קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [עזרה] פשוט לא מצליח לישון !! (17)
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 15-07-2011, 02:00
  2. פשוט לא הולך לי עם הטבעעעת הזו :O
    על ידי זוהר בפורום אופנה וטיפוח
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 08-12-2010, 23:10
  3. סאמממק אנלא מצליח להרדם
    על ידי XpoNdic בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-08-2007, 18:50
  4. מה זה מה הולך פה אני מצליח להיכנס רק לאטרף
    על ידי MaRoKaY בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 19-10-2005, 20:10
  5. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 15:42
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

לא מצליח.... פשוט לא הולך.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ברירת מחדל לא מצליח.... פשוט לא הולך.

קודם כל, אני בן 15 מר"ג (יש לכם רעיונות טובים למקום שאליו כדאי לצאת בר"ג... יעזור)

אני הייתי מאוד ביישן עד לפני חודשיים שלושה, וידעתי שככה אנלא יכול להצליח עם בנות, אז התחללתי לצחור עליהן.... הגעתי לדרגה שהביטחון שלי מספיק גבוה בקטע הזה של אני יכול לדבר עם בחורה בלי שום חשש או פחד.

והנה הבעיה שלי... כשאני רוצה ברצינות להתחיל עם בחורה, אני לא ממש זוכר את "חוקי הפיקאפ" (לא כ"כ אוהב לקרוא לזה חוקים), ופשוט ניגש.
    (למרות שעדיין קשה לי ללכת בלי לחשוב, אני טיפ מתרגש וחסר ביטחון וזה לוקח לי טיפה זמן- אבל כשאני כבר ניגש אני מרגיש ביטחון)
    עכשיו לרוב הבחורה בזוג או בחבורה.... מה אתם ממליצים לי לעשות במצב כזה? לבודד אותה, ללכת עם חבר לשניהן, ללכת ולדבר עם שניהן? מה?
    בקיצור אני אומר שלום, מציג את עצמי, שואל מאיפה הן ומאיזה ביצפר.... החזירו לי את השאלות ועניתי... עכשיו גם קשה לי להזרים שיחה... יש מצבים של שתיקה מאוד מביכה ואין לי מושג מה אני עושה עם זה. עכשיו אני באופי שלי די מצליח להזרים את השיחה ולתת איזה בדיחה שתשבור את הקרח או משהו אבל זה עדיין קשה לי לפעמים ואני נתקע. איך אני יוצא מזה? והאם זה נורמאלי למתחיל?

במידה והצלחתי להזרים שיחה, ונגיד שהבנות בנות 14-15... האם אני צריך לנסות לנשק או פשוט לבקש טלםון?

מה שלרוב קורה זה שאני מצליח לדבר 2-3 דדק' מבקש טלפון ומנפנפים אותי... דבר שגם מוריד לי את הבטחון.... אז אם תוכלו לענות לי על השאלות שכתבתי... תודה =]

אם מישהו שם לב לטעות שלי במהלך שיחה או שיש לו רעיונות שייכתוב.... הערות רק עוזרות.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

דבר ראשון אחלה שאתה יכול ללכת לנסות - זה כבר יותר מהרבה אחרים. אבל שאתה הולך כמה זמן אתה מחכה(אם זה יותר מכמה שניות אתה צריך לעבוד על זה טיפה ).
    ואין כזה דבר של לא להצליח אם אתה הולך למישהי, גם אם היא אמרה לך לא אתה מפתח ניסיון ויש עוד המון נשים בישראל.
    תביא יותר מידע על מה שאתה עושה, הרבה קינו? פתיח ישיר/עקיף? ועוד פרטים
    ולמה ששאלתה שהן בחבורה, אתה יכול להביא חבר אבל יכול להיות שזה יהיה דיי שקוף שאתם מתחילים איתן, אבל תתייחס לכולן לא רק למטרה.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אל תבין אותי לא נכון כשאני אומר את זה, כי חשוב גם סתם לגשת לבנות ולאלתר, זה אימון נכון לאופי שלך עם אנשים בכלל - אבל אתה מפספס את כל הנקודה.

אם אתה הולך בלי מטרה, בלי תוכנית מסודרת בראש (אפילו אם התוכנית היא סתם לפתוח בשיחה עם קבוצה של אנשים - או כמו שאנשים אוהבים לקרא לזה "סט"), אין טעם בכל השאלות שלך. השאלות האלה נפוצות, וכל אחת ואחת מהן מקבלת תשובה ב"חוקים" האלה של הפיקאפ.

אני יכול לענות לך עכשיו
    . כמו הרבה אנשים אחרים פה.

אני יכול להגיד לך שאחרי שיש לך את תשומת הלב של הסט, אתה צריך להתחיל לבנות תדמית חברתית מושכת, ואני יכול להגדיר לך גם מה זה "מושכת", ואני יכול להגיד לך איך לדעת שהמטרה שלך נמשכת אל התדמית שאתה משדר.

אבל זה לא יעזור לך כי תמיד יהיו עוד שאלות. תחפש חומר מתורגם, אני בטוח שהרבה אנשים יוכלו לעזור לך פה, הטקסטים וכל הדברים האלה רק עוזרים לך לשפר את היכולות שאין לך עדיין (סטורי-טלינג, הומור חצוף, קינו, וכולי..), אבל היכולות האלה לא יתפתחו אם לא תדע מה לפתח.

ה"חוקים" האלה שאתה לא ממש זוכר, הם עצם הדבר שיפתור לך את הבעיה. ובקיצור,
    תתחיל לשנן. אפילו קצת, לאט לאט. כל שבוע משהו אחר, יש לך ים זמן.

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

שים לה כמה אמונות מגבילות יש לך בהודעה אחת
    פשוט תפסיק להגביל את עצמך כ"כ, מה זאת אומרת
    אין לך מה להגיד ? תמיד עוברים במוח שלך דברים
    פשוט אתה מגביל, אתה לא נותן לעצמך להפתח יותר.
    בכל מקרה, תחשוב תמיד חיובי ואתה בדרך הנכונה.

ממ..
    לדעתי הפיתרון פה הוא להביא עוד חבר.
    כי שאתה מביא עוד חבר אתה איכשו מנסה להוכיח לו שאתה שווה משו וככה זה גם יוצא..
    גם שיש לך חבר יש לך יותר נושאים לדבר עליהם עד שהשיחה תזרום יותר..
    נניח אתה בא עם חבר על 2-3 בנות..
    ואז את אומר לאחת אם היא באה איתך לקנות X או סתם סיבוב..
    ושמה אתה יודע מה[=

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

תודה בה לכולם=] אתם עוזרים. עוד תגובות בונות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אני תומך בשון ב-100 אחוז!!
    אם אתה רוצה תעשה את הטקטיקה שלי, אני קורא לה טכניקת ה"להגיד שלום", כן זה פשוט...
    נכון כשאתה רואה חבר טוב שלך ישר עולה לך איזה משו להגיד לו? איזה הערה או משו?
    אותו הדבר עם הבחורה, אתה הולך כדי להגיד לה שלום ככה, ואולי לדבר קצת, כמו עם חבר...
    לצערי הרב אתמול ניפצו לי את האשליה שאני המצאתי את זה, אמרו לי שקוראים לזה assume rapport.

בהצלחה.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי songoku צפיה בהודעה
    אני תומך בשון ב-100 אחוז!!
    אם אתה רוצה תעשה את הטקטיקה שלי, אני קורא לה טכניקת ה"להגיד שלום", כן זה פשוט...
    נכון כשאתה רואה חבר טוב שלך ישר עולה לך איזה משו להגיד לו? איזה הערה או משו?
    אותו הדבר עם הבחורה, אתה הולך כדי להגיד לה שלום ככה, ואולי לדבר קצת, כמו עם חבר...
    לצערי הרב אתמול ניפצו לי את האשליה שאני המצאתי את זה, אמרו לי שקוראים לזה assume rapport.

בהצלחה.
    זה אולי התרגיל הראשון שמלמדים אותך בכל בוטקאמפ או סדנא ל"פיתוי"...
    אתה צריך לנהל עם בחורות שיחה של 5 דקות בלי שום קשר ללהתחיל איתה..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אני כבר עברתי את השלב של הפתיחות והפחד גישה, ואני עדיין משתמש בזה. זה עובד לי טוב.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני כבר עברתי את השלב של הפתיחות והפחד גישה, ואני עדיין משתמש בזה. זה עובד לי טוב.
    איפה זה עובד לך? באיזה הקשר? מה אתה עושה אחרי שקישקשת איתה על כלום במשך 5 דקות?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

מי אמר שאני מקשקש על כלום אחרי 5 דקות? אני בקטע של זרימה, אני לא זוכר מה אני עושה כל הזמן.
    אה ויש בחורות שאני מדבר איתן דקה ויש כאלה שאני מדבר איתן שעה, זה תלוי עד כמה אני מתחבר אל הבחורה.
    זה עובד לי בפיקאפ יום-יום, למשל אני סתם בהופעה אני מדבר עם איזה בחורה על דברים סתמיים.
    אחרי שאני מקשקש איתה X זמן, אם בא לי עליה עדיין אז אני שומר איתה על קשר במידה ואני רואה שזה יכול לעבוד בינינו, אם לא אז לא .
    ולא הבנתי את השאלה "באיזה הקשר?" ששאלת, תסביר את עצמך ואני אענה לך .

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

זה עובד לי בפיקאפ יום-יום.
    ענית לי, וכן זה יכול לעבוד בפיקאפ יום.. ברמנים עושים את זה בפאבים כל הזמן, בגלל זה שאלתי (אבל אני חושב שאני זוכר שאתה לא בתחום גילאים של פאבים..?).

זו שיטה מNLP, אתה מדבר עם מישהו כאילו אתה מכיר אותו שנים, עם השיחה הוא יחקה את המצב שאתה נמצא בו. נקרא גם Pacing and Leading, כדי לעשות את זה ממש טוב, אתה במשך זמן קצר בתחילת השיחה מנסה להכנס למצב שהוא נמצא בו (לפי העמידה שלו, המהירות שהוא מדבר, הקצב שהוא נושם..), ואז הוא מתחיל לחקות אותך, בשינויים קטנים.

לא שיגעון במועדונים, מסיבות או כל דבר שדורש פיקאפ מהיר ולעניין.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אוקיי קודם כל אחלה שאתה מנסה,באמת סחתיין,בגיל שלך עוד עמדתי בצד ואחר כך כעסתי על עצמי שלא ניגשתי.

זה שאתה לא כל כך זוכר את ה"חוקים" ועוד לא בנוי עד הסוף בכל הקטע של הפיק-אפ זה בסדר גמור,אף אחד לא הופך להיות פיקאפר בגיל 15.

שמתי לב שאתה אומר שאתה לא יודע על מה לדבר...אז יש לך הרבה מאוד מה לומר,רוטיניות,עקיצות,לשאול על החברות של המטרה,לעניין אותה בדברים משותפים של שניכם...בקיצור יש מלא,אתה פשוט עוצר את עצמך מלהיפתח עד הסוף כי אתה מפחד מהתוצאה.
    לדעתי ? כדאי שתצא ותתחיל עם כמה בחורות רק בשביל הפאדיחות,לך תתחיל עם בחורות בקניון עם השורות הכי מופלצות מהתחת שאתה יכול להמציא (תגידי יש לך חמאת בוטנים בבית?) רק בשביל שתבין שאתה יכול לומר מה שבא לך ואתה לא צריך לפחד מזה יותר מידי.

בקשר ללהתחיל עם קבוצה...תתחיל בשיחה שתפנה אל כל הקבוצה,משהו כמו "תקשיבו בנות אני חייב דעה נשית,אני מתווכח עם חבר שלי על זה כבר שעה...מי משקר יותר בנים או בנות? " (סתם שתבין את הרעיון הכללי),ככה החברות שלה לא ישתעממו בצד ויקחו לך אותן,וכל הקבוצה תאשר אותך ותעלה לך את הערך כי כולם מקשיבים לך והבחורה תרצה להיות איתך לבד.

בקשר לנשיקה או טלפון...אחרי שבידדת את המטרה מחברות שלה ואתה כבר יושב איתה כמה דקות ומדברים,פשוט תחליט על זה במקום...זה נורא תלוי מפעם לפעם.
    אם אתה שם לב שאתה עוד ככה על הקצה,תוציא מספר (שיטה שאני אוהב זה למצוא נושא משותף ואז לקחת את המספר שלה ולקבוע לעשות משהו באותו נושא,למשל ללמד אותה לנגן בגיטרה).
    אם זה זורם ממש טוב אפשר גם מספר וגם נשיקה

ורק שתדע כל הקטעים האלו של להיתקע ולא לדעת מה לעשות ולרצות לצאת מיד מהסט ברגע שהדבר הכי קטן משתבש זה נורמאלי לחלוטין וזה בסדר גמור.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

אוקיי, שוב תודה. בקשר לביטחון כבר שנה שאני עושה את הדברים הכי מפדחים שיש בשביל העלאת ביטחון עצמי אז זה כבר מאחורי. עכשיו לגבי החבורה... העצה היא בעצם לדבר עם כולן ואז לבודד אותה לצד בעצם?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

כן

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,007 | הודעות: 8,198,600 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect