|
|
מה נכונה מה ??
השם יתברך רוצה שתחזיק את עצמך ?!? ותשלוט על היצרים שלך ככה אתה מקבל תגמול יותר טוב משמיים ובעולם הבא ! תלמדו משהו בחיים שלכם ילדים בני 7 עם אמונות של אתאיסטים מחורבנים .
כמו שצריך מצוות פרו ורבו !
יש פה כמה משתמשים שבאים עם דעות ומה שלא תגיד לא יכנס דרך אוזן ראשונה ויצא דרך השנייה.
אם תלמדו מזה תורה כמו שצריך הלכות וכדומה אתם תדברו אחרת
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 01-01-2010 בשעה 13:02.
[QUOTE=Aviv.E;5273816]מה נכונה מה ??
השם יתברך רוצה שתחזיק את עצמך ?!? ותשלוט על היצרים שלך ככה אתה מקבל תגמול יותר טוב משמיים ובעולם הבא ! תלמדו משהו בחיים שלכם ילדים בני 7 עם אמונות של אתאיסטים מחורבנים .
חחח אתאיסטים מחורבנים?
אתה מוכן בבקשה להסביר לי משהו?
הדתיים לא עובדים ולא משרתים בצבא (חיים על חשבון החילונים), לא רק זה, הם גם לא נותנים לאחרים לעבוד (ראה הפגנת אינטל).
ואז הם באים לחילונים ואומרים שהם דפוקים ועושים להם עוול.
השאלה שלי היא במה בדיוק אתם תורמים לחברה?
[quote=C®azy;5275274]כל דתי שאני מכיר שירת ועובד בעבודה מכובדת ..
אולם יש כאלה שאינם רוצים לשרת יותר כי הצבא מזמן הפך למשהו שהוא לא היה לפני הרבה שנים .. בצבא הגנה לישראל לא מקפידים על בשר וחלב ?
אז איך אתה רוצה שהם ישרתו ? וגם אם יש מקומות שבהן יש הקפדה על דברי השם יש שמעוניינים בלעבוד את השם יותר מהלתגייס לצבא שכזה שמתנהל על ידי ממשלה שמאלנית
ומזאת אומרת חיים על חשבון חילונים תסביר לי את זה ...
אבל לגבי זה שדתים לא עובדים .. שטויות במיץ .
אני שוב אומר אני מכיר מלא שעובדים בעבודה מכובדת מאוד .
ועומלים ועובדים קשה בשביל שהמקרר שלהם יהיה באוכל כל יום
לגבי הפגנת אינטל [אין לי מה להגיד בנושא כי לא שמעתי על כך]
נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 01-01-2010 בשעה 19:32.
F.c Maccabi Haifa
עברתי ת'גיל של ' זרע לבטלה ' ,
עכשיו אני לא מוציא זרע לבטלה עכשיו אני מזייין .![]()
נערך לאחרונה על ידי Lampi; 01-01-2010 בשעה 19:35.
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
[quote=Aviv.E;5275321]נכון אני מסכים איתך שיש הרבה שעובדים במשרות מכובדות אבל מה יש לך להגיד על דתיים בשכונת מאה שערים שהם מחשיבים את עצמם לאליטה.
נ.ב
מה יש לך להגיד על הפגנת אינטל?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3811859,00.html
[quote=C®azy;5275346]אפשר לדון בזה חודשיים ..ואני כבר אומר לך אני לא חושב שאני הבן אדם הנכון שאמור להסביר לך את זה .. אני יודע מה אני אמור להגיד אני רק לא יודע איך .. תכתוב לי שאלות בפרטי אני מבטיח לך שזה יגיע לדרגים גבוהים ממני ושם כבר תקבל תשובות ..
לגבי ההפגנה .. קראתי בריפרוף ולא הבנתי למה לטענתם הם מפגינים אם אתה יכול לכתוב לי בפרטי אני אודה לך על כך ושוב אני אומר ..
תכתוב לי שאלות בפרטי אני יחזור אלייך כבר ביום שני עם תשובות
חברה נא להפסיק את ההפחדה !!!!!!!
בצעו חיפוש בגוגל על המילים "השחתת זרע בזמנינו" ותגלו להפתעתכם שיש רבנים חשובים ביותר שפוסקים חד משמעית שבזמנינו מותר לאונן !!!
והסיבות הם רבות ומגוונות והבאתי מקצתם בקצרה.
א. אחרי שהאדם כבר מגורה הוא מוכרח לפרוק ומוגדר כאנוס.
ב. התורה מצווה "וחי בהם" ולא שימות וגם דיכאון וטירוף הדעת נחשב לסוג של מיתה.
ג. אם בעקבות האוננות האדם יוכל להתפלל וללמוד בשמחה כראוי, אין זה נחשב לבטלה כלל.
ד. יש מהראשונים שסוברים שבמקום שלא שייך לומר שעל ידי זה לא תתעבר האישה, מותר.
לתועלת הבאתי לכם קישור לאתר שדן בזה באריכות.
http://tshuvot.wordpress.com/2009/12...7%94/#comments
בהצלחה לכולם.