קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 16-06-2013, 16:29
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 26-08-2011, 13:19
  3. [הודעה]תוצאות הרייטינג יפות אבל לא בטוח שמספיק
    על ידי בהרב בפורום יריחו (Jericho)
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 14-02-2008, 12:39
  4. תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:12
  5. [בקשה] חתימה לא מושקעת, אבל גם לא ב5 דק'
    על ידי AllenIverson בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 18:48
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

תוצאות. לא מה שרציתי אבל :(

ברירת מחדל תוצאות. לא מה שרציתי אבל :(

קיצר היום הייתי בעבודה (אני מציל בבריכה), פתאום 3 בחורות באו.
    אחת מהן מצא חן בעייני אז לפעמים הסתכלתי אליה אבל הייתי בעבודה אז לא יכלתי לעשות כלום על שסיימתי את השעות שלי.
    30 דקות אחרי אני סיימתי את העבודה אז נכנסתי למים ופתחתי בשיחה.
    לא משנה איך זה יותר מדי לכתוב, אבל תכלס, אני יושב בג'קוזי עם 3 בחורות.
    זאת שנדלקתי אליה היא 10/10. האחרות 9/10
    שהייתי עם ה-10 לבד, דברנו.. כשה אמרתי לה, בואי נחזור לחברות שלך שלא ירגישו שגנבתי אותך מהן (אחרי איזה 5-10 דקות דיבורים), זזנו אל החברות שלה. משם הן דברו על איזה משהו שהן אמורות היו לפגוש או משהו..
    אמרתי להן שאני הולך להתקרר במים של הבריכה ואז הסתכלתי על ה-10 ואמרתי לה "את מוזמנת לצטרף עם בה לך" היא חייכה ואני זזתי.
    הבעיה היא שלא ידעתי על מה לדבר. חשבתי על כל הדברים שקראתי וראיתי פה ובכמה מקומות אחרים אבל לא עלה לי שום דבר טוב לראש.
    אה ושחכתי להגיד שכשה דברתי עם ה-10 לבד, היא אמרה לי שהיא בכיתה י' (3 שנים מתחתי כוסאמק) אבל היא ממש ממש כוסית עם שדיים מפותחים.
    חשבתי היא לפחות בת 20.

אז שעזבתי אותן הייתי לבד רוב הזמן ולפעמים ראיתי שהן מסתכלות אלי, אבל חשבתי לעצמי, זין עליהן... הן 3 שנים תחתי.
    אומנם רציתי זיון מה10 הזאת. אז מה שעשיתי זה חכיתי וחכיתי וחשבתי שהיא תבוא לבד אלי אבל היא לא באה, אז עזבתי את המקום בכלל, כתבתי את המספר שלי על נייר והבאתי לעובד אחר שעבד באותו זמן, אמרתי לו כשה תעבור לידן, תביא להן את המספר הזה.
    הוא שאל לאיזו מהן, אמרתי לו תביא להן והן יבינו למי זה שייך.

הסיכויים שהוא הביא להן נמוכים אבל אני מקווה שהוא כן הביא.
    עם הוא הביא, מה הסיכוי שהיא תתקשר?

וחוץ מזה, השאלה שלי היא על מה הייתי צריך לדבר איתן במעגל המאפן הזה בג'קוזי.
    ועל תגידו לי על כל דבר כי זה לא יעזור.. כי כול דבר יכול להיות על מלחמת העולם השניה וזה דפוק..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    50

אחי לא טוב...לא טוב...
    אתה רואה שהיא לא באה ורומזת לך, תבוא אלייה אחרי כמה זמן שהיא רומזת ולא באה

Ori
    אורח

עשית בסדר גמור לפעמים זה לא Veni, vidi, vici, צריך לדעת איפה ללחוץ ואיפה להרפות..
    בכל מקרה תקווה לטוב

ציטוט נכתב במקור על ידי itayos2 צפיה בהודעה
    אחי לא טוב...לא טוב...
    אתה רואה שהיא לא באה ורומזת לך, תבוא אלייה אחרי כמה זמן שהיא רומזת ולא באה
    +1
    היית צריך ללכת אליה.
    לא נורא אחי, יופי זה דבר נפוץ..
    מחפש ווינג מן מאיזור חיפה והסביבה..שלחו פרטית!

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

הסיכויים שהיא תתקשר אליך נמוכים מאוד, פעם הבאה קח מספר וסגור עניין לא צריך לספר אגדות, רק לסגור מספר.

כן אבל עם אני בה אליה שוב, אני צריך להתחיל שיחה עוד פעם וכמו שאמרתי אין לי על מה לדבר איתן.
    אבל עכשיו שאני חושב על זה, הייתי צריך לבוא ולהגיד לשני החברות שלה "אני לוקח אותה לכמה דקות מקווה שזה בסדר" ואז להביא לה יד וללכת..
    פאק.. כמעט.
    אבל בכל זאת, היא 3 שנים תחתי... למרות שהיא ממש מפותחת וסקסית בטרוף. חחח (מה אני רוצה אני לא יודע)

שמע אחי לדבר זאת לא הבעיה וכן אם אני יגיד לך דבר על כל דבר זה לא יעשה כלום חוץ מלזיין לך תשכל עוד יותר אז זה העניין,נסה לדבר איתה על תחומים שאתה אוהב ואם אתה רוראה שגם היא מעוניינת בהם אז יש לך נושא שיחה.

שאני מדבר עם בחורה זה לרוב דברים שאני חושב עליהם ביום יום ,או שאלות שצצות לי באותו רגע .(אני לפני צבא אז כל היום הראש עסוק בצבא מאמרים על יחידות בצבא בירור כל יחידה מה עושה ,תוכניות אימונים של הצבא,גיבושים כתבות כל דבר אפשרי ועוד מעט תבין איך זה קשור)

סתם דוגמא : הכרתי בחורה לפני שבוע וחצי וקבענו להיפגש..נפגשנו ואחרי פה ושם דיבורים של מה המצב ,מה העיינים וכל השטויות האלה הגענו למצב שאנחנו הולכים בלי להוציא הגה (אז ניצלתי את זה כדי להתסכל עליה קצת)ואז (זכור אני עדיין בראש של צבא רוב היום עובר לי במחשובת על הצבא ,אני מורעל צבא) פשוט שאלתי אותה שאלה שעלתה לי לראש באותו רגע לגבי הצבא:תגידי מה את חושבת על חבר לוחם ? הרי שמעתי שקשרים עם לוחמים הם הסיוט של כל בחורה.
    מסתבר שיצאתי עם זינה הנסיכה הלוחמת ולא ידעתי את זה כי היא פשוט מורעל ברמות לא מתוארות שזה הגיע למצב שהיא אמרה לי בפנים שאם לא הייתי מתגייס היא הייתה חותכת ממני באותו רגע חחח

ומפה גלשנו לשיחה של לא פחות מחצי שעה שכמובן הובילה למקומות שצריך...
    מה שמראה לך שתדבר על מה שמעניין אותך תחומי עניין שלך וכדומה ,חבר שלי עובד בחילוק עיתונים עד הצבא עבודה זמנית ושהוא יוצא או מתחיל עם בחורות מה שהוא מדבר איתם הם הנושאים ,הכתבות, שהוא קרא בעיתונים(תגידי ידעת ש...) ומפה זה גולש ...דבר על מה שבא לך בקיצור מה שמעניין אותך מה שצץ לך בראש לאותו רגע מקיסמום לא תזרום עברו לנושא אחר
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 21-10-2009 בשעה 01:29.

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    שמע אחי לדבר זאת לא הבעיה וכן אם אני יגיד לך דבר על כל דבר זה לא יעשה כלום חוץ מלזיין לך תשכל עוד יותר אז זה העניין,נסה לדבר איתה על תחומים שאתה אוהב ואם אתה רוראה שגם היא מעוניינת בהם אז יש לך נושא שיחה.

שאני מדבר עם בחורה זה לרוב דברים שאני חושב עליהם ביום יום ,או שאלות שצצות לי באותו רגע .(אני לפני צבא אז כל היום הראש עסוק בצבא מאמרים על יחידות בצבא בירור כל יחידה מה עושה ,תוכניות אימונים של הצבא,גיבושים כתבות כל דבר אפשרי ועוד מעט תבין איך זה קשור)

סתם דוגמא : הכרתי בחורה לפני שבוע וחצי וקבענו להיפגש..נפגשנו ואחרי פה ושם דיבורים של מה המצב ,מה העיינים וכל השטויות האלה הגענו למצב שאנחנו הולכים בלי להוציא הגה (אז ניצלתי את זה כדי להתסכל עליה קצת)ואז (זכור אני עדיין בראש של צבא רוב היום עובר לי במחשובת על הצבא ,אני מורעל צבא) פשוט שאלתי אותה שאלה שעלתה לי לראש באותו רגע לגבי הצבא:תגידי מה את חושבת על חבר לוחם ? הרי שמעתי שקשרים עם לוחמים הם הסיוט של כל בחורה.
    מסתבר שיצאתי עם זינה הנסיכה הלוחמת ולא ידעתי את זה כי היא פשוט מורעל ברמות לא מתוארות שזה הגיע למצב שהיא אמרה לי בפנים שאם לא הייתי מתגייס היא הייתה חותכת ממני באותו רגע חחח

