תמיד יש ת'אנשים האלה שעוברים לידכם שאתם מעשנים ומסתכלים עליכם במבט כאילו אתם הבני אדם הכי מגעילים על האדמות, אני אישית ממש שונא שמסתכלים עליי ככה, אבל לא ממש אכפת לי מה חושבים עליי, רק המבט מעצבן אותי..
ואתם?
|
|
איכפת לי רק שהמשפחה לא תקלוט אותי עם סיגריה ביד.
לגבי אנשים ברחוב..פעם זה הזיז לי ועכשיו כבר אני לא כזה שם על מישהו =].
כולם יודעים שאני מעשן רק לא נעים לי שהמשפחה יראו אותי כי לא נעים עדיין ואנשים אני שם זין עליהם כאילו הם יותר טובים
לפני כמה זמן ישבנו כל החברה עם 2 נרגילות ועישנו גם סיגריות ואישה עברה ואמרה אתם ילדים קטנים אתם מעשנים ככה המדינה נראת בגללכם וזה וזה מה אכפת לך מה את מתערבת בחיים שלנו
שמע אתה לא צריך לדאוג לזה שאנשים מסתכלים עליך, מה להם ולך ? כלום ! אתה לא חייב להם כלום ... כל עוד אתה לא מעשן במקומות שאסור לך ואתה לא מפריע לאף אחד עם הסיגריה אתה יכול לעשות מה שבא לך.
אל תשים על אף אחד
אנשים מבקרים אותך רק כי החיים שלהם בזבל.
לא, לא איכפת לי.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
שטויות.......אני מעשן בבית ובכל מקום שבא לי מי רואה מישהו
לא אכפת לי , כל עוד זה לא המשפחה שלי.
בטח אתם חברה בני 14 שמעשנים אז זה ניראה מוזר בעין
בדיוק היום יצאנו קצת מחוץ לעיר ואיזה ילד בן 13-14 ביקש סיגריה והיה את לי את המבט של אע?!
מה הוא מעשן בכלל
לא יצא לי שמשהו יסתכל עלי בצורה מוזרה בגלל סיגריה
אולי זרקתי סיגריה על הריצפה ומשהו עבר ואמר לי כזה" אני אדרך עליה במקומך" אמרתי לו אם זה עושה לך טוב אז לך על זה
גם אני כמו רובכם, חוץ מהמשפחה כולםםםםםםםם על הזין שלי!
15*
וכל השכבה שלנו נראים ילדים יותר בוגרים מהגיל, אבל אצלנו זה ישוב קטן שכולם תקועים אחד לשני בתחת וכל אחד מתערב בעניינים שלא שלו ..
הייתה פעם אחת שישבנו על נרגילה ואיזה אישה אחת עברה עם ילדים קטנים כזה ואמרה:
"אתם רואים את זה? זה נרגילה, פויה נרגילה ! פויה !
והיא מכירה את ההורים שלי ושל מי שישב איתי טוב .. אבל לא ממש אכפת כי כל ההורים יודעים שהילדים שלהם מעשנים .. כמעט כולם אצלנו ..