קודם כל, אני בן 15 מר"ג (יש לכם רעיונות טובים למקום שאליו כדאי לצאת בר"ג... יעזור)
אני הייתי מאוד ביישן עד לפני חודשיים שלושה, וידעתי שככה אנלא יכול להצליח עם בנות, אז התחללתי לצחור עליהן.... הגעתי לדרגה שהביטחון שלי מספיק גבוה בקטע הזה של אני יכול לדבר עם בחורה בלי שום חשש או פחד.
והנה הבעיה שלי... כשאני רוצה ברצינות להתחיל עם בחורה, אני לא ממש זוכר את "חוקי הפיקאפ" (לא כ"כ אוהב לקרוא לזה חוקים), ופשוט ניגש.
(למרות שעדיין קשה לי ללכת בלי לחשוב, אני טיפ מתרגש וחסר ביטחון וזה לוקח לי טיפה זמן- אבל כשאני כבר ניגש אני מרגיש ביטחון)
עכשיו לרוב הבחורה בזוג או בחבורה.... מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? לבודד אותה, ללכת עם חבר לשניהן, ללכת ולדבר עם שניהן? מה?
בקיצור אני אומר שלום, מציג את עצמי, שואל מאיפה הן ומאיזה ביצפר.... החזירו לי את השאלות ועניתי... עכשיו גם קשה לי להזרים שיחה... יש מצבים של שתיקה מאוד מביכה ואין לי מושג מה אני עושה עם זה. עכשיו אני באופי שלי די מצליח להזרים את השיחה ולתת איזה בדיחה שתשבור את הקרח או משהו אבל זה עדיין קשה לי לפעמים ואני נתקע. איך אני יוצא מזה? והאם זה נורמאלי למתחיל?
במידה והצלחתי להזרים שיחה, ונגיד שהבנות בנות 14-15... האם אני צריך לנסות לנשק או פשוט לבקש טלםון?
מה שלרוב קורה זה שאני מצליח לדבר 2-3 דדק' מבקש טלפון ומנפנפים אותי... דבר שגם מוריד לי את הבטחון.... אז אם תוכלו לענות לי על השאלות שכתבתי... תודה =]
אם מישהו שם לב לטעות שלי במהלך שיחה או שיש לו רעיונות שייכתוב.... הערות רק עוזרות.

ציטוט ההודעה

.