לגבי השאלה ...הייתי בחדר כושר בזמנו הייתי בן 16 והייתה בחורה בת 20 ...ממש נדלקתי עליה בזמנו אז החלטתי פשוט להשיג אותה , הצלחתי להשיג אותה והיינו ביחד אבל לא יותר מידי זמן כי אחרי הכל גילאיים שונים גם ראש שונה ...
לגבי השאלה ...הייתי בחדר כושר בזמנו הייתי בן 16 והייתה בחורה בת 20 ...ממש נדלקתי עליה בזמנו אז החלטתי פשוט להשיג אותה , הצלחתי להשיג אותה והיינו ביחד אבל לא יותר מידי זמן כי אחרי הכל גילאיים שונים גם ראש שונה ...
|
|
חבר'ה עצם זה שאתם מדגישים שיצאתם עם מבוגרות מראה על זה שאתם עדיין לא מבינים.
הגיל לא משנה. אז מה אם יצאתם עם מישהי מבוגרת? זה בדיוק כמו לצאת עם מישהי בגילכם או קטנה מכם.
אלא אם אתם עדיין מחפשים דוגמאות והוכחות
אם כן קחו כמה - מסיבה לפני שלוש שנים ככה הייתי בן 17 התחרמנתי עם בת 24...
עדיין באותו גיל התחילה איתי מישהי בת 22 ושלחה את אחותה (24) לבקש ממני מספר כי היא התביישה(!)והיא הייתה מדהימה דרך אגב...9.5...
בים התחלתי עם מישהי בת 32 היא הייתה בטוחה שאני בן 25...הייתי 18...מספר והכל אבל לא יצא מזה כלום בסוף..
יש עוד כמה אבל שוב, זה לא העניין אני רק מנסה להדגים לכם שזה לא העניין. אני אישית גם מכיר אמן חבר טוב שיוצא עם מישהי בת 22 והוא בן 18...כבר חצי שנה ..ועובד להם מעולה..
נערך לאחרונה על ידי Xanax; 25-01-2010 בשעה 20:54.
לי היה קטע פעם עם מישהי בת 22 כשהייתי בן 17.. ולפני כחצי שנה(18) עם מישהי בת 21.. מה שכן, בתאכלס תמיד חשבתי שעם בחורות יותר בוגרות יהיה יותר קשה, אבל הן כולן אותו שכל(אם יש בכלל[בלי להעליב]).. ציפיתי ליותר ודי התאכזבתי. זאתי בת ה22 חשבה שאני בן 19/20 אז החסרתי את הפרט הזה כי מה אכפת לי, היתה הגננת של אחותי, על הזין שלי, ובכל זאת חשבתי שהיא תשים לב שאני משקר בקשר לגיל, אבל לא.. השניה בת ה21 היתה ילדה מטומטמת כל כך, שהייתי צריך מאמץ מאוד טוב, שיחקתי את עצמי מישהו אחר(כדי להשיג סקס) בסופו של דבר הצלחתי, אבל עדיין זה היה די קל ולא שונה מבנות בגלאים 16-18..
ככה שאותם השיטות שאתