נכתב במקור על ידי
TheNuts
בזמן האחרון אני מתעניין דווקא בחומרים מסוג קצת שונה ממה שהייתי מתעניין בהם עד עכשיו. בין היתר, הגעתי להתעמק יותר בנושא של משיכה תכלס, בביולוגיה והפסיכולוגיה שמאחורי משיכה, והרבה פחות בכל המסביב (נגים, קוקי פאני, DHV וכל הטררם). בין אם לשמוע את הקורס של גאנוויץ', שמסדר דברים אחרת (למרות שהוא חולה נפש, אין ספק..), ולקרא כמה מאמרים של דייויד X ומוד וואן (וגם הם לא הכי בריאים..). חלק גדול ממה שאני הולך לכתוב נובע מהם - אז הקרדיט להם.. או משהו כזה.
(1) אני לא אומר שמה שמיסטרי, סטייל, DD או דייויד וויגנט מלמדים על משיכה הוא לא נכון.
(2) יסלחו לי אלה ממכם שלא באמת בגיל למה שאני הולך להגיד. זה ישמע לכם מוגזם פשוט כי סקס לא נראה לכם חלק יום יומי מהחיים עדיין. יעבור.
אני מאמין שכשזה מגיע למשיכה כל מה שצריך לעשות זה לשמור על איזשהו פריים (frame) או וייב מיני לאורך כל התקשורת שלך עם הבחורה, מההתחלה של השיחה ועד לסוף, כשהמטרה היא לגרום לה לחשוב על סקס.
במילים אחרות - אם אתם לא רואים "משיכה" כתשוקה מינית נטו - לפי דעתי, אתם לא עושים את זה נכון. נשמע קצת קיצוני מידי?
קרה לכם פעם בטוח שראיתם מישהי שלא בדיוק נראתה לכם כוסית מהחלל, אבל חברים שלכם חשבו שהיא ממש ממש שווה, ואחרי שהם אמרו את זה, הסתכלתם עליה שוב, ופתאום היא נראתה לכם טוב יותר? כשמישהו כמונו מנסה ליצור משיכה ע"י DHV (בין אם זה רוטינות, קוקי קומדי, סושייל פרוף וכו וכו...) זה בדיוק מה שאנחנו עושים. זה משפר את דעתנו אם הדעה שלנו כבר טובה, אבל אם מראש היא חושבת שאנחנו 5, או 4, זה לא משהו שהולך לגרום לה לרצות לזיין אותנו. ואם היא כבר רוצה אותנו, למה ללכת במעגל?
זה אומר שהמראה זה מה שקובע? לא בדיוק.
אם כולנו נראינו אותו הדבר (גנטית, ז"א), בסופו של דבר - היינו נכחדים. מהסיבה הזאת, הפכים נמשכים. זו גם הסיבה שאנחנו נגעלים לחשוב על בני משפחה שלנו באופן מיני.
או כמו שגאנוויץ' אומר - כל עוד אנחנו נלך אחרי בחורות שהן ה10 שלנו (או לפחות בשאיפה ל10..) ואנחנו לא נראים "לא בריאים" - משמע אנחנו יחסית מטופחים, ואין לנו איזשהו סממן כמו אקנה חריף ריח רע או השמנת יתר - אנחנו לא יכולים להיות פחות מ6 שלהן. ביולוגית.
אז איך אנחנו משתמשים בכל מה שבילבלתי את המוח למעלה?
אפשר לחלק את זה ל:
-סטייט מיני (זה גאנוויץ' הסבר בהמשך) -קביעת פריים מיני (להעלות את הנושא סקס בלי שום קשר לשיחה שאנחנו מנהלים, כדי שיהיה בתת-מודע -NLP) -והגברת המתח המיני. (קרוב - רחוק, קאט סטרינג ת'אורי, ובסכ"ה קינו קינו קינו)
אם יש לכם חברה, אתם תשימו לב שאתם עושים את זה באופן טבעי כשאתם איתה לבד.
אני מבטיח להמשיך את זה מתישהו, אני חייב לזוז עכשיו.
אם יש לכם מה להוסיף לשנות להזיז ובכלליות לבקר תרגישו חופשי..