זאת אומרת להכניס כמה נשים לחדר או אליו הביתה ביחד ולקיים עם כולן יחסי מין?
זאת אומרת להכניס כמה נשים לחדר או אליו הביתה ביחד ולקיים עם כולן יחסי מין?
|
|
לא יודע,לא ביקרתי אצלו בחדר.
![]()
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
איזה אחי קצת טקט..אומנות הפיתוי לא אומנות הפיתוי לשכב עם כמה בנות ביחד ,אורגיה ,זה רק בסרטים או בתשלום של כסף ..שום אומנות הפיתוי לא תעזור לך לעשות דבר כזה
מה זה משנה אם הוא הצליח או לא.
גם אם הוא הצליח וניסה, זה לא משנה את המצב בכלל.
אל תהפוך אף אחד לאלוהים ואל תפסול מטרה בגלל שמישהו אחר לא הצליח.
לא משנה כמה טוב הוא, או כמה הוא משדר שהוא טוב ומבין.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 07-01-2010 בשעה 14:21.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
מיסטרי הוא אחד היותר טובים בתחום של אומנות הפיתוי, ואי אפשר לדעת עם כמה נשים הוא היה באותו חדר..אבל רוב הסיכויים שכן..(בכול זאת..זה מיסטרי..)
ו
-מדריך שהכנתי בנוגע לשפעת החזירים, (מומלץ, בעל מידע רב וחשוב!)
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=496902
דקה אני מתקשר שואל...
אני מכיר לפחות 3 אנשים שונים שעשו אורגיה עם שתי בנות ..
היה תוכני בערוץ 24 "מה שאתה שומע " הצל סיפר שמה שהוא היה עם 7 בנות ביחד..
תבין לבד..
אהלן,
1. KEddan מה אתה רציני? זה ממש לא בשמיים. אני אישית אף פעם לא ניסיתי כי מספיק לי בחורה אחת אני לא מבין למה כולם מתלהבים מכמה בנות ביחד. אני ומישהי שנראית ממש טוב זה מתכון להצלחה, וחוץ מזה יש לי בולבול אחד זה סתם יתסכל אותי להיות עם כמה בנות...להתחיל לרוץ מאחת לשניה כאילו מה...אירובי עם גלעד בערוץ 5...
2. אני זוכר שקראתי משהו שכן הוא זיין כמה ביחד...אבל מה השאלה הזאת ..זה המדד שלך להצלחה? אם הגעת לאורגיה?
3. "הצל" גם עשה פרסומת לשוקו. או שזה היה סאבלימינל. בשורה התחתונה אין מה לעשות עם 7 נשים בהנחה שיש לך זוג ידיים, פה אחד , וזין אחד.