נכתב במקור על ידי
keddan
שמע אחי לדבר זאת לא הבעיה וכן אם אני יגיד לך דבר על כל דבר זה לא יעשה כלום חוץ מלזיין לך תשכל עוד יותר אז זה העניין,נסה לדבר איתה על תחומים שאתה אוהב ואם אתה רוראה שגם היא מעוניינת בהם אז יש לך נושא שיחה.
שאני מדבר עם בחורה זה לרוב דברים שאני חושב עליהם ביום יום ,או שאלות שצצות לי באותו רגע .(אני לפני צבא אז כל היום הראש עסוק בצבא מאמרים על יחידות בצבא בירור כל יחידה מה עושה ,תוכניות אימונים של הצבא,גיבושים כתבות כל דבר אפשרי ועוד מעט תבין איך זה קשור)
סתם דוגמא : הכרתי בחורה לפני שבוע וחצי וקבענו להיפגש..נפגשנו ואחרי פה ושם דיבורים של מה המצב ,מה העיינים וכל השטויות האלה הגענו למצב שאנחנו הולכים בלי להוציא הגה (אז ניצלתי את זה כדי להתסכל עליה קצת)ואז (זכור אני עדיין בראש של צבא רוב היום עובר לי במחשובת על הצבא ,אני מורעל צבא) פשוט שאלתי אותה שאלה שעלתה לי לראש באותו רגע לגבי הצבא:תגידי מה את חושבת על חבר לוחם ? הרי שמעתי שקשרים עם לוחמים הם הסיוט של כל בחורה.
מסתבר שיצאתי עם זינה הנסיכה הלוחמת ולא ידעתי את זה כי היא פשוט מורעל ברמות לא מתוארות שזה הגיע למצב שהיא אמרה לי בפנים שאם לא הייתי מתגייס היא הייתה חותכת ממני באותו רגע חחח
ומפה גלשנו לשיחה של לא פחות מחצי שעה שכמובן הובילה למקומות שצריך...
מה שמראה לך שתדבר על מה שמעניין אותך תחומי עניין שלך וכדומה ,חבר שלי עובד בחילוק עיתונים עד הצבא עבודה זמנית ושהוא יוצא או מתחיל עם בחורות מה שהוא מדבר איתם הם הנושאים ,הכתבות, שהוא קרא בעיתונים(תגידי ידעת ש...) ומפה זה גולש ...דבר על מה שבא לך בקיצור מה שמעניין אותך מה שצץ לך בראש לאותו רגע מקיסמום לא תזרום עברו לנושא אחר