.ערבי נוצרי ויהודי מתערבים בניהם מי יכול להישאר עם חזיר מסריח מאוד בתוך תא קטן יותר זמן, היהודי נכנס וכעבור 2 דקות יצא ואמר : אני לא מסוגל, הנוצרי נכנס, אחרי 5 דקות יצא כולו אדום וחנוק ואמר : אני לא יכול יותר, הערבי נכנס, אחרי 2 דקות יוצא החזיר ואומר : אני נכנע !
2.חייל מגבניק אחד עשה סיור וראה ערבי, בא אליו ואמר לו : הכלבים הם האשמים ! אז הערבי שאל אותו : ואיך זה שהם אשמים ? אז המגבניק אמר : הם אשמים שלא אכלו את אמא שלך !
3.איך יודעים שהשופט של משחק כדורגל הוא רוסי ? כי במקום להוציא כרטיס צהוב או אדום, הוא מוציא כרטיס חבר מועדון !
4.למה היהודים כל הזמן דופקים את הערבים ? כי תחשבו על זה אם תשימו ערבי מתפלל שכורע על ארבע עם התחת למעלה
5.כורדי ופרסי, שני חברים הולכים למשחק באולינג, הבחורה בקלה אומרת להם שמשחק ראשון עולה 35 שקלים, המשחק השני ב-25 שקל והשלישי בחינם, אז הפרסי אמר : אתה תשלם על הראשון והשני ואני אהיה איתך נדיב ואשלם על השלישי !
6.שני כורדים טסים לאמריקה, כשהם יוצאים משדה התעופה אחד מהם מתכופף ומרים שטר של כסף מסתכל עליו וזורק אותו, אז החבר שלו אומר לו למה עשית את זה, אז הכורדי עונה לו : זה היה שטר מזויף, אז הראשון שואל אותו : אבל איך אתה יודע שהוא מזויף ?! אז הכורדי עונה לו : ראית פעם שטר של 10$ עם שני אפסים ?

ציטוט ההודעה

F.c Maccabi Haifa