סעמק זרקתי כסא על המורה ועוד ילדה זרקה עליה קלמר
ורוצים להשעות רק אותי
הזמינו לי גם שוטרים![]()
סעמק זרקתי כסא על המורה ועוד ילדה זרקה עליה קלמר
ורוצים להשעות רק אותי
הזמינו לי גם שוטרים![]()
|
|
וואלה זרקת עליה כיסא חח למה להשעות אבל?
שתיתן לך בונוס בציון
עיצבנו אותי החארות האלה ..
מה עשתה?
מה מה עשיתי ..
זרקתי כיסא על המורה אבל לא פגע בה ..
ואז מישהו הביא לי קלמר וזרקתי אותו לאיזה ילדה והיא פגעה למורה בראש ..
מה אני אשם ?!?!?
כי היא מכוערת ומעצבנת ..
א. מקווה שהכול יהיה בסדר, (איתך ועם המורה..)
ב. אל תזרוק שום דבר: כבד, חד, בוער, וגדול על מורים, מסיבה מסוימת הם לא אוהבים את זה...![]()
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
חחחחח מה אתה חשים גברים בואו כולם אני מחכה ..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חנון . . .
" בֶּן אָדָם מַה לְּךָ נִרְדָּם קוּם קְרָא בְּתַחֲנוּנִים שְׁפֹךְ שִׂיחָה דְּרֹשׁ סְלִיחָה מֵאֲדוֹן הָאֲדוֹנִים ... .... "~ שמע ישראל השם אלוקינו השם אחד ~ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד .
חחחחחחחחחחחח האיתה דוקר אותה וזהוא