|
|
הוא מדבר על אנשים שעושים קעקועים על האצבעות וזה אנשים שישבו בכלא ועוד דברים לא טובים אם תעשה את הקעקוע הלא נכון יכול להיות שתצטרך לשלם כל החיים שלך הרבה אנשים ינסו לפגוע בך לאבא של חבר שלי יש קעקוע שהוא עשה עוד ברוסיה והוא עד עכשיו מצטער על זה (חח אני יודע שזה נראה כאילו אני חיי בסרט >< )
לפי דעתי יש רק 2 סיבות לעשות קעקוע
1.כי זה יפה
2.כי יש לזה משמעות אמיתית(כל הקעקועי "אומץ,גאווה,אהבה,חומוס בפיתה וכו" קנטונזית\יפנית וכו לא נכנסים פה)
שתי הסיבות לגיטימיות,אבל לחפש משמעויות בדברים שאתה עושה בשביל היופי זה הדבר המטומטם ביותר,ולעשות זאב כי זה יפה זה סבבה,אבל לעשות זאב כי "אני בפנים זאב" זה מפגר.
אללה רביעי קעקועעעעעעע
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
והנה יוטם שוב תפס תפוזה על המירק אז:
«23:08:18» «Guest765» יש פה גיי ?
«23:08:21» «@y0tam» אני
יוטם ^ אל תגיד לי יותר שאתה לא הומו, עכשיו כולם יודעים מי אתה .
צריכים עזרה?, לא מבינים משהו?, תפנו אלי בפרטי.![]()
שטויות מה הוא לא יכול להתאמן , ללכת לתחרויות ובגיל 20 ומשהו ללכות ללמוד מינהל עסקים נגיד ??? אל תדבר סתם שטויות.
בכל מקרה אחי , אני בתור אחד שיש לו קעקוע ויש למלא אנשים שאני מכיר, מקעקעים שאני מכיר וממליץ עליהם אני אומר לך את הדברים הבאים :
1. תחשוב טוב טוב לפני שאתה מחליט לעשות קעקוע, תדע לך שזה לכל החיים, אולי עכשיו זה יראה לך בסדר אז כל החיים שלי ישב לי על הכתף נמר אבל וואלה שתגדל אולי לא תאהב את זה ואתה תתחרט על הקעקוע.
2. אתה צריך לבחור קעקוע הרבה זמן, לא להדלק על משהו ולהתחיל לעשות אותו על המקום, לבחור קעקוע במקרה הטוב לוקח ימים, שבועות אם לא חודשים. עד שמוצאים קעקוע מדויק שמתאים לך בדיוק.
אתה צריך לבחור קעקוע שאומר משהו עליך, על האישיות שלך, על משהו שמייצג אותך לחשוב על משהו שישאר איתך גם אם אתה מפסק את האיגרוף ותתחיל לעבוד בתור מורה נגיד... יש הרבה דברים לחשוב עליהם.
3. מאוד חשוב המיקום של הקעקוע, לא סתם כל אחד אומר שאסור לקעקע במקומות מסויימים, שזה לא יתאים לך בגיל מבוגר יותר ... תחשוב אתה בתור בן אדם אחראי, עובד בעסק פתאום מגיע אליך עובד עם קעקוע אתה ישר מסתכל עליו אחרת רק מלהסתכל עליו יש לך רושם ראשוני והיום רושם ראשוני זה דבר מאוד משפיע.
אתה כן צריך לבחור מקום שהחולצה תסתיר את הקעקוע, אתה רוצה משהו חושפני שיראו אבל לא יותר מדי , משהו שאם נגיד תילך לרעיון עבודה שלא יפסלו אותך בעין רק מלראות את הקעקוע. ( עוד קו מחשבה לא לעשות כל מיני דרקונים וגולגולות על הצוואר ).
מצטער על החפירה , אבל אני אישית יש לי חברים בני 20+ שעכשיו מצטערים על כל כך הרבה דברים שעשו לגוף שלהם אם זה כל מיני פירסינגים שדפקו אותם, או קעקועים שהסירו בלייזר / משחה או לא הסירו בכלל
אתה צריך לחשוב הרבה, גם מה אל תתקמצן בכסף אתה משלם מחיר יקר - אבל יקר זה מוצדק לא סתם יש בן אדם שלוקח 700 ש''ח על קעקוע שמישהו אחר מוכן לעשות לך אותו ב200 מבין ?? על איכות לא מתפשרים