כי נגיד לבחורה בודקים אם נקרע הקרום ולגבר??
אפשר בבבקשה להעביר ליעוץ מיני!
|
|
לא אי אפשר...
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אין סימנים לזה שגבר בתול אבל נגיד אם יש בחורה והיא מנוסה בזה אז היא תראה על הגבר שהוא בתול כי הוא זה אף פעם לא קרה לו אז יראו אצלו קצת חוסר ביטחון וחוסר טכניקה חחח
גם אצל אישה לא תמיד ניתן לדעת.
יש כאלה שנולדות בלי קרום בתולין או שקורעות אותו לבד כשהן עושות ביד.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
חחחחחחחחחחחח זאת שאלת השאלות...
אין לה תשובה חד משמעית אבל אפשר להבין לפי התנהגות בסביבת בנות..
זה חסוי מצטער...
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
לא חזר הוא רק מבקר![]()
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אתה מסתכל עליו ושואל..סליחה אתה בתול ..?
והוא בתור אחד שמשחק אותה זיין יגיד לך: מי אני?! הצחקת אותי,אין בחורה אחת שלא עשיתי בעיר הזאת ,כבר עברתי איזה 60 בנות בשקט רק בשנה האחרונה...
ככה תדע שהוא מזיין לך תשכל וזה כנראה הדבר היחיד שהוא זיין כי הוא בתול ....
בטח שאפשר !
אחרי הסקס הראשון הכיפה של הזין הופכת לאדומה
חחח סתם מה אנחנו כלבים ... .. לא אי אפשר לדעת אחי
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
מה זה פה כיפה אדומה?XD
לנושא:אתה לא תוכל לדעת לעולם אם גבר הוא בתול או לא.
אתה יכול להסתמך רק על מה שהוא אומר לך(אם הוא בתול או לא) ואפשר לראות דרך ביצועים שלו בפעם הראשונה,יש מצב שבפעם הראשונה הוא ישחק אותה ויזיין כמו מקצועןאבל לרוב כשגבר מזיין בפעם הראשונה הוא לא עושה זאת מי יודע מה ומכאן אפשר להסיק שהוא כנראה בתול.