קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [כתבה] דן מנו: "אין ולא היה ביני לבין שרון כלום"
    על ידי -NiR- בפורום הישרדות V.I.P
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-07-2010, 07:44
  2. תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-11-2007, 22:46
  3. [NBA ויורוליג]הכל או כלום...יום חמישי.
    על ידי Arjen Robben בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 18-01-2007, 22:29
  4. [קונה] חשבון לסורס\1.6 בלי שום באנים ולא כלום| תציעו נק'
    על ידי ExAilE בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 27-04-2006, 18:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

" היה לי הכל ולא כלום "

ברירת מחדל " היה לי הכל ולא כלום "

אני לא יודע איך להתחיל דבר כזה ניסיתי לראות איך אחרים התחילו ולא קיבלתי שום רעיון אז בחרתי בדרך הזאת .

אמי חלתה לפני 3 שנים במחלה נדירה , היא עברה שנתיים של ייסורים קשים
    המצב שלה התדרדר מרגע לרגע .. כל חודש היא לא יכלה להזיז שריר אחר
    עד שזה נהיה חמור ביותר וכל השרירים קרסו [התנוונו] רק העיניים ופה [אפשר לומר] היו בסדר היא לא יכלה לדבר אלא לסמן לי ולמשפחה שלי תוך כדי כיווץ השפתיים וקול קטן .. אחרי שנתיים היא נפטרה כשהייתי כיתה ט' היו לי ציונים טובים [אמי הייתה אז חולה לא במצב גרוע אלא בשלבי ההתחלה] חופש גדול שבוע לסיום החופש היא נפטרה אני כבר עולה לכיתה י'
    הציונים שלי התדרדרו למצב של מספיק בקושי המשפחה שלי מאשימה אותי במות אימי [רק אחותי אומרת את זה] אבל אני מרגיש מצד האחיות
    והאח הגדול של אמא שלי [עלייה שלום] שאני אשם
    אבא שלי לא אומר דבר אני ביחסיים גרועים איתו בזמן האחרון המשפחה שלי כמעט ולא תפקדה בשנה של מות אמי
    סוף כיתה י' הייתי מועמד להישאר כיתה אבל וויתרו לי בגלל המצב שלי עכשיו אני כיתה יא' ... [אני מדבר על כיום 19.12] לא הגעתי לבית ספר בערך חודשיים וחצי מתוך ה3 אני מרגיש רייקנות ...
    מבחינת חברים יש לי בשפע בלי עין רעה , מבחינה כלכלית לא חסר שום דבר ברוך השם ...
    עם אחים שלי אני כל הזמן בכסאח כמו שאמרתי מקודם אני מרגיש שהם נגדי ... לפני כ3 חודשים גג 4 הייתי עם אחי הגדול לבד בבית
    יצא שרבנו מכות הוא יותר חזק ממני רציתי לקחת סכין ולהרחיק אותו ממני
    לבסוף דקרתי אותו בזרוע והוא דימם הוא חי ונושם והוא בסדר גמור ..
    לי שוקלים עכשיו לפתוח תיק וזה יהרוס לי את החיים תיכננתי כל כך הרבה לצבא ועכשיו זה נזרק לפח .

מקווה שלא העמסתי עליכם יותר מידי .
    רציתי הרבה זמן לפרוק פה ולא יצא לי ..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Syncope
    שם פרטי
    =]
    לייקים
    1
    נקודות
    129
    משפט מחץ
    ג'נטלמן לעולם לא עוזב את הגברת הזקנה שלו

קודם כל אחי אין לך שום סיבה להאשים את עצמך במה שקרה לאמא שלך אתה לא אשם זה מחלה וזה קורה ואין מה לעשות
    דבר שני קח את עצמך ביידים אחי חבל שלא תעשה בגרות סתם תצטער על זה אחרי זה תצטרך להשלים וזה באסה...

תודה לעצמי

פורסם במקור על ידי -ערן-
    Nova קיבל באן
    תתחילו להרגע כאילו בחיים לא ראיתם זוג שדיים ענקיים
    פורסם במקור על ידי yonyon
    אוי איזה קעקוע היית כותבת " אני פרחה" על המצח היה יותר טוב .
    חחחחח הרגו אותי ^^

לא העמסת כלום ..תהיה חזק אחי ,
    לפעמים טוב חבר טוב מאח קרוב ...המשפחה יכולה להיות בת זונה ואני לא הייתי מאשים אותך אם הייתי שונא אותם !!
    זה שדקרת את אחיך שוב אני לא מאשים אותך הוא הביא את זה על עצמו לצאת מכות נגד אחיך הקטן פשוט בושה ולהגיע לרמה כזאת הוא צרךי להיכנס לכלא !

תקשיב יש לך חרא משפחה אין אפס . מאשימים אותך בדבר שלא היה בשליטתך אבל תקשיב אתה דופק לעצמך את החיים !..אחרי הכל הם לא יעזור לך אם לא תוציא תעודת בגרות,ולא תלך לאן ששאפת בצבא הם מבחינתם בחיים שלהם ואתה צריך להתמקד בחיים שלך.
    ואינ יודע על מה אני מדבר ,זה אני שכתב את האשכול"נשבר לי הזיין..כנסו כולם"
    אז מה שאני עשיתי זה פשוט להיות חזק בשביל אמא שלי ואחי הקטן ולשים זיין על כל מה שאני עובר בגלל המשפחה המורחבת ואבא שלי .
    והתחלתי להתמקד בדברים שחשובים לי כמו הלימודים והצבא .החלטתי להיות המצטיין של השכבה ולהגיע הכי גבוה שאני יכול בצבא והשקעתי את כולי בזה והיום אני בחור שונה לגמרי היום לאן שאני הולך אחרים מכבדים אותי,ויש אפילו שמעריצים אותי רק עצם היותי במקום שאליו שאפתי אז עצה אחת יש לי אליך : אלה החיים שלך ,אתה מחליט מה לעשות איתם ובנתיים אתה מדרדר . שנס מותניים ותתחיל לצעוד קדימה ,תתחיל ללמוד ולשפר ציונים כי אתה בחור חכם,תתחיל לפעול למען השאיפות שלך בצבא ובכלל ,ותמצא חבר אחד לא יותר מאחד שתוכל לסמוך עליו ולהתפרק (לספר) לו כל פעם שתרגיש שהכל חרא !

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נראה שמאוד היית קשור לאמא שלך,לפני שהיא נפטרה המצב היה מעולה ולאחר מכן התדרדרות הגיע מהר מאוד.
    נראה גם שמבחינה פסיכולוגית,בגלל שאיבדת דבר אחד (אמא שלך) אתה נותן לעצמך לאבד עוד הרבה מאוד דברים (ציונים,צבא,יחסים עם המשפחה) וזה ממש לא טוב,לא לך ולא לסובבים אותך.

אמא שלך לא הייתה רוצה שתתנהג ככה,אני יודע שקשה לך לתפקד בלעדיה אבל לפחות תנסה,תגיד לבצפר,תשקיע,תבקש סליחה מכולם...אף פעם לא מאוחר מידי לפתוח דף חדש.

משתמש כבוד
    שם פרטי
    אמיר
    לייקים
    22
    נקודות
    489
    משפט מחץ
    אל תתחיל אם אתה לא מסוגל לסיים!

אני לא אגיד שאני מבין אותך כי אני לא! לי יש אמא ואבא ברוך השם ומשפחה מדהימה אבל מה שבאמת לא ברור לי הוא הקטע של הדקירה כאילו מה חשבת לעצמך?! אני הייתי רב המון עם אחי שגדול ממני בארבע שנים והיינו מגיעים למכות רציניות וכשהוא היה בגיל 16 הוא שבר עלי כיסא ולא הגעתי למצב של לחשוב על לדקור אותו! כי בשורה התחתונה הוא עדיין אחי ולא משנה העצבים שהיו אף אחד לא חשב על סכינים...
    טוב בכל מקרה עצם ההגעה לדקירת אח מעידה על חוסר או בתחושה הבסיסית או היעדר תחושה בכלל שאמורה להיות כלפי אח וזה כבר מעיד על מצבך הקשה.
    ואף אחד לא מאשים אותך במות אמך כי זה לא הגיוני ואם כן זאת טיפשות להאשים אח על מותה של אמא שבכלל מתה ממחלה.
    הבית שלך כנראה היה תלוי באמא שלך ועכשיו כשהדבק הלך אז כל הבית מתמוטט...
    אין יותר מידי מה להגיד לך חוץ מזה שתתאפס על עצמך ותתחיל לדאוג לעתידך כי כמו שזה נראה אין שם מישהו שיעשה זאת בשבילך.
    Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200

כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
    אתגר זהה את החומרה!
    אתגר הכן את המפרט!

ציטוט נכתב במקור על ידי lemongrass צפיה בהודעה
    אני לא אגיד שאני מבין אותך כי אני לא! לי יש אמא ואבא ברוך השם ומשפחה מדהימה אבל מה שבאמת לא ברור לי הוא הקטע של הדקירה כאילו מה חשבת לעצמך?! אני הייתי רב המון עם אחי שגדול ממני בארבע שנים והיינו מגיעים למכות רציניות וכשהוא היה בגיל 16 הוא שבר עלי כיסא ולא הגעתי למצב של לחשוב על לדקור אותו! כי בשורה התחתונה הוא עדיין אחי ולא משנה העצבים שהיו אף אחד לא חשב על סכינים...
    טוב בכל מקרה עצם ההגעה לדקירת אח מעידה על חוסר או בתחושה הבסיסית או היעדר תחושה בכלל שאמורה להיות כלפי אח וזה כבר מעיד על מצבך הקשה.
    ואף אחד לא מאשים אותך במות אמך כי זה לא הגיוני ואם כן זאת טיפשות להאשים אח על מותה של אמא שבכלל מתה ממחלה.
    הבית שלך כנראה היה תלוי באמא שלך ועכשיו כשהדבק הלך אז כל הבית מתמוטט...
    אין יותר מידי מה להגיד לך חוץ מזה שתתאפס על עצמך ותתחיל לדאוג לעתידך כי כמו שזה נראה אין שם מישהו שיעשה זאת בשבילך.
    הרופאים טוענים שזה מעצבים .. למרות שזאת מחלה נדירה ואין 100 אחוז לדעת .. אז המשפחה שלי אומרת שאני עצבנתי את אמי הרוב וזה נגרם בגללי..

ציטוט נכתב במקור על ידי Syncope צפיה בהודעה
    קודם כל אחי אין לך שום סיבה להאשים את עצמך במה שקרה לאמא שלך אתה לא אשם זה מחלה וזה קורה ואין מה לעשות
    דבר שני קח את עצמך ביידים אחי חבל שלא תעשה בגרות סתם תצטער על זה אחרי זה תצטרך להשלים וזה באסה...
    ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    לא העמסת כלום ..תהיה חזק אחי ,
    לפעמים טוב חבר טוב מאח קרוב ...המשפחה יכולה להיות בת זונה ואני לא הייתי מאשים אותך אם הייתי שונא אותם !!
    זה שדקרת את אחיך שוב אני לא מאשים אותך הוא הביא את זה על עצמו לצאת מכות נגד אחיך הקטן פשוט בושה ולהגיע לרמה כזאת הוא צרךי להיכנס לכלא !

תקשיב יש לך חרא משפחה אין אפס . מאשימים אותך בדבר שלא היה בשליטתך אבל תקשיב אתה דופק לעצמך את החיים !..אחרי הכל הם לא יעזור לך אם לא תוציא תעודת בגרות,ולא תלך לאן ששאפת בצבא הם מבחינתם בחיים שלהם ואתה צריך להתמקד בחיים שלך.
    ואינ יודע על מה אני מדבר ,זה אני שכתב את האשכול"נשבר לי הזיין..כנסו כולם"
    אז מה שאני עשיתי זה פשוט להיות חזק בשביל אמא שלי ואחי הקטן ולשים זיין על כל מה שאני עובר בגלל המשפחה המורחבת ואבא שלי .
    והתחלתי להתמקד בדברים שחשובים לי כמו הלימודים והצבא .החלטתי להיות המצטיין של השכבה ולהגיע הכי גבוה שאני יכול בצבא והשקעתי את כולי בזה והיום אני בחור שונה לגמרי היום לאן שאני הולך אחרים מכבדים אותי,ויש אפילו שמעריצים אותי רק עצם היותי במקום שאליו שאפתי אז עצה אחת יש לי אליך : אלה החיים שלך ,אתה מחליט מה לעשות איתם ובנתיים אתה מדרדר . שנס מותניים ותתחיל לצעוד קדימה ,תתחיל ללמוד ולשפר ציונים כי אתה בחור חכם,תתחיל לפעול למען השאיפות שלך בצבא ובכלל ,ותמצא חבר אחד לא יותר מאחד שתוכל לסמוך עליו ולהתפרק (לספר) לו כל פעם שתרגיש שהכל חרא !
    אין באפשרותי לערוך הודעות אז יוצא לי דאבל ..
    ואני ייקח לתשומת ליבי את העצות שלכם תודה רבה ..

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    נראה שמאוד היית קשור לאמא שלך,לפני שהיא נפטרה המצב היה מעולה ולאחר מכן התדרדרות הגיע מהר מאוד.
    נראה גם שמבחינה פסיכולוגית,בגלל שאיבדת דבר אחד (אמא שלך) אתה נותן לעצמך לאבד עוד הרבה מאוד דברים (ציונים,צבא,יחסים עם המשפחה) וזה ממש לא טוב,לא לך ולא לסובבים אותך.

אמא שלך לא הייתה רוצה שתתנהג ככה,אני יודע שקשה לך לתפקד בלעדיה אבל לפחות תנסה,תגיד לבצפר,תשקיע,תבקש סליחה מכולם...אף פעם לא מאוחר מידי לפתוח דף חדש.
    אי אפשר לפתוח דף חדש פשוט אי אפשר ...
    תודה רבה על העצות כולם ! פשוט רציתי לפרוק ופרקתי ..
    שוב אני אומר את העצות אני אנסה ליישם ..
    תודה מקרב לב .

בכיף אחי ורק הצלחה שתהיה לך !!!
    תהיה חזק ותמשיך הלאה,ואל תשכח שיש גם אנשים שאוהבים אותך!

מורחקים
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    משפט סיני עתיק אומר : " אם אין לך מה להגיד , פשוט תגיד משפט סיני עתיק "

אין מה לעשות , לא תמיד החיים ורודים

ציטוט נכתב במקור על ידי condor1 צפיה בהודעה
    אין מה לעשות , לא תמיד החיים ורודים
    חתיכת אפס...תחשוב קצת לפני שאתה מדבר אידיוט!!!

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,623 | הודעות: 8,174,210 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect