קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בעיה] בציצי S:
    על ידי fromhell בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 07-01-2010, 16:56
  2. [בעיה] זקוק בדחיפות לדרייבר של הארד דיסק
    על ידי Friend בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 11:33
  3. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:32
  4. בעיה באימיול שקשורה גם למחשב
    על ידי Ch3MiCaL בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 17:31
  5. יש לי בעיה כנסו..
    על ידי EviL BunnY בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 16:29
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

[בעיה] בציצי S: - עמוד 2

יש לך הרבה אסטרוגן (הורמון נשי) אתה צריך להעלות את רמות הטסטסטורון(הורמון גברי) וזה יהיה "נורמלי"....

בגוגל יש FULLLLLLLLLL מידע על זה. מה שאני ירשום כולל מידע של 2%.

תקשיב אני קראתי יחסית הרבה על טסטסטורון כך כמה עצות בסיסיות.

הטסטסטורון זה מה שגורם לקול שלך להשתנות, למסת השרירים שלך לגדול (חיוני!), לעצמות להתחזק, לעור להתעבה, ולגדילת השיער על הפנים והחזה והתקרחות השיער בראש לאחר עשרות שנים של טסטסטורון גבוה (לא כל מקרי התקרחות השיער בראש קשורים לזה). זה מה שדוחף אותך ליהיות אגרסיבי, דומננתי, תחרותי, נותן לך ביטחון לעשות דברים מוזרים (חאחא) כשאתה יודע שאנשים יצחקו עליך(משהו כזה), ופחות עצלן וכ'ו......

לנשים יש פי 10 פחות טסטסטורון בממוצע מגבר, לכן הן לא יכולות להגיע לרמות כושר שגברים יכולים ויהיה להן ה-ר-ב-ה יותר קל להשמין מגברים. שומנים=אסטרוגן (אבל אל תתפוס אותי בקטנות ותתחיל ליהיות אנורקס ההפך כשיש לך קצת מסה זה עדיף מליות רזה מאוד כי כשאין לך מספיק "משאבים"-אוכל, הגוף לא יכול לייצר טסטסטורון ברמות גבוהות. כשיש לך שומנים ברמה מעל ה"נורמלי" הם הופכים לאסטרוגן וככה יהיה לך עוד יותר קל להשמין וזה מה שהופך אותך ליותר נשי, גוף "מעוגל", קול נשי, עצלן, "שקט" יותר (לא יודע איך להסביר את זה תראה בגוגל מסבירים את זה פשוט PERFECT), מוריד את רמת הכושר הגופני שלך וככל שאתה יותר שמן יש לך יותר אסטרוגן ופחות טסטסטורון ויהיה לך קשה יותר לחזור לכושר כי כדאי לפתח מסה ושרירים אתה חייב טסטסטורון! לכן גם גברים נוטים לאקנה קשה יותר מנשים בגלל שבגיל ההתבגרות הגוף מתחיל לקבל רמות גבוהות של טסטסטורון מה שגורם לבלוטות החלב לגירוי יתר (תלוי גם בגנים שלך, לכל אדם רמת הגירוי שונה) בתגובה לטסטורון. אחרי כמה שנים הגוף "מתרגל" או משהו כזה והאקנה פוחתת ומפסיקה.

בכל מקרה, שינויים מאוד קטנים ומשפיעים להגדלת טסטסטורון:

שינה- תישן 7 שעות שינה רצופות, ככל שאתה משלים יותר REM (זה מין סיבוב "החזרת אנרגיה" כשאתה יושן), כל REM לוקח בין 2-3 שעות, אז אם אתה משלים 3 REM ברצף אתה תוך 7 שעות אתה תרגיש ה-ר-ב-ה יותר טוב ותרגיש שישנתה יותר טוב מאשר 10 שעות עם 7 התעררויות. בעיקרון הכי טוב לישון ערום אבל אם לא אז עדיף שתישן עם בוקסר ולא משהו לוחץ ושהחדר שאתה יושן בו יהיה אוורירי ( זאת אומרת 2 פתחי אוויר, לדוגמא: חלון מצד אחד ודלת פתוחה). אל תשתה הרבה לפני שאתה הולך לישון (מומלץ לפחות שעה-שעתיים) ותלך לשירותים לפני שאתה הולך לישון, השתן אמור ליהיות צהוב וזה אומר שאתה "יבש" מבפנים אבל בשביל לא לקום בלילה לשירותים זה מה שעדיף....

תאכל 6-7 ארוחות קטנות במקום 3 עיקריות. אחרי 3-4 שעות בלי אוכל הגוף נכנס למצב "הרעבה עצמית", הוא חושב שאתה מרעיב את עצמך ומתחיל לאכול את עצמו, את הויטמינים, שומנים, ואת מה שיש בגוף שלך, אחרי בערך 3 שבועות הוא כבר יאכל את כמעט כל הגוף שלך אבל בזכות זה אתה יכול לשרוד כל כך הרבה בלי אוכל, כשכואבת לך הבטן מרעב זה בגלל שהיא מתחילה לעכל את עצמה (לאכול את עצמה), אבל זה לא כמו שזה נשמע!!!! כשאתה במצב "הרעבה עצמית" הגוף מפסיק מיידית לייצר טסטסטורון כדאי "לשמר" משאבים להישרדות וכדאי לא לבזבז עוד ויטמינים ו"משאבים" לייצור טסטסטורון כי הוא חושב שאתה מרעיב את עצמך.

תפסיק לאכול מאכליםמ-פ-ו-צ-צ-י-ם באסטרוגן. שזה בעיקר תפוחי אדמה, שמן, אורז, וכלללללל ה"שמנים" הטבעיים, רוב סוגי העוף מלאים באסטרוגן כי כשמגדלים את העופות דוחפים בהם אסטרוגן כדאי שהם ישמינו ויהיו שמנים וטיעימים יותר לכן אם אתה יכול לקנות עוף שאתה יודע מאיפה הוא בא (אצל קצב או משהו כזה) זה עדיף. אני חוזר, תבדוק בגוגל, יש שם הכל. ככל שיש לך יותר אסטרוגן ככה יצור הטסטסטורון פוחת.

תשפיך מינימום פעם אחת בשבוע. אחרי שבוע הגוף "מאמין" שאתה לא פעיל מינית ולכן הוא מדכא את הטסטסטורון יחסית בלפחות 50% אז מדכא את הייצור שלו, למרות שביום השביעי בלי השפכה רמת הטסטסטורון עולה ב-50% וביום שמיני יורדת ב-100%. זאת אומרת שאם ביום רגיל יש לך 100% טסטסטורון, ביום השביעי
    בלי השפכה יהיה לך 150% טסטסטורון, וביום שמיני 50% והלאה 50% עד שלא תיהיה פעיל מינית שוב. אז תעשה את המשוואה:ככל שאתה משפיך יותר הגוף "מתגרה" לייצר יותר טסטסטורון כי הוא מאמין שאתה שוכב עם המון נשים ולפי ראיה אבולוציונית אתה צריך להגן על כולן כי אתה הגבר ולדאוג לכולן לכן הוא מעלה את רמות הטסטורון כדי שיהיו לך ולצאצאים שלך סיכויים גבוהים יותר לשרוד. יש גם מיתוס שאחרי שאתה משפיך אתה "חלש" יותר, BULSHIT..... אחרי שאתה משפיך הגוף שלך מקבל זריקת כוח וה"הופוריה" שאתה מרגיש היא רק בגלל שהגוף מזריק לעצמו חומרי הרגעה טבעיים (בידיוק כמו שבניתוח מרדימים אותך, בידיוק אותו חומר בכמות נמוכה יותר, לכן אתה מרגיש "רגוע" וישנוני יותר, אבל ההמת היא שאתה הרבה יותר חזק כמה שעות אחרי השפכה ותנסה להשפיך לפני שאתה הולך למכון ותראה שתשבור שיאים אישיים במשקלים שאתה מרים.

תתאמן, כשאתה מכווץ ומאמאץ את השרירים אתה מייצר טסטסטורון, ככל שהמשקל גבוה יותר והמאמץ גבוה יותר הגוף מייצר יותר טסטסטורון. אז כשאתה מתאמן תעבוד בחזור של 5 ולא יותר, תעבוד במשקל שאתה מרים 5 פעמים ב-3 סטים. או להבא אם אתה עובד בבית כל תרגיל תעשה לאט, ככל שאתה עושה לאט יותר אתה מדמה שאתה מרים משקל "גבוה" יותר ואם לדוגמא תעשה שכיבת שמיכה 20 שניות במקום 2 שניות הגוף יחשוב שאתה מרים משקל פי 10 יותר וייצר יותר טסטסטורון, אז תעשה ככה שתגיע עד לכ-5 חזרות. משקלים גבוים-קצת חזרות. ככל שהשריר גדול יותר ככה גם רמת הטסטסטורון שאתה מייצר כשאתה מאמץ אותו גדלה=רגליים. כשאתה עובד על רגליים בחזור של 5 אתה מקבל טסטסטורון בטרוף, כי זה השריר הכי חזק (אחרי הלשון חחח).
    א-ב-ל, אם אתה מתאמן יותר מידי ומעמיס על עצמך יותר מידי הגוף מדכא את עצמו לייצר טסטסטורון כי הוא חושב שאתה ב"מאמאץ יתר" ומעדיף לשמור "משאבים"-ויטמינים וכ'ו במקום לייצור טסטסטורון לגוף כדאי שתוכל "לשרוד" את ה"מאמץ" הגבוה שאתה מקיים. ותזכור, 70% מהשפעת האימון שלך היא האוכל! תאכל בריא!!!! אנשים דואגים למכוניות שלהם ולא לעצמם, דואגים לבית נקי ומסודר אבל לא לעצמם, אתה המכונה הכי חשובה! תדאג לעצמך ואז לשאר. תאכל בריא. אם אתה לא יכול לעמוד בפיתוי כשאתה רואה זבל פשוט אל תקנה אותו!

תאכל מאכלים עשירים ב"משאבים" לייצורטסטסטורון:בצל, כרוב, ברוקולי, בננות, טחינה, אגוזים, צדפות, בשר אדום וכ'וווווווווו. שוב, כנס ל-GOOGLE אתה תוכל לקבל מידע מלא.

תיהיה רגוע, המוח שלך במלחמה מתמדת להירגעות, נגיד במשלך היום כך 20 דקות תשכב תנוח על תחשוב על כלום או תחשוב על משהו שיגרום לך להירגע ותנסה להשתחרר מעומס נפשי כמה שיותר, כך הכל באיזי.... אל תעשה סיפורים כמו רוב הילדים המפגרים שכל היום מזיינים תשכל ומתלוננים "כמה שיעורים" "איזה עומס" וכ'ו כך ה-כ-ל באיזי כי כשאתה בלחץ נפשי הגוף מדכא את ייצור הטסטסטורון. כי האבולוציה לא רוצה שגברים עצובים ולחוצים ישאו צאצאים כי אז גם הצאצאים שלהם יהיו כאלה וזה מוריד את סיכויי ההישרדות שלך! לכן הגוף מדכא את ייצור הטסטסטורון.

אה ועוד משהו, תיהיה חרמן זה זריקתתתתתתתת טסטסטורון. הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לראות פורנו ולא לגמור ככה אתה עוד יותר חרמן ככל שאתה יותר חרמן הגוף מייצר יותר טסטסטורון כי זה מצביע על כל מיני דברים בריאים שאצלך בגוף (קיצר תיהיה חרמן זה טוב אבל ברור שאתה לא הולך ליהיות סוטה מין ולחפש חריצים..... או שכן 0_0"?)

קיצר אני חוזר גוגל-גוגל-גוגל יש שם מידע מלא זה בקושי אחוז מהמידע הכללי.

אחלה שיר:[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Igt-jW4e8ts"]YouTube- Immortal Technique -- Point of No Return[/ame]

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    שם פרטי
    שקד
    לייקים
    0
    נקודות
    30
    משפט מחץ
    You can do anything you set your remind to

הורמונים בפיטמה ! חח זה לכל מתבגר יש ... אותו דבר קורה לבנות בגיל הזה אבל אצלן הפיטמה והחזה עצמו מתנפח..
    חח בקיצור אל תדאג.. רק שאלה.. זה כואב ?

No Witnesses
    Not Leaving
    האוואטר של PunKilla
    שם פרטי
    נתן
    לייקים
    5
    נקודות
    1

הועבר לרפואה ובריאות

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

לא יודע מה כולכם הלכת כזה רחוק?
    זאת תופעה די רגילה /=
    כשקר הפיטמות מזדקרות ככה זה בחיים כלי דם מתכווצים זרימה מהירה יותר של הדם והזדקרות אותו דבר קורה שאתם חרמנים אבל במקרה הזה גם איבר אחר מתקשה ומזדקר

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    זאת תופעה די רגילה /=
    כשקר הפיטמות מזדקרות ככה זה בחיים כלי דם מתכווצים זרימה מהירה יותר של הדם והזדקרות אותו דבר קורה שאתם חרמנים אבל במקרה הזה גם איבר אחר מתקשה ומזדקר
    הוא לא דיבר על זה שזה מזדקר הוא דיבר על זה שזה ניהיה נפוח

משתמש משקיע
    שם פרטי
    סלביק
    לייקים
    2
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    פעם חשבתי שהעולם גדול. והיום אני יודע: אין לי ארץ אחרת!

ציטוט נכתב במקור על ידי fromhell צפיה בהודעה
    אז ככה זה התחיל לי לפני חודש
    לא היה לי את זה
    וגם אני לא שמן בכלל יש עליי מסה וקצת שומן
    אבל זאת בעיה מרגיזההה כי תראו למה
    כאילו ה' עשה לי את זה וצוחק עלי למעלה

שקר לי הפטמות נהיות קשות וזה יורד לגמרי ה"ג'ינו" הזה
    אבל אחרי כמה דקות זה חוזר
    שאני מגרד אותם וצובט אותם זה עובר לי כי הם חוזרות להיות קשות ועוד פעם זה חוזר

חחח מה לעשות?
    לפני שאי מוריד חולצה אני צובט אותם קצת
    שתבינו את המצבבב

לפי מה שהבנתי, הדבר אשר קורה לך, הוא דבר רגיל אשר קורה כשקר (שהפטמות מתקשות..)
    ולגבי ה''ג'ינו'' לא ממש הבנתי...

-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)

http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    זאת תופעה די רגילה /=
    סוף סוף!
    ציטוט נכתב במקור על ידי Slavic צפיה בהודעה
    לפי מה שהבנתי, הדבר אשר קורה לך, הוא דבר רגיל אשר קורה כשקר (שהפטמות מתקשות..)
    ולגבי ה''ג'ינו'' לא ממש הבנתי...
    ההסבר הכי טוב של אורי ששקר לך כלי הדם מתכווצים כדי לשמור על החום, וזה מה שגורם להזידקפות של הפטמות יש גם את ההורמונים אבל את כתבתה שזה קורה רק שקר לך אז זה לא קשור.

ומצטרף לשאלה עם סלויק מה זה "גינו"?

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,006 | הודעות: 8,203,599 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect