אחי אתה רוצה שאני יביא לך מספרים של מקומות עם מידע כל כל מקום ? או על נשים עצמאיות ? אם כן שלח לי הודעה בפרטי![]()
אחי אתה רוצה שאני יביא לך מספרים של מקומות עם מידע כל כל מקום ? או על נשים עצמאיות ? אם כן שלח לי הודעה בפרטי![]()
|
|
אתה יכול להביא לי מודעה אחת כזאת? ויש בעיה במה שאמרת, רוב הנשים רוצות את הכסף מראש או שפשוט הן לא יעשו איתי כלום גם אם הן יראו את הכסף..
זה לא קשור לזה, אני פשוט רוצה לעשות דברים שבחורה אחרת לא תסכים שאעשה.
אני הולך כדי לנסות דברים חדשים.
זה לא קשור לזה, אם זה היה קשור לזה לא הייתי הולך לזונה.
יש לי כמה פטישים (fetish) מיניים שאני אוהב אצל בחורות, ובחורה רגילה לא בטוח שתסכים לזה. כי אצל זונה בד"כ אפשר כמעט הכל, ואם אני רוצה נגיד ללקק את כפות רגליה שזה נקרא foot fetish, היא לא תתנגד כמו שבחורה רגילה יכולה להתנגד.
לעשות דברים שמעולם אישה רגילה לא בטוח שתסכים.
זה לא מוצא כלום.
אתה בדיוק נגעת בנקודה שלי. אני רוצה לעשות דברים עם הנערת ליווי שאישה אחרת לא תסכים לעשות את זה, וזאת הבעיה באמת..אישה רגילה לא תסכים לכל דבר, אבל נערת ליווי בד"כ כן תסכים למה שאבקש, ויש הרבה דברים שאני רוצה לעשות עם הנערת ליווי שלא בטוח שבכלל אישה רגילה הייתה מסכימה.
אני רוצה אם זה אפשרי שהנערת ליווי תתן לי ללקק את כפות הרגליים שלה, ואולי גם שתשפיל אותי קצת, זה לא בגלל שאני מושפל, זה בגלל שזה גורם לי להנאה, זה חלק מאקט מיני.
אממ האמת שאני מחפש בעצמי לבד, כדי לדעת לאיזה בחורה ללכת..יש לך אתר באינטרנט שמפורסמות שם בחורות עצמאיות עם מספרי טלפון?
הכסף זה לא הבעיה, אמנם אני לא מיליונר אבל גם לא חסר לי כסף, ומה בגלל 200 שקל אני לא אעשה את מה שאני רוצה? זה לא מיליון שקל..ואתה לא מבין, אתה חושב אני רק רוצה לשכב עם הזונה וזהו, אבל אני רוצה לעשות איתה דברים שאישה אחרת לא תעשה, ואם יש אישה כמו זונה שתסכים לעשות את זה, זה מושלם בשבילי.
אז יש לי חדשות בשבילך בחורי היקר
כל מה שתרצה לנסות אתה תוכל לעשות עם הגישה הנכונה ועם ה Game הנכון אתה רק צריך לדעת לשחק את המשחק
נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-01-2010 בשעה 21:36.
אבל למה לשבור את הראש בניסיון לשכנע? אני הולך פשוט לבחורה ועושה איתה כמעט כל מה שאני רוצה. אני נגיד רוצה כשאני נח על הגב היא תשים לי את כף הרגל שלה בתוך הפה שלי ותתן לי ללקק ולנשק לה את הכף הרגל, זה פשוט עושה לי את זה. כל אחד ומה שעושה לו את זה.
אישית אני, מעדיף ללקק כפות רגליים מטופחות של בחורה מאשר לעשות סקס, אמנם זה נשמע לא נורמלי אבל סקס פחות מגרה אותי.
זה מצחיק אותי שאתה חושב שנערות ליווי נראות אפילו קרוב למה שאתה רואה בסרטי הפורנו שלך.
זונות הן בדרך כלל זקנות בנות 50 שאני יכול להקיא רק מלחשוב על להכניס את הרגל שלה לפה.
גועל נפש,ולא בגלל הסטייה שלך,אלא לאן אתה רוצה ללכת עם זה כדי להשיג את זה.
מה הבעיה להשיג בחורה רגילה?זה לא צריך להיות כזה קשה כמו שאתה חושב.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
אתה מדבר שטויות. תלך פעם אחת למכון ליווי ותראה איזה מבחר של בחורות יש שם, אני אפילו לא צריך לומר לך. יש זונות גם בנות 30, בנות 20 אפילו, יש זונות בכל הגילאים שהן ממש יפות, ולמרות זאת הן עובדות בזה. אתה חושב שאם מה שאתה אומר הוא נכון היו מיליון ביקורים בבתי בושת בכל חודש בארץ? כי יש לפי מה שאמרו פעם ולא פעמיים בטלוויזיה, מיליון ביקורים של גברים בכל חודש בבתי בושת.
אתה חושב גברים יבזבזו כסף על זונה בת 50? מה אתה חושב לעצמך? קודם כל לזונה צריך להיות גוף, כי אז אף גבר לא ישלם עליה. היא צריכה להיות חלקה, ושיהיה לה גוף, ושהיא פשוט תמשוך את הגבר, כי אז הוא לא ישלם.
ומצאתי תמונה של מכון ליווי דרך כתבה בוואלה, הנה:
בנות 50?
הנה עוד כמה תמונות..
אתה אומר לי שהבחורות האלו הן מגעילות? סתכל איזה רגליים..והן מסתירות את הפרצוף כי צילמו אותן, סתכל איזה גוף יש להן ואיזה חלקות הן, אפילו שיער יפה יש להן, ורואים שהן צעירות יחסית. נשים כאלו הן חלום של כל גבר.
אתה חושב שזונה צריכה להיות זקנה או מכוערת? זונות עובדות במקצוע הזה כי אין להן כנראה מספיק כסף.
נערך לאחרונה על ידי Reconstruction; 16-01-2010 בשעה 05:39.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
תעשו מה שאתם רוצים,עברתי בתל אביב מספיק פעמים כדי להגיד לך מה אני רואה ברחובות שם.
ואלה ממש לא זונות בנות 20.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תשמעו אני לא יודע מה אתם חושבים שתקבלו בעד 200 שקל אבל בטוח שלא שהיא לא תהיה בת 20 על זה אני חותם לכם אתה רוצה אחת בת 20 תשלם משהו בכיוון של 700 שקל (וכל זה בשביל ללקק למישהי את הרגל)
תשמע לי זה נישמע מאוד לא הגיוני אבל איך אומרים "תעשה מה שבזין שלך"
אתה עברת וראית ברחוב. זה ההבדל. במכון ליווי זה הרבה יותר איכותי, יש שם מיטות, מקלחות, חדר פרטי, כמעט כמו בית מלון.
ברחוב גם הזונה לוקחת רק 50 שקל, אז רואים שזאת בחורה שלא שווה הרבה..תלך פעם אחת למכון ליווי אם אתה מעל גיל 18, תאמין לי שאם יראו לך את הבחורות שם אתה תמות לשכב עם אחת מהן.
זה פשוט אבל מה שעושה לי את זה. אולי אתה נמשך יותר לחזה של בחורה או לתחת, אני נמשך לכפות הרגליים.
חוץ מזה ש-foot fetish זה נפוץ מאוד בעולם, תחפש על זה בגוגל ותראה סירטונים על בחורים שמלקקים לבחורות את הכפות רגליים, אולי גם אותך זה ירשים.
נערך לאחרונה על ידי Reconstruction; 16-01-2010 בשעה 20:25.