למה אין תיוג שאלה?! לא משנה..
ראיתי עם חברים שלי את הסרט "פעילות על-טבעית" שאני הורדתי אותו, ובסוף ראו כזה את האישה נעמדת עוד פעם מול המיטה מסתכלת כמה שעות ואז יורדת למטה, צורחת, והאיש בא לעזור לה לראות מה קרה לה, ולא רואים מה קורה כי המצלמה נשארת למעלה בחדר שינה שלהם, ואז פתאום היא באה וזורקת את האיש על המצלמה (באותו רגע החסרתי פעימה) ואז היא כזה יושבת ליד המיטה ופתאום מתחילה לאכול אותו או משהו כזה, אבל מה שמוזר שגם חבר שלי הוריד את הסרט הזה ובסוף ראו כזה שוטרים מחפשים והיא לא זרקה אותו על המצלמה וכל זה... יש שני גירסאות לסרט?! מה הגרסה ששמים בקולנוע?!
זה אחד הדברים הכי מוזרים שיש... וב-100% יש לו שני סופים, כי בגרסא הראשונה שסיפרתי לכם עליה, אחרי שהאישה אוכלת אותו כזה היא כאילו מתקרבת למצלמה, ואז נגמר הסרט והיה כתוב שאת האיש מצאו מת בתאריך ה-18/10 (שאין לי מושג איך אני זוכר את זה ואת השמות של השחקנים אני לא זוכר) ואת האישה לא מצאו, ככה שזה בטוח נגמר ככה... ואני לא טועה..
יש עוד מישהו שראה את שתי הגירסאות? או מישהו שיודע למה זה קרה?
סליחה שחפרתי לכם, ותודה!![]()

) ואז היא כזה יושבת ליד המיטה ופתאום מתחילה לאכול אותו או משהו כזה, אבל מה שמוזר שגם חבר שלי הוריד את הסרט הזה ובסוף ראו כזה שוטרים מחפשים והיא לא זרקה אותו על המצלמה וכל זה... יש שני גירסאות לסרט?! מה הגרסה ששמים בקולנוע?!
ספוילר:
ציטוט ההודעה