קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מה אני אמור לעשות?
    על ידי FixBoy בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 14-07-2007, 16:54
  2. מה אני אמור לעשות?
    על ידי FixBoy בפורום דיבורים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 10-07-2007, 23:32
  3. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 08-09-2006, 00:01
  4. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם זה!!!??
    על ידי M-A-R-A-D בפורום Maple Story
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 26-05-2006, 20:22
  5. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 04-02-2006, 03:14
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

מה אני אמור לעשות?

ברירת מחדל מה אני אמור לעשות?

לא בטוח שזה קשור לכאן... אמ... יש לי בעיה רצינית. אני נמצא בדיכאון אין סופי, כל כך התרגלתי אליו שאני לא בטוח אם אני רוצה לצאת ממנו. כולם בזמן האחרון לוחצים עליי, לעשות את זה, להתחיל לקחת את עצמי בידיים, להתחיל לחשוב על העתיד וכו'...
    ניסיתי להתאבד הרבה פעמים, אבל משהו מנע ממני לעשות זאת. מזה הסקתי שאני לא באמת רוצה למות, אבל אני גם לא רוצה לחיות. אז מה לעזאזל?
    החיים האלה חסרי חשיבות בשבילי. שמעתי הרבה פעמים, "תתאבד כבר. למה אתה מחכה". זה נכנס לי לתת המודע, אני מרגיש שאני חייב למות.
    אין לי מושג מה לעשות.
    פניתי לקב"ן (אני משרת בצבא כרגע, רק התחלתי) והמפגר הזה אמר לי, "נמצא ביחד את המשמעות לחיים". בחיי שזה נשמע לי כמו משפט מופלץ. אף פעם לא חשבתי על לפנות לפסיכולוגים כי ידעתי מראש שהם לא יעזרו לי, אבל איך שנכנסתי לצבא, הרגשתי צורך עז לפרוק הכל ולחפש נואשות פתרון לכל מה שמתרחש בתוכי. כל השנים האלה שחייתי שמרתי הכל בפנים. הפעם הראשונה שסיפרתי את כל מה שעבר עליי היה לקב"ן הזה. חייכתי כל הזמן כי התאפקתי לא לצחוק. כל המחזה הזה היה משעשע. הוא הציע לי אפילו לקחת כדורים כדי שארגיש יותר שמח, אבל סירבתי.
    לשקר לעצמי כדי להיות מאושר? זה הפתרון? עדיף כבר להתאבד, לא?

2. קישורים ממומנים

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

מה הרקע לכל המחשבות והעצב האלה?אתה רק מתאר פה סיטואציה ולא את הסיבות להרגשה הזאת

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אבל מה המקור לדיכאון הזה ? תפרט קצת...נראה שאתה רק מרוכז בעובדה שרק לך וזהו,לא אפכת לך למה או איך אפשר לסדר את זה או אפילו אם כדאי לחיות...מסיבה כלשהי וויתרת על עצמך ואני חושב שזה נוראי.

אגב,לחיות על כדורים זה עדיף על להתאבד,כי אתה חי !

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    מה הרקע לכל המחשבות והעצב האלה?אתה רק מתאר פה סיטואציה ולא את הסיבות להרגשה הזאת
    הרקע? לא יודע. אולי זה קשור לכל הדברים שהתעסקתי בהם בעבר, כמו סיאנסים וכאלה.
    פשוט פיתחתי לעצמי מחשבות מיותרות שכאלה. יום אחד הבנתי שמי שאני אוהב כבר מת ואף אחד, אפילו לא המשפחה, לא יחליף את ההרגשה הזו. מעולם לא נתקלתי אישית בקרובים שנפטרו או אנשים שאני מכיר שנפטרו, אבל זה מה שאני מרגיש בתוכי. נשמע דפוק אה?
    עד עכשיו אני מרגיש כאילו מישהו נמצא איתי.
    אני מודע לכך שזה יכול להיות הכל בראש. אם המישהו הזה באמת נמצא איתי, הייתי כבר אמור לראות אותו,לא?
    וחוץ מזה, אני חושב שאני מיותר בעולם. אף אחד לא באמת צריך אותי.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

כן זה מאוד מסוכן הדברים האלה תאמין לי...ראיתי על זה הרבה דברים תחפש כמה שיותר להתנקות מזה לא לחשוב על זה להתנתק בכלל מכל הדברים האלה...אני אומר לך לרב שיברך אותך ספר לו על זה..
    ומה זה השטויות האלה שאף אחד לא צריך אותך?יש לך הורים שאוהבים אותך שאתה חשוב להם,חברים,אחים דודים,תחשוב חס וחלילה אם תגמור פה את החיים שלך איזה סבל זה יהיה לכל האנשים הסובבים אותך ושאוהבים אותך...לכל בנאדם יש ייעוד ומשימה בעולם הזה..זה הכל בראש שלך המחשבה נהפכת לשלילית אז כל דבר קטן שקורה לך בחיים אתה חושב שהוא שלילי,אולי זה קלישאה המשפט הזה אבל תחשוב חיובי יהיה חיובי תאמין לי...לא כל דבר קטן שהוא בעיניך רע אתה צריך להתייחס אליו,תגיד לעצמך לא נורא כמו שזה קורה לי זה יכול לקרות להרבה אנשים..פשוט צא תנקה את הראש שלך תהיה עם חברים תפסיק עם כל המחשבות האלה כי זה לא טוב לך אפילו אני יכול להגיד לך שאין לך מניע מספיק טוב בשביל להגיע למחשבות האלה בטח ובטח שלא לחשוב על להתאבד,אחי צא מזה בחיי שזה שטויות,תעבור הלאה ומקווה שיהיה לך טוב ושיגיע זמן ותגיד לעצמך איזה טיפש הייתי שזה מה שחשבתי ...בהצלחה ושבת שלום

ציטוט נכתב במקור על ידי GeTALL צפיה בהודעה
    כן זה מאוד מסוכן הדברים האלה תאמין לי...ראיתי על זה הרבה דברים תחפש כמה שיותר להתנקות מזה לא לחשוב על זה להתנתק בכלל מכל הדברים האלה...אני אומר לך לרב שיברך אותך ספר לו על זה..
    ומה זה השטויות האלה שאף אחד לא צריך אותך?יש לך הורים שאוהבים אותך שאתה חשוב להם,חברים,אחים דודים,תחשוב חס וחלילה אם תגמור פה את החיים שלך איזה סבל זה יהיה לכל האנשים הסובבים אותך ושאוהבים אותך...לכל בנאדם יש ייעוד ומשימה בעולם הזה..זה הכל בראש שלך המחשבה נהפכת לשלילית אז כל דבר קטן שקורה לך בחיים אתה חושב שהוא שלילי,אולי זה קלישאה המשפט הזה אבל תחשוב חיובי יהיה חיובי תאמין לי...לא כל דבר קטן שהוא בעיניך רע אתה צריך להתייחס אליו,תגיד לעצמך לא נורא כמו שזה קורה לי זה יכול לקרות להרבה אנשים..פשוט צא תנקה את הראש שלך תהיה עם חברים תפסיק עם כל המחשבות האלה כי זה לא טוב לך אפילו אני יכול להגיד לך שאין לך מניע מספיק טוב בשביל להגיע למחשבות האלה בטח ובטח שלא לחשוב על להתאבד,אחי צא מזה בחיי שזה שטויות,תעבור הלאה ומקווה שיהיה לך טוב ושיגיע זמן ותגיד לעצמך איזה טיפש הייתי שזה מה שחשבתי ...בהצלחה ושבת שלום
    אני לא מעודד אנשים ללכת לרב או כל דבר שקשור לדת
    אבל בד"כ רבנים הם חכמים ואתה באמת יכול להתייעץ איתם.

וכמו שזה ^ אמר, או שתשקיע בצבא ובאמת תנסה להתקדם ותציב לעצמך איזו מטרה
    או שתתפוס טיסה עם כמה חברים ותשתו ותהנו ותנקה את הראש..

בכל מקרה, התאבדות לא תעזור לך בכלום.. אז למה?

שלום לך,
    נשמע שאתה מרגיש אבוד...תקוע...מתנדנד בין החיים ובין המוות, ובעצם, לא באמת חי, וגם לא באמת מת. הדיכאון כל כך עמוק, החיים חסרי תכלית...אז למה בכלל לחיות? ובכל זאת, נראה שלפעמים כן יש לך את הצורך לפרוק, ואולי אפילו שביב של תקווה להרגיש יותר טוב...ואולי בגלל זה פנית לקב"ן, אך כל הסיטואציה רק שעשעה אותך, ואולי לא הוא, ולא אף אחד אחר בעולם הזה יכול לעזור...
    אז אני לא אציע לעזור. רק אציע מקום שבו, אם תרצה, תוכל לפרוק את כל מה שאתה מרגיש, לשתף עוד מישהו במה שהולך בפנים, בהתלבטויות, במחשבות...אתה מוזמן מכל הלב להגיע אלינו לסה"ר, לשוחח אישית עם אחד מהמתנדבים שלנו, באופן אנונימי לגמרי. אנחנו כאן.
    שלך,
    מתנדבת סה"ר.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

תקשיב אתה מרגיש שאין עוד תקווה לחיים,אתה לא יודע בדיוק מה הסיבה אבל משהו בתוכך רוצה לתקן את זה,אתה יודע שאפשר להשתנות וזה כבר דבר טוב ככה שיש תקווה.

לפי דעתי כדאי שתמצא משהו שיעסיק אותך,משהו שיתן לך משמעות לחיים.
    למשל להתחיל לעסוק בספורט,זה טוב לגוף,זה משחרר הורמונים שיוציאו אותך מהדיכאון וגם יעזור לך להכיר אנשים חדשים שיתנו לך שמחה ותקווה.

בהצלחה בהמשך =]

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:

העצה הכי טובה , לך לפסיכולוג ,
    כל מי שיגיד לך פה תעשה כך ותעשה כך , מי הם ?
    אין להם את הסמכות להגיד לך את זה , תפנה למומחה .
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

מורחקים
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אל תירא ישראל אל תירא כי גור אריה הלא אתה ואריה אם ישאג מי לא ירא מי לא ירא!

תנסה לצאת ממבית תנסה לעשות משו וזה יעזור לך

מורחקים
    שם פרטי
    מור.ג.
    לייקים
    0
    נקודות
    -30
    משפט מחץ
    משתמש פלילי

כמו שלמפי אמר לך לפסיכולוג ולא תיהיה בדיכאון ותצא מהבית תשה דברים ועל תחשוב כלום תעביר את הזמן שלך בכיף

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:01.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,570 | הודעות: 8,174,157 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect