אני יודע שזה אסור על פי הדת אבל כולם עושים את זה, גם דתיים, רק שאתה לא יודע על זה.
גם ככה יש קרי לילה וזה זרע לבטלה.
|
|
מה אתם חושבים שדתיים ממש לא עושים ביד? יש לא מעט שמאוננים בהכחשה, יש הרבה פרשיות אונס ילדים קטנים\ אחיות\ אחים. הם גם לא יכולים לעמוד בזה והולכים לזונות או שנכנסים בילדים או באחים שלהם. כמובן שלא כולם אבל זה חלק לא קטן.
"אני יודע שזה אסור על פי הדת אבל כולם עושים את זה, גם דתיים, רק שאתה לא יודע על זה.
גם ככה יש קרי לילה וזה זרע לבטלה "
אז זהו שהרבה דתיים נלחמים בזה לא להוציא זרע לבטלה והדתיים גם מגנים את האיסור הזה ! מה אתה רב ? אז מה אתה מבלבל את המוח בנושאים שאתה לא מבין ? למדת את זה בכלל ?
אתה יודע שזה אסור ואתה עושה את זה ! אתה מאמין בה' ? בחוקים שלו ? בתנ"ך ואתה עושה את זה ? דיברת פעם עם רב ? למדת את זה בשיעורי תורה ( לא בבית ספר ) הבנת את הדברים לעומקם ? לא ! בגלל זה אתה ממציא המצאות שהרבה עושים את זה ! אז תפסיק כי אתה לא מבין מהחיים שלך !
וקרי לילה ? אחי אתה באמת לא מבין מהחיים שלך. קרי לילה זה מצב שלא בשליטת האדם, וזה נקרא טומאה. זה לא אשמת האדם כי זה קרה בלא ידיעתו וגם יש שיטות להפסיק את זה ודברים שצריך לעשות, עובדה שאתה לא יודע ולא מבין בזה.
דתיים מוציאים זרע לבטלה, אחי אתה מצחיק. נכון שזה קשה, אבל מלא מלא מלא דתיים הפסיקו ובתהליכים של הפסקה, והם נלחמים ביצר הזה והמון מצליחים לנצח אותו. אתה לא בדקת את זה, לא למדת את זה ואתה לא מבין בזה וגם רואים את זה בתגובה שלך.
בבקשה, משהו על הנושא שפוסל כל מה שאמרת, שמסביר לך את החומרה וכמה באמת הפסיקו ומפסיקים עם זה, כי זה איסור חמור:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=G4CPyG_Mkfw"]YouTube- ‫הרב רונן אהרון - זרע לבטלה‬‎[/ame]
נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 18-12-2009 בשעה 15:51.
מה אתה אומרילד טיפש.
אני גר באיזור של מלא חרדים, כשהייתי בן שמונה בערך שיחקתי עם חברים באחד הפארקים, ניגש אליי איזה דוס בן 18 ואמר רוצה שאני אראה לך תזין שלי ואתה תראה לי את שלך? ( אמרתי לא וברחתי שלא תתחילו לפנטז או משהו)
ואל תגיד לי שזה מקרה בודד וכאלה! כל הזמן מראים בחדשות שיש כאלה שמזיינים תאחיות והאחים שלהם וכולם אונסים שם אחד תשני, הם מזיינים תצמם בכל החורים, וזה רק על מה שידוע, יש הרבה מקרים נשארים כביכול במשפחה...
עובדה שאצל חילונים זה קורה הרבה יותר, מה לעשות, יש גם חרדים כאלה ודתיים כאלה, כמו שאצל החילונים כמות האונסים והחוטאים היא כפולה ומכופלת. לא שאני לא מגנה את המעשה שלו, אני ועוד איך מגנה. אבל מה לעשות, בכל מקום יש כאלה אף אחד לא אמר שהם מושלמים, ובינינו, החילונים אונסים יותר והמעשים הללו קורים יותר אצל החילונים.
בחיים לא היה לי קרי לילה ..
לתשובה המפורטת כנסו לאתר
tshuvot.wordpress.com
הוא צודק ! וקרי לילה זה אחרת קרי לילה זה לא חטא כלל וכלל ! זה טומאה אבל זה לא חטא וזה לא באשמתך אם זה קורה לך ואתה כבר הפסקת להוציא זרע לבטלה ! וגם את זה צריך לנסות להפסיק.. ( לא לאכול מאכלים חריפים, שומניים, בשריים לפני השינה, להשתדל ללמוד תורה לפני, לקרוא ק"ש שעל המיטה בעמקות ! ועוד.. )
שלא תגידו שלא ידעתם ושלא תגידו שזה לא נכון ושזה לא כתוב בתנ"ך ושזה איסור חמור ביהדות כי זה איסור אחד החמורים ביותר שיש ! ואין גבול לשכר ולשומר הברית שמצליח לעמוד בניסיון הזה !
אל תדאג.. הוא יושב וצוחק עלייך.
לא למדת את זה, אתה לא יודע איפה זה כתוב, אתה לא מבין בהלכה וביהדות, אז אין לך זכות להגיב על זה בכלל.
בבקשה:http://www.kipa.co.il/ask/show/180515
אין לך זכות להגיב, כי אתה טועה טעות מרה.
נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 20-12-2009 בשעה 20:17.
מה המצב..טוב נתחיל בזה שכל הכבוד לך שפתחת את השאשכול הזה שירבו אנשים כמוך בישראל אחי!
וכל מה שאמרת אמת לאמיתה הכל נכון והכל יקרה הכל חקוק בסלע ואין אפשרות לערער על מילה אחת ממה שאמרת !!!!!!
וכל מי שלא מאמין צאו מהסרט תחזרו למציאות הכואבת !
ואם לא נעים לכם לשמוע ואתם בוחרים להתעלם זה רק מוכיח כמה שהאמת כואבת ואתם בוחרים לברוח מהאמת ..
אז נסיים במשפט קצר אחד : לכל המוגבלים מבנינו שבוחרים לא להאמין ,זה שלא תאמינו לא ימנע ממכם מלקבל על זה עונש ,וניתן לכם דוגמה פשוטה כדי שכמה מכם (הפחות מוגבלים )יכולו להבין ,אדם שעבר על חוק מסויים בלי לדעת שיש חוק כזה ,זה לא פוטר אותו מהעונש שיבוא אחר כך..