אני לא יודע איך להתחיל דבר כזה ניסיתי לראות איך אחרים התחילו ולא קיבלתי שום רעיון אז בחרתי בדרך הזאת .
אמי חלתה לפני 3 שנים במחלה נדירה , היא עברה שנתיים של ייסורים קשים
המצב שלה התדרדר מרגע לרגע .. כל חודש היא לא יכלה להזיז שריר אחר
עד שזה נהיה חמור ביותר וכל השרירים קרסו [התנוונו] רק העיניים ופה [אפשר לומר] היו בסדר היא לא יכלה לדבר אלא לסמן לי ולמשפחה שלי תוך כדי כיווץ השפתיים וקול קטן .. אחרי שנתיים היא נפטרה כשהייתי כיתה ט' היו לי ציונים טובים [אמי הייתה אז חולה לא במצב גרוע אלא בשלבי ההתחלה] חופש גדול שבוע לסיום החופש היא נפטרה אני כבר עולה לכיתה י'
הציונים שלי התדרדרו למצב של מספיק בקושי המשפחה שלי מאשימה אותי במות אימי [רק אחותי אומרת את זה] אבל אני מרגיש מצד האחיות והאח הגדול של אמא שלי [עלייה שלום] שאני אשם
אבא שלי לא אומר דבר אני ביחסיים גרועים איתו בזמן האחרון המשפחה שלי כמעט ולא תפקדה בשנה של מות אמי
סוף כיתה י' הייתי מועמד להישאר כיתה אבל וויתרו לי בגלל המצב שלי עכשיו אני כיתה יא' ... [אני מדבר על כיום 19.12] לא הגעתי לבית ספר בערך חודשיים וחצי מתוך ה3 אני מרגיש רייקנות ...
מבחינת חברים יש לי בשפע בלי עין רעה , מבחינה כלכלית לא חסר שום דבר ברוך השם ...
עם אחים שלי אני כל הזמן בכסאח כמו שאמרתי מקודם אני מרגיש שהם נגדי ... לפני כ3 חודשים גג 4 הייתי עם אחי הגדול לבד בבית
יצא שרבנו מכות הוא יותר חזק ממני רציתי לקחת סכין ולהרחיק אותו ממני
לבסוף דקרתי אותו בזרוע והוא דימם הוא חי ונושם והוא בסדר גמור ..
לי שוקלים עכשיו לפתוח תיק וזה יהרוס לי את החיים תיכננתי כל כך הרבה לצבא ועכשיו זה נזרק לפח .
מקווה שלא העמסתי עליכם יותר מידי .
רציתי הרבה זמן לפרוק פה ולא יצא לי ..

ציטוט ההודעה