצים שאני רוצה להיות בעולם הבא...)

305) "לא להכניס לפה" – על חבילה של זיקוקי דינור
    ("לא להכניס לפה" תכתבו על דיאט ספרייט. זיקוקים זה טעים).

306) על אריזה של שעון יד - "אזהרה! זה לא תחתונים! לא להכניס את המוצר למכנסיים!"
    (מה לעזא.... מי חשב לעשות את זה?!?!)

307) על דלת משרדים - " לכניסה ויציאה בלבד"
    (ולאילו פעולות נוספות משמשת דלת? "לזיין את המזכירה בבקשה על השולחן ולדפוק את הראש אפשר בקיר. הדלת לכניסה ויציאה בלבד")

308) על קופסת נעליים:" ממוצע המוצרים בקופסה: 2"
    (מעניין אם החברה מקשרת בין אנשים שקיבלו 3 ואנשים שקיבלו רק 1?)

309) פנס של Panasonic, מסתבר, "מיועד לשימוש בחושך כמקור אור"
    (ואללה...)

310) אל תקשיב לעצות מפגרות! מקרה שקרה בניו יורק: אדם שכמעט נדרס אך לא נגרם לו שום נזק הקשיב לעצה של עובר אורך שאמר לו לשחק אותה נפגע קשה על מנת לקבל פיצויים. ה"נפגע" אהב את הרעיון ומיד נשכב מתחת למכונית של "הפוגע". באותו הרגע המכונית זזה שוב והוא נדרס למוות.
    (לא ידוע לי אם הוא קיבל בסוף פיצויים או לא. אבל פרס דרוין הוא קיבל).

311) 4 תאילנדים שראו סדרה על מאגיה וכוחות על טבעיים החליטו לאכול מלון ממולא ברעל עכברים כדי לבקר בגהנום. הם השאירו פתק:" אם בגהנום גרוע כמו פה, אנחנו נחזור". שניים מהם הצליחו להחזיר, האחרים כנראה קיבלו אזרחות.
    (עוד זוכי פרס דרוין)

312) שודד בבנק נהרג כאשר בזמן נסיון שוד של מוזאון, ראה את השומרים וברח. הוא פנה פניה חדה ונתקע בחרב של פסל שנקרא "נשק הצדק".
    (הצדק נעשה)

313) בוס והמזכירה שלו נהרגו מפגיעת ברק בזמן שעשו אהבה בסירת גומי באמצע אגם. אישתו של הבוס אמרה שזאת התערבות אלוהית.
    (ושוב, הצדק נעשה)

314) צייד אוקראיני צד דגים בעזרת קבלים חשמליים. ברגע שדג גדול ומת עלה על פני המים, הוא נכנס למים כדי להוציא אותו. הבעיה היא שהוא שכח לנתק את הקבל החשמלי. האירוניה שבסיפור היא שהוא רצה לחגוג עם הדג הזה את השנה למות אמא של אישתו. אך במקום זאת הוא הצטרף אליה.
    (וקיבל מקום כבוד ברשימת זוכי פרס דרוין)

315) אדם נמצא מת בדירתו כאשר הוא לבוש מעט מוזר: שמלה, נעליים מעור, חזייה לבנה ופאה. על הראש הייתה מסכת גז אשר הייתה מחוברת לתחת שלו עם צינור - מה שגרם להיחנקותו למוות.
    (חבל שהוא לא השאיר מכתב כלשהו על מנת להסביר את מעשיו. אני ממש סקרן לדעת למה?!)

316) לבית חולים הביאו ארבעה אנשים: שלי מולר עם פגיעה בראש, טים וגס עם פגיעות אזוריות קלות, בראיין קורקורן עם פגיעה רצינית בחניכיים ופמלה קלסיק ללא 2 אצבעות ביד ימין.
    זה קרה כך:
    שלי מולר, הסיעה את בעלה לעבודה. לפני שאמרה לו שלום, יחד עם נשיקה היא החליטה לרגע להראות לו את החזה שלה. נהג המונית טים וגס, שבדיוק נסע באזור וראה את שלי, קפא לרגע במקומו וכתוצאה מכך התנגש בתוך מרפאת שיניים שבה באותו רגע התבצע תהליך כלשהו שהיה קשור במקדחה קטנה לשיניים. הרופאה, פמלה קלסיק, כתוצאה מההדף פצעה את המטופל בראיין קורקורן בחניכיים. בראיין קורקורן, כתוצאה מהשוק שבכאב נשך לרופאה 2 אצבעות וקטע אותן. מהחנות עפה זכוכית ופגעה חזק בראשה של שלי (חשופת החזה).
    (אישה הסיעה את בעלה לעבודה?!?! מה?!?!)

317) בסוף שידורי האולימפיאדה, הפרשן אומר:" כאן מסתיימים שידורינו להיום. לילה טוב צופים יקרים, נוחו על משכבכם לשלום"
    (האקדמיה ללשון כבר נחה)

318)כותרת של עיתון בארה"ב: גזר דין מוות לרוצח בפעם השניה ב-10 שנים.
    (בפעם הראשונה הייתה הפסקת חשמל?)

319) עוד כותרת מעיתון:" 2 ספינות סובייטיות התנגשו, אחת מתה"
    (השניה פונתה לבית החולים עם נזק חמור בעורק שליד העוגן?)

320) בזמן מסיבת רווקים, 2 מפגרים עשו תחרות מי יותר קשוח (אחרי שכבר שתו קצת). הכל התחיל מזה שהם הפעילו מסור חשמלי.
    אחד אמר:" תראה מה אני יכול לעשות!". מיד לאחר מכן כרת לעצמו את היד. השני החליט שהוא יכול להיות יותר קשוח ואחרי המילים "תראה למה אני מסוגל" לקח את המסור והוריד לעצמו את הראש.
    (כן... אתה קשוח!)

321) מרצה לביולוגיה בזמן הרצאה:" כשתאי הזרע יוצאים, יש מסביבם שכבת סוכר שמגינה עליהם"
    סטודנטית:" אז למה יש לזה טעם כזה מר?"
    (וואו! הוליווד צריכה לקנות ממנה זכויות יוצרים על המשפט הזה)

322) אלן וינטר מספר על איגרוף:" בטח שהיו פציעות ומקרי מוות באיגרוף! אבל אף אחד מהם לא רציני"
    (בכלל לא!)

323) סמואל גולדוין:" הסכם מילולי לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו!"
    (כנראה פוליטיקאי)

324) משפט מאת דאג קולינס ששמעתי בזמן צפייה ב-NBA:" בכל פעם שדטרויט קולעת מעל 100 נקודות, ומחזיקה את הקבוצה השניה מתחת ל-100 נקודות, הם כמעט תמיד מנצחים"
    (אבל רק כמעט? לא תמיד?)

325) מרצה למכניקה פותר משוואה עם האות R, האונ' העברית:"עכשיו נעביר את כל הארים לצד אחד, ונקבל את הפיתרון הסופי"
    (לשקול משפטים... לשקול!)

326) דיברתי עם בת דודה של חברה שלי ובתחילת השיחה אמרתי לה שזאת לא החברה אלא חבר שלה. אחרי זה בסוף השיחה היא פנתה אלי כאל בחורה ואני בתגובה השבתי לה שאני בן (מן הסתם אם אני חבר של בת דודה שלה).
    לאחר מכן אמרתי לחברה שלי:" אמרתי לבת דודה שלך כרגע שאני בן"
    חברה שלי:" כבר אמרתי לה"
    (אני חושב שכרגע ניצחתי בתחרות האגו עם האקס שלה. טוב את עידן קץ לא קשה לנצח – הערה לא שלי)

327) המכללה להנדסה סמי שמעון, תרגול במערכות ספרתיות:
    המרצה כותבת בקדחנות על הלוח , פתאום נופל לה המחק.
    "בלאט"
    (נכון!)

328) מרצה בטכניון לפיסיקה קלאסית: "באמת, עשיתי פעם את הניסוי הזה עם הבן שלי! הושבתי אותו על נדנדה והסברתי לו על הכוחות שפועלים עליו... אז הוא אמר לי:" אבא, מה אתה מטומטם? תנדנד וזהו!"
    (ראסמי!)

329) כשאבא שלי היה באוניברסיטה, הייתה להם הרצאה על סיפיליס (מחלה שעוברת כמו איידס). באיזשהו שלב של ההרצאה כאשר המרצה כבר היה בלהט, הוא שיחזר את תנועת היד המפורסמת של לנין ואמר:" הסיפיליס דופק בדלת!"
    באותה השניה נשמעה דפיקה בדלת ומיד לאחר מכן נכנס הדיקן כדי לבדוק את הנוכחים.
    (בדיוק בתנועת היד הזאת קפא המרצה להרבה זמן)

330) שיעור מבוא לכימיה באוניברסיטה.
    סטודנט: "לא הבנתי: נגיד שאני גרעין ואת אלקטרון. את ברמה חמש. לאן את יכולה לרדת לי?"
    מתרגלת: "אני יכולה לרדת לרמה 4, אני יכולה לרדת לרמה 2, בעצם אני יכולה לרדת לאן שרק תרצה."
    *שקט מוחלט פתאום שורר בכתה*

(נדבר על זה אחר כך)

331) שיעור אלגברה בטכניון:
    מתרגלת: "אם המטריצות A ו-B הפיכות, אז מתקיים גם: A הפיכה."
    סטודנט: "איך הגעת לזה?"
    מתרגלת: "כי אם גם
    A וגם B הפיכות, אז בהכרח A הפיכה!"
    סטודנט: "אבל למה?"
    מתרגלת, מתעצבנת: "אם
    A ו-B חתולים, אז A הוא חתול!!!"
    (תוכיחי!)

332) התקשרתי לג'ניה מיד אחרי שלא הספקתי לענות לה לטלפון.
    אני:" התקשרת?"
    היא:" כן, אתה יכול לחזור אלי?"
    (שוב?!)

333) אחותי אומרת לי:" ראיתי אתמול חתול בדיוק כמו שלנו: פרסי שחור. רק שהיא חתולה"
    (החתול שלנו הוא סקוטי ג'ינג'י. זכר)

334) ליזה אמרה לידידה שלה שצריך ללכת לקניון רוטשילד. הידידה בתגובה:" אבל אני עם רגליים!"
    (מי היה מאמין)

335) "אין לי מה להוכיח והוכחתי את זה היום על המגרש!" אלון מזרחי.
    (כל הכבוד!)

336)"אני חושב שמי שתגמור עם הכי הרבה נקודות תזכה באליפות" שוב אלון מזרחי ביציאה גאונית.
    (אתה חושב?)

337) אלון מזרחי:" יש לי כל שני משחקים ממוצע של שער אחד למשחק"
    (אתם מבינים למה הספורט שלנו במצב כזה?)
    יש לי כל שנתיים ממוצע של תעודת בגרות לשנה.

338) אלון מזרחי:" עם הזמן השחקנים למדו לתת לי כבוד עצמי"
    (שר הביטחון הבא של ישראל)

339) " היא בת 16. כאילו, עוד חודשיים בת 14".
    אלה עונה לי על השאלה בת כמה אניה.

340) הברמן מציע לאביבה סקס על החוף.
    אביבה:" לא אני אלרגית לתפוזים"
    (אנחנו פשוט לא בטוחים אם זה היה סקס על החוף או "סקס על החוף")

341) אלה:" סניה, יש לך תעודת זהות?"
    פאוזה של שניה.
    "תקנה לי במבה!"
    אני:" מה הקשר?!"
    (שניה לאחר מכן כמעט הראתי למוכר את הרשיון שלי)

342)"Fuckers"- שלט אשר מופיע אי שם במערב גרמניה.
    (אחלה דרך למשוך תיירות)

343)חברה שלי לשעבר אומרת לידידה שלה:" אלינה מגרד לי בביצים"
    (זה למה לשעבר)

344) "גראס או קשיש?" שאלה ידידה שלי שקיבלה ג'וינט ליד.
    (אני לא מעשן יותר שום דבר שהם מביאים לי!)

345) אלינה:" הנה אנה שם לבושה בלבן"
    "אלינה, זאת שקית זבל!"
    (איפה היה שכל בזמן שחילקו אלינות?)

346) סוזנה על חבר שלה:" שי עשה הרבה דברים. הוא עשה את יהודה לוי"
    (אני חושב שעדיף שאת וחבר שלך תיהיו ידידים. הוא יהיה אחלה ידידה הכי טובה... כלומר ידיד)

347) ידידה שלי הראתה את החזה שלה בבלוג טי וי (רק את המחשוף) ותוך כמה דקות החדר התמלא באיזה 200 אנשים חרמנים שניסו לשכנע אותה להתפשט. בדיוק כשכולם התחממו, אני נעמדתי מול המצלמה בלי חולצה ועשיתי שרירים. כעבור איזה חצי דקה מישהו אמר:" אההה! זה בן!"
    (תשבע!!!)
    הם גם אמרו לי שאני הומו ואני צריך לזוז מהמצלמה. על מה שהגבתי להם:" אני נמצא בחדר עם בחורה כוסית בזמן שאתם מסתכלים לי על השרירים, ואני הומו?!"

348) אני:" זאת קומדיה שחורה"
    סוזנה:" מה זה שחורה? של כושים?"
    (או מיי גאד! מה זה שוקולד פרה?!)

349) ידידה שלי:" הוקי זה משחק מסוכן"
    ידידה אחרת:" כן אבל יש להם אמצעי מניעה"
    (דמיינו את זה בפעם הבאה שאתם רואים הוקי)

350) בההערות לסרט בYES:" בפעם שעברה, החייזרים בסרט היו סתם בובות פלסטיק, אבל הפעם החייזרים בסרט יהיו אמיתיים"
    (בכיכובו של מרלין מנסון?)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

351) תלמידה אשר מתעוררת באמצע שיעור תנ"ך צועקת שאלה מוזרה על כל הכיתה:" דתיים לומדים תנ"ך?"
    (זה כמו לשאול אם רוסים לומדים מתמטיקה)

352) גניה אומרת לי:" נו תלמד אותי קצת לבשל, תהפוך אותי לאישה!"
    (אין לי בעיה לעשות את שניהם)

353) על הכביש המהיר באוסטרליה ישנו שלט כזה:
    " למקרה חרום <תמונה של טלפון> 174 מייל קדימה"
    (רק באוסטרליה יש כזה דבר)

354) מירי:"היה לי היום שיעור חינוך מיני. הדבר הזה עצום!!!"
    (כולל פרקטיקה?)

355) על מעבד מזון של araki.
    "לא להשתמש עבור השימוש האחר"
    (עכשיו אני סקרן. מה זה השימוש האחר?)

356) גניה מדברת על המורה לנהיגה שלה ושל אלי (פונה לאלי):" הוא לא הראה לך כזה מקום קסום?"
    אלי (צוחק):" אני חושב שהוא שומר את זה רק לבנות".
    גניה:" לא אבל בדרך לירושלים, אז הוא הראה לי כזה מקום קסום. עצרנו שם..."
    היא הפסיקה לספר כי התחלתי להקרע מצחוק.
    אלי:" עכשיו אני מבין למה את מתלוננת שהוא גוזל לך זמן מהשיעור".
    גניה:" לא דווקא בשיעור הזה הוא הוסיף לי 25 דקות על חשבונו".
    (אני אדע להזהיר את אחותי לא ללמוד אצלו)

357) הפרשן של ערוץ 5 לניקולה וויצ'יץ' לאחר ההפסד בגמר לצסקא:" איך אתה מרגיש עכשיו?"
    (איך אתה חושב יא חתיכת מפגר?!)

358) אני מזכיר משהו לשני:" כן שני, זוכרת כששאלת מה זה מחזור?"
    שני:" אבל לא הבנתי מאיפה זה יצא!"
    (ממנהרת האהבה...)

359) מישהו בישראל התעניין בטמטום של האמריקאים:" למה הם משחקים את כל משחקי ה-NBA שלהם מאוחר בלילה?"
    (לא כולם שמעו על הבדלי שעות)

360) כותרת של כתבה בידיעות אחרונות בנושא ביקורים של ילדים ישראלים במחנות ההשמדה בפולין:" מה עובר בראש של הילדים הישראלים כאשר הם נשלחים אל מחנות ההשמדה?"
    (אחלה ניסוח יש להם בידיעות אחרונות)

361( ידידה שלי באה בתלונות אל ידידה אחרת:" יש חור בטבעת הזאת!"
    (פגומה!)

362) איש אחד קיבל פרס דרוין כאשר באמצע סערה בים עלה למקום הכי גבוהה בספינה שלו וצעק: "אלוהים!!!". באותו הרגע פגע בו ברק.
    (זאת הייתה דרכו של אלוהים לשאול "מה?")

363) תלמידה (סבטה) מנסה לתרץ את העובדה שהיא לא ספורטיבית מספיק:"איך אני יכולה לעשות ספורט אם אני אלרגית לתפוזים?"
    (איך את עושה בגרות אם את אומרת כאלה משפטים?)

364) ילדה אחת (דינה) אומרת לי:" גם אני באתי ממוסקבה. או מולדובה. לא זוכרת."
    אחרי שצחקתי היא אמרה:" נו זה מתחיל באותה האות!"
    (לרוסים שביננו שיבינו את הבדיחה: היא מולדובנית!)

365) ידידה שלי (גניה):"זה לא היה היומולדת של מרינה! היומולדת של מרינה היה לפני שנתיים!"
    (עוד 3 שנים יש לה עוד אחד!)

366) פגשתי ידידה שלי (סוזנה) בדרך מחנות החיות והיא שאלה אותי מה קניתי.
    אני:" במבה לדגי נוי".
    ידידה שלי הושיטה יד לכיוון השקית. "מה? במבה? תביא קצת"
    (לא חמודה, זה רק לילדות טובות ששוחות באקווריום ועושות "בלו בלו בלו")

367) פרסומת להלבשה תחתונה בעיתון: "הרשת שהפכה את אמריקה. חנויות להלבשה תחתונה. המבצע ממשיך! קנו ב-300 ש"ח, שלמו רק 400 ש"ח!"
    (לא מוצא חן בעיני המבצע הזה)

368) ידידה שלי (גניה) מסתכלת על מטוס ואומרת:"אבל לא ידעתי שזה ככה"
    אני:" מה ככה? שהכנפים בשני הצדדים?"
    גניה:" כן"
    (שתיהיה בריאה...)

369) אני מלמד מישהו הסטוריה על האידיאולוגיה הנאצית. "כתוצאה מועידת אוויאן היטלר הבין שהוא יכול לעשות עם היהודים מה שהוא רוצה"
    התלמיד חוזר אחרי:" אז היטלר הבין שהוא יכול לעשות ליהודים פיגוע"
    (כן, ואז שינה את השם שלו לאדולף ערפאת)

370) תלמידה (רות) צועקת על תלמיד (דוד) שזורק עליה שלג:"הלוואי שהזה שלך יצטנן"
    המחנכת הוסיפה:" ושייצא ממנו נזלת!"
    (אוי וואי...)

371) מתרגל ערבי באוניברסיטה העברית זועף על החום בכיתה:"אם מישהו לא מדליק מזגן אני מתפוצץ!"
    (האוניברסיטה העברית לא תיכנע ללחץ של הטרור)

372) שיעור פיסיקה בטכניון. נושא השיעור: תורת היחסות הפרטית
    מרצה:" כל אחר רואה במערכת שלו את המוט ארוך יותר"
    סטודנט (בשאלה תמימה לחלוטין):" רגע, אז איך גורמים למשהו להראות ארוך במערכת השניה?"
    (בעיות בבית?)

373) המחלקה לכלכלה, אוניברסיטת בן גוריון. המרצה:" את המבחן אפשר לעבור, תשאלו את אלה שעשו אותו שנה שעברה"
    סטודנט:" אפשר לשאול אותם כבר עכשיו, רובם פה"
    (בהצלחה בקורס!)

374) תלמיד (יבגני) מויצו אמר כשלמדנו על הסטוריה:" יהודים ניהיו יותר משכילים ועכשיו יכלו לעבוד כרופאים וחולים"
    (צריכים עובדים?)

375) אני למישהי (רחלי – לא מכיר) באיי סי קיו:" אני אוכל בלינצ'ס"
    היא:"מה? אבל אתה רוסי!!!"
    (היא לא הצליחה להסביר לי מה הקשר)

376) הנה פעולה מפגרת שאני ביצעתי כתוצאה מישיבה ממושכת מול C++:
    ידידה שלי שלחה לי את מספר הפלאפון שלה באיי סי קיו ועל מנת להעביר אותו לפלאפון עשיתי ctrl+c.
    (מתכנת מחשבים אחד סיפר לי שהוא ישב על מגדל שמירה במילואים וחיפש את העכבר שחובר למ"ג – ילדים, תיזהרו כשאתם לומדים תכנות!)

377) איש אחד ברוסיה החליט שהוא ישו והקים מפלגה שמוציאה את המוות מחוץ לחוק!
    (העובר על החוק יקבל גזר דין מוות)

378) קריסטין:" עוף זה ציפור ופרה זה חיה" (על השאלה מה ההבדל ביניהם)
    (לא כל דוגמנית שיצאתי איתה הייתה כזאת מפגרת... מצד שני אחת מהן לא הבינה מה מוזר במשפט הזה)

379)אחת האקסיות (דיברנו על דוגמניות קודם):" מה, לבנים יש שלפוחית שתן?"
    (גאד דאמיט! אני באמת צריך לעשות מבחן איי קיו לכל בחורה שאני יוצא איתה?)

380) חברת תעופה קנדית עשתה פרסומת לעצמה:" פעילה משנת 1996-2006. 40 שנות מצויינות!"
    (לא במתמטיקה).

138) פרסומת בעיתון באמריקה (תמונה: גבר בתחתונים מוקף ב-3 נשים כוסיות בהלבשה תחתונה) עם הטקסט הנ"ל:" רק 25 דולר ל-50 דקות. עשרות נשים יפיפיות שמתות לפתות ולגרות אותך בכל מני דרכים אפשריות. חוויה בלתי נשכחת. לא למטרות לגירוי מיני"
    (מה זה לא לגירוי מיני? תכתבו את זה גם על בית זונות)

382) מתוך זוכי פרס הפושע המטומטם ביותר: בשנת 1992, הוצע פרס של 1000 דולר עבור מידע שיוביל לתפיסה של שודד מוניות מפורסם. השודד החליט להתחכם ולהסגיר את עצמו עבור הפרס. הפרס אגב, היה 20 שנה בכלא.
    (אני במקום בין לאדן הייתי עושה את אותו הדבר. 30 מליון דולר)

383) מתוך זוכי פרס הפושע המטומטם ביותר: מכסיכני אחד (גילדו סאנטוס) נחטף יום אחד ליד מפעלו. החוטפים דרשו 690,000 דולר עבור שחרורו. יום למחרת סאנטוס ברח והפרשייה הייתה אמורה להסתיים. אבל החוטפים התקשרו אליו כדי לדרוש סכום של 11,000 דולר על מנת לכסות את מחיר החטיפה שלו. לאחר ויכוח קצר הצליח סאנטוס להוריד את המחיר ב-50%. יום למחרת הגיעו החוטפים לקחת את הכסף ולמרבה הפלא חיכתה להם המשטרה...
    (אהבלים!!!)

384) מתוך זוכי פרס הפושע המטומטם ביותר: ב-9 במרץ, 1990, נכנס איש לבנק והגיש פתק שהסביר שזה שוד והוא דורש כסף. האיש היה מחופש ולכן לא היה ניתן לזהות אותו. עם זאת, המשטרה מצאה אותו תוך זמן קצר מאחר והפתק שהגיש, הכיל את לוגו החברה שלו, שמו הפרטי והכתובת שלו.
    (זה ההבדיל בינו לבין ביל גייטס. השני לא השתמש בכרטיס הביקור שלו כששדד בנק)

385) מתוך זוכי פרס הפושע המטומטם ביותר: בשנת 1986, בבלגיה, נעצר חשוד באשמת שוד חנות. להגנתו בבית המשפט, טען החשוד שלא יכל לשדוד את החנות ההיא מאחר ובאותה שעה בדיוק היה עסוק בשוד בית ספר. למשטרה לא נותר מה לעשות חוץ מלעצור אותו על אשמת שוד בית הספר בלבד.
    (שהיווה עונש חמור יותר אגב)

386) בשנת 1982, נערך משפט של שודד באשמת שוד חנות. עורך דינו אמר שהשודד פשוט הושיט את היד ולקח כמה דברים מהחנות. היד היא לא חלק ממנו ולכן לא ניתן להאשים אדם שלם על שוד שביצע איבר אחד מגופו. השופט החליט להתחכם חזרה ואמר שהוא דן את ידו של השודד למאסר לשנה אחת. אם הוא רוצה הוא יכול להתלוות אליה. השודד חייך והוציא את ידו המלאכותית מהמקום. לאחר מכן יצא מבית המשפט כאשר ידו נשלחה לכלא.
    (תלמדו! – זוכה פרס הפושע החכם ביותר)

387) בשנת 1977 החליט שופט בלואיסוויל כי חבר המושבעים הגזים קצת כשנתן למישהו מאסר של 5005 שנים. שופט הנדיב הפחית את המאסר ל-1001 שנים בלבד.
    (איזו נחמה...)

388) בנאטומה, קנזס, ישנו חוק האוסר זריקת סכינים על אנשים שלובשים פסים.
    (לירות בהם משוט-גן מותר?)

389) בעיר סיינה שבאיטליה, זה לא חוקי להיות זונה אם קוראים לך מרי!
    (תארו לעצמכם מה היה קורה ברוסיה אם זה היה לא חוקי להיות זונה אם השם שלך מסתיים ב-"ה")

390) לאס וגאס, 1980 – מספר רופאים נאשמו והורשעו בעבירה הבאה:
    הימור על מותם של חולים.
    (ראיתם פעם רופא מתעצבן כשההחייאה הצליחה?)

391) בפרגוואי דו קרב הוא חוקי. אבל רק בתנאי ששני הצדדים הם תורמי דם כמובן
    (להכריח את כל אוהדי בית"ר לתרום דם לפני משחק נגד סכנין ונגמר המחסור בדם)

392) באלבאמה זה לא חוקי לנהוג כאשר עיניך קשורות
    (למה בישראל זה חוקי? צריך לנסות...)

393) באלאבמה גם אסור להסתובב עם כדור גלידה בכיס האחורי שלך
    (מה העונש על זה? העברת כדור הגלידה לתחתונים?)

394) בקליפורניה חל איסור מוחלט לחיות להזדווג במרחק של 500 מטרים מבתי ספר או כנסיות!
    ("עצור! ידיים למעלה!"... "מיאו?")

395) בטנסי אסור לירות בשום חיה מרכב נוסע. פרט ללויתן כמובן.
    (נוסע אני לתומי על הכבוש המהיר... פתאום, לויתן!!! מוזר לאור העובדה שטנסי נמצאת במרכז המדינה היכן שאין ים!)

396) בטנסי גם חל איסור מוחלט לבצע מין אוראלי או להנות ממנו.
    (בטנסי מותר לגרבץ בפומבי? כי אם לא אז הישראלים שם כולם בכלא)

397) בקוריאה הדרומית, שוטרי תנועה חייבים לדווח על כל שוחד שקיבלו מנהגים.
    (בקוריאה הדרומית כנראה לא הוסברה המילה "שוחד" במילון כמו שצריך)

398) בצרפת חל איסור מוחלט להתנשק על פסי רכבת
    (העובר על החוק יישאר על אותם הפסים)

399) בדנמרק יש חוק המתיר נסיונות בריחה מהכלא. אבל אם אתה נתפס, אתה צריך לרצות את כל העונש שהוטל עליך קודם.
    (אוקיי... בישראל יש כזה חוק שאומר שמותר להציץ לנשים בחנויות בגדים. אבל אם אתה נתפס יבקשו ממך לא לעשות את זה יותר)

400) בטנסי אין זה חוקי להשתמש בלאסו (החבל הזה של הקאובוים) על מנת לצוד דגים.
    (נראה לי ספר החוקים של טנסי נכתב ב-1 לינואר אחרי הרבה הרבה אלכוהול)

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אוקי, סיימתי עם היציאות...

הנה שיחות עם אנטישמים ברשת...

במשך כמה שנים של שיטוט ברשת, נתקלתי לא פעם באנטישמים. אלו הן השיחות שאספתי מהארכיון אשר היו שוות לשימור:
    ___
    בחור (מגרמניה):" יהודי מזדיין! הלוואי שהיטלר היה הורג את כולכם!"

אני:" אני ערבי! אנחנו הולכים להשתלט על גרמניה יום אחד! כולכם תיהיו מוסלמים!"

בחור:" ערבי מזדיין! הלוואי שישראל תהרוג את כולכם!"

____
    בחור (אמריקאי):" אתם היהודים עשיתם את ספטמבר 11" (עד המקרה הזה חשבתי שהאנשים שחושבים את זה הם מיתוס)

אני:" אבל ה-FBI אמר שזה ערבים"

בחור:" זה הכל קונספירציה כדי להגן עליכם"

אני:" אתה לא מצליח להבין, נכון?"

בחור:" מה יש להבין?"

אני:" אלה היו יהודים פלשתינים"

בחור:" אתה רואה? אתה מודה!"

אני:" תגיד, עשית בדיקת ויטמינים לאחרונה?"

___
    בחור (ערבי):" אני סונא את ישראל"
    אני:" כל הכבוד"

בחור:" כל הישראלים צריחים למוט"

אני:" אנחנו יודעים"

בחור:" יום אחת כל הערבים יתעחדו ונשמיד אתחם"

אני:" אני מקווה שעד אז תלמד לאיית באנגלית. כדי שתוכל לאיית את המילים <אני מצטער, ישראלים חמודים> כשיגיע הזמן"

בחור:" שתוק יא כלבה" (הוא קרא לי bitch)

אני:" אתה יודע, לא כל דבר שאתה אומר לאמא שלך אתה יכול להגיד לי"

בחור:" אני ארצח אותך יום אחד"

אני:" תגיד, יש ערבים בגהנום?"

בחור:" לא"

אני:" יופי, הלכתי לירות בעצמי"
    ___
    בחור (מחבל הבאסקים):" אני שונא יהודים! צריך להשמיד את ישראל"

אני:" יש לי שתי מילים בשבילך: מכבי תל-אביב"

בחור:" יא בן זו..."
    (זה היה יום אחרי הניצחון ההסטורי של מכבי על טאו ויטוריה – 29 הפרש בויטוריה)
    ___
    בחור:" הומו! מפגר! גנב! אידיוט! פושע!..."

אני:" אולי די לספר לי על הבעיות שלך?"
    ____
    בחורה (משחקים ביליארד):" אני אקרע אותך כושי"

אני:" זה לא שיש לי בעיה עם שחורים, אבל אני לא כושי"

בחורה:" שתוק כושי"

אני:" את חייבת להפסיק לצטט לי את השיחות של אמא ואבא שלך"
    ___
    בחור:" יהודים גונבים את כל הכסף שלנו והמוח שלנו! כל ההמצאות שלנו ואתם מנצלים את זה!"

אני:" צודק, ממציאים נוצרים כמו אינשטיין, פרויד..."

בחור:" בדיוק!"

אני:" גם שפילברג, וודי אלן..."

בחור:" נכון!"

אני:" ויין גולד, חיים וייצמן, אתה מפגר!"

בחור:" מה? מה הם המציאו?"

אני:" את האחרון המציא החור בקונדום של אבא שלך!"
    ___
    בחור:" חבל שהיטלר לא סיים את העבודה שלו"

אני:" מסכים, היה לו מספיק זמן לסיים את הארי פוטר בבונקר שלו"

בחור:" מה אתה מפגר? היטלר הרג יהודים!"

אני:" לא נכון, היטלר כתב את הארי פוטר!"

בחור:" אתה אידיוט! כמו כל היהודים! היטלר רצח אתכם! אתה לא לומד הסטוריה?"

אני:" מה קשור הסטוריה להארי פוטר?"

בחור:" יהודי מפגר"

אני:" מי אמר שאני יהודי?"

בחור:" כתוב שאתה מישראל, בכינוי שלך. אל תשקר לי יהודי!"

אני:" אבל בישראל יש לא רק יהודים. אני נוצרי"

בחור:" אה.. ואתה לא יודע מי זה היטלר?"

אני:" בטח שיודע, זה הבחור שכתב את הארי פוטר"

בחור:" לא נכון! הוא רצח יהודים. הארי פוטר זה ספר חדש בכלל!"

אני:" נו זה מה שאני אומר לך!"

בחור:" לא נכון! אתה אמרת שהיטלר כתב את הארי פוטר... LOL "

אני:" לא נכון! הוא רצח יהודים! מה אתה לא יודע כאלה דברים? הוא לא כתב את הארי פוטר"

בחור:" אבל אתה אמרת שהוא כן כתב!"

אני:" נכון! אז למה אתה מנסה לשכנע אותי שהוא כתב את הארי פוטר?"

בחור:" WTF? "

אני:"מאיפה אתה?"

בחור:" סרביה"

אני:" תקשיב, אני לא יודע מה מלמדים אתכם בבית ספר בסרביה, אבל היטלר לא כתב את הארי פוטר! הוא רצח יהודים. ג'יי קיי רולינג כתבה את הארי פוטר! תגיד למורה שלך את זה"

בחור:" אני יודע את זה!!! אבל אתה חשבת שהוא רצח את הארי פוטר!"

בחור:" יהודים*"

אני:" היטלר לא רצח את הארי פוטר. הארי פוטר הוא דמות מהספרים בכלל!"

בחור:" זאת הייתה טעות"

אני:" אז היטלר לא התכוון לרצוח את הארי פוטר?"

בחור:" הוא לא רצח את הארי פוטר"

אני:" נכון! הוא לא יכל לרצוח את הארי פוטר! הארי פוטר עדיין בחיים!"

בחור:" אוקי..."

אני:"קיצר תחשיב, מחר תגיד למורה שלך שג'יי קיי רולינג כתבה את היטלר בזמן שהארי פוטר רצח יהודים. אני זזתי. ביי."
    ___
    בחור:" היי ASL? " (זאת שאלה שאומרת:" age, sex, location?" – גיל, מין, מקום")

אני:" תנחש!" (הכינוי שלי: israeliguy18 )

בחור:" לא יודע"

אני:" אתה מאמריקה!"

בחור:" כן!"

אני:" תסתכל על הכינוי שלי"

בחור:" מסתכל"

אני:" מה אתה רואה?"

בחור:" מה אני אמור לראות?"

אני:" מאיזו מדינה אני?"

בחור:" מאיפה לי לדעת? ארה"ב?"

אני:" לא"

בחור:" אירופה?"

אני:" מדינה!"

בחור:" לא יודע!"

אני:" תסתכל טוב?"

בחור:" אתה בן/בת 18?"

אני:" נכון! עכשיו מאיזו מדינה? אנחנו בני הברית שלכם במזרח התיכון"

בחור:" ישראל?"

אני:" כן!"

בחור:" איך הייתי אמור לדעת את זה מהכינוי?"

אני:" יש שם מסרים נסתרים. חשבתי שתראה אותם"

בחור:" אני לא בעל כוחות על טבעיים"

אני:" גם עם הטבעיים אתה לא מסתדר כל כך טוב..."
    ___

בחור:" מאיפה אתה?"

אני:" אתה אמריקאי!"

בחור:" איך ידעת?!?"

אני:" רק אמריקאים שואלים אותי מאיפה אני כאשר הכינוי שלי זה israeliguy18"
    ___
    אני:" היי"

(כעבור כמה זמן)
    אני:" אתה מדבר אנגלית?"

בחור:" סליחה, אני צרפתי" (משום מה הצרפתים חושבים שזה תרוץ להכל)

אני:" אף אחד לא מושלם"
    ___

בחור (ארה"ב) – משחקים ביליארד ביהו:" אתה תפסיד לי, אתה יהודי" - משפט שחזר על עצמו הרבה (ב-99% מהמקרים קרעתי אותם).
    אחרי 5 משחקים, הבחור:" טוב מה אתה רוצה? אלוהים בצד שלך!"
    ___
    בחור:" אתה יהודי מסריח!"

אני:" זה מה שאמא שלך אומרת. אנחנו משתמשים בזה בתור משחק מקדים"

בחור:" שתוק! אני זיינתי את אמא שלך!"

אני:" יש לך זין קטן מדי"

בחור:" יש לי זין 22 סנטימטר!"

אני:" וכתוב עליו made in china?"
    ___
    בחור:" לערבים יש תרבות מאוד עשירה ומודרנית"

אני:" אתה יודע, יש משהו בכל העניין של לקנות נשים תמורת גמלים. אני מצליח לראות את המודרניות."
    ___
    בחור:" הערבים הם הומניים"

אני:" שמעת פעם מוסיקה ערבית?"

בחור:" כן"

אני:" אתה עדיין חושב שהם הומניים?"
    ____
    אני משחק ביליארד עם עוד איזה בחור מאנגליה ופתאום נכנס איזה בחור שרוצה לשחק נגד המנצח ודי מעצבן את שנינו כאשר הוא אומר שהוא יקרע אותנו. אני מנצח והבחור האנגלית מפנה את מקומו לחדש.

אני:" מאיפה אתה?"

בחור:" צרפת"

אני:" יופי. אני לא צריך לפחד בקשר לניצחון שלי"

האנגלי:" LOL " (לצרפתים יש סטיגמה של שמעון פרס בעניין הוינריות)
    ___
    (משחקים ביליארד)

בחור (ערבי):" אתה ישראלי רוצח!"

אני:" לא אני לא. לא רצחתי אף אחד"

בחור:" יום אחד כל הערבים יתאחדו, ואז..."

אני:" ומה אז? אתם תפסידו בעוד מלחמה?"

בחור:" אנחנו ננצח!"

אני (מכניס את הכדור השחור):" קודם תנצח בביליארד"
    ___
    בחור (פלשתיני):" אח שלי הלך לעשות פיגוע עכשיו בישראל"

אני:" אבל אח שלך ימות. מה אתה שמח?"

בחור:" הוא יגיע לגן עדן!"

אני:" ומה אז? לא משעמם שם?"

בחור:" יש לו 72 בתולות"

אני:" בן אדם, יש שם בערך 1,000,000 שהידים ו-72 בתולות. אח שלך יחכה הרבה זמן בתור!"

בחור:"לא נכון! כל אחד מקבל 72 בתולות"

אני:" מאיפה יש שם כל כך הרבה?"

בחור:" יש שם"

אני:" אבל אני שמעתי שכבר אין שם. האמריקאים הביאו להן גרין קארד והן עברו לארה"ב"

בחור:" לא נכון! אתה משקר! יהודים תמיד משקרים!"

אני:" לא, באמת! תשאל את המנהיג הדתי שלך!"

בחור:" אני אשאל. והוא יגיד שאתה משקר!"

אני:" תשאל אותו ותפגוש אותי כאן מחר. אני רוצה שתגיד לי מה הוא אמר לך"

(לא באמת פגשתי אותו שוב – אבל היה יכול להיות מצחיק אם הוא באמת שאל)
    ___
    בחור:" אתה מישראל?"

אני:" כן"

בחור:" אז אתה רוצח ערבים! ישראלים רעים! אתם גנבתם את האדמה של הפלשתינים" (המשפטים האלה פשוט הורגים אותי. מה זה ישראלים רעים? מה זה אגדה של האחים גרים?)

בחור:" אנגליה!"

אני:" אוי... סליחה"

בחור:" מה סליחה?"

אני:" פגשתי רופא גרמני והוא אמר לי שבאנגליה לכולם יש פיגור שכלי"

בחור:" לא נכון!"

אני:" זה בסדר. אין לי בעיה עם אנשים שיש להם פיגור שכלי"

בחור:" איזה מפגר יגיד כזה דבר? זה לא נכון!"

אני:" עד עכשיו אתה די הוכחת לי שזה כן נכון..."
    ___
    בחור (גרמני):" חבל שלא השמדנו את כל היהודים"

אני:" אתה יודע, אני גם רוסי"

בחור:" אז? אתה עדיין יהודי"

אני:" אתה יודע, עם מה שקרה כאשר החיילים הרוסים פלשו לגרמניה, יש סבירות די גבוהה שיש לנו סבא משותף"

בחור:" אין לי סבא רוסי"

אני:" סבתא שלך הייתה מכוערת?"

בחור:" סבתא שלך הייתה מכוערת! שלי נראתה טוב!"

אני:" אז תיהיה בטוח שסבא שלך רוסי. נעים מאוד בן דוד"
    ___

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

___
    בחור:" אתה יהודי? אני לא אוהב יהודים!"

אני:" ואני שוכב עם אמא שלך ולא אוהב אותך. אבל אני לא מציין את זה רק בגלל שאנחנו משחקים ביליארד באינטרנט"
    ___
    בחור:" מה אתה יהודי?"

אני:" כן, אתה?"

בחור:" לא"

אני:" אף אחד לא מושלם"
    ___
    בחור:" תגיד, אתה אוהב ערבים"

אני:" אני לא יודע איך אתה, אבל אני בדרך כלל אוהב רק את הערביות"

בחור:" חח.."
    ___
    בחור:" תגיד, למה אתם כובשים את האדמות של הפלשתינים?"

אני:" אתה יודע, לפני הרבה שנים כאשר היהודים באו לארץ ישראל, הם נכנסו לנהר כדי להתרחץ והפלשתינים גנבו להם את הבגדים"

בחור:" זה לא יכול להיות! לא היו אז פלשתינים"

אני:" זאת בדיוק הנקודה שלי!"

(לקחתי את המשפט הזה מבדיחה מפורסמת אגב, תנצלו)
    ___

בחור:" col"

אני:" קולורדו?"

בחור:" קולמבוס!"

אני:" אתה מצפה שאני אנחש?"

בחור:" מאיפה אתה?"

אני:" RLZ"

בחור:" איפה זה?"

אני:" Rishon Le-Ziyon"
    ___

בחור:" FL" (פלורידה)

אני:" Fucking Lost?"
    ___
    בחור:" SC "
    אני:" Sacramento or south Carolina?" (ידעתי שזה דרום קרולינה, סתם בא לי להסתלבט)
    בחור:" דרום קרולינה. ואתה?"
    אני:" MOI "
    בחור:" מה זה?"
    אני:" Middle of Israel"
    ___
    בחור:" אני לא מדבר אנגלית"
    אני:" בליאט..."
    בחור:" היי אתה רוסי?"
    אני (ברוסית):" אני מישראל, אבל במקור כן"
    בחור (בעברית):" אחי, גם אני מישראל!"

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

המדריך לרוסי המתחיל

המילון לרוסי המתחיל:
    כדי להיות רוסי, צריך קודם להבין את המנטאליות הרוסית. אני לא מדבר רק על לשתות וודקה, לצעוק בליאט ולנסות להתחיל עם בחורה רוסיה שעוברת ברחוב עם המשפט הערסי:" דבוצ'קה יא טיביה חוצ'ו" (בדרך כלל הוא גם מוסיף משהו בסגנון "יא פידאר" כי הסבירו לו שזה אומר שיש לו זין גדול). צריך להבין את המשמעות האמיתית של הדברים מאחורי הרוסים והדברים הכל כך מאפיינים אותנו:

וודקה – משקה הקודש. את הוודקה שותים עם זפיבון (שזה מיץ כדי לערבב) ועם זקוסון (שזה אוכל שאוכלים עם הוודקה כדי לא להשתכר מהר). רוסים שותים את הוודקה בתדירות גבוהה. לפחות פעם בשבוע, כאשר הרוסים קמים למחרת בבוקר (יום שבת אם זה בישראל, יום ראשון אם זה ברוסיה וכל יום אם זה באוקראינה), הם אומרים את המשפט הבא:" אני בחיים לא שותה יותר!"
    משפט זהה למשפט המרוקאי:" זהו, נרגעתי" - נדיר ולא נכון.
    רובנו לא שותים וודקה כי זה טעים. אנו שותים וודקה כי אנחנו רוסים ובא לנו להשתכר. אל תחפשו סיבה מיוחדת.

בליאט – מילת הקודש. משמעות המילה היא "זונה". עם זאת, בליאט משמשת את הרוסים לכל דבר בעצם. זאת מילת קישור, מילה שאומרים כאשר קורה משהו רע, משהו טוב, משהו מפתיע (אז זה בא בצורת "בליאאאא" ארוך ולא שומעים את ה"ט" בסוף), כאשר אתה מתעצבן ואתה רוצה להתחיל משפט עם המון קללות (בליאט תיהיה הראשונה בדרך כלל) וכאשר אתה סתם רוצה להביע רגשות.
    אגב, בליאט בעצם כותבים בליאד. אבל מסיבות דקדוקיות, שומעים את זה בסוף כ"ט" ולכן מתרגמים את זה תמיד בליאט. בליאט יכולה להיות המילה האחרונה של כל רוסי שהולך מן העולם הזה מוקדם מן הצפוי. סוג של "שמע ישראל". עם זאת, בליאט היא מילה גסה ויש להמנע מלהגיד אותה להורים הרוסים של חברה שלך על מנת להרשים אותם בידע בשפה הרוסית. המילה אינה מופיעה במילון.

לך נאחוי – כאשר רוסי אומר לך את המשפט הזה, הוא בעצם מתכוון לכך שהוא אינו רוצה שתיהיה בסביבתו ברגע זה מאחר ואתה מעצבן אותו. משפט זה דומה למשפט "לך להזדיין" בעברית. עם זאת, לפעמים הוא נאמר בנימה טובה והדובר לא באמת מתכוון לזה (ממש כמו בעברית). אבל יש להזהר לא להתבלבל. במקרה ורוסי גדול בשם בוריס או ולאד אומר לך ללכת נאחוי, אני מציע להקשיב ולהתרחק.
    הנה קואורדינטות מדוייקות למקום הנקרא "נאחוי":
    המקום נמצא איי שם בפרו.
    14 מעלות ו-24 דקות בקו הרוחב הדרומי, 71 מעלות ו-17 דקות בקו האורך המערבי. תצלום לוויני מלמעלה:

ניתן למצוא את זה בגוגל earth.

פיזדץ. מילה שיש להסביר עם סיפור קצר:
    הולך לו ישראלי בשם יוסי ביער ושואל:" או אלוהים, האם אתה מוכן להסביר לי מה זה פיזדץ?"
    עונה לו קול מן השמיים:" השמע להוראות שאני אביא לך, ותגלה את הסוד המסתתר מעבר לדקויות השפה הרוסית".
    יוסי ממשיך ללכת ביער ולפתע קופצים עליו אינדיאנים מכל הכיוונים.
    "תודה אלוהים, הבנתי מה זה פיזדץ!"
    עונה לו הקול מהשמיים:" זה עוד לא פיזדץ".
    האינדיאנים מביאים את יוסי למחנה, קושרים אותו לעמוד ומכינים מדורה.
    הקול מן השמיים:"חכה יוסי, זה עוד לא פיזדץ. תבקש מהם לקחת אותך אל הצ'יף שלהם".
    יוסי עושה מה שאומר לו הקול מן השמיים ומביאים אותו אל הצ'יף. הצ'יף גדול ועצבני. הוא מסתכל על יוסי ומתעצבן מעצם העובדה שהוא ביקש לראותו.
    "בסדר אלוהים, הבנתי מה זה פיזדץ"
    אלוהים:" לא יוסי, זה עוד לא פיזדץ. אסוף כל כוחותיך ותן לצ'יף בעיטה חזקה בביצים!"
    יוסי לוקח תנופה ונכנס עם השפיץ של הנעל בגבריותו של הצ'יף. כל האינדיאנים מסתכלים על המתרחש בבהלה. כעבור 5 דקות הצ'יף מתרומם כאשר הוא אדום מזעם וכל האינדיאנים מתחילים להוציא מכשירי עינויים מכל הסוגים. עיניו של הצ'יף מלאות דם ומסתכלות על יוסי.
    ואז אומר הקול מן השמיים:" עכשיו יוסי, תבין מה זה פיזדץ!"

דאלבאיוב - מילה נרדפת למילים העבריות "אידיוט", "מפגר", "טמבל"... שימו לב כי המילה "אידיוט" קיימת גם בשפה הרוסית. מה שאומר שהמילה "דאלבאיוב" היא בעצם גרסה משופרת של המילה אידיוט. מה שאומר שכאשר מישהו אומר לך שאתה דאלבאיוב, אתה לא סתם אידיוט, אתה אידיוט משודרג! המילה דאלבאיוב הומצאה מפני שהיא מביעה הרבה יותר רגש מאשר המילה אידיוט.

סבתא רוסיה – סבתא רוסיה זאת למעשה האמא של רוסים רבים. היא זאת שמגדלת את הילדים הקטנים בזמן שהאמא הרוסיה הולכת לעבוד. סבתא רוסיה זה הדבר הכי דואג בעולם. כל דבר מוזר וחדש מחשיד אותה ומדאיג אותה. היא תמיד תגיד לילדים קטנים שלא ירימו דברים מהרצפה מאחר וחתולים וכלבים השתינו בכל מקום. פעם הורדתי עלה מהעץ וסבתא רוסיה אחת (הן גם אוהבות להתערב בגידול של ילדים אחרים) אמרה לי:" אל תגע! חתולה השתינה פה"
    בתגובה הגיונית למדי אמרתי:" חתולים לא משתינים על עצים"
    היא:" אז הכלב השתין פה"
    מאחר והייתי על ענף די גבוה, אמרתי בנימוס:" כלבים לא מטפסים על עצים כדי להשתין על עלה"
    אבל הסבתא לא נשברה:" אז ג'וקים חירבנו פה!"
    אפשרויות התגובה שלי היו:
    * מאיפה את יודעת
    * אני אוהב קקי של ג'וקים ושמעתי שזה בריא
    אבל הבנתי שאין סיכוי לנצח אותה בויכוח מבלי להיות ממש אכזרי:" גם בתקופת השואה לא הרמת לחם מהרצפה כי חתולים השתינו שם?"

אבל זאת תגובה ממש ממש אידיוטית. הרי ברור שלא היו חתולים כי אכלו את כולם!

טורמוז (שם פועל: לטרמז, שם גוף: טורמוזילה. פועל: מטרמז): מילה מאוד חשובה שעל הישראלים לדעת! טורמוז = מישהו בעל הצתה מאוחרת. למעשה טורמוז מגיע מהמילה הרוסית "ברקס". אבל כפי שאתם מבינים, יש קשר ישיר בין המשמעויות. על דוברי העברית להבין שכאשר רוסי אומר:" תפסיק לטרמז" הוא מתכוון בעצם שתפסיק להבין לאט כל מה שאומרים לך. זאת מילה הרבה יותר נוחה מאשר "הצתה מאוחרת" לכן רצוי שתאמצו.

פיזדון – בן אדם שמזיין הרבה בשכל. המילה הרבה יותר קצרה ואף מצלצלת חזק יותר מאשר המילה "זיין שכל".

נהיגה רוסית – נהג רוסי בישראל זה לא הנהגים הרוסים שאני מדבר עליהם. נהגים רוסים ברוסיה אלה אנשים סאדיסטים של ממש. אתה נמצא ברוסיה, אתה חוצה כביש בעל 10 נתיבים כאשר הרמזור ירוק וכאשר אתה באמצע הכביש הרמזור מתחלף לאדום. כאן אני מציע לך לרכוש את יכולותיו של סופרמן. מאחר ובאותה שניה שבה הרמזור ניהיה אדום להולכי רגל, הוא ניהיה ירוק למכוניות. אם אתה חושב שנהגים רוסים יחכו לך בסבלנות עד שתחצה, אתה טועה! הם יוצאים מנקודת הנחה שאתה תקפוץ הצידה והנהג השני ידרוס אותך ויכנס לכלא. במידה וזאת סבתא, אז הם ינסו להתנקם בה על כך שאסרה עליהם להרים דברים מהרצפה.
    לא סתם הנהגים הרוסים תמיד יודעים במה להשתמש כדי לנקות דם מהשמשה הקדמית.

נובי גוד - נובי גוד זה מה שהרוסים חוגגים כאשר ה-31 לדצמבר מתחלף ב-1 בינואר. למעשה, זאת המסיבה הכי חשובה של השנה אצל כל רוסי. למסיבה יש מטרה נסתרת אחת: לשבור את השיא האישי של שתיית אלכוהול עד עכשיו. בנוסף לכך מקשטים הרוסים עץ אשוח ומכינים שולחן אוכל עם הרבה אוכל שילד ישראלי ממוצע לא יהיה מסוגל לאכול (דג מלוח, סלט אוליבייה, חולודץ - איכס, סלק וכל מני דברים מהסוג הזה). בישראל הנובי גוד של הצעירים הולך ככה - עד השעה 12 מבלים עם ההורים, אחר כך משתכרים למוות במועדון, סאונה או על ספסל בפארק (תלוי בגיל)

תוכלו להשתמש בפוסט בכל פעם ולהראות לחבריכם הלא דוברי רוסית.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

סליחה אם זה יעליב מישהו... (גלעד שליט בנוסח סאות'פארק...)

מדוע גלעד שליט עדיין בשבי - בית ספר לפוליטיקאים צעירים

אני מראש מצטער בפני כל מי שהולך להעלב מזה, אבל די כבר. מישהו היה צריך להגיד את זה כבר מזמן.
    ציפי לבני, אהוד ברק, בנימין נתניהו ואביגדור ליברמן הם ילדים צעירים בני 8 אשר מגיעים לבית ספר לפוליטיקאים צעירים – כיתה ב. היום בכיתה יש תלמיד חדש בשם נועם.

7:55 בבוקר, כיתה
    ציפי, אביגדור, ביבי ואהוד מתיישבים בכיסאות שלהם ומוציאים מחברות.
    ציפי:" היי חבר'ה, בא לכם לבוא אלי אחרי בית ספר?"
    אהוד:" למה?"
    ציפי:" נכין ביחד שיעורים, נשתה תה עם עוגיות, נשחק ברביות..."
    אביגדור:" ברביות?! איכס!"
    אהוד (שם יד על המצח):" ציפי, כמה פעמים אמרתי לך? רק בגלל שאנחנו מרשים לך להסתובב איתנו, לא אומר שאת יכולה לגרום לנו לשחק ברביות"
    אביגדור:" כן פיפי, תפסיקי לנסות להפוך אותנו לבחורות. את משחקת איתנו עכשיו, את בחור"
    ציפי:" תפסיק לקרוא לי פיפי, שמן!"
    אביגדור:" תפסיקי לקרוא לי שמן, פיפי!"

לכיתה מתפרץ נועם.
    נועם:" חברה!!! הצילו! אח שלי נחטף!! אני לא יודע מה לעשות?!"
    אהוד:" לתפוס לו את המחשב ולשלוח –אני אוהב אותך- לכל החברות שלו בפייסבוק"
    כולם צוחקים.
    נועם:"אני רציני!!! הוא נחטף!!! מה לעשות?!"
    ביבי:" נועם, נועם, תרגע. נחטף על ידי מי?"
    נועם:" על ידי תלמידים משיכבה ב' של בית ספר קאזה"
    ציפי:" קאזה? הם חטפו את אח שלך?"
    נועם:" כן! אתם חייבים להציל אותו!!!"
    אהוד:" טוב תירגע, אנחנו נחשוב על משהו" (פותח מחברת ומשלים שיעורי בית)
    נועם:" בבקשה! בבקשה תעזרו לי"
    אביגדור:" אהא, אל תדאג" (מוציא תפוח לאכול)
    נועם:" אני לא יודע מה הם הולכים לעשות לו! זה נורא!!"
    ציפי:" טוב תירגע, תירגע"
    נועם (מתעצבן):" היי! אח שלי נחטף! תפסיקו להגיד לי להרגע כבר!" (הולך בזעם ומתיישב על כיסא)
    אהוד:" וואו, איזה לחוץ. אמאלה. לא מאגניב"
    אביגדור:" כן, מה קרה כבר? כשלקחו את אח שלי לבית ספר סיביר, אני שמחתי. גבנתי לו את פרוסת הלחם"
    ציפי:" זה למה אתה שמן"
    ציפי:" תפסיק לקרוא לי פיפי, שמן!"
    ציפי:" אתה יודע, היה רק תלמיד אחד שמן יותר ממך. האריק שרון הזה"
    אהוד:" היי, לא מדברים עליו ככה יותר"
    ציפי:" למה?"
    ביבי:" כי עד שהוא סוף סוף היה מנהיג הכיתה, הוא קיבל שבץ"
    כולם עושים מבט עצוב.
    אהוד (מתחיל לצחוק):" פחח.. זה בעצם די מצחיק"
    ביבי:" האמת כן"
    כולם צוחקים.

לכיתה נכנס המורה – בן 34, שמן, לובש כחול, לבן אדום. רוטב מקדונלדס מרוח לו על החולצה.
    המורה:" אוקיי תלמידים, נא להתיישב, היום יש לנו תלמיד חדש בכיתה. קוראים לו נועם שליט"
    נועם:" המורה! חטפו את אח שלי!!!"
    ביבי (מגלגל עיניים):" שמענו... יש דברים מעניינים יותר לדבר עליהם"
    המורה:" מה?! זה פשוט לא יאמן!!!"
    נועם:" כן המורה! אתמול!"
    (התלמידים מתעסקים בדברים שלהם)
    המורה:" זה פשוט נורא!!"
    נועם:" נכון המורה. הוא כל כך בודד שם!" (מתחיל לבכות)
    המורה:" אני לא מאמין שחטפו את אח של נועם, ולאף אחד מכם לא איכפת!!!"
    (התלמידים מרימים ראש בתהייה)
    המורה:" ככה אתם דואגים לאחד החברים שלכם?!!?"
    אביגדור:" הוא לא היה חבר שלנו"
    ציפי:" כן, אנחנו לא מכירים אותו בכלל"
    ביבי:" ויש לנו הרבה עבודות להגיש"
    ציפי:" כן המורה. יש לנו עבודה באיכות הסביבה להגיש למחר"
    המורה:" זה לא משנה! אתם לא מבינים שאח שלו בשבי?!"
    ביבי:" מה אתה מצפה שנעשה? שפשוט ניכשל בכל העבודות?"
    המורה:" תלמידים, זה חבר מהכיתה שלכם ואתם צריכים לדאוג לו. אני לא רוצה לשמוע יותר תרוצים. אני רוצה שתעשו משהו בנידון! אם לא, אני אוריד לכם ציון ואדאג שאף אחד לא יצביע עבורכם בעתיד!"
    אהוד:" דאמיט!"

הפסקה, מסדרון
    ציפי, אהוד, ביבי ואביגדור נמצאים במסדרון עם נועם. אהוד מחזיק פלאפון ביד ודף נייר שעליו כתוב מספר טלפון.
    אהוד:" אתם בטוחים שזה המספר של הילד הכי מקובל בשכבה ב' בקאזה?"
    ציפי:" כן, נראה לי"
    אהוד:" איך את יודעת?"
    ציפי:" חבר טוב שלי, שמעון פרס פעם היה איתו בקטע"
    ביבי:" אייכ, זה גיי!"
    אביגדור:" לגמרי!"
    ציפי:" איזה גזענים אתם! זה בסדר להיות הומו!"
    ביבי:" פחח, כן. אם אתה גיי!"
    נועם:" אפשר להתקשר בבקשה?"
    אהוד:" טוב טוב..." (לעצמו) "גאד, איזה בכיין"
    אהוד (מחייג):" הלו?"
    בקו השני:" כן?"
    אהוד:" שלום, מדבר אהוד מהבית ספר לפולטיקאים צעירים. שמענו שיש לכם תלמיד כיתה א בשם גלעד שליט שחטפתם לנו"
    בקו השני (עצבני):" כן, אז?"
    אהוד:" רצינו לבקש שתחזירו לנו אותו, כי אח שלו נועם נורא מדוכא כאן"
    בקו השני:" למה שנחזיר לכם אותו? אנחנו שונאים אתכם"
    אהוד:" כיי.... אם לא תחזירו לנו אותו... אז נועם ילשין עלינו למורה ואז לא יצביעו בשבילנו בעתיד. חוץ מזה הוא מזיין לנו את השכל וממש ממש מעצבן"
    נועם (עצבני):" היי!"
    בקו השני:" זאת בעיה שלכם, לא שלנו"
    אהוד:" אבל... היי! זה לא נחמד. אתה לא מתנהג בסדר. אתה ל-א סחבק!"
    בקו השני:" כן אהבל, אני לא מנסה להיות סחבק שלך. אני שונא אותך!"
    אהוד:" אה, כן? אז אני עוד יותר לא סחבק איתך!"
    בקו השני:" מה שתגיד..."
    אהוד:" בכלל, אני עד כדי כך לא סחבק איתך, שאני אפילו לא אדבר איתך יותר!" (מנתק עם פרצוף שמח) "חח... מצוץ לי!"
    כולם מסתכלים על אהוד במבט מופתע.
    אהוד (בגאווה):" זהו"
    כולם ממשיכים להסתכל על אהוד במבט אדיש.
    אהוד:" מה?"
    נועם מתחיל להשתולל ולצרוח.
    ציפי:" יופי מפגר, מה השגת בזה?"
    אהוד:" היי, אל תקראי לי מפגר, פיפי!"
    ציפי:" אל תקרא לי פיפי, מפגר!"
    ביבי:" חבר'ה, אולי די? אהוד תפסיק לקרוא לה פיפי. פיפי, תפסיקי לקרוא לו מפגר"
    ציפי:" טוב נו... אה? רגע..." (מסתכלת על ביבי בעצבים)
    ביבי:" כשהמורה יגלה את זה, הוא יכעס. מה נעשה עכשיו?"
    אביגדור:" אולי תן ל-י לבקש מהם?"
    אביגדור מחייג ותוך כדי לובש כובע צבאי.
    ציפי:" בשביל מה זה?"
    אביגדור:" מכניס את עצמי לאוירה. זה מה שלימדו אותי בבית ספר למשחק"
    ציפי:" לא היית בבית ספר למשחק"
    אהוד:" קוראים לזה הכלא ברוסיה. מי שלא יודע לשחק דמות קשוחה, מקבל הרחבת תחת"
    ביבי:" איכככ, זה גיי!"
    אביגדור:" שתקו!"
    בקו השני:" שלום..."
    אביגדור:" תקשיב לי יא חתיכת קאזאיסט מסריח. אם אתה לא תחזיר לפה את גלעד שליט עכשיו, אני אבוא לשם ואפוצץ לכולכם את הצורה!"
    ציפי (מבוהלת):" היי היי, תירגע קצת"
    אביגדור (לא שם עליה וממשיך):" אני אוריד לכם את כל הראשים, אוציא משם את המוח ואכין מזה כוסות תה לסבתא שלי! אני אבתר לכם את הגופות ואשתין פנימה! ויש לי פיפי צהוב, זה הכי מסריח!"
    בקו השני (קול של מזכירה):" אם ברצונכם לבצע הגדלת חזה, הקישו 5. אם ברצונכם לבצע הגדלת זין, הקישו 6"
    אביגדור (לברק):" בן אדם, זה המספר הלא נכון"
    אהוד:" אוי סליחה, התבלבלתי" (מסמיק ומביא לו את הפתק השני)
    ציפי:" מה זה היה?"
    אביגדור:" משהו על הגדלת זין"
    אהוד:" היי! לא ניסיתי לעשות הגדלת זין!"
    כולם מסתכלים על ברק באדישות.
    ביבי:" לא שאלנו אם ניסית"
    אהוד:" אה..."
    ציפי:" ניסית לעשות הגדלת זין?"
    אהוד (מתעצבן):" לא ניסיתי לעשות שום הגדלת זין! תתקשר שוב!"
    אביגדור (מתקשר, אך באמצע פונה שוב לאהוד):" הגדלת חזה?"
    אהוד:" לא!"
    בקו השני:" הלו?"
    אביגדור:" היי, זה בית ספר קאזה?"
    בקו השני:" כן"
    אביגדור:" זה הבחור שדיבר קודם עם חבר שלי אהוד?"
    ...
    אביגדור:" הם דיברו על מי מהם פחות סחבק?"
    ...
    אביגדור:" אתה יכול לקרוא לו בבקשה?"
    ...
    אביגדור:" עצירות? אהה.. טוב אני אחכה"
    ציפי:" היי, מה לעזאזל אתה עושה?"
    אביגדור:" ששש... זה אסטרטגיה. אני לא רוצה לצעוק סתם ככה על הבחור השני, צריך להתחיל להסביר לו מההתחלה שאנחנו רוצים את גלעד שליט וזה יוציא אותי מהדמות של הבחור הרע. אני מחכה לבחור הראשון שכבר יודע"
    (כעבור 5 דקות)
    בקו השני:" הלו?"
    אביגדור:" או, היי. איך היה בשרותים?"
    בקו השני:" בסדר, תודה"
    אביגדור:" איך העצירות?"
    בקו השני:" יעבור. אכלתי הרבה פיתות"
    אביגדור:" תנסה לשתות שוקו ולאכול פרות יבשים זה..."
    ביבי:" אביגדור!"
    אביגדור:" זה יגרום לך להיות בריא לקראת היום שבו אני אבוא ואזיין אותך בתחת אם לא תחזיר לכאן את גלעד שליט עכשיו! אנחנו נבוא לשם, נפוצץ לכם את הצורה, ניקח את הגולגולות שלכם ונכין מהם סירי לילה בשביל פיפי לבני!!!"
    ציפי:" היי!"
    אביגדור:" זה ברור!?! אני רוצה את גלעד שליט פה עכשיו!!!"
    בקו השני:" לא" (מנתק)
    אביגדור (מתעצבן):" אתה!!!" (מבין שניתקו לו) "אהההה! שונא קאזאיסטים! צריך להרביץ לכולם!"
    ביבי:" מה קרה?"
    אביגדור:" ניתק"
    ציפי:" וואו, לא צפוי"
    נועם ממשיך להשתולל ולבכות.
    ביבי:" אז מה נעשה עכשיו?"
    אהוד:" היי, יש לי רעיון. אולי נביא להם את שלי יחימוביץ'? היא נראית טוב, הם יסכימו"
    אביגדור:" נשמע טוב. ואז נוכל להרביץ להם!!!"
    ציפי:" לא, מפגרים! אז נצטרך להציל גם אותה"
    ביבי:" נכון, זה לא רעיון טוב. היי אהוד, היא לא חברה טובה שלך?"
    נועם משתולל וצועק סביבם.
    אהוד:" כן, אבל הוא ממש מעצבן"
    ביבי:" אבל אתם לא ביחד?"
    אהוד:" למה?"
    ביבי:" כי היא חמודה ו..."
    ציפי:" אויש אולי תפסיקו עם זה עכשיו?!"

הפלאפון של אהוד מצלצל.
    אהוד:" הלו?"
    בקו השני:" תקשיב טוב, זה מקאזה. אם אתם רוצים לקבל את גלעד שליט בחזרה, אתם צריכים להחזיר לנו את כל האגרופנים, המקלות והפיקות שגנבתם לנו בשנה שעברה!"
    אהוד:" מה? זה לעולם לא יקרה!"
    בקו השני:" בעיה שלכם. זה התנאי"
    אביגדור (חוטף את הפלאפון):" תקשיב לי יא חתיכת" (ניתוק) "ממזר מטונף! אם אתה...היי! הוא שוב ניתק לי! צריך להרביץ להםםםם!"

כיתה. שיעור.
    המורה נכנס ושומע את נועם משתולל ובוכה.
    המורה:" ילדים, לא ביקשתי מכם להחזיר את אח שלו הביתה?"
    נועם משתתק.
    ציפי:" ניסינו, אבל הם לא רוצים להחזיר לנו אותו"
    אהוד:" כן. הם רוצים שנחזיר להם את כל האגרופנים, המקלות והפיקות. ואז הם ירביצו לנו. ואי אפשר לעשות את זה"
    המורה:" אז למה שלא תחזירו להם?"
    אהוד:" כי התאמצנו נורא קשה לקחת אותם והרבה מאיתנו לא חזרו לבית ספר יותר אחרי המכות שקיבלו. ואז הם שוב יתחילו להרביץ לנו אחרי שנחזיר להם"
    אביגדור:" כן, בואו נרביץ להם קודם!!!"
    חלק מהכיתה בעד.
    המורה:" לא לא לא. אסור להרביץ עכשיו סתם ככה. תצטרכו למצוא פתרון אחר לזה"
    ביבי:" אוקיי אינשטיין, איזה פתרון אתה רוצה שנמצא? הם לא רוצים להחזיר לנו אותו, והם לא מקבלים את הפיקות שלהם"
    המורה:" אני לא יודע. זאת הבעיה שלכם, לא שלי"
    אהוד:" אבל אנחנו לא יודעים מה לעשות"
    נועם מתחיל שוב להשתולל ולבכות.
    אהוד:" אוי לא... לא שוב!"
    ציפי:" אני לא יכולה לסבול את זה יותר!"

הפסקה, מסדרון
    ציפי, אהוד, אביגדור וביבי הולכים במסדרון ואחריהם הולך נועם - צורח ובועט בכל דבר שזז וגורם לכולם להסתכל עליהם.
    אהוד:" היי אביגדור, אולי תרביץ לו במקום? כדי שישתוק?"
    אביגדור:" נשמע רעיון טוב!"
    ציפי:" לא, חכה! יענישו אותנו"
    אהוד:" אוקיי, בואו נהרוג אותו ואף אחד לא ישים לב?"
    ביבי:" נשמע כמו פתרון..."
    ציפי:"לא! חכו! יש לי רעיון הרבה הרבה יותר טוב"
    אהוד:" כדאי שיהיה פשוט יותר מלהרוג אותו"
    ציפי:" שמתם לב שבכל פעם שאנחנו מנסים לעשות משהו, אז הוא משתתק?"
    ביבי:" אוקיי, אז?"
    ציפי:" בואו נעמיד פנים שאנחנו כל הזמן עושים משהו כדי להחזיר את גלעד, אבל בעצם נתנהג כרגיל ונעשה את כל הדברים שאנחנו רגילים לעשות"
    אהוד:" מה? אתה חושב שזה באמת יעבוד?"
    ביבי:" כן, נועם וכל שאר הכיתה לא ע-ד כ-ד-י כ-ך מפגרים!"
    ציפי:" אה, כן?" (לנועם) "היי נועם, אנחנו הולכים להתקשר לחייזרים ולהגיד להם שיסגרו את שערי הבית ספר של קאזה עד שישחררו את גלעד"
    נועם משתתק. "באמת?"
    ציפי:" כן. אהוד הולך להשיג את המספר שלהם עוד מעט"
    אהוד:" היי, למה אני?"
    ציפי:" שש... תשחק אותה" (לביבי) "אמרת משהו?"
    ביבי:" אוקיי, עושים את זה!"
    אביגדור:" אפשר להרביץ להם בכל זאת?"

כיתה. הפסקה
    כל הכיתה מתאספת סביב ציפי, ביבי, אהוד ואביגדור. נועם עומד בצד ומסתכל בעיניים גדולות על המתרחש.
    ביבי:" אוקיי, חבריי לכיתה, יש לנו משהו להגיד לכם. אנחנו ממש ממש לא מרוצים מההתנהגות שלכם!"
    תלמיד:" מה, למה?"
    ציפי:" בגלל שגלעד מוחזק בשבי ולאף אחד כאן לא איכפת!"
    תלמיד:" נכון, גם לכם לא איכפת"
    תלמיד 2:" כן, אתם סתם מעמידים פנים ש..."
    ציפי (משתעלת ומסתכלת בחשש על נועם):" זה לא נכון! איכפת לנו מאוד!"
    תלמיד:" טוב, אבל אתם אמרתם שאי אפשר להחזיר אותו, אז מה אתם רוצים מהחיים שלנו?"
    אביגדור:" היי! אם אנחנו אומרים שצריך להיות לכם איכפת, אז יהיה לכם איכפת!"
    ציפי:" נכון, ואנחנו הולכים לעשות ביחד הרבה דברים שיראו לכולם עד כמה איכפת לנו מגלעד"
    תלמיד:" אז אתם רוצים שאנחנו נעמיד פנים שאיכפת לנו מגלעד אבל בעצם לא לעשות כלום כדי שירדו לנו מהגב?"
    ציפי:" אמממ... כן"
    ביבי:" כן"
    אהוד:" כן"
    אביגדור:" ולהרביץ לקאזה בכל מקרה"
    התלמידים חושבים. "נשמע טוב", "סבבה", "מעולה"...
    ציפי (באה לנועם):" תקשיב נועם, היום אנחנו מתחילים בפעילות למען שחרור גלעד שליט. ביקשנו מכל הכיתה שלנו להחליף את התמונות שלהם בפייסבוק לתמונה של גלעד שליט"
    נועט (שמח):" באמת!? וואו. ומתי גלעד יחזור?"
    ציפי:" אהה... אהוד?"
    אהוד:" מה?! היי! למה..." (ביבי וציפי נותנים לו מרפק בצלעות) "אההה.. אנחנו רוצים שבקאזה יראו עד כמה איכפת לכולנו מגלעד שליט כשיראו כמה תמונות שלו יש בפייסבוק, ואז הם ירצו לשחרר אותו"
    אביגדור:" כן"
    נועם:" בגלל תמונות בפייסבוק?"
    ציפי:" אהה.. כן?"
    (שתיקה. נועם מסתכל על אביגדור, ציפי, אהוד וביבי כמו על מפגרים)
    נועם:" מאגניב! תודה חבר'ה"
    (התלמידים נושפים לרווחה)
    ביבי:" זה היה קרוב"
    מאיר (שיטרית):" יש לי עוד רעיון. בואו נשים מד מיוחד בכל הרשתות החברתיות שיהיה כתוב שם כמה ימים גלעד שליט כבר חסר!"
    ביבי:" למה?"
    אהוד:" כן... למה?"
    מאיר:" אממ... כדי שאנשים ידעו כמה ימים הוא חסר!"
    ביבי:" וואו! איך לא חשבנו על זה קודם?!"
    אביגדור:" מאגניב!!"

יום למחרת: כיתה. לפני שיעור
    ארבעת החברים עומדים ומדברים ביניהם.

ביבי:" אתמול סיימתי את העבודה בכלכלה. וואו היה מתיש ו..." (נועם מתקרב) "אני מקווה מאוד שזה יעזור לשפר את הכלכלה של כולנו עד שגלעד שליט יחזור ואולי העבודה הזאת תגרום לו לחזור"
    נועם מחייך.
    אהוד:" כן, ואני הכנתי עבודה על משרד הביטחון, על שידרוג המטוסים שיחזירו את גלעד שליט ועל הטילים שאנחנו נירה כדי..."
    אביגדור:" כדי שהם יעופו, יקחו את גלעד שליט ויטוסו איתו בחזרה לכאן!"
    אהוד:" בדיוק!"
    ציפי:" ואני הכנתי עבודה על מצב החינוך בישראל כדי שהחינוך יהיה יותר טוב וגלעד שליט ירצה לחזור!"
    אביגדור:" ואני רוצה להרביץ לקאזה"
    (שתיקה)
    אביגדור:" ואז גלעד שליט יחזור"

לכיתה נכנס סטנלי פישר:" היי ביבי, הכנת את העבודה בכלכלה? היו לי בעיות בסעיף האחרון"
    ציפי:" סטנלי, איך העבודה שלך קשורה לגלעד שליט?"
    סטנלי:" היא לא קשורה לגלעד שליט"

כוס זכוכית נשברת בכיתה. שתיקה. כל התלמידים מסתכלים על סטנלי כמו על אויב המדינה.

סטנלי:" מה?! אני לא קשור לגלעד שליט"
    כולם עדיין מסתכלים עליו.
    ציפי:" אני לא מאמינה שכרגע אמרת את זה"
    סטנלי:" אבל"
    אהוד:" שש.... דבר אל היד!" (שם לו יד על הפרצוף)
    ביבי:" אהוד, אתה אמור לשים את היד מול הפרצוף, לא על הפרצוף".
    סטנלי:" היי, רגע! מישהו מכם בכלל הכיר את גלעד? מישהו בכלל הסתובב איתו?"
    נועם מתחיל להזיל דמעה.
    ציפי:" אוי לא. תראה מה עשית!"
    אביגדור:" אתם רוצים שאני אהרוג אותו?"
    ביבי:" כן בבקשה"
    כל התלמידים מתנפלים על סטנלי ומכסחים אותו מכות.

המורה נכנס לכיתה
    המורה:" אביגדור, יש עליך עצם של יד של ילד בן 8 מהכיתה שלך"
    אביגדור:"סטנלי הזה..." (מוריד את העצם)
    המורה:" טוב ילדים, יש לי חדשות מצערות בשבילכם. אתמול היתה תאונה קטלנית בכביש החוף ו-5 אנשים נהרגו. אחד מהם היה דוד של חבר שלכם מהכיתה השניה. אוקיי?"
    התלמידים:" אוקיי"
    המורה:" טוב אם חושבים על זה, הם כבר מתו, אז זה לא כזה חשוב. מה עם גלעד?"
    ציפי:" אתמול כל הכיתה החליפה את התמונות בפייסבוק שלהם לתמונה של גלעד שליט"
    המורה:" ו...?"
    (שתיקה)
    ביבי:" זהו"
    המורה (דופק לעצמו יד במצח):" וחשבתם שזה יעזור לשחרר את גלעד?"
    ציפי:" חשבנו שהם יראו עד כמה איכפת לנו מגלעד שליט וישחררו אותו"
    המורה:" ושמתם תמונות. בפייסבוק?!!?"
    (התלמידים שותקים ומסתכלים אחד על השני בבהלה מחשש שתפסו אותם)
    המורה:" אתם לא יודעים שלילדים בקאזה בכלל אין פייסבוק?!?!"
    אהוד:" שיט, לא חשבנו על זה"
    נועם מתחיל שוב להשתולל.
    המורה:" יש להם מקושרים!"
    ביבי:" יופי ציפי. מה נעשה עכשיו?"
    ציפי:" תרגעו, אני חושבת על משהו"
    נועם ממשיך לצרוח. המורה לא מוציא אותו מהכיתה.
    המורה:" אני אמשיך לתת לו לצרוח עד שלא תחשבו על פתרון.
    ביבי:" אוקיי אוקיי! יש לי פתרון!"
    (כולם מסתכלים על ביבי)
    ביבי:" אולי נכין שלטים שאומרים לכולם שצריך לשחרר את גלעד שליט ונתלה אותם ליד הקפיטריה של עזריאל ובכל המסדרונות הראשיים בבית הספר?"
    ציפי, אהוד ואביגדור מסתכלים על ביבי בבהלה.
    כל התלמידים, נועם והמורה מסתכלים עליו במבט אדיש.
    המורה:" ואתה חושב שזה יעבוד?"
    ביבי:" כ... כן?"
    המורה:" ממ... רעיון לא רע בכלל"
    כל התלמידים צועקים הידד לביבי.
    ציפי:" וואו, יש לך ביצים!"
    ביבי:" גאד דאמיט הם מפגרים"
    אהוד (בשקט):" אוקיי, ומה יקרה כשהם יגלו שזה לא באמת עוזר? ותלמידים של קאזה לא מסתובבים כאן בבית ספר שלנו?"

אלי (צועק):" אני אתפלל היום בשבילך גלעד!"

ביבי:" נאשים את אלי ישי. שהוא לא מתפלל מספיק"
    ציפי:"ביבי, התפילות של אלי ישי לא עובדות בקאזה. הם לא מאמינים באלוהים שלנו"
    ביבי:" והתמונות בפייסבוק שלך עבדו מעולה"
    אביגדור:" היי, הוא אמר שלקאזה יש מקושרים"
    ביבי:" אז?"
    אביגדור (בראשו מהדהד המשפט <אין להם פייסבוק, יש מקושרים. אין להם פייסבוק, יש מקושרים>):" לא יודע. בוא נרביץ להם!"

חצר בית הספר:
    התלמידים משחקים כדורגל.
    לפתע נכנס תלמיד וצועק:" בית ספר קאזה זרק לנו נפץ לתוך השרותים ופצע את דודו טופז"
    אביגדור סוגר אגרופים בזעם.
    אהוד:" אוקיי"
    ביבי:" סבבה"
    ציפי:" כן, לאף אחד לא איכפת ממנו. הוא אידיוט"
    (ממשיכים לשחק כדורגל)
    תלמיד אחר נכנס:" היי! בית ספר קאזה זרק לנו עוד נפץ לתוך השרותים והרס את ציור הקקי שעשינו בשנה שעברה כשלכולנו היה שילשול וציירנו איתו את צביקה פיק!"
    יוסי (שריד):" זהו זה!!! מכות!!!"
    כל התלמידים הולכים לפוצץ את בית ספר קאזה במכות. הם נכנסים פנימה וקורעים להם את הצורה. עד שהמורים מתערבים, רוב התלמידים בבית ספר קאזה מלאים בסימנים כחולים. אביגדור, ציפי, אהוד וביבי חוזרים בגאווה הביתה.
    אביגדור:" היי חבר'ה, לא שכחנו משהו?"
    אהוד:" כן, אבל אנחנו לא יכולים לחזור ולהשתין עכשיו על הילד ההוא הם המשקפיים. המורים יכעסו"
    הטלפון של אהוד מצלצל.
    "הלו?
    בקו השני:" היי אהבלים! גלעד עדיין אצלנו!"
    אהוד:" מי זה גלעד?"
    בקו השני (שתיקה):" אהה... הילד שחטפנו לכם?"
    אהוד:" אה! בני זונות!"
    בקו השני:" התנאים שלנו לא השתנו, מפגרים!"
    (ניתוק)
    אהוד:" שכחנו את גלעד!"
    כולם עוצרים. "אופס..."
    נועם (שומע את השיחה):" אתם רוצים להגיד לי שכל הזמן הזה שרבתם מכות עם קאזה, לא חשבתם על לקחת את גלעד?!"
    (שתיקה מביכה)
    ביבי:" היי, מה אתה רוצה? הם החביאו אותו והמורים כעסו עלינו שנצא"
    ציפי:" כן והרבה תלמידים אצלנו חטפו מכות בנתיים. לא יכולנו להשאר שם"
    נועם מתחיל שוב להשתולל ולצרוח.
    אהוד (מרים אבן ומתכוון לזרוק לנועם בראש)
    ציפי:" לא, תירגע... גם אני רוצה, אבל לא"
    אביגדור:" בואו נחזור לשם?"

כיתה. שיעור

נועם בוכה ומשתולל.
    שלי (יחימוביץ'):" מאחר ולאף אחד כאן לא איכפת מספיק מיגאל שליט"
    ביבי:" גלעד"
    שלי:" שיהיה. המצאתי כובע מיוחד עם מד מחשבה על יגאל שליט"
    ציפי:" מה זה אמור להביע?"
    שלי:" זה אמור לכתוב כאן במסך הקטן" (מצביעה על המסך) "כמה זמן במהלך היום חשבתם על יגאל"
    אביגדור:" גלעד"
    שלי:" עד עכשיו זה לא עובד כל כך טוב. זה מראה תמיד על 0"
    אהוד:" וואו שלי, כנראה שזה עובד מצויין"
    ציפי (משתיקה אותו):" עדיף שתעבדי על זה קצת יותר. אז אולי נלבש את זה"
    שלי:" אוקיי"
    ביבי:" פוסתמה"

ציפי (משנה נושא) :" תגיד, ראית אתמול את התמונות החדשות של יוסי בובליל ששמו באתר one?"
    ביבי:" כן.. חחח. חזק!"
    המורה (נכנס):" תלמידים, אני מאוד מאוכזב! למה נועם עדיין בוכה? כולכם מקבלים הורדה בציון בתעודה!"
    ביבי:" מה? רק אנחנו?"
    המורה:" כן!"
    אביגדור:" אבל למה?!"
    המורה:" כי אתם הכי מקובלים"
    ביבי:" זה לא הוגן!"
    המורה:" בעצם, אתם יודעים מה, כולכם מקבלים הורדה בציון!

כל הכיתה מתעצבנת.

תלמיד (אנונימי) קם ממקומו:" אוקי, זהו זה! מצידי תעיפו אותי מהכיתה הזאת, אבל על הזין שלי גלעד שליט!!!!!"
    (אנחות בהלה נשמעות בכל הכיתה. שקט מוחלט נוצר כאשר שומעים אך ורק את הזבוב המתעופף. אלי ישי בולע את הזבוב ואומר "אמן" בשקט)
    תלמיד:" די להעמיד פנים שאיכפת לכם מגלעד! אף אחד מכם אפילו לא מכיר אותו! כל יום נעלמים לנו תלמידים בתאונות אופניים או במכות עם בית ספר קאזה. אז רק בגלל תמיד אחד שבמקרה לא נעלם אלא נשאר נעול בשרותים של קאזה, נועם יכול להחזיק את כל הכיתה בביצים?"
    נועם:" אני לא?"
    תלמיד:" לא נועם. אני מצעטר, אבל לאף אחד כאן לא ב-א-מ-ת איכפת לא ממך ולא מיגאל. סליחה, גלעד. הוא בסך הכל עוד תלמיד בדיוק כמו כל האחרים שלא חזרו מהמכות מול קאזה. הוא לא מיוחד. לשים תמונות בפייסבוק ושלטים במסדרון איילון לא ישנו את זה. לכעוס על ביבי והחברוה שלו גם לא יעזור. הם לא אשמים"
    ציפי:" היי! למה זה לא ציפי והחבורה שלה?"
    התלמיד (מתעלם):" ביבי והחבורה שלו לא אשמים. מי שאשם זה בית ספר קאזה שלקח את גלעד ולא אומר לנו איפה הוא ומה קורה איתו. הם מחזיקים אותו בתנאים לא ידועים כאשר כל החברים שלהם מוחזקים אצלנו בתנאים טובים. אתם לא חושבים שזה קצת לא הוגן? אם בכל פעם שיקחו לנו תלמיד, ישימו בשרותים ולא יתנו לאף אחד לדבר איתו, אנחנו נתנהג כאילו כל הכיתה יושבת איתו בשבי, הם פשוט ימשיכו לעשות את זה שוב ושוב ושוב..."
    המורה:" אז אתה רוצה שאני אוריד ציון לקאזה?"
    אביגדור:" או שאתה רוצה שאנחנו נתפוס את כל התלמידים השבויים שלהם ונביא להם מכות?"

התלמיד:" לא דאמיט! אני רוצה שלא תדברו איתם בכלל עד שלא יאפשרו לנו לראות שקודם כל גלעד בסדר והוא חי בתנאים אנושיים. אחרת בפעם הבאה שיחטפו לנו תלמיד, הוא יעבור שוב את מה שעובר גלעד. אם אתם רוצים להביא להם מכות על זה שהם זורקים נפצים או לסגור להם את שערי הבית ספר, בסדר. אבל אל תתנו לצרחות של נועם להשפיע עליכם. תעשו את העבודות שלכם כמו שצריך ותתייחסו לבית ספר קאזה בהאתם להתנהגות שלהם"

נועם:" אבל אז גלעד לא יחזור"
    תלמיד:" נועם מותק, סליחה. אבל שיזדיין גלעד! המון תלמידים לא חזרו ולא יחזרו לעולם. אנחנו צריכים לפתור את הבעיות שלנו עם קאזה. אנחנו לא ניתן להם להרביץ לעוד 100 תלמידים שלנו רק בגלל שגלעד שם. אנחנו ננסה להוציא אותו משם, אבל אנחנו לא נתנהג כאילו הוא הדבר החשוב ביותר שיש לנו. כי עם כל הכבוד, יוסי בובליל השפיע על חיינו יותר מגלעד. אז די להיות צבועים ויפי נפש"
    נועם:" אבל הוא אחד משלנו! הוא הלך מכות בשביל הבית ספר!"
    תלמיד:" גם תלמיד שעומד למות עכשיו מסרטן בבית חולים הוא אחד משלנו. גם הוא הלך מכות בשביל הבית ספר פעם. אתה רואה אותנו תולים שלטים לתרום לו כסף לכימוטרפיה? רק בגלל שגלעד נתפס בזמן שהוא הלך מכות והתלמיד השני קיבל סרטן רק אחרי שהסתיימו המכות, לא הופך אותם לשונים"
    המורה:" זה לא?"
    התלמיד:" זה כן אם אתה רוצה לעשות מניפולציה על רגשות של אנשים טיפשים, לגרום לכולם להעמיד פנים שאיכפת להם מגלעד ולתת תחושה מזוייפת שזה עומד לפתור משהו"
    כל התלמידים עושים "אהההה...."
    ציפי:" מניפולציה על אנשים טיפשים. אני אוהבת את זה"
    ביבי:" כן, גם אני..."
    אהוד:" נשמע טוב"
    אביגדור:" להרביץ לאנשים הטיפשים! ולקאזה!"
    ביבי:" אתה רואה אביגדור? אתה לא חושב טוב. במקום להרביץ לשניהם, תנסה לגרום לאנשים הטיפשים ולקאזה להרביץ אחד לשני"

הסוף

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

פתחת אשכול ללא תיוג,ערכתי לך.
    זאת לא הפעם הראשונה ואתה מקבל אזהרה
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

הנה כמה סרטונים (יחסית ישנים, אבל עדין קורעים...)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZdoQskY9Gjo&feature=player_embedded"]YouTube - &#x202b;רוסי עצבני על המצב בישראל&#x202c;&lrm;[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZdoQskY9Gjo&feature=player_embedded"]YouTube - &#x202b;רוסי עצבני על המצב בישראל&#x202c;&lrm;[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=XRLvwYXyXH4&feature=player_embedded"]YouTube - &#x202b;הרוסי העצבני יורד על טמטום&#x202c;&lrm;[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=YlBWPadz6wg&feature=player_embedded"]YouTube - &#x202b;הרוסי העצבני יורד על הסופרלנד&#x202c;&lrm;[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=iyUUFBVG2U0&feature=player_embedded"]YouTube - &#x202b;לרוסי העצבני נמאס מהמשטרה&#x202c;&lrm;[/ame]

אני סיימתי (כן, לעשות העתק הדבק, בגלל זה הזכויות שמורות לסניה וולדברג)

לינק לפורום: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524
    נערך לאחרונה על ידי Slavic; 28-09-2009 בשעה 20:15.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי K-SaR צפיה בהודעה
    פתחת אשכול ללא תיוג,ערכתי לך.
    זאת לא הפעם הראשונה ואתה מקבל אזהרה

אי אפשר לתייג ככה עם קו אחד...?

נ.ב. מתי עשיתי ככה..?
    נערך לאחרונה על ידי Slavic; 28-09-2009 בשעה 20:14.

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

וואי בשיחות עם האנטישמים נקרעתי
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

Ori
    אורח

תשמע אחד האשכולות היותר מוצלחים שיצא לי לקרוא פה אני עד עכשיו נקרע מצחוק..

פשוט גאוני!!!
    בתחילת שנות ה-90, עיתון מדעי מאוד פופולארי בארה"ב פרסם את ההודעה הבאה:
    " בזמן האחרון, חוקרים גילו שבמערכת המים שלנו נמצא חומר כימי מאוד מסוכן! החומר הזה חסר צבע, חסר טעם, חסר ריח ומתערבב בקלות עם מים. הממשלה לא עשתה שום נסיון למנוע את ההתפשטותו של החומר המסוכן הזה. שמו הוא (בלועזית) די-הידרו מונו-אוקסיד. (Dihydrogenmonoxide.
    החומר נמצא בשימוש למטרות הבאות:
    - משתמשים בו כחומר מקרר וממיס
    - בתחנות כח גרעיניות
    - בייצור קלקר
    - בערכות כיבוי אש
    - כמעט בכל המעבדות הביולוגיות והכימיות.
    - בתוספות למזון מהיר ומזון אחר.
    - בחומרי הדברה
    ועוד...

הסכנות הטמונות בחומר הזה:
    - החומר מצוי בגשמים חומציים.
    - משפיע על הפוריות של האדמה
    - גורם לחומרים להחליד מהר יותר והורס מכשירי חשמל
    - מגע ממושך עם החומר בצורתו המוצקה גורם לפגמים בעור.
    - מגע עם החומר בצורתו הרותחת (בצורת גז) גורמת לכוויות בעור.
    - שאיפה של כמות קטנה של החומר הזה יכולה לגרום למוות
    - החומר הכימי מצוי בפצעים, זיהומים ועוד כל מני סוגים של אינפקציות בגוף.
    - החומר גורם לתלות (ממש כמו סמים). מי שכבר מכור לחומר הזה ולא מקבל אותו, יכול למות תוך 168 שעות.
    - שום חומר ניקוי ידוע אינו מסוגל לנקות את החומר הזה ממים המזוהמים בו.

למרות כל הסכנות האלה, ממשיכים להשתמש בחומר הכימי הזה ללא בושה! חברות גדולות ממשיכות לקבל את החומר הזה בטונות כל יום דרך צינורות תת קרקעיים. העובדים שעובדים עם החומר הזה לא מקבלים הדרכה ותלבושת מתאימה לעבודה עם החומר. החומר הזה לאחר מכן נזרק בכמויות אדירות לנהרות וימים.
    אנו קוראים לאוכלוסייה לא לתת לזה להמשך ולמחות על השימוש בחומר הזה!" סוף כתבה.
    במשך שבועות הכתבה ייצרה רעש ענק. אלפי מפגינים יצאו לרחובות במטרה להפגין להפסקת השימוש בדי-הידרו גמונו-אוקסיד. מתמודד לראשות עירייה בשם אליסו בקליפורניה בנה תכנית בחירות שלמה על ההבטחה שלו לאסור על השימוש בחומר הזה.
    כאשר גילו את האמת, העורך של העיתון פוטר, מנהל העיתון התפטר בעצמו והמתמודד לראשות העירייה הפסיד את הבחירות בגדול!
    למי שלא למד כימיה ועוד לא נקרע מצחוק: Dihydrogen זה פעמיים H. Monoxide זה פעם אחת O. מה שאומר שהנוסחה הכימית של החומר הזה היא H2O. אפילו אם לא למדתם כימיה, רובכם כנראה יודעים שזה אומר שהחומה הזה הוא מים!
    הוגשה תביעה נגד העיתון הזה אך השופט דחה את הטענות של התביעה מכיוון שכל מה שהיה כתוב בכתבה, אכן היה נכון לגמרי!

עכשיו תקראו את זה מההתחלה כדי להוכח בכך (ולצחוק על האהבלים שכתבו את הכתבה).
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 29-09-2009 בשעה 04:35.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,478 | הודעות: 8,199,071 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect