קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] משובץ למ"צ ורוצה לסרב
    על ידי eitan1922 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-08-2011, 19:06
  2. האם לכפיר יהיה תבור?
    על ידי zyc בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-10-2010, 13:19
  3. אני משובץ לכפיר
    על ידי PunKilla בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 05-02-2010, 00:12
  4. התלבטות בין גולני לכפיר (בין הפלס"ר לעוקץ)
    על ידי Tomer_x8 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 02-02-2010, 00:24
  5. מתי מעדכנים אותי לאן אני משובץ?
    על ידי galush113 בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 28-01-2010, 19:45
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 40

משובץ לכפיר

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ברירת מחדל משובץ לכפיר

עוד לא התעדכנה הדחייה שלי לגיוס, סימנתי גולני רוצה גולני
    אני בימים הקרובים מאשר קבלת פקס ודחיית גיוס.

התקשר אליי היום בערב בחור שהוא מפקד בכפיר ופגש אותי, במדים רשמי הכל כמו שצריך ואמר לי שברגע שאני אגיע לבקום שאני אתקשר אליו הוא ישלח אותי לגיבוש עוקץ ויתן לי אפשרות לבחור כל גדוד שאני ארצה והסביר לי על אופי השירות.

הסברתי לו שאני אדחה למרץ והוא אמר שגם אז תהיה האפשרות ושאלתי אותו לגבי היחידות מובחרות למשל עוקץ
    הוא אמר שהגיבוש יהיה בעייתי הוא אומר שמצמצמים את הגישה לגיבוש יח"טיות וליחידות מובחרות ואמר שכעת הם יעשו סלקציה לפי מישהו שסתם ישב בבית ולמישהו ששיחק כדורגל\ספורטאי וכדומה ובזאת הוא בא לקראתי.

אני ממש רוצה גולני אבל אין לי בעיה עם איוש וכפיר אם לא יתנו לי גולני אני אתגייס לכפיר...
    אני רק רוצה לדעת האם אני אצטרך לעשות סירוב לפינוי או פשוט לדבר איתם? כי הוא אמר לי שזה בלתי אפשרי כי אני כבר משובץ, רק אולי לאור הדחייה ישתנה השיבוץ שלי.

איזה דרכים\אפשרויות יש לי?
    לילה טוב
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 11-11-2009 בשעה 00:11.

2. קישורים ממומנים

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

לא יעזור לך אם תדבר איתם, שובצת, אם יש לך בעיה שמונעת ממך להתגייס - זו האופציה היחידה שלך להתרחק מכפיר וגם אז אף אחד לא מבטיח לך גולני, תצטרך להלחם כדי לקבל את מה שתרצה, וכן זה כנראה אומר לסרב לעלות על האוטובוס ביום הגיוס.

ד"א, מי דיבר איתך? באיזה דרגה הוא? הם יבטיחו לך הכל כדי שתעלה על האוטובוס ואז תווכח שהם לא מכירים או זוכרים אותך בכלל.

אם אין לך בעיה עם כפיר, תמנע מעצמך הרבה כאבי ראש אם תתגייס לשם, אבל שוב, אם אתה ממש לא רוצה להתגייס לשם, תסרב לעלות על האוטובוס, תשב קצת בכלא, ויש מצב שמישהו יקשיב לך.

משתמש מניאק האוואטר של mister ZooM
    לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

מה כל כך מושך אותך לגולני?
    חוץ מהגאוות יחידה.
    אני מכיר גולנצ'יקים יש לי דוד גולנצ'יק וואללה אומר לך תאמת הוא שונא תחטיבה הזאת.
    כפיר חטיבה חדשה בינתיים עם הכי הרבה אחוזי פעילות מבצעית שגם אם תיפול מגיבוש עוקץ אתה נופל לאחלה של מקום
    אני עובד עם אחד שהיה קלע בשיריון שעשה כמה מעצרים עם כפיר והוא התבאס שהוא קלע והוא לא יכול להיכנס לתוך הבתים.
    ככה אחי כל חי"ר זה אותו הדבר.
    אם אתה מתגייס לכפיר במרץ יש מצב תראה אותי, אני מקדים תגיוס ככל הנראה ופורש מהלימודים.

"שמע ישראל ה' אלוקינו ה' אחד

משתמש באטרף
    שם פרטי
    יקותיאל
    לייקים
    562
    נקודות
    3,561
    משפט מחץ
    אם שותים לא נוהגים, הבירה יכולה להישפך

מחבר שסיים שירות בכפיר, התלהבתי לשמוע כל מילה שיצאה לו מהפה על הסיפורים שלהם.
    איך ב4 לפנות בוקר אתה נכנס לכפר ומתוך כל הבתים נכנס לתוך בית מסומן, תופס את מי שאתה צריך באמצע הכפר ויוצא. להרגיש כמו אלוהים.
    Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself

חולצות ובלייזרים אלגנט :
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

תודה רבה לכולכם

אהנממ אוקיי יש לי זמן עד מרץ בינתיים אני אשמח להבין איך זה עובד עם הסירוב עלייה לאוטובוס והכלא
    זמן פחות או יותר ואיך הכל מתנהל

שמעתי על כפיר רק דברים טובים בדיוק כמו על כל יחידה אחרת
    פשוט אני אשמח אם תהיה לי את הבחירה ללכת להתגייס לחטיבה שאני רוצה

ובקשר לדרגה שלו ראיתי סמל ראיתי סמל קטן וכסוף ראיתי כומתה מנומרת נעליים אדומות תג של כפיר והוא אמר לי שהוא בדוכיפת והוא רצה להיות בגבעתי והוא מרוצה מהשירות שלו ומאיפה שהוא נמצא וראיתי שאין לו תבור
    היה איתו בחור שנהג בטנדר כנראה לא לוחם.

דוד שלי מפקד בצנחנים בקבע אמר לי "מה זה השטויות האלו מתקשר אליך ובא שלח אותו תגיד לו שיזדיין צעיר מסריח" ברור שלא עשיתי את זה אבל מפה הבנתי שבאמת יכול להיות שהוא סתם אמר ונתן לי שם ומס' טלפון כי אמה זה הבולשיט הזה XD

בקיצור נראה איך אני ארגיש אני אלך על גיבוש עוקץ\יחטיות בכפיר\גולני-או כל חיר אחר.

ד"א אם אני נכנס לכלא כי אני לא רוצה כפיר ואני מבקש גולני יש סיכוי שיתנו לי נחל או גבעתי במקום ??

אם אני עד מרץ מגלה שהשיבוץ שלי לא השתנה זה אפשרי להביא המלצות מלוחמי גולני\וחיר בכלל וכדומה? יש לי פשוט מיליון אנשים שיכתבו לי בשמחה
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 11-11-2009 בשעה 04:01.

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

מה זה המלצות?
    כאילו שיקבלו אותך על פני אחר?
    אחי זה חי"ר אין שם גיבושים זה הולך על פי בחירת המנילה.
    שד"א כמה סימנת בה?
    אם תלך לכלא מקסימום תקבל נח"ל גולני וגבעתי אלה החטיבות עם הביקוש הכי גבוה... אז ככה ששכח מזה.

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

ציטוט נכתב במקור על ידי mister ZooM צפיה בהודעה
    מה כל כך מושך אותך לגולני?
    חוץ מהגאוות יחידה.
    אני מכיר גולנצ'יקים יש לי דוד גולנצ'יק וואללה אומר לך תאמת הוא שונא תחטיבה הזאת.
    כפיר חטיבה חדשה בינתיים עם הכי הרבה אחוזי פעילות מבצעית שגם אם תיפול מגיבוש עוקץ אתה נופל לאחלה של מקום
    אני עובד עם אחד שהיה קלע בשיריון שעשה כמה מעצרים עם כפיר והוא התבאס שהוא קלע והוא לא יכול להיכנס לתוך הבתים.
    ככה אחי כל חי"ר זה אותו הדבר.
    אם אתה מתגייס לכפיר במרץ יש מצב תראה אותי, אני מקדים תגיוס ככל הנראה ופורש מהלימודים.
    מה אתה מבלבל איזה אחוזי פעילות יש לכפיר
    כפיר פועלת בשטחים חוץ מגדוד חרוב שהיה בגדר אף פעם כפיר לא הייתה ובקרוב לא תהיה גם בעזה
    חרטא עלק קלע לא נכנס לבתים מי חירטט אותך ככה?
    אני כבר שנתיים בצה"ל בגבעתי וזה באמת אחד השטויות
    1. קלעים נכנסים אחושרמוטה לבתים והכל, אם אתה קלע חוד אתה בכלל פותח את כל הבית...
    2. כפיר פועלת אך ורק באיוש היא עושה פעילויות מבצעיות שזה מעצרים ושתגדל ותתגייס תבין שמעצרים באיוש זה חרטא!!! כל עוד אתה בגדודים ולא בפלס"ר והלאה
    אם אתה בונה על עוקץ תדע שקשה להתקבל אבל היחידה הזאת בין השוות בצה"ל...
    בקיצור כפיר חטיבה טובה אבל לא משתווה מבחינת הפעילות המבצעית של חטיבות החי"ר כי במלחמה כפיר לא תהיה, כמו שהם לא היו בעופרת(חוץ מגדוד חרוב שהיה בגדר) או במלחמת לבנון.
    מחברים שלי שאני מכיר בכפיר תדע שהחלופת קווים היא אך ורק באיוש
    וממה שאני מכיר את איוש (חצי שנה בחברון) זה חרא...

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Haviv צפיה בהודעה
    כפיר פועלת בשטחים חוץ מגדוד חרוב שהיה בגדר אף פעם כפיר לא הייתה ובקרוב לא תהיה גם בעזה
    1. קלעים נכנסים אחושרמוטה לבתים והכל, אם אתה קלע חוד אתה בכלל פותח את כל הבית...
    2. כפיר פועלת אך ורק באיוש היא עושה פעילויות מבצעיות שזה מעצרים ושתגדל ותתגייס תבין שמעצרים באיוש זה חרטא!!! כל עוד אתה בגדודים ולא בפלס"ר והלאה
    בקיצור כפיר חטיבה טובה אבל לא משתווה מבחינת הפעילות המבצעית של חטיבות החי"ר כי במלחמה כפיר לא תהיה, כמו שהם לא היו בעופרת(חוץ מגדוד חרוב שהיה בגדר) או במלחמת לבנון.
    תודה רבה לך
    מה זה המלצות?
    כאילו שיקבלו אותך על פני אחר?
    אחי זה חי"ר אין שם גיבושים זה הולך על פי בחירת המנילה.
    שד"א כמה סימנת בה?
    אם תלך לכלא מקסימום תקבל נח"ל גולני וגבעתי אלה החטיבות עם הביקוש הכי גבוה... אז ככה ששכח מזה.
    סבבה אני אבקש שיבוץ מחדש למרץ והעברה לגולני\נחל או גבעתי
    ואם לא יתנו לי אני פשוט לא יעלה לאוטובוס ישב בכלא יקבל מה שאני רוצה
    נערך לאחרונה על ידי PunKilla; 11-11-2009 בשעה 16:51.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

אל תחשוב שזה כזה קל לא להתפנות בבקו"ם, תכניס לעצמך טוב לראש, יהיו שם עוד הרבה אנשים שיתגייסו לכפיר, והרבה אנשים יבלבלו לך שם בשכל, אתה תיהיה בהלם בקו"ם ובסערת רגשות, ממש קל להגיד אני לא עולה לאוטובוס, קשה מאוד לבצע את זה, מניסיון של הרבה חברים ואנשים שהתגייסו איתי וראיתי בעיניים שלי איך הם נשברו אחרי שעתיים שלוש ועלו לאוטובוס כמו גדולים, מקס' יום אחרי זה.

אתה לא נכנס כ"כ מהר לכלא, וגם אם אתה נכנס לכלא, אתה תסבול לפני שתכנס לשם, תהיה קצת במעצר בקו"ם, יצעקו עליך, יתנו לך עבודות רס"ר וירדו בך עד שתשבר, וגם אחרי שתשב בכלא על סירוב פינוי, אתה לא בטוח תקבל גולני או גבעתי, לא בטוח בכלל שתהיה אפשרות לתת לך את זה גם אם ירצו (מחזורי גיוס לא חופפים ברוב המקרים) וסתם תבזבז זמן יקר.

הצבא בנוי למצבים כאלו, אני אישית ממליץ לך ללכת עם מה שאתה מאמין בו, ככה אני הגעתי לאן שהגעתי, וככה דרבנתי עוד הרבה אחרים, הצבא בסופו של דבר מבין שחייל ממורמר הוא לא חייל טוב, ואין מה לעשות חייל שעומד על שלו לא תמיד ישבר.

לסיכום, תלך עם מה שאתה מרגיש, אם אתה רוצה גולני ושום דבר חוץ מגולני תתחיל לפעול עכשיו, שלח מכתבים לבקו"ם, דבר עם מדור קד"צ, תפנה לכל הגופים ותבקש לראות קציון מיון שוב, שב עליהם עד שתקבל תשובה.

בהצלחה.

משתמש ותיק האוואטר של clicker
    לייקים
    74
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    אל תסתכל בקנקן, תעשן ממנו !

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    אל תחשוב שזה כזה קל לא להתפנות בבקו"ם, תכניס לעצמך טוב לראש, יהיו שם עוד הרבה אנשים שיתגייסו לכפיר, והרבה אנשים יבלבלו לך שם בשכל, אתה תיהיה בהלם בקו"ם ובסערת רגשות, ממש קל להגיד אני לא עולה לאוטובוס, קשה מאוד לבצע את זה, מניסיון של הרבה חברים ואנשים שהתגייסו איתי וראיתי בעיניים שלי איך הם נשברו אחרי שעתיים שלוש ועלו לאוטובוס כמו גדולים, מקס' יום אחרי זה.

אתה לא נכנס כ"כ מהר לכלא, וגם אם אתה נכנס לכלא, אתה תסבול לפני שתכנס לשם, תהיה קצת במעצר בקו"ם, יצעקו עליך, יתנו לך עבודות רס"ר וירדו בך עד שתשבר, וגם אחרי שתשב בכלא על סירוב פינוי, אתה לא בטוח תקבל גולני או גבעתי, לא בטוח בכלל שתהיה אפשרות לתת לך את זה גם אם ירצו (מחזורי גיוס לא חופפים ברוב המקרים) וסתם תבזבז זמן יקר.

הצבא בנוי למצבים כאלו, אני אישית ממליץ לך ללכת עם מה שאתה מאמין בו, ככה אני הגעתי לאן שהגעתי, וככה דרבנתי עוד הרבה אחרים, הצבא בסופו של דבר מבין שחייל ממורמר הוא לא חייל טוב, ואין מה לעשות חייל שעומד על שלו לא תמיד ישבר.

לסיכום, תלך עם מה שאתה מרגיש, אם אתה רוצה גולני ושום דבר חוץ מגולני תתחיל לפעול עכשיו, שלח מכתבים לבקו"ם, דבר עם מדור קד"צ, תפנה לכל הגופים ותבקש לראות קציון מיון שוב, שב עליהם עד שתקבל תשובה.

בהצלחה.
    צודק !
    שני חברים שלי היו אמורים להתגייס למשטרה צבאית והם לא רצו להתפנות אחד נשבר אחרי כמה שעות השני יום למחרת נשבר.

זה לא קל כמו שזה נראה!
    A Fistful Of Dollars
    "רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."

תודה רבה לכם
    יש לי גיוס במרץ עד אז ואני אדפוק להם בדלת כל הזמן חח

אמרו לי בהתחלה מלשכת הגיוס שאני מתגייס לגולני ופתאום מתקשר אומר לי כפיר וואי איזה בלגאן XD

אני לא אתפנה אל תדאגו לא יישבר חחח

Zה נתי ממשתמש של חבר
    PunKilla
    נערך לאחרונה על ידי Arielias; 11-11-2009 בשעה 21:14.

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

לחדש לך?
    גם חרוב וגם לביא היו בעופרת יצוקה.
    אני עובד עם אחד שהיה בשמשון ב2002 והוא רק משבח את החטיבה הזאת.
    הקלע הזה שאני עובד איתו היה בשיריון 2005 היה קלע עם A3 והוא בעצמו אמר לי שהוא התבאס שלא נתנו לקלעים להיכנס לבתים בזמן המעצרים.
    שאני אתגייס אני אראה הכל זה נכון אבל בינתיים יש לי מקורות אמינים כמו שאתה רואה
    עוד דבר שאני יכול להגיד לך זה שעובד איתי אחד בן 30 ששירת במגלן
    לפני כמה שנים זרקו אותו במילואים במשמר הנגב כדי שיחזק למכוניות הצבאיות את הגלגלים
    תראה מה עושים לחייל ביחידה מובחרת ואתה מבלבל לי תמוח.

נ.ב
    יש מקורות דיי אמינים שאומרים שכפיר יתחילו להתאמן ברמת הגולן.
    נערך לאחרונה על ידי mister ZooM; 12-11-2009 בשעה 00:37.

משתמש כבוד האוואטר של Haviv
    שם פרטי
    חביב
    לייקים
    2
    נקודות
    1,840
    משפט מחץ
    פורום צבא וגיוס הפורום שיעשה לכם את זה

לחדש לך?
    גם חרוב וגם לביא היו בעופרת יצוקה.
    אני עובד עם אחד שהיה בשמשון ב2002 והוא רק משבח את החטיבה הזאת.
    הקלע הזה שאני עובד איתו היה בשיריון 2005 היה קלע עם A3 והוא בעצמו אמר לי שהוא התבאס שלא נתנו לקלעים להיכנס לבתים בזמן המעצרים.
    שאני אתגייס אני אראה הכל זה נכון אבל בינתיים יש לי מקורות אמינים כמו שאתה רואה
    עוד דבר שאני יכול להגיד לך זה שעובד איתי אחד בן 30 ששירת במגלן
    לפני כמה שנים זרקו אותו במילואים במשמר הנגב כדי שיחזק למכוניות הצבאיות את הגלגלים
    תראה מה עושים לחייל ביחידה מובחרת ואתה מבלבל לי תמוח.

נ.ב
    יש מקורות דיי אמינים שאומרים שכפיר יתחילו להתאמן ברמת הגולן.
    א. הוא במילואים אז אל תבלל את המוח
    ב. רוב הסיכויים שהוא היה בחימוש
    ג. התו"ל השתנה אולי לא קשור היום קלעים נכנסים אל תתוכח אני זה שכן נלחם לא אתה ולא חברים שלך שעובדים איתך והיות לפני 5 שנים בשריון
    אני זה שהייתי בעופרת יצוקה ואותי לביא החליפו בשמירות בחזברון בזמן שהייתי בעופרת יצוקה ונלחמתי בנוסף יש לי 3 חברים שהם בגדוד לביא נוב 07 ואף אחד מהם לא נכנס לעופרת יצוקה ואף אחד אחר מהגדוד שלהם לא נכנס כי הם תפסו את חרסינה מתקנים ומקומות שלא שמעת עליהם בחיים
    אני מפסיק להתווכח איתך כי אתה לא מבין כלום ומקשיב לאנשים שמחרטטים אותך (במידה שמה שאתה אומר נכון)
    כל אחד יזיין תשכל על הגאוות יחידה שלו וכל הבולשיט הזה בפועל הם לא נכנסו חוץ מחרוב ששם גם היו 200 מטר אחרי הגדר (אמנם הם כן נתקלו ומ"פ נהרג)
    ואני מבטיח לך שמבחינת פעילות מבצעית בנוגע לשריון
    חיל חשוב מאוד ואין שום מבצע בעזה ולבנון בלעדיו
    אבל כשהם תופסי קווי חי"ר (בלי טנקים)
    הם לא שווים הרבה (בלי לזלזל כי המומחיות שלהם היא שריון הם לא חי"ר)
    ולכן המעצרים שהם כן עושים זה בכפר ידידותיים יחסית , והם תמיד קו שני
    אז לא יודע מה תורת הלחימה בחי"ר קלעים נכנסים לבתים.

ועצה ידידותית להבא בחיים לא משנה כמה אתה חושב שאתה יודע אל תתוכח עם מישהו שכן במערכת וכן יודע וכן היה בפעילויות מבצעיות
    וכם היה בשיתוף פעולה עם כוחות אחרים (כפיר שריון הנדסה)
    וראיתי הרבה דברים שהם ממש שונים ממה שכתוב פה, ויקיפדיה
    וגם אני הייתי בפורום הזה מנהל ומפקח והיום מסתבר לי שרוב הדברים שכתבתי לפני הצבא פשוט לא נכונים...
    תבוא אליי שנה אחרי הגיוס שלך ותבין מה אני אומר....

לייקים
    2
    נקודות
    21
    משפט מחץ
    STFU SIR!

א. הוא שירת במגלן, היום הוא בן 30, אתיופי אם זה מעניין אותך.
    לפני חמש שנים בערך קראו לו למילואים במשמר הנגב כדי לתקן ולחזק גלגלים של רכבים, זה ציטוט של מה שהוא אמר לי.
    קראו לו לשבועיים שהוא בכלל היה אמור להיות שם חמישה ימים, נדפק שם והמציא להם סיפור שאין עליו כסף קיצר נתנו לו כרטיסיות לאוטובוס ומאז הוא שם עליהם זין.
    לא בא למילואים ולא כלום.

ב. שיוריונר שהתגייס באוג' 05' אמר לי בעצמו ואני מצטט לך אותו "הייתי קלע והתבאסתי שלא הייתי מאלו שנכנסו לבתים וצעקו וכו'".

ג. מה הקשר חימושיניק?

ד. שום דבר ממה שאני כותב כאן לא לקוח מוויקיפדיה.
    יש לי מקורות מכאן ועד הודעה חדשה.
    אבא שלי נלחם בשלושה מלחמות
    סבא שלי נלחם כמעט בכל מלחמות ישראל, אם לא בכולן.
    אח שלי מוהנדס שהשתחרר לא מזמן
    דודים קצינים
    יש לי משפחה עם מורשת קרבית וחברים שרק יוצאים ונכנסים מחטיבות קרביות וממובחרות.
    אז תיהיה בטוח שמה שאני רושם לך בדוק עד האחוז האחרון.

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

א. הוא במילואים אז אל תבלל את המוח
    ב. רוב הסיכויים שהוא היה בחימוש
    ג. התו"ל השתנה אולי לא קשור היום קלעים נכנסים אל תתוכח אני זה שכן נלחם לא אתה ולא חברים שלך שעובדים איתך והיות לפני 5 שנים בשריון
    אני זה שהייתי בעופרת יצוקה ואותי לביא החליפו בשמירות בחזברון בזמן שהייתי בעופרת יצוקה ונלחמתי בנוסף יש לי 3 חברים שהם בגדוד לביא נוב 07 ואף אחד מהם לא נכנס לעופרת יצוקה ואף אחד אחר מהגדוד שלהם לא נכנס כי הם תפסו את חרסינה מתקנים ומקומות שלא שמעת עליהם בחיים
    אני מפסיק להתווכח איתך כי אתה לא מבין כלום ומקשיב לאנשים שמחרטטים אותך (במידה שמה שאתה אומר נכון)
    כל אחד יזיין תשכל על הגאוות יחידה שלו וכל הבולשיט הזה בפועל הם לא נכנסו חוץ מחרוב ששם גם היו 200 מטר אחרי הגדר (אמנם הם כן נתקלו ומ"פ נהרג)
    ואני מבטיח לך שמבחינת פעילות מבצעית בנוגע לשריון
    חיל חשוב מאוד ואין שום מבצע בעזה ולבנון בלעדיו
    אבל כשהם תופסי קווי חי"ר (בלי טנקים)
    הם לא שווים הרבה (בלי לזלזל כי המומחיות שלהם היא שריון הם לא חי"ר)
    ולכן המעצרים שהם כן עושים זה בכפר ידידותיים יחסית , והם תמיד קו שני
    אז לא יודע מה תורת הלחימה בחי"ר קלעים נכנסים לבתים.

ועצה ידידותית להבא בחיים לא משנה כמה אתה חושב שאתה יודע אל תתוכח עם מישהו שכן במערכת וכן יודע וכן היה בפעילויות מבצעיות
    וכם היה בשיתוף פעולה עם כוחות אחרים (כפיר שריון הנדסה)
    וראיתי הרבה דברים שהם ממש שונים ממה שכתוב פה, ויקיפדיה
    וגם אני הייתי בפורום הזה מנהל ומפקח והיום מסתבר לי שרוב הדברים שכתבתי לפני הצבא פשוט לא נכונים...
    תבוא אליי שנה אחרי הגיוס שלך ותבין מה אני אומר....
    אחלה תגובה
    אני רואה שבפורום אתה לא פעיל הרבה, איך יוצא לך להגיב מדי פעם כשאתה משתחרר הביתה או שיש לך איזה מחשב כשאתה בצבא?
    יומטוב
    נ.ב. יש לך מושג ממתי מפקדים בחיר(אצלי במקרה מכפיר הגיעו, ודוד שלי מפקד גם בחיר אמר לי שפעם ראשונה הוא שמע על כזה דבר) עושים סיבובים בעיר עם רכב מלא בחיילים ומשוחחים עם מיועדים לגיוס לגדוד\חטיבה שלהם ממש לפני הגיוס?

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,231 | הודעות: 8,203,824 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect