קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] שכיבות שמיכה
    על ידי FreeSoul בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-04-2008, 16:35
  2. [עזרה]שכיבות שמיכה
    על ידי .Aviv בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-02-2008, 23:44
  3. שאלה: שכיבות שמיכה ...
    על ידי tomer hadad בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 22:34
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 29-01-2007, 14:45
  5. כמה שכיבות שמיכה אתם מסוגלים לעשות לפי תקן בר אור?
    על ידי Li0rz בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 13-05-2006, 12:31
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 34

שכיבות שמיכה

ברירת מחדל שכיבות שמיכה

היי אני בן 16 ואני מתאמן בבית רק בשכיבות שמיכה אני בדרך כל עושה 4 סטים של בין 80 ל60 שכיבות שמיכה ובינהם 3 סטים של שרירי בטן סטטי למשך דקה אבל אחרי כל אימון אני לא מרגיש כאילו עבדתי מספיק אז האשאלה שלי היא אם יש תרגיל לבית שיכול להקשות עליי?
    נערך לאחרונה על ידי chenh007; 14-01-2010 בשעה 23:42.

2. קישורים ממומנים

משתמש באטרף האוואטר של Aviv.E
    שם פרטי
    Aviv
    לייקים
    82
    נקודות
    1,012
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ברוך ה' צורי המלמד ידיי לקרב , אצבעותיי למלחמה"

ציטוט נכתב במקור על ידי chenh007 צפיה בהודעה
    היי אני בן 16 ואני מתאמן בבית רק בשכיבות שמיכה אני בדרך כל עושה 4 סטים של בין 80 ל60 שכיבות שמיכה ובינהם 3 סטים של שרירי בטן סטטי למשך דקה אבל אחרי כל אימון אני לא מרגיש כאילו עבדתי מספיק אז האשאלה שלי היא אם יש תרגיל לבית שיכול להקשות עליי?
    בטן סטטית דקה זזה כלום אחי .. תעלה ל5 דקות
    כותבים שכיבות סמיכה ובקשר אליהם אז או שתעלה את התדירות או שתוסיף עלייך משקל וככה אתה תתאמץ יותר שתוריד את המשקולת תרגיש שאתה קליל ..
    נערך לאחרונה על ידי Aviv.E; 15-01-2010 בשעה 00:28.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

60-80 תהיה בריא
    תעשה 20-30 ככה
    אתה תראה שזה יעזור לך
    נערך לאחרונה על ידי DarkDevil; 15-01-2010 בשעה 14:29.

משתמש ותיק
    שם פרטי
    אלירן
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "יש בחורות רואים כסף שוכחים...."

3 סטים בדקה זה מהר מידי!
    בין סט לסט תעשה הפסקה של חצי דקה.
    בשכיבות שמיכה תרד לאט ותעשה את זה נכון [זה אמור להקשות.]
    Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992

כלים שימושיים:
    Everest | CPUZ | Java |Flash |NOD32

תקשיב לי אל תקשיב לזייני שכל האלה שאומרים לך לעשות 60-80 אני יודע מה כי זה שטויות לא יעזור לך בשיט סתם ידפוק לך את השרירים................................... כשאתה עובר מעל 15-20 חזרות השריר כבר לא עובד על כוח ומסה אלה עובד על עיצוב וצורה וגמישות. בגלל זה! כל שכיבת שמיכה תעשה בכללי 20 שניות, 10 שניות ירידה 10 עליה, לא חייב לדייק, העיקר שתעשה את זה לאט. עכשיו, בגלל שככל שאתה עושה לאט יותר ככה יהיה לך יותר קשה ואתה "תדמה" לגוף שלך שאתה מרים יותר משקל.

נוסחה:כשאתה מרים 5-7 חזרות משקל 5X השריר יתחזק יותר והמסה שלו תדגל וככל שאתה עושה לאט יותר החומציות בשריר (משהו כזה), שזה ה"סיבולת" שלו, תגדל.
    כשאתה מרים 15-20 חזרות משקל X השריר עובד על עיצוב וגמישות.
    כשאתה עושה 50 חזרות אתה עובד על כלום.

לכן, כשאתה עושה לאט( 20 שניות כל שכיבת שמיכה) במקום 2 שניות שכיבת שמיכה, אתה עובד על השריר פי 10 יותר טוב. ככל שאתה עושה כל תרגיל יותר לאט ככה השריר מתחזק יותר, גודל והמסה שלו גודלת. לדוגמא אנשים (לא BODYBUILDING) שמתחרים במר עולם, או האיש החזק בעולם עובדים רק על משקלים שהם מרימים 5-7 חזרות, כי זה נותן הכי הרבה כוח וגדילה, ולעומת זאת נגיד יש מקומות שאתה צריך שריר גמיש אז עובדים בחזרות של 20-25.

קפיש?

לעבוד לאט מ-א-ו-ד ולאכול אחרי כל אימון! ואם אתה אוכל פיצה אחרי אימון אל תבוא בתלונות ותשאל למה הוא לא מתחזק וגודל. תאכל בריא ונכון, אחרי האימון תאכל חלבונים (כך 3-4 ביצים תעשה שקשוקה או משהו כזה....).....

אז שוב! לא לעשות הרבה חזרות כי זה לא תורם, ואחר כך כשאתה רגיל לעשות לאט 5-7 פעמים אתה תוכל להתקדם ל-80-90 וכ'ו....

בקשר לבטן, תוציא את הכפיפות בטן מהחיים שלך, תרגיל מסריח לחלשים ולילדים קטנים. אם אתה באמת רוצה לעבוד בלי מכשירים על הבטן תעשה את התרגילים הבאים:
    1)לשכב על הגב עם עם רגליים ישרות (מ-א-ו-ד חשוב שהרגליים יהיה יישרות כי אם הם מקופפות זה לא עובד לך על כלום). ול-א-ט לאט אתה מרים רגליים ישרות עד ל-90 מעלות מהרצפה למעלה, רק את הרגליים. ומוריד אותם ל-א-ט. ככל שאתה עובד יותר לאט ככה השריר גודל ומתחזק והמסה שלו גודלת (לאט יותר=יותר משקל=יותר מסה).
    2)לעמוד במצב שכיבה של שכיבת שמיכה, לקרב את היידים שיהיה במרחק הכתפיים, לרדת למרפקים, ולהוריד ולהעלות ל-א-ט ל-א-ט את הבטן למעלה למטה (גם עובד על גב תחתון).

אז שוב, מעל 15 חזרות השריר עובד על גמישות ולא על כוח. לעבוד בחזרות של 5-7 מ-ק-ס-י-מ-ו-ם. אם קל לך לעשות את התרגיל לעבוד לאט יותר.

לעבוד ב-3 סטים לא יותר ולא פחות מחקרים הוכיחו שב-3 סטים אתה מחזק אתה שריר שלך הכי הרבה. אתה עובד במשקל שאתה מרים 5 פעמים ב-3 סטים, בכללי 15 פעמים (או שכל תרגיל אתה עושה אותו לאט ככה שתגיע ל-5 חזרות).
    נערך לאחרונה על ידי 5656581; 15-01-2010 בשעה 13:26.

באמא שלי שכולכם חבורת נחשנים מפגרים.
    א. 5-7 חזרות זה מסה תרגילים כאלה עושים במכשירים בהם ישלך אפשרות להעלות ולהוריד משקל! כי כשאתה רוצה להתאמן על מסה לשריר שלך יש RM שזה כוח מקסימלי שהשריר מסוגל להפיק תחת משקל מסויים במספר חזרות מסויים. כלומר אם למשל המשקל עומד על 20GK ואתה מסוגל להרים את זה 5 חזרות ולא חצי חזרה יותר אז זה אומר שהRM5 שלך זה 20KG ומכייון שבמסה הרעיון הוא להגדיל את חתך השריר ולגייס יחידות מוטוריות נוספות ובכך לחזק את השריר ולהגדיל אותו אז מן הסתם שלאט לאט גם המשקל שתוכל להרים יגדל בגלל זה מה שאתם אומרים פשוט לא הגיוני על שרירי הבטן כי זה תרגילים מול משקל הגוף!

א. תקשיב אם יש לך אפשרות לשכב על ספסל בשיפוע שלילי ולעשות כפיפות בטן זה מוסיף מאוד.
    ב.את הכפיפות בטן צריך לעשות כשהידים לא עוזרות בעזרת תנופה כלומר מאחורי הראש וכשאתה עולה אז בלי לתת לך פוש התחלתי כזה אם הבנת למה אני מתכוון פשוט נטו להסתמך על שריר הבטן ולעלות עד בערך 40-50 מעלות עם הגוף ולרדת לאט. המספר חזרות פה הוא משתנה מאדם לאדם הרעיון הוא להגיע למצב שאתה עושה לפחות 3 סטים שבהם אתה עושה כמה חזרות שאתה יכול עד ששתי העליות האחרונות ממש קשות לך!
    בקשר לשכיבות שמיכה? גם פה כל מה שאמרתי חוזר על עצמו בערך.. בכללי כמה שאתה מסוגל לעשות בכל סט
    כלומר אתה חייב לסיים לפחות 3 סטים שבהם אתה עושה כמה חזרות שאתה יכול עד שהשתים האחרונות פשוט כבר כמעט בלתי אפשריות.

ציטוט נכתב במקור על ידי ariel3dM צפיה בהודעה
    באמא שלי שכולכם חבורת נחשנים מפגרים.
    א. 5-7 חזרות זה מסה תרגילים כאלה עושים במכשירים בהם ישלך אפשרות להעלות ולהוריד משקל! כי כשאתה רוצה להתאמן על מסה לשריר שלך יש RM שזה כוח מקסימלי שהשריר מסוגל להפיק תחת משקל מסויים במספר חזרות מסויים. כלומר אם למשל המשקל עומד על 20GK ואתה מסוגל להרים את זה 5 חזרות ולא חצי חזרה יותר אז זה אומר שהRM5 שלך זה 20KG ומכייון שבמסה הרעיון הוא להגדיל את חתך השריר ולגייס יחידות מוטוריות נוספות ובכך לחזק את השריר ולהגדיל אותו אז מן הסתם שלאט לאט גם המשקל שתוכל להרים יגדל בגלל זה מה שאתם אומרים פשוט לא הגיוני על שרירי הבטן כי זה תרגילים מול משקל הגוף!

א. תקשיב אם יש לך אפשרות לשכב על ספסל בשיפוע שלילי ולעשות כפיפות בטן זה מוסיף מאוד.
    ב.את הכפיפות בטן צריך לעשות כשהידים לא עוזרות בעזרת תנופה כלומר מאחורי הראש וכשאתה עולה אז בלי לתת לך פוש התחלתי כזה אם הבנת למה אני מתכוון פשוט נטו להסתמך על שריר הבטן ולעלות עד בערך 40-50 מעלות עם הגוף ולרדת לאט. המספר חזרות פה הוא משתנה מאדם לאדם הרעיון הוא להגיע למצב שאתה עושה לפחות 3 סטים שבהם אתה עושה כמה חזרות שאתה יכול עד ששתי העליות האחרונות ממש קשות לך!
    בקשר לשכיבות שמיכה? גם פה כל מה שאמרתי חוזר על עצמו בערך.. בכללי כמה שאתה מסוגל לעשות בכל סט
    כלומר אתה חייב לסיים לפחות 3 סטים שבהם אתה עושה כמה חזרות שאתה יכול עד שהשתים האחרונות פשוט כבר כמעט בלתי אפשריות.
    אז כל סט לעשות עד מקסימום ?
    וזה יעבוד לי על גדילת השריר ועל כוחו ?

ללא אפשרות לעבוד בעזרת משקל האפשרות היחידה שקימת זה מה שאמרתי.
    אל תשכח לעשות מינימום 3 סטים!
    יש עוד תרגיל אבל הוא מחייב ספסל בשיפוע שלילי ולכן מיותר להזכיר אותו..

איזה שטויות אם אתה עושה לאט את התרגיל הוא כאילו מוסיף עליו משקל זה אותו דבר, אם תעשה שכיבת שמיכה 20 שניות זה כאילו יותר משקל ועובד על מסה. אל תעשה יותר מ-10 חזרות.

טוב אחיי.... ואתה זה שבאמת לומד את זה ??
    אל תנסה ללמד אותי.. כשאתה תהיה במצב של עוד חודשים מבחן לתעודת מדריך כושר בווינגיט נדבר..

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

התרגיל הכי טוב.
    נקרא תרגיל שיכנוע והיתחננות.
    זה נשמע קל אבל זה קשה אעש.
    אתה הולך לאמא ומתחנן שתשלם לך על מכון כושר. ואז אתה מתאמן כמו בנאדם.
    או שלפחות את הולך למקום מסודר שיש בו מתח ומקבילים.
    ועושה מתח מקבילים חזה שכיבות שמיכה. ואפילו מרים איזה תיק כבד מעל הראש כדי לחזק את הכתפיים

^^^^חחחח אחלה שיטה מה שהוא הציע !! ממליץ לך בחום לנסות אותה.. או ללכת לעבוד!

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

80 חזרות? למה? לא חבל על הזמן והמאמץ?

אין שום הבדל בין שריר הבטן לשרירים אחרים,
    עבודה ב 10-12RM תעשה את החיים קלים ואיכותיים יותר.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

מה שאתה אומר לא הגיוני.... RM זה repititional maximal מספר חזרות מקסימלי על משקל מסויים... איך אתה קובע שהמשקל גוף שלו זה RM 10-12???
    נערך לאחרונה על ידי ariel3dM; 17-01-2010 בשעה 21:30.

משתמש כבוד האוואטר של MuGi
    שם פרטי
    אלמוג
    לייקים
    105
    נקודות
    3,900

ציטוט נכתב במקור על ידי ariel3dM צפיה בהודעה
    מה שאתה אומר לא הגיוני.... RM זה repititional maximal מספר חזרות מקסימלי על משקל מסויים... איך אתה קובע שהמשקל גוף שלו זה RM 10-12???
    שמעת על הוספת משקל?

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,185 | הודעות: 8,200,778 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect