קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [תמונות] מצחיקות חלק ראשון!
    על ידי OrGeNaL בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 06-03-2008, 20:20
  2. [תמונות] מצחיקות :] חלק ראשון
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 02-03-2008, 14:47
  3. [תמונות] מצחיקות חלק ראשון.
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 05-02-2008, 19:51
  4. דרך ארץ קדמה לתורה- חלק ראשון (דיון)
    על ידי breslev2u בפורום יהדות
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-08-2007, 12:01
  5. העונה של 24 חלק ראשון
    על ידי מתיתיהו בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 19-04-2006, 21:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

אז מה באמת גורם למשיכה. (חלק ראשון..)

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ברירת מחדל אז מה באמת גורם למשיכה. (חלק ראשון..)

בזמן האחרון אני מתעניין דווקא בחומרים מסוג קצת שונה ממה שהייתי מתעניין בהם עד עכשיו. בין היתר, הגעתי להתעמק יותר בנושא של משיכה תכלס, בביולוגיה והפסיכולוגיה שמאחורי משיכה, והרבה פחות בכל המסביב (נגים, קוקי פאני, DHV וכל הטררם). בין אם לשמוע את הקורס של גאנוויץ', שמסדר דברים אחרת (למרות שהוא חולה נפש, אין ספק..), ולקרא כמה מאמרים של דייויד X ומוד וואן (וגם הם לא הכי בריאים..). חלק גדול ממה שאני הולך לכתוב נובע מהם - אז הקרדיט להם.. או משהו כזה.

(1) אני לא אומר שמה שמיסטרי, סטייל, DD או דייויד וויגנט מלמדים על משיכה הוא לא נכון.
    (2) יסלחו לי אלה ממכם שלא באמת בגיל למה שאני הולך להגיד. זה ישמע לכם מוגזם פשוט כי סקס לא נראה לכם חלק יום יומי מהחיים עדיין. יעבור.

אני מאמין שכשזה מגיע למשיכה כל מה שצריך לעשות זה לשמור על איזשהו פריים (frame) או וייב מיני לאורך כל התקשורת שלך עם הבחורה, מההתחלה של השיחה ועד לסוף, כשהמטרה היא לגרום לה לחשוב על סקס.

במילים אחרות - אם אתם לא רואים "משיכה" כתשוקה מינית נטו - לפי דעתי, אתם לא עושים את זה נכון. נשמע קצת קיצוני מידי?

קרה לכם פעם בטוח שראיתם מישהי שלא בדיוק נראתה לכם כוסית מהחלל, אבל חברים שלכם חשבו שהיא ממש ממש שווה, ואחרי שהם אמרו את זה, הסתכלתם עליה שוב, ופתאום היא נראתה לכם טוב יותר? כשמישהו כמונו מנסה ליצור משיכה ע"י DHV (בין אם זה רוטינות, קוקי קומדי, סושייל פרוף וכו וכו...) זה בדיוק מה שאנחנו עושים. זה משפר את דעתנו אם הדעה שלנו כבר טובה, אבל אם מראש היא חושבת שאנחנו 5, או 4, זה לא משהו שהולך לגרום לה לרצות לזיין אותנו. ואם היא כבר רוצה אותנו, למה ללכת במעגל?

זה אומר שהמראה זה מה שקובע? לא בדיוק.
    אם כולנו נראינו אותו הדבר (גנטית, ז"א), בסופו של דבר - היינו נכחדים. מהסיבה הזאת, הפכים נמשכים. זו גם הסיבה שאנחנו נגעלים לחשוב על בני משפחה שלנו באופן מיני.

או כמו שגאנוויץ' אומר - כל עוד אנחנו נלך אחרי בחורות שהן ה10 שלנו (או לפחות בשאיפה ל10..) ואנחנו לא נראים "לא בריאים" - משמע אנחנו יחסית מטופחים, ואין לנו איזשהו סממן כמו אקנה חריף ריח רע או השמנת יתר - אנחנו לא יכולים להיות פחות מ6 שלהן. ביולוגית.

אז איך אנחנו משתמשים בכל מה שבילבלתי את המוח למעלה?
    אפשר לחלק את זה ל:
    -סטייט מיני (זה גאנוויץ' הסבר בהמשך) -קביעת פריים מיני (להעלות את הנושא סקס בלי שום קשר לשיחה שאנחנו מנהלים, כדי שיהיה בתת-מודע -NLP) -והגברת המתח המיני. (קרוב - רחוק, קאט סטרינג ת'אורי, ובסכ"ה קינו קינו קינו)

אם יש לכם חברה, אתם תשימו לב שאתם עושים את זה באופן טבעי כשאתם איתה לבד.

אני מבטיח להמשיך את זה מתישהו, אני חייב לזוז עכשיו.
    אם יש לכם מה להוסיף לשנות להזיז ובכלליות לבקר תרגישו חופשי..

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ממתי נאגים וקוקי פאני הם "מסביב" כשזה נוגע למשיכה?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה

כשמישהו כמונו מנסה ליצור משיכה ע"י DHV (בין אם זה רוטינות, קוקי קומדי, סושייל פרוף וכו וכו...) זה בדיוק מה שאנחנו עושים. זה משפר את דעתנו אם הדעה שלנו כבר טובה, אבל אם מראש היא חושבת שאנחנו 5, או 4, זה לא משהו שהולך לגרום לה לרצות לזיין אותנו.
    WTF ? אחי,גם אם אני 3 או 2 ...אני יכול להשתמש בכל הכלים של המשיכה בצורה מושלמת והיא עדיין תימשך אליי.
    זאת עובדה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    WTF ? אחי,גם אם אני 3 או 2 ...אני יכול להשתמש בכל הכלים של המשיכה בצורה מושלמת והיא עדיין תימשך אליי.
    זאת עובדה.
    אני אשמח אם תבסס את זה, אני יכול להבטיח לך שבסופו של דבר 9 לא תלך כ"כ מהר עם 2-3 משיחה ראשונית..

אני אישית הייתי שמח לראות את הדיון הזה מתקדם, אני מסכים שהרבה ממה שאנחנו משדרים קשור למשיכה, אבל בסופו של דבר לכל בחורה יש את מה שהיא אוהבת, ויש בחורות (והרבה) שלא ילכו עם כל 4-5..

צריך לשדר סקס? אני חושב שזה תלוי הרבה בסטנדרטים של הבחורה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה שבאמת בתאכלס גורם למשיכה זה קינו מתחילת האינטרקציה שלך עם הבחורה, תהיה גבר מאצ'ו במלוא מובן המילה - גבר אלפא, ותקפיד על קינו והיא שלך.

מניסיון אישי. נבדק ונוסה בשטח!
    נערך לאחרונה על ידי fap; 25-01-2010 בשעה 23:54.

מה זה קאט סטרינג ת'אורי?

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אוקיי תגובות מהירות -
    Xanax - אולי לא המילה שחיפשתי, לא להתפס לקטנות, הרעיון היה להתרכז פחות באיך הכלים שיש לנו עכשיו משפיעים על המשיכה ויותר ללכת למקור ולהשפעה שהם יוצאים. אני אגיד גם למה אני חושב שנגים חשובים מאוד, אפילו אם הולכים על מתודה שלא מעודדת נגים ספציפית. (כמו נניח של גאנוויץ' או מוד וואן.) אני עוד לא מבין למה אתה מגן כל כך על קוקי קומדי, זה לא הכרח ליצירת משיכה.

snopkin - לא נכון. גיים יכול להביא אותך עד רמה מסויימת, אני לצורך העיניין 7 ממוצע לפי כל בחורה רגילה, חברה שלי גבוהה ממני אז כשהיא ראתה אותי בפעם הראשונה הייתי אפילו 6-5 בעייניה, היא אמרה לי את זה בעצמה. היא גם אמרה לי שאחרי שעתיים של שיחה איתי, פתאום הייתי 9. גם אם הייתי 3 והיא הייתה מדברת איתי, עדיין הייתי מקסימום 6 בעינייה.. אם אנחנו כבר בקטע של מתמטיקה. הרעיון הוא שבנוסף לגיים אתה משפר את עצמך. כולם אומרים את זה - לאכול נכון, להתאמן, ללכת לסדר בעיות שיניים (כי זה טרן אוף מטורף) וכו.. ברור שמישהו שנראה לא טוב יקבל בונוס רציני אבל אם הוא נראה חולה, הוא צריך לטפל בעצמו קודם.

אור - לשדר סקס, לא לדבר סקס. אני מבטיח שאני ארשום המשך לזה מחר פשוט אין לי זמן היום. כדי להדגים למה זה לא קשור לבחורה ספציפית אתה צריך פשוט להסכים עם:
    א' - מצבים נפשיים זה דבר "מדבק". כשמישהו שמח ליידך והוא בראפור איתך, אתה ניהיה שמח. אותו דבר עם עצוב או ממורמר. ואם תחשוב על הפעם האחרונה שהיית עם בחורה, תזכור שזה אותו הדבר גם עם חרמן.
    ב' - בנות רוצות סקס לא פחות מאיתנו, אם לא יותר.
    fap- נטו מה שאומר גנוויטץ'. לא מדוייק במאה אחוז, אני מבטיח לפרט על למה אני חושב ככה...

tttooommm112233- כנס לאשכול מושגים, הוספתי חפירה שלא מהעולם הזה..

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    בזמן האחרון אני מתעניין דווקא בחומרים מסוג קצת שונה ממה שהייתי מתעניין בהם עד עכשיו. בין היתר, הגעתי להתעמק יותר בנושא של משיכה תכלס, בביולוגיה והפסיכולוגיה שמאחורי משיכה, והרבה פחות בכל המסביב (נגים, קוקי פאני, DHV וכל הטררם). בין אם לשמוע את הקורס של גאנוויץ', שמסדר דברים אחרת (למרות שהוא חולה נפש, אין ספק..), ולקרא כמה מאמרים של דייויד X ומוד וואן (וגם הם לא הכי בריאים..). חלק גדול ממה שאני הולך לכתוב נובע מהם - אז הקרדיט להם.. או משהו כזה.

(1) אני לא אומר שמה שמיסטרי, סטייל, DD או דייויד וויגנט מלמדים על משיכה הוא לא נכון.
    (2) יסלחו לי אלה ממכם שלא באמת בגיל למה שאני הולך להגיד. זה ישמע לכם מוגזם פשוט כי סקס לא נראה לכם חלק יום יומי מהחיים עדיין. יעבור.

אני מאמין שכשזה מגיע למשיכה כל מה שצריך לעשות זה לשמור על איזשהו פריים (frame) או וייב מיני לאורך כל התקשורת שלך עם הבחורה, מההתחלה של השיחה ועד לסוף, כשהמטרה היא לגרום לה לחשוב על סקס.

במילים אחרות - אם אתם לא רואים "משיכה" כתשוקה מינית נטו - לפי דעתי, אתם לא עושים את זה נכון. נשמע קצת קיצוני מידי?

קרה לכם פעם בטוח שראיתם מישהי שלא בדיוק נראתה לכם כוסית מהחלל, אבל חברים שלכם חשבו שהיא ממש ממש שווה, ואחרי שהם אמרו את זה, הסתכלתם עליה שוב, ופתאום היא נראתה לכם טוב יותר? כשמישהו כמונו מנסה ליצור משיכה ע"י DHV (בין אם זה רוטינות, קוקי קומדי, סושייל פרוף וכו וכו...) זה בדיוק מה שאנחנו עושים. זה משפר את דעתנו אם הדעה שלנו כבר טובה, אבל אם מראש היא חושבת שאנחנו 5, או 4, זה לא משהו שהולך לגרום לה לרצות לזיין אותנו. ואם היא כבר רוצה אותנו, למה ללכת במעגל?

זה אומר שהמראה זה מה שקובע? לא בדיוק.
    אם כולנו נראינו אותו הדבר (גנטית, ז"א), בסופו של דבר - היינו נכחדים. מהסיבה הזאת, הפכים נמשכים. זו גם הסיבה שאנחנו נגעלים לחשוב על בני משפחה שלנו באופן מיני.

או כמו שגאנוויץ' אומר - כל עוד אנחנו נלך אחרי בחורות שהן ה10 שלנו (או לפחות בשאיפה ל10..) ואנחנו לא נראים "לא בריאים" - משמע אנחנו יחסית מטופחים, ואין לנו איזשהו סממן כמו אקנה חריף ריח רע או השמנת יתר - אנחנו לא יכולים להיות פחות מ6 שלהן. ביולוגית.

אז איך אנחנו משתמשים בכל מה שבילבלתי את המוח למעלה?
    אפשר לחלק את זה ל:
    -סטייט מיני (זה גאנוויץ' הסבר בהמשך) -קביעת פריים מיני (להעלות את הנושא סקס בלי שום קשר לשיחה שאנחנו מנהלים, כדי שיהיה בתת-מודע -NLP) -והגברת המתח המיני. (קרוב - רחוק, קאט סטרינג ת'אורי, ובסכ"ה קינו קינו קינו)

אם יש לכם חברה, אתם תשימו לב שאתם עושים את זה באופן טבעי כשאתם איתה לבד.

אני מבטיח להמשיך את זה מתישהו, אני חייב לזוז עכשיו.
    אם יש לכם מה להוסיף לשנות להזיז ובכלליות לבקר תרגישו חופשי..

הכול טוב ויפה רק משהו אחד תתקן, אנחנו לא נמשכים לבני משפחה שאלה הם האחיות שלנו בגלל קנאת אחים לא בגלל קרבה גנטית...
    אם היית פוגש את אחותך שלא ראית אף פעם יכול מאוד להיות שהיית נמשך אלייה
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מעניין מאוד מה שכתבת..אני חושב שיש בזה הרבה דברים חכמים ועמוקים יותר ממה שבד"כ קוראים על פיקאפ.
    הייתי ממש שמח אם היית ממשיך את זה,ותודה על הפוסט הוא מעולה.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אוקיי, אז סיכמנו שDHVים למינהם יכולים "לאשר" במוח של הבחורה את האפשרות של לשכב איתנו כי אנחנו גברים שמפגינים ערך גבוה. גם לימוזינה שעוצרת ליד הבית שלה מפגינה ערך גבוה, אבל לאו דווקא גורמת לה למשיכה (שכמו שאמרתי קודם היא נטו יצר מיני).

כולנו יודעים שהבעיה היא לא שבחורה לא רוצה סקס. אלא הקודים החברתיים שהיא תקועה בהם. גאנוויץ' בכלליות מעדיף במת'ודות שלו לבחור בחורות שנמצאות לבד. זה שטויות במיץ, למצוא בחורה שווה לבד זה לא קל. בעיקר לא במועדונים ופאבים. אז איך מראש אנחנו מגיעים למצב שאנחנו יכולים להפגין מצב מיני בלי לפחד שחברה שלה תיקח אותה, או שאחד החברים שלה יחשוב שאנחנו מטרידים אותה?

כן, אפשר להשתמש בשיטה הבסיסית והמוכרת, אתה ניגש, נותן נגים למטרה, יוצר ראפור עם הסט ע"י רוטינות\קוקי פאני\NLP (כל אחד ומה שהוא מעדיף..) ואז מנסה איכשהו להוציא את הבחורה מהסט שלה ולבודד, ומקווה שהערך שהפגנת (DHV) יגרום לה לקבל אותך כבן זוג פוטנציאלי (מחכה לIOI, נותן IOI... כל השבאנג).
    אבל אפשר גם אחרת.

בשביל הסברים קצת יותר מתקדמים הייתי ממליץ לראות את Stealth Seduction של גאמבלר, אבל ברמת הבסיס, אם אתה גורם לה לתת לך IOI לפני שאתה ניגש, כשתיגש היא לא תגיב כאילו היא לא מכירה אותך. איך עושים את זה? הרבה דרכים, אחת שאני אישית אהבתי היא כזאת:

-אתה מדבר עם מישהי או קבוצה של אנשים (מעלה את הערך שלך). יכול להיות שזה סט שפתחת לפני זה והוא בקשר עין עם המטרה או סתם חברים שהגעת איתם. חשוב שתיהיה הבחור עם הערך בסט (כל השיטות הרגילות, להשען על קיר, לסובב את הראש כשמדברים אליך וכו וכו..)
    -תו"כ אתה יוצר קשר עין עם המטרה. יש לך ערך גבוה אז אם אתה באזור קרוב אליה, היא תשים לב אליך. הדרך הכי נוחה היא לעשות פרצוף של "מאיפה אני זוכר אותך?" ולעשות שלום עם היד. מבחינת הסט שאתה נמצא בו, בדיוק ראית חברה שלך אז הם לא ירגישו לא בנוח. עכשיו יקרה אחד מ3 הדברים -
    1. היא תחקה את ההבעה שלך או תגיב במין מבט מסוקרן.
    2. היא תנסה לפתוח אותך, מתוך מחשבה שהיא באמת ראתה אותך מתישהו.
    3. היא תסובב את הראש. אף אחד לא ראה את הסירוב חוץ ממך, אתה עדיין בתוך סט, לא קרה כלום.

אם 1 או 2 קורים, אתה יכול פשוט לגשת לאליה לתוך הסט, ואם תתחיל במשהו כמו "וואי, מה קורה?" ותדאג שישמעו אותך, אף אחד מהסט לא יפריע לך. יניחו שאתה והיא מכירים ולא ינסו להתקע לכם בשיחה. אחר"כ אתה יכול לנצל את המוסיקה כדי לגעת בה כשאתה מדבר אליה לאוזן. גם אף אחד לא שומע אתכם, וגם אם עד עכשיו לא חשבו שאתם בטוח מכירים, עכשיו חושבים ככה.

אם אין מוזיקה אפשר לתת חיוך קטן וקריצה כשאתה ניגש, ביחד עם "וואי כמה זמן לא התראנו!" בהפגנתיות. היא תשתף פעולה, בעיקר כי זה פלייפולי שכזה, ובסכ"ה היא כבר ראתה אותך והגיבה בצורה טובה, אז אתה לא עושה משהו שיכול לגרום לה להרגיש לא בנוח.

מעכשיו, המטרה היא ליצור כמה שיותר משיכה מינית. בדר"כ שמדברים על קינו, מדברים על נגיעות בכתף ואז נגיעות ביד (קריאת כף יד אולי, אולי להגיד משהו מצחיק על הציפורניים שלה...) וכו.. אבל הנגיעות האלה לא ממש בונות משיכה מינית. אז כדי לגרום משיכה מינית, אנחנו ננסה לתת לה מנות דיי קטנות של אקסטרה קינו בזמן מאוד קצר. המטרה מאחורי זה היא שאתם לא עושים שום דבר מיוחד ביחס למה שהיא כבר איפשרה לכם לעשות.
    לדוגמא:

1. אני מדבר אליה לאוזן, כמו שהייתי עושה עם מישהי שבאמת לא ראיתי הרבה זמן ואני לא מצליח לשמוע במועדון \ פאב.
    2. אני הולך אחורה, ומקשיב למה שהיא אומרת, בגלל שהתרחקתי היא תנסה להתקרב ולדבר אלי לאוזן, אם היא לא אפשר להגיד "מה מה? לא שמעתי.." שכזה, היא תתקרב. אם היא לא, אפשר להתקרב שוב, ולעשות מזה סוג של "מה!?", "מה!?!?!" ככל שאתה מתקרב. זה פלייפול ובסכ"ה יעשה את האווירה קלילה יותר.
    3. כשאני נכנס לדבר שוב ליד האוזן שלה, אני אשים את היד מאחורי הגב שלה, ואת היד השני על הכתף.
    4. פעם הבאה היד מהכתף יכולה לעבור לצוואר, וכו...

המטרה חשובה ולא השיטה הזאת, פשוט בגלל שיש כל כך הרבה מצבים, ואין מספיק שיטות כדי לכסות את כולם.

מממ אני אעבור בפוסט הבא קצת על פריימינג כי זה נושא ענק וגם ככה חפרתי, ואחר"כ על סטייטים. (States)

משתמש כבוד האוואטר של atraf-lok
    לייקים
    1
    נקודות
    133
    משפט מחץ
    Fight or Flight

אם נכנס למדע.
    מבחינה אבולוציונית אנחנו תמיד מחפשים את המשלים שלנו,לכן 10 בעינינו תראו אותנו קרוב יותר ל10 שלה.
    ולא אני לא מדבר על GENERAL 10,כמו בר רפאלי,כי מבחינת כולנו היא 10,אבל בחורה שתראה לנו באופן אישי כ10,תראה אותנו גם קרוב ל10.
    אם את מחפשת גבר מושך,
    משעשע, פיקח, בעל ביטחון
    עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
    ורומנטי - לכי לסרטים.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    אם נכנס למדע.
    מבחינה אבולוציונית אנחנו תמיד מחפשים את המשלים שלנו,לכן 10 בעינינו תראו אותנו קרוב יותר ל10 שלה.
    ולא אני לא מדבר על GENERAL 10,כמו בר רפאלי,כי מבחינת כולנו היא 10,אבל בחורה שתראה לנו באופן אישי כ10,תראה אותנו גם קרוב ל10.
    יאפ. בע"ח שלא עובדים בצורה כזאת לא מתרבים ע"י זיווג. הם מתרבים עצמאית.

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי אור צפיה בהודעה
    אני אשמח אם תבסס את זה, אני יכול להבטיח לך שבסופו של דבר 9 לא תלך כ"כ מהר עם 2-3 משיחה ראשונית..

אני אישית הייתי שמח לראות את הדיון הזה מתקדם, אני מסכים שהרבה ממה שאנחנו משדרים קשור למשיכה, אבל בסופו של דבר לכל בחורה יש את מה שהיא אוהבת, ויש בחורות (והרבה) שלא ילכו עם כל 4-5..

צריך לשדר סקס? אני חושב שזה תלוי הרבה בסטנדרטים של הבחורה.
    נכון ,זה הרבה יותר קשה בשביל מישהו שנראה רע להצליח,אבל זה עדיין אפשרי,צריך להכניס את הכול לפרופורציה.

הבחורה פתאום תראה בך את כל מה שהיא מחפשת בגבר,מלבד העיניין של המראה החיצוני.
    בשבילנו הגברים זה קשה לתפיסה ,כי מה שמושך אותנו בבחורות זה בעיקר המראה החיצוני,אבל בחורות נמשכות יותר לאופי מאשר מראה חיצוני.

אגב,זה גם כן נכון,אם למשל,מישהו בלי עין,והבחורה אומרת לעצמה מראש "לא משנה מה יקרה וכמה הוא יקסים אותי,אני לא ינשק אותו" אז הסיכויים שלך ממש קלושים,אבל גם אם אין לך עין אתה יכול לפתוח שיחה ולשחק אותה עד הסוף.

TheNuts, מעניין מאוד הפוסט שלך (לא זה שמעלי, לפניו). תודה.

ציטוט נכתב במקור על ידי atraf-lok צפיה בהודעה
    אם נכנס למדע.
    אתה באמת חושב ככה או שזה מבחינה מדעית ?
    פוסט נורא מעניין הייתי שמח אם היית ממשיך אותו בהתמדה (?)

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:56.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,803 | הודעות: 8,173,390 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect