אוקיי, יש לי חבר ואם הוא היה עושה לי כזה דבר ברור שהייתי מתעצבנת על זה..מבחינתי ולדעתי אם אתה אוהב אותה...אז כבר לא צריך להיות אכפת לך מאיך שהידידה שלך נראית או כל בת אחרת..ואם אתה לא אוהב אותה אז זה בסדר כמובן אבל אל תפגע בה ותגמור איתה.אבל עדיין אני מבינה את הראש שלך,תביא מחמאות אבל לא כמו סקסית,פוזה יפה מבט וכו'...תמצא איזון נכון...אם הן ידידות שלך .. תגרום לחברה שלך לראות שהן באמת ידידות שלך ושלא סתם אתה משאיר תגובה כמה שהיא יפה,סקסית,מדהימה וכו,ועוד בתמונה שהיא חושפת את הבטן?!?מליא היית כותב משהו מצחיק בסגנון ידידותי..אבל זה נראה כאילו היית עושה אותה ..!
חבר שלי ברוך השם לא עושה דברים כאלה..ואם הוא מחמיא הכל ברוח ידידותית ואני רואה ומרגישה את זה אז אין לי טעם לקנאות,לחשוש או להרגיש מאויימת..
כנראה חברה שלך לא לגמריי בטוחה בידידות שלך או שלא מכירה אותן או שלא ראתה במה שכתבת את הידידות שלכם..תשמע בנים זה משהו אחר,אתה מגיב להם בצחוק לא בצחוק הרי היא בטוחה שאתה לא הומו ולא תרצה אותם..וכשאתה שולח מחמאות מסוג כזה היא חוששת , אם הייתי במקומה גם אני הייתי חוששת אפילו אם הייתי בטוחה שהוא אוהב אותי וכל מני כאלה ...תוכיח לה שאתם באמת ידידים...ואל תשלח כאלה מחמאות סקסית וכל זה..כי זה באמת מוגזם!
אתה בטוח שלך לא הייתה יכולה להיות בעייה עם זה?אם זה היה קורה הפוך והיא הייתה עושה את מה שאתה עשית?לא חושבת שהיית שם זין על זה..
היא רוצה לחדש את הקשר אתו..היא עשתה משהו שיפגע באמון שלך בה?לך אין ידידות שהיית איתן בסטוץ בקטע מיני?אני בטוחה שיש ,אני לא חושבת שזה מפריע לה כל עוד אתה לא מתחיל להתייחס אליהן שונה..
היא בגדה אתה אומר,סתם שאלה,האם אתה בגדת אי פעם ?
לגבי דבר אחד אני מסכימה שבאמת הקנאה הוא לא תמיד מקור לקנאה...
ולא מדובר פה בקנאה לפי דעתי אלה במשהו שהוא עשה וזה מפריעה לה.אם היא הייתה עושה משהו דומה או אחר שהיה מפריע לו אני בטוחה שהוא היה אומר לה ומצפה ממנה שתבין אותו.
"חברה שלך קנאית.
תגיד לה שאתה יכול להגיד מה שאתה רוצה למי שאתה רוצה כי אתה בכל מקרה עושה את זה בגבול הטעם הטוב, ואתה לא בוגד בה"
אוהוו מה זה אתה יכול לעשות להגיד מה שאתה רוצה למי שאתה רוצה ?
כל הקטע שהיא לא סתם מישהי בשבילו (תתקן אותי אם אני טועה), הם נמצאים במערכת יחסים ולא משנה כמה זמן..אם יש אהבה ואם זה רציני צריך להתפשר אם זה מפריע לה הוא צריך להפסיק כי אם משהו יפריע לו והיא תלך בגישה שלך שהיא יכולה להגיד לעשות מה שהיא רוצה..מה הם ילכו ראש בראש בלי פשרות ומה יקרה?כשנמצאים במערכת יחסים יש כבר מחוייבות בין בני הזוג ללא פתרון בעייות ,הקשר כנראה לא יחזיק הרבה זמן.
ובאמת כל מי שכתב פה שהיא סתם קנאית ושהוא יכול לעשות מה שבא לו...
הייתם רוצים לקבל כזה יחס מבת זוגתכם כאשר אתם נמצאים במערכת יחסים רצינית?ושאתה אוהב אותה?לא נראה לי.
מקווה שהל יסתדר לכם!בהצלחה.

ציטוט ההודעה
אז נא להתחשב)
) את כל היום שופטת אנשים את לא יכולה בלי! אין אדם בעולם שלא שופט אנשים יש אומנם כאלו שמצליחים להתגבר על זה מידי פעם אך ביום יום כולנו שופטים בין בצורה מודעת ובין בצורה לא מודעת. וחוץ מזה מהבעת הדעה שלך עצם היא זאת שפיטה של אנשים... לא משנה אני לא אטריח אותך.