קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. יחסי מין
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-01-2015, 03:27
  2. [יעוץ] כאבים לאחר קיום יחסי מין
    על ידי משתמש אנונימי בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 05-06-2011, 09:23
  3. דיון | קיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה
    על ידי PunKilla בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-10-2008, 21:00
  4. דיון | קיום יחסי מין במחזור
    על ידי PunKilla בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 29-09-2008, 17:56
  5. תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 21-03-2006, 19:18
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

דילמה בעניין קיום יחסי מין עם החבר

ברירת מחדל דילמה בעניין קיום יחסי מין עם החבר

אני כבר בת 17 ואני מאוד אוהבת את חבר שלי, העניינים ביינו לבינו מתחממים בזמן האחרון ואני לא יודעת אם כאמת כדי לי לעשות את זה, או אם לחכות עוד קצת. איפה אפשר ומה לעשות כ"כ.
    אין לי עם מי לדבר על זה כלכך, ולמען האמת הוא מתנהג קצת מוזר בזמן האחרון.
    בכללי אני יודעת שהוא נורא רוצה.. כן, לא איפה אפשר או באיזה עיתוי.
    אין לי מושג .אשמח לעזרה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של EnBlack
    לייקים
    366
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "Excuse me while I kiss that guy..."

כשזה יגיע זה יגיע
    אל תכפי את זה על עצמך
    אין זמן או מקום מדויק
    ואם את לא בטוחה בזה אל תעשי את זה!
    חוץ מזה אם זה כל מה שחבר שלך רוצה
    הייתי שוקל את זה (אם הייתי את)
    לדעתי תחכי עם זה ותעשי את זה כשאת מוכנה 10000%

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

את את עדיין חושבת על זה, סימן שאת לא מוכנה.
    זה צריך לבוא לך בטבעיות ולא מתוך רצון לרצות את החבר שלך, ברגע שתרגישי שלמה עם עצמך, לא תהיה שום דילמה וזה יבוא.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

אם את רוצה לפנק אותו ז"א שזה נעשה מתוך אהבה אז קדימה

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

כבר אמרו כאן כמעט הכל אבל אני רוצה לחדד נקודה אחרת.
    את אומרת שהוא מתנהג בצורה מוזרה מה דעתך לברר את העניין הזה? גברים מתנהגים בצורה מוזרה במיוחד כשהם מתכננים לסיים קשרים או שיש להם דברים חשובים יותר שמטרידים אותם אז לפני כל העניינים של מוכנה או לא (וכמו שאמרו לך אם את מתלבטת אז לא) תבררי לעומק את העניין ולא בצורה של לחץ ופירוש סימנים אלא יותר בקטע של שאלה ישירה סתם באיזה בוקר ולא באיזה אקט מיני...
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    כבר אמרו כאן כמעט הכל אבל אני רוצה לחדד נקודה אחרת.
    את אומרת שהוא מתנהג בצורה מוזרה מה דעתך לברר את העניין הזה? גברים מתנהגים בצורה מוזרה במיוחד כשהם מתכננים לסיים קשרים או שיש להם דברים חשובים יותר שמטרידים אותם אז לפני כל העניינים של מוכנה או לא (וכמו שאמרו לך אם את מתלבטת אז לא) תבררי לעומק את העניין ולא בצורה של לחץ ופירוש סימנים אלא יותר בקטע של שאלה ישירה סתם באיזה בוקר ולא באיזה אקט מיני...
    התחלתי לחשוב על להתקדם אבל עכשיו כשבאמת הגענו לשלבים אני לא יודעת,
    הוא התחיל ליהיות קריר אליי וגם הוא התחיל להסתגר. והוא לא אומר לי למה. יש סיכוי שזה קשור לזה או לעניינים אחרים?

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    התחלתי לחשוב על להתקדם אבל עכשיו כשבאמת הגענו לשלבים אני לא יודעת,
    הוא התחיל ליהיות קריר אליי וגם הוא התחיל להסתגר. והוא לא אומר לי למה. יש סיכוי שזה קשור לזה או לעניינים אחרים?
    אם הוא ינסה להכניס אותך למיטה הוא יהיה נחמד מאוד ויפנק אותך
    לא יסנן אותך ויהיה מסוגר

..קחי לצומת ליבך

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

מה זאת אומרת לשלבים?
    אם הוא התחיל להיות קריר וסגור צריך לברר למה? ובראש ובראשונה האם הוא רוצה להמשיך עם הקשר לא בצורה רגשית שאז הוא יפחד לפגוע בך וימרח את זה אלא בצורה קרירה וישירה כאילו להגיד לו שאת לא רוצה בלבולי מוח אלא את האמת ואת לא הולכת להפגע אם הוא לא מעוניין כי כל הרעיון הוא להיות ביחד כששני הצדדים רוצים ולא כשצד אחד רוצה והשני לא או אפילו לא בטוח במה שהוא רוצה.
    הרבה פעמים קורה שצד אחד לא בטוח במה שהוא רוצה וגורם לפגיעה רצינית כי הצד השני רוצה ועושה מאמצים גדולים על מנת למשוך את העגלה. טנגו רוקדים בשניים אין מה לעשות אז אם את מחפשת מישהו להיות איתו באמת את צריכה לדבר עם חבר שלך ולראות על מה מדובר אם הוא רציני ואמיתי או שהוא מסתובב סביב עצמו ואין לו מושג מה הוא רוצה או שהוא באמת נדלק על אחרת ורוצה לסיים ושזה יבוא ממך או שאפילו יש לו דברים אחרים שמטרידים את הראש שלו.
    בשורה התחתונה לברר מה הולך עם הבנאדם.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

תגיד לי מה אתה מבלבל במוח?! הוא יהיה כזה עד אחרי שהוא יגמור אם אתה לא בא לך על מישהי אבל חם אש להכניס אותה למיטה אתה תפנק ותתן הכל עד אחרי שאתה גומר ואז אתה נותן לה את המספר טלפון של המוניות ושתתקפל מהמיטה אז חאלס להיות בלבלן מוח!

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

דבר ראשון תודה רבה כולם,
    אממ יש לי חשד שאני יודעת למה כאילו הוא אמר פה ושם מילה,
    ניסיתי לעשות איתו בירור ממה שעלה הוא אמר לי משהו שהוא לא יודע אם אהבתי את האקס שלי יותר ממנו (הייתי איתו ונפרדתי ממנו בגלל האקס ושוב חזרנו סיפור מתוסבך) .
    ואני לא יודעת אולי הוא אומר לי את כל זה כדי להפעיל עלי סוג של לחץ פסיכולוגי כדי שאני יזדרז עם זה.
    יש סיכוי?

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

עכשיו כבר התבררה התמונה אני אנתח לך את זה ואת כבר תביני...
    את היית עם מישהו ואז נפרדת ממנו והיית חברה של החבר הנוכחי לאחר מכן נפרדת מהחבר הנוכחי כדי לחזור לבחור שהיית איתו ולאחר מכן שוב נפרדת מהחבר הקודם וחזרת לחבר הנוכחי עכשיו השיקול של החבר הנוכחי הוא כזה, איך יצא שאני עכשיו במצב יותר רציני ומתקדם מהבחור הקודם? והתשובה היא, אם היא תעשה איתי משהו שהיא לא עשתה עם הקודם.
    ולכן זה מגיע למצב שבו הוא בעצם דורש את זה בעקיפין ע"י ההתנהגות המסויימת הזאת שאת פירשת אותה בדיוק נפלא כ "אני רוצה לשכב איתך" , "אני רוצה לעשות את הצעד" וזה לא בגלל אהבה אלא בקטע של קביעת טריטוריה וזה בעצם כל הסיפור.
    וגם אם יש כאן עניין של אהבה העניין הטריטוריאלי לא יוצא מהחשבון וזה לא עניין מבוטל בכלל בשיקולים שלו.
    הדבר שהכי יכול להיות גרוע הוא שאחרי שזה יקרה הוא לא יראה בך עוד כפונקציה כי הוא התאכזב או שההרגשה של האחרי לא תמיד היא ההרגשה של הלפני והרבה נופלים שם כי אם אתה לא באמת מרגיש הרבה לבחורה ההרגשה של האחרי היא מגעילה ואתה רק חושב על איך היא יוצאת מהבית שלך במהירות האפשרית!
    בקיצור עכשיו מה שאת צריכה לעשות הוא לא לתת לו את זה מהסיבה הפשוטה כי את לא מוכנה והוא לא עושה זאת ממניעים טהורים כך שזה לא מתאים בכלל ואת יכולה להפגע כי אחרי שהוא היה בפנים הרבה דברים שלא היית מסכימה להם לפני הופכים להיות לגיטימיים אחרי וזה יקירתי אחד הדברים שהרבה בנות לא מזהות שאנחנו הגברים כן מזהים.
    לצערי אנשים יגידו שאני מגלה כאן סודות מדינה כי זה באמת אחד ה "סודות" המעטים האמיתיים שקיימים בין גברים לנשים אבל אם זה ימנע ממך לעשות את הצעד הזה אז הרווח שלי גדול יותר.
    יום טוב.
    נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 09-11-2009 בשעה 17:45.

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

תני לו.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

Ori
    אורח

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    עכשיו כבר התבררה התמונה אני אנתח לך את זה ואת כבר תביני...
    את היית עם מישהו ואז נפרדת ממנו והיית חברה של החבר הנוכחי לאחר מכן נפרדת מהחבר הנוכחי כדי לחזור לבחור שהיית איתו ולאחר מכן שוב נפרדת מהחבר הקודם וחזרת לחבר הנוכחי עכשיו השיקול של החבר הנוכחי הוא כזה, איך יצא שאני עכשיו במצב יותר רציני ומתקדם מהבחור הקודם? והתשובה היא, אם היא תעשה איתי משהו שהיא לא עשתה עם הקודם.
    ולכן זה מגיע למצב שבו הוא בעצם דורש את זה בעקיפין ע"י ההתנהגות המסויימת הזאת שאת פירשת אותה בדיוק נפלא כ "אני רוצה לשכב איתך" , "אני רוצה לעשות את הצעד" וזה לא בגלל אהבה אלא בקטע של קביעת טריטוריה וזה בעצם כל הסיפור.
    וגם אם יש כאן עניין של אהבה העניין הטריטוריאלי לא יוצא מהחשבון וזה לא עניין מבוטל בכלל בשיקולים שלו.
    הדבר שהכי יכול להיות גרוע הוא שאחרי שזה יקרה הוא לא יראה בך עוד כפונקציה כי הוא התאכזב או שההרגשה של האחרי לא תמיד היא ההרגשה של הלפני והרבה נופלים שם כי אם אתה לא באמת מרגיש הרבה לבחורה ההרגשה של האחרי היא מגעילה ואתה רק חושב על איך היא יוצאת מהבית שלך במהירות האפשרית!
    בקיצור עכשיו מה שאת צריכה לעשות הוא לא לתת לו את זה מהסיבה הפשוטה כי את לא מוכנה והוא לא עושה זאת ממניעים טהורים כך שזה לא מתאים בכלל ואת יכולה להפגע כי אחרי שהוא היה בפנים הרבה דברים שלא היית מסכימה להם לפני הופכים להיות לגיטימיים אחרי וזה יקירתי אחד הדברים שהרבה בנות לא מזהות שאנחנו הגברים כן מזהים.
    לצערי אנשים יגידו שאני מגלה כאן סודות מדינה כי זה באמת אחד ה "סודות" המעטים האמיתיים שקיימים בין גברים לנשים אבל אם זה ימנע ממך לעשות את הצעד הזה אז הרווח שלי גדול יותר.
    יום טוב.
    למה אתה מגלה סודות מדינה?!
    סתם נו מה אתה רציני?
    זה הרי היה ברור כשמש מההודעה הראשונה שלה פה הוא דוחק בה לעשות משהו שהיא בהחלט לא מוכנה לעשות ועל הדרך משתמש באקס שלה כדי לגרום לה רגשות אשם ועל כל זה להוסיף דודבן הוא עושה את כל זה כדי לשרת מניעים אנוכיים ויהירים של עצמו הוא לא עצר לרגע לחשוב מה היא מרגישה בתהליך או איך היא נפגעת מזה, תכלס כמו שאני רואה את זה פשוט ניצול טהור לא יותר, הוא רואה אותה כהזדמנות להשיג לעצמו משהו שכניראה כתוצאה מלחץ חברתי הוא מרגיש שהוא זקוק לו.
    זה כבר מעבר להצבת גבול הטריטורייה כי מוח של בני עשרה אולי מורכב אבל כדי להגיע לשלב של קביעת טירוטוריה צריך יותר חסה בקוקדקוד וזה משהו שאין להרבה בני נוער לצערי (כי אם כן היה הם היו מבינים את כל הקונספט יותר טוב) כי כדי להרגיש צורך לקבוע טריטורייה צריך אשכרה שיהיו לך רגשות כנים לאותו אדם ולא סתם מתוך מניעים אלטריסטים...

קיצור גברתי הנאווה תשקלי בכובד ראש את המהלכים הבאים שלך כי כמו שאני רואה את העסק על פני הדברים את נמצאת עם בן אדם אגואיסט
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-11-2009 בשעה 17:57.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ

אורי התכוונתי למה שהתכוונתי עם קצת תשומת לב היית מבין אותי...
    מקסימום דבר איתי במסנגר

אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ואו, אתם לא מבינים כמה אני מעריכה פה את כולכם על זה!
    שתדעו לכם שחיברתם לי הרבה חלקים חסרים של הפאזל,
    תודה רבה. עזרתם לי ואתם לא מבינים כמה.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,846 | הודעות: 8,199,439 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect