טוב אז ככה, היום התקשר אליי משהו ושאל אותי אם אני מוסר תוכי ארה ושהוא מעוניין לקחת, אז אמרתי לו שזה טעות ואני לא מוסר שום תוכי, סבבה, אז אני ממשיך ופתאום אחרי כמה דקות עוד צלצול, מדבר ושואלים אותי עוד פעם בנוגע לתוכי ארה ואם אני מוסר וזה .. והיה קול אחר .. ואני לא מבין .. אז אני אומר שלא..
אחר כך מתקשרים עוד פעם, הפעם קול של זקנה ומדברים איתי על התוכי, אני מתחיל להשתגע וחושב שמסתלבטים עליי.. אומר לה שזה טעות וממשיך ..
ואז עוד צלצול, הפעם קול של ילדה קטנה, הפעם התעצבנתי והתחלתי לצעוק עליה והיא התחילה לבכות בטלפון ובכי אמיתי וקראה לאמא שלה ואמא שלה אמרה לי שהיא סך הכל רצתה תוכי ואם אני לא מעוניין למסור אז לא צריך..
אני לא מבין ת'קטע וממשיכים להתקשר אליי.. (התקשרו אליי בסביבות 100 - 200 פעמים היום.. בלי צחוק.. כל 5 דקות בממוצע טלפון .. כאילו כמה אנשים רוצים תוכי ארה ?!? ) אז לפני שעה איש אחד מתקשר ואני אומר לו טעות ואז אני שואל אותו איפה הוא שמע על זה והוא אמר לי ביד 2, חזרתי הביתה וחיפשתי תוכים למסירה וחיפשתי תוכי ארה ואני קולט מלא פרטים על התוכי ותמונות עם המספר שלי !!!!!!!
אני השתגעתי שראיתי שם ת'מספר שלי וכתבתי לאתר הודעה, לפני איזה 5 דקות הם התקשרו ואמרו לי שהם הורידו את המספר שלי משם ..
סוף סוף אני חופשי !
סיפור הזוי אחושרמוטה אה??
זה היה יום מציק במיוחד .
תגובות ! *הכל אמיתי .. *

ציטוט ההודעה