הנושא הרשמי - לא לפתוח עוד נושאים ואין טעם להגיב על הנושא בנושא של ליגת האלופות
למשחק מגיע נושא נפרד
המשחק הקשה ביותר מבין 6 המשחקים לטעמי, לא מצפה להרבה, אבל בהחלט מחכה לזה. 20:45, ערוץ 22 , כולם פותחים טלוויזיה.
הנושא הרשמי - לא לפתוח עוד נושאים ואין טעם להגיב על הנושא בנושא של ליגת האלופות
למשחק מגיע נושא נפרד
המשחק הקשה ביותר מבין 6 המשחקים לטעמי, לא מצפה להרבה, אבל בהחלט מחכה לזה. 20:45, ערוץ 22 , כולם פותחים טלוויזיה.
|
|
זה לא עניין של ניסיון זה עניין של יכולת
לא יעזור כלום בורדו יותר טובה מבאיירן מינכן ויובנטוס, אני מאמין שזה יתבטא בסופו של דבר בדירוג של הקבוצה בבית הזה.
לא הגיע לנו להפסיד
זה אומר הכל...
ונמאס מהתקשורת הזאת כוס אמק
"זלצבורג לא קבוצה" "בורדו לא מאריות אירופה ולא טובה כמו יובנטוס או באיירן"
זה בגלל שחיפה גרמה להם להיראות ככה, תיראו איך בורדו נראית ביום טוב תבינו על מה אני מדבר. תראו איך זלצבורג שיחקה באולימפיקו נגד לאציו (יותר טובה מחיפה עם כל הכבוד) תבינו על מה אני מדבר.
מתי התקשורת פשוט ישתקו אחרי הפסד של חיפה?
לא הגיע לחיפה להפסיד, היינו שווים ניצחון ולא אכפת לי מה אחרים חושבים.
מחצית ראשונה היה כדורגל פנטסטי ומחצית שניה דקה 70 ומעלה לחיפה נגמר האויר.
ככה היה גם נגד באיירן, החמצנו וקיבלנו גול שפירק לנו תקבוצה מהדקה ה70, ועוד איזה גולים חטפנו שטויים, ליאור יכל להציל אם הוא היה עומד נכון ושומר על הקורה כי ככה לא שומרים קורה אפילו יניב קטן צעק לו"איך ליאור" כאילו איך נכנס הכדור ושהוא לא הציל.
קיצר אני לא מצפה שחיפה יעברו שלב, אני תאמת מעדיף ליגה אירופית ושנה הבאה בעזרת השם ניקח אליפות וניהיה יותר טובים עם ניסיון מהשנה הזאת וכמובן עם חיזוקים כמו שצריך לא כמו השנה.
נערך לאחרונה על ידי .Eliran.; 01-10-2009 בשעה 15:11.
מעדיף ליגה אירופית?!
תגיד לי מה נהיה מאוהדי חיפה?
מה זו הלוזריות הזו?
מסורת מפתחים בדרך קשה, וכן בהפסדים! מהפסדים לומדים בצורה הטובה ביותר
אז בקמפיין הזה נסיים עם 0-4 נקודות, אני שואל אז מה?!
העיקר השנה לקחת אליפות ולהגיע לשם שוב שנה הבאה ולהשתפר. אני מאמין שתוך כמה שנים קבוצה ישראלית (לא דווקא חיפה) תצליח סוף סוף לעבור שלב הבתים
זה בחיים לא יקרה אם "תסתפק" בליגה אירופית ולהגיע לשמינית או רבע גביע אופ"א
ותאמת זה לא כזה מדהים, כשאוהדי הפועל יראו ליגת האלופות וינצחו גם, הם יבינו שזה הישג הרבה יותר גדול מלעבור את צ'לסי באופ"א.
קבוצה אוקראינית לקחה את גביע אופ"א וזה אומר הכל. לא מזלזל באוקריאיינות אבל תעשו לי טובה, אל תסתפקו במפעל הזה. הוא לא רציני
ואומר לך אוהד של קבוצה שהגיעה לשמינית לפני שנתיים...