נכתב במקור על ידי
lemongrass
עכשיו כבר התבררה התמונה אני אנתח לך את זה ואת כבר תביני...
את היית עם מישהו ואז נפרדת ממנו והיית חברה של החבר הנוכחי לאחר מכן נפרדת מהחבר הנוכחי כדי לחזור לבחור שהיית איתו ולאחר מכן שוב נפרדת מהחבר הקודם וחזרת לחבר הנוכחי עכשיו השיקול של החבר הנוכחי הוא כזה, איך יצא שאני עכשיו במצב יותר רציני ומתקדם מהבחור הקודם? והתשובה היא, אם היא תעשה איתי משהו שהיא לא עשתה עם הקודם.
ולכן זה מגיע למצב שבו הוא בעצם דורש את זה בעקיפין ע"י ההתנהגות המסויימת הזאת שאת פירשת אותה בדיוק נפלא כ "אני רוצה לשכב איתך" , "אני רוצה לעשות את הצעד" וזה לא בגלל אהבה אלא בקטע של קביעת טריטוריה וזה בעצם כל הסיפור.
וגם אם יש כאן עניין של אהבה העניין הטריטוריאלי לא יוצא מהחשבון וזה לא עניין מבוטל בכלל בשיקולים שלו.
הדבר שהכי יכול להיות גרוע הוא שאחרי שזה יקרה הוא לא יראה בך עוד כפונקציה כי הוא התאכזב או שההרגשה של האחרי לא תמיד היא ההרגשה של הלפני והרבה נופלים שם כי אם אתה לא באמת מרגיש הרבה לבחורה ההרגשה של האחרי היא מגעילה ואתה רק חושב על איך היא יוצאת מהבית שלך במהירות האפשרית!
בקיצור עכשיו מה שאת צריכה לעשות הוא לא לתת לו את זה מהסיבה הפשוטה כי את לא מוכנה והוא לא עושה זאת ממניעים טהורים כך שזה לא מתאים בכלל ואת יכולה להפגע כי אחרי שהוא היה בפנים הרבה דברים שלא היית מסכימה להם לפני הופכים להיות לגיטימיים אחרי וזה יקירתי אחד הדברים שהרבה בנות לא מזהות שאנחנו הגברים כן מזהים.
לצערי אנשים יגידו שאני מגלה כאן סודות מדינה כי זה באמת אחד ה "סודות" המעטים האמיתיים שקיימים בין גברים לנשים אבל אם זה ימנע ממך לעשות את הצעד הזה אז הרווח שלי גדול יותר.
יום טוב.