ומפה גלשנו לשיחה של לא פחות מחצי שעה שכמובן הובילה למקומות שצריך...
    מה שמראה לך שתדבר על מה שמעניין אותך תחומי עניין שלך וכדומה ,חבר שלי עובד בחילוק עיתונים עד הצבא עבודה זמנית ושהוא יוצא או מתחיל עם בחורות מה שהוא מדבר איתם הם הנושאים ,הכתבות, שהוא קרא בעיתונים(תגידי ידעת ש...) ומפה זה גולש ...דבר על מה שבא לך בקיצור מה שמעניין אותך מה שצץ לך בראש לאותו רגע מקיסמום לא תזרום עברו לנושא אחר
    אני מסכים איתך על כל מילה.
    הבעיה היחידה היא ש2 החברות שלה כל הזמן הראו לה סימנים של "כל הכבוד" כאילו תתאר את התמונה,
    אני מדבר איתה ו2 החברות מקנאות אבל שמחות בשביל חברה שלהן אז הן מעודדות אותה ומנסות להצחיק אותה..

עכשיו אני מנסה לדבר לפעמים יש את הרגע הזה ששנינו שותקים ואני מסתכל אליה והיא מסתכלת אלי ל2-3 שניות ואז מסתכלת למקום אחר..

ומה שאני מרגיש בזמן האחרון, מתוך איזה 10 בנות שהתחלתי לדבר איתך, אולי אחת היה איזה משהו.. כי נראה לי אני דופק את הכל במה שאני מדבר אליו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אדי ז
    לייקים
    0
    נקודות
    283
    משפט מחץ
    אם תרצו אין זו אגדה

דבר ראשון תוציא מהראש שלך שאתה דופק את הכל
    דבר שני שאתה מדבר תשאל מה היא אוהבת , תחביבים , חיות מחמד או כל דבר שקשור אליה
    ותנסה לפתח שיחה על זה
    בנות אוהבות שמדברים עליהן

קודם כל בקשר ל10 היא לא 10 למה אין 10 חוץ ממני..

עכשיו בקשר אליך, עשית הרבה טעויות בסט הזה.. אחרי שהייתם לבד [איכשהו, פעם הבאה תרשום איך הגעתם למצב של לבד איך בידדת אותה מחברות שלה..] אתה מציע לה לחזור לחברות שלה? איזה מין דבר זה?
    חוץ מזה לא רשמת איך פתחת מה היה הפתיח שלך..
    אחי הרבה פרטים שהיו עוזרים לנו לעזור לך לא רשומים פה.

ואין דבר כזה שאין לך על מה לדבר זה שטויות אחושרמוטה
    תתחיל לפתח את זה עזוב בנות פשוט תתחיל לדבר עם כל בן אדם שאתה רואה
    אתה יושב ליד מישהו באוטובוס? פתח שיחה שהמטרה היחידה שלה זה לדבר עם הבן אדם.. סתם דבר עם המוכר בשווארמה דבר עם בקבוקי קולה.. תעבוד על זה, אנחנו לא יכולים להגיד לך על מה לדבר כמו שאמרת אז אין לנו מה לעשות חוץ מלהמליץ לך לעבוד על זה..

30 דקות לקח לך ללכת לדבר איתה? אל תגיד לי שאתה לא יכול לדבר עם אנשים שאתה בתפקיד, מה זה פה גטו וורשה?
    היא קלטה אותך מסתכל עליה 30 דקות חח מה נראה לך שהיא חושבת? וואלה אני כוסית והוא סתם הומו שאין לו ביצים לגשת לזרוק איזה מילה..

בקשר להזמנה הסופר סמרטוטית שלך ל"10"
    "את מוזמנת להצטרף אם בא לך"
    אחי אתה מדבר בחוסר ביטחון מטורף, ואם כבר אתה "מבקש" כמו שביקשת ממנה אז תבקש כבר מחברות שלה אם אתה יכול לגנוב להן אותה לכמה דקות והופה הן אומרות כן והיא באה..
    החלק בין החשובים בסט הזה, זה הבידוד למה בד"כ לא הרבה יוצא מסטים כאלו בלי לבודד..

בקיצור לא רשמת כלום שאפשר להעיר עליו או לעזור לך פעם הבאה תן יותר פרטים..

תקשיב בקשר לחברות שלה מקנאות מה שרשמת פה באחת ההודעות...
    פעם הבאה שאתה ניגש לסט של כמה בחורות אתה לא פותח ישר עם זאת ששמת עליה עין, קודם לחברות שלה..
    נניח הן 3? בא ל2 אלו שלא מעניינות אותך ומתחיל לדבר איתן ולא מתייחס ל"10" שלך..
    לדוגמא אתה שואל לשמן והן עונות ואתה לא שואל את המטרה שלך אוקיי?
    אתה תראה איך היא מנסה להכנס לשיחה בכוח, תן לה עקיצות פה ושם.. אבל אל תתן לה את הייחס שנתנת לחברות שלה..
    אחרי זה שאתה בידידות טובה עם החברות אתה לוקח את הHB שלך לצד או עושה רחוק הולך לקנות קולה ואז מה הן יגידו לה? איזה חמוד בלהבלה נכון?

טוב דיי חפרתי

עריכה:
    עכשיו שמתי לב שרשמת שהבאת להן את המספר שלך על דף נייר שהבאת לאחד העובדים שם..
    אתה מוזר אחי O_O
    אפילו אם הבחורה מבקשת ממני את המספר שלה אני לא נותן לה
    פעם ביקשתי מאיזה בחורה את המספר שלי והיא אמרה לי תביא לי את שלך..
    אז אמרתי לה איזה רוטינה שקראתי איפשהו
    "כן קחי את המספר שלי, אל תשכחי להזמין אותי לדייט, לבוא לאסוף אותי, לשלם עליו, לנשק אותי, להחזיר אותי הביתה, להזמין אותי לקפה ואז גם לזיין אותי.."
    היא צחקה וקיבלתי מספר..
    נערך לאחרונה על ידי GoldStar; 21-10-2009 בשעה 09:55.

אהבתי את התגובה שלך. היא עזרה לי להבין כמה דברים חשובים.

בקשר לדברים שלא כתבתי כי אחרת היה בו סיכום שלם.
    מה שקרה זה אני הייתי בעבודה! בעבודה שלי אסור להתחיל עם בנות או שעם תופסים אותי אני עף משם או שיכעסו אלי ולא רוצה שזה יקרה.
    אחרי 30 דקות, סיימתי את העבודה שלי.. זה היה 3 שעות עבודה, אחרי שעתיים וחצי הבנות באו, אחרי עוד חצי שעה סיימתי את העבודה וקפצתי למים.
    שתי החברות שלה הלכו לסאונה והיא כאילו בכוונה עברה מולי "לשתות מים".
    קראתי לה כשה היא הסתכלה לי בעיניים ואמרתי "בואי שניה, שמעי, אני הייתי מרגיש ממש רע עם עצמי אם לא הייתי מדבר איתך..." היא נכנס למים לידי.. (סימן טוב), "אמרתי קוראים לי X.." היא אמרה את השם שלה, אז אמרתי "בה לך ללכת לשבת לדבר קצת בג'קוזי?" היא אמרה "סבבה"..
    דברנו על מאיפה היא, היא שאלה מלה שאלות עלי.. ואז היא שאלה בן כמה אני, אמרתי "בן כמה את חושבת אני נראה?" היא אמרה 20.. אמרתי "קרוב".. קיצר היא אמרה לי שהיא בכיתה י' (אני באוניורסיטה), אז אמרתי "ואי באמת?" שתקתי וחייכתי לכמה רגעים ואז אמרתי "אין מצב.. נשארת איזה שנתיים כיתה או משהו?" היא צחקה ואמר שהיא הייתה מתה אבל לא..
    אז לא ידעתי מה להגיד וחברות שלה כל הזמן עשו לה סימנים אז הרגשתי לא בנוח והחזרתי אותה לחברות שלה..
    כן זה היה מהלך דפוק מצידי.
    אבל הקטע שכל העובדים שעובדים איתי היו שם, ראו הכל.. אסור לי לנשק או לעשות משהו סקסואל כי אני עובד שם, אין עלי משהו לרשום את המספר שלה..
    החלטתי שמספיק וחתכתי להן והלכתי לבריכה הגדולה.
    ראיתי שהיא כל הזמן מסתכלת אלי, חשבתי לעצמי "עם היא בה אלי, היא רוצה אותי, עם לא, פאק יט"
    היא לא בה כמובן.. אז הלחתי וכתבתי את המספר שלי ומשם כבר אתם יודעים..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect