קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה| אני רוצה להתחיל להתאמן אבל לא יודע איך
    על ידי galr52 בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 15-12-2007, 17:04
  2. רוצה להתחיל להתאמן, צריך עזרה..
    על ידי amir165 בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 31-08-2007, 23:23
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 23-06-2007, 12:40
  4. רוצה להתחיל להתאמן
    על ידי Orel Abergel בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 23:11
  5. אני רוצה להתחיל להתאמן
    על ידי dimiboy בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 17:26
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

[כמה שאלות] רוצה להתחיל להתאמן

ברירת מחדל [כמה שאלות] רוצה להתחיל להתאמן

אז ככה בן 15 עד עכשיו לא עשיתי בערך כלום, חוץ מקצת רצות לא משהו רציני, אני רוצה להתחיל קצת להכנס לכושר. אבל לא באמת כזה מכון כושר וזה אני רוצה להתחיל בקטנה מדברים רק בבית, מרפקים, בטן, ריצה, וכל מיני תרגילים.
    רק רציתי לדעת בגדול, ניסיתי להבין קצת דברים על מסה, חיטוב וזה אבל האמת לא הבנתי הרבה.
    אז אמרתי אולי מישהו יכול להסביר לי פשות ספציפי מה מומלץ לעשות.
    כאילו לא מספרים כללים של סטים מסוגים שונים ( שאם הזמן אני יעלה תכמות ), ואם לשנות משהו באכילה או משהו ?
    אני לא מעוניין לקחת שום אבקה או משהו, רק יכול לאכול פשוט חלבונים אחרי אימון.

חוץ מזה אני שוקל 43, גובה 1.67,
    קצת שחיף, וגם יש עוד לאן לגדול אני חושב אז אני לא רוצה גם לעשות דברים שיכולים להפריע לגדילה.

אם זה אשכול מיותר כי כל החומר נמצא בלינקייה אשמח לקבל לינק כי פשוט אני ניסיתי למצוא אבל מה שמצאתי לא בדיוק נה לי על השאלות אז העדפתי לקבל תשובה ממכם יותר מפורטת.

מצטער שאני בעילום שם, קצת מתבייש מחברים אם אני יצטרך להעלות תמונות או משהו =/

תודה מראש..

2. קישורים ממומנים

אוקי אז ככה אתה צריך לעבוד על מסה= ניפוח השריר הגדלה שלו..
    בשביל זה אתה צריך לאכול יותר מהרגיל (מה? הכול!)
    דבר שני אתה בעיקרון במסה צריך לעובד על מישקלים גבוהים זה אומר לעמיס על עצמך ולעשות קצת חזרות ומשהו כמו 3 סטים.
    אבל מיכוון שאתה עובד בבית זה קצת בעיה להעמיס על עצמך מישקל (אתה הרי לא תשים לך ספרים על הגב ותתחיל לעשות שכיבות שמיכה חח) אז תעובד בבית מה שאתה יכול ותתחיל לאשכול קצת יותר בעיקרון תנסה לאכול ליפני אימון בפחחמות בעיקר וקצת חלבונים ואחרי אימון חלבונים פחממות (כמובן שגם מינרלים ווטימיננים גם ליפני וגם אחרי..)
    עכישו מיכוון שהז הולך ליות אמיונים חובבנים מאוד אל תצפה להפוך לאלי האנה תוך שבוע..
    אבל מה שכן זה יכו לעזור לחיזוק השריר לסיבולת..

הבנתי פחות או יותר, אני רוצה שנה הבאה להתחיל בחדר כושר השנה אני רק מתחיל בקטנה בבית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע אחי בתור אחד שלא הרבה זמן במכון כושר (אני מתכוון אלי ) המדריך כושר שלי הסביר לי שרצוי לאכול בצהרים אחרונה בשרית עם פחמימות כמו ספגטי וקציצות..
    בערב ארוחה חלבית עם סלט .. רצוי לשתות חלב+דבש וכמה דקות לפני האימון תאכל משהו שייתן לך מרץ לאימון כמו שוקולד או בננה ..
    בבוקר תאכל משהו קטן כמו שוגי בלי סוכר.. רצוי לפני שאתה הולך לישון + בבוקר לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן וזהו בסך הכל..

מקווה שעזרתי :]

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    הבנתי פחות או יותר, אני רוצה שנה הבאה להתחיל בחדר כושר השנה אני רק מתחיל בקטנה בבית.
    אז זה בסדר גמור אחי..
    תמיד עדיך כדאי לעסוק בפעליות ספורטיבית..

משתמש כבוד האוואטר של vicon
    שם פרטי
    גבריאל
    לייקים
    27
    נקודות
    169
    משפט מחץ
    Why So Serious?

ציטוט נכתב במקור על ידי guni2 צפיה בהודעה
    שמע אחי בתור אחד שלא הרבה זמן במכון כושר (אני מתכוון אלי ) המדריך כושר שלי הסביר לי שרצוי לאכול בצהרים אחרונה בשרית עם פחמימות כמו ספגטי וקציצות..
    בערב ארוחה חלבית עם סלט .. רצוי לשתות חלב+דבש וכמה דקות לפני האימון תאכל משהו שייתן לך מרץ לאימון כמו שוקולד או בננה ..
    בבוקר תאכל משהו קטן כמו שוגי בלי סוכר.. רצוי לפני שאתה הולך לישון + בבוקר לעשות שכיבות שמיכה וכפיפות בטן וזהו בסך הכל..

מקווה שעזרתי :]
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאשכול:
    גבר? אתה לא החלטת מה אתה רוצה? מסה? חיטוב? מסה = הגדלת משקל+אימון = שרירים... חיטוב = כשיש לך שרירים אתה פשוט מוריד אחוזי שומן כדי להבליט אותם...

בכל אופן, אני מאמין שאתה שחיף כי אמרת ואתה לא תשקר, אז אתה צריך מסה, זה אומר 5 ארוחות מחולקות ביום -> בניית תפריט מסה.
    מורכז מפחמימות חלבונים וכו...

זה כבר משהו שאני לא יעשה לך...

שאלה: למה אתה לא רוצה ללכת למכון? בעיה כלכלית? אם כן אני מבין אותך...
    אם לא טוס מהר למכון יא חתיכת עצלן...

-----------
    בקשר לציטוט שלי, אם אתה לא מתאמן הרבה זמן ומבין משהו מהחיים, אל תטעה...
    -----------

ציטוט נכתב במקור על ידי vicon צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לאשכול:
    גבר? אתה לא החלטת מה אתה רוצה? מסה? חיטוב? מסה = הגדלת משקל+אימון = שרירים... חיטוב = כשיש לך שרירים אתה פשוט מוריד אחוזי שומן כדי להבליט אותם...

בכל אופן, אני מאמין שאתה שחיף כי אמרת ואתה לא תשקר, אז אתה צריך מסה, זה אומר 5 ארוחות מחולקות ביום -> בניית תפריט מסה.
    מורכז מפחמימות חלבונים וכו...

זה כבר משהו שאני לא יעשה לך...

שאלה: למה אתה לא רוצה ללכת למכון? בעיה כלכלית? אם כן אני מבין אותך...
    אם לא טוס מהר למכון יא חתיכת עצלן...

-----------
    בקשר לציטוט שלי, אם אתה לא מתאמן הרבה זמן ומבין משהו מהחיים, אל תטעה...
    -----------
    הבנתי פחות או יותר, אבל קצת מוזר לי שאני רוצה להכנס לכושר ואומרים לי לאכול =],
    לגבי למה אני לא במכון אז ככה:
    א, אני במסגרת מסוימת פעמים בשבוע אימון שעה וחצי בקבוצה של ילדים בגיל שלי, בעיקר רצים ובסוף עושים קצת בטן מרפקים וכל מיני תרגילים ומתיחות.
    ככה אני עושה קבוע, (בלי מכון, אבל עם מאמן די מקצועי שעושה לנו את זה בשטח),
    אם הייתי גר בעיר והיה לידי מכון סביר להניח שלא הייתי עושה א זה אבל אני גר בחור בלי מכון, ואז זה סיפור שההורים יביאו אותי כל יום, וחיפשתי חברים ללכת לא מצאתי, אז אמרתי אני יחפש שנה הבאה גם אם אני לא ימצא אני אלך לבד.

משתמש כבוד האוואטר של vicon
    שם פרטי
    גבריאל
    לייקים
    27
    נקודות
    169
    משפט מחץ
    Why So Serious?

הבנתי פחות או יותר, אבל קצת מוזר לי שאני רוצה להכנס לכושר ואומרים לי לאכול =],
    לגבי למה אני לא במכון אז ככה:
    א, אני במסגרת מסוימת פעמים בשבוע אימון שעה וחצי בקבוצה של ילדים בגיל שלי, בעיקר רצים ובסוף עושים קצת בטן מרפקים וכל מיני תרגילים ומתיחות.
    ככה אני עושה קבוע, (בלי מכון, אבל עם מאמן די מקצועי שעושה לנו את זה בשטח),
    אם הייתי גר בעיר והיה לידי מכון סביר להניח שלא הייתי עושה א זה אבל אני גר בחור בלי מכון, ואז זה סיפור שההורים יביאו אותי כל יום, וחיפשתי חברים ללכת לא מצאתי, אז אמרתי אני יחפש שנה הבאה גם אם אני לא ימצא אני אלך לבד.
    אופניים או משהו דומה זאת אפשרות?

ציטוט נכתב במקור על ידי vicon צפיה בהודעה
    אופניים או משהו דומה זאת אפשרות?
    אפשרות למה ? לעשות כושר ? או להגיע למכון כושר ? חח לא הבנתי..

לפותח האשכול הבנתה את התושבה שעניתי לך?
    יש לך עוד שאלות או שאפשר לינעול את הנושא?

ציטוט נכתב במקור על ידי shonrd3 צפיה בהודעה
    לפותח האשכול הבנתה את התושבה שעניתי לך?
    יש לך עוד שאלות או שאפשר לינעול את הנושא?
    רקבשביל ליהיות בטוח שהבנתי :
    אם אני רוצה להגדיל את השרירים, אני עכשיו צריך לאכול הרבה, ולהשמין, ולעשות אימונים יחסית קצרים,
    רציתי לדעת מה כדאי שיהיה באימונים,
    כאילו משהו כמו : בטן, גב, ידיים, חזה, כתפיים, רגליים, (חוץ מזה אני גם רץ),
    כל מה שאמרתי צריך ? יש עוד ?

וגם אם עכשיו אני שוקל 43, באיזה משקל לעצור ?,
    אני אמור לראות שאני משמין ? או רק אמור לראות תשרירים גדלים ואת המשקל שלי עולה ?

רקבשביל ליהיות בטוח שהבנתי :
    אם אני רוצה להגדיל את השרירים, אני עכשיו צריך לאכול הרבה, ולהשמין, ולעשות אימונים יחסית קצרים,
    רציתי לדעת מה כדאי שיהיה באימונים,
    כאילו משהו כמו : בטן, גב, ידיים, חזה, כתפיים, רגליים, (חוץ מזה אני גם רץ),
    כל מה שאמרתי צריך ? יש עוד ?

וגם אם עכשיו אני שוקל 43, באיזה משקל לעצור ?,
    אני אמור לראות שאני משמין ? או רק אמור לראות תשרירים גדלים ואת המשקל שלי עולה ?
    אחי תיקרא נעוצם אתה צריך ללימוד..
    זה קצת בעיה לענות לך על הכול תיקרה נעוצים כדיא שתבין..
    אבל אני ינסה לענות לך על זה בקצרה.
    אתה צריך לעבוד על מסה = ניפוח זה אומר שאתה צריך ליות במאזן קלוריות חיובי = שזה אומר לאכול יותר מימה שהגוף שלך מוציא..
    לגבי המשלק שאתה צריךל עצור אל תידאג הדרך עוד ארוכה חח..
    לגבי זה שאם אתה צריך ליראות את עצמך שמן לאט לאט או רק את השרירי גודלים זה תלוי אם תיבחר לעשות מסה מלוכלת (שזה אומר להעלות גם באחוז שומן וגם במסת שריר) או אם תיבחר לעשות מסה נקייה (שזה אומר להעלות כימעט רק במסת שריר) זה לוקח יותר זמן וזה יותר קשה..
    מבין?

ציטוט נכתב במקור על ידי shonrd3 צפיה בהודעה
    אחי תיקרא נעוצם אתה צריך ללימוד..
    זה קצת בעיה לענות לך על הכול תיקרה נעוצים כדיא שתבין..
    אבל אני ינסה לענות לך על זה בקצרה.
    אתה צריך לעבוד על מסה = ניפוח זה אומר שאתה צריך ליות במאזן קלוריות חיובי = שזה אומר לאכול יותר מימה שהגוף שלך מוציא..
    לגבי המשלק שאתה צריךל עצור אל תידאג הדרך עוד ארוכה חח..
    לגבי זה שאם אתה צריך ליראות את עצמך שמן לאט לאט או רק את השרירי גודלים זה תלוי אם תיבחר לעשות מסה מלוכלת (שזה אומר להעלות גם באחוז שומן וגם במסת שריר) או אם תיבחר לעשות מסה נקייה (שזה אומר להעלות כימעט רק במסת שריר) זה לוקח יותר זמן וזה יותר קשה..
    מבין?
    כן. .

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שמע,
    גיל 15 זה גיל סביר להתחיל במכון כשר

אבל אתה צריך להרים עד 10 קילו גג
    אחרת תהיה מנופח ותישאר בגובה ש'ך!

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אחי אני לא ממש אוהב את הרעיון הזה שאנשים אומרים לך שאתה צריך לאכול הרבה זה לפי דעתי רעיון דיי דפוק כי זה רק יעשה אותך שמן במקום חזק
    אז אתה רק צריך להתחיל להתאמן ולפתח שרירים לאט לאט ואתה תראה שאתה כבר תתחיל לאכול יותר לבד בגלל השרירים

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,803 | הודעות: 8,173,390 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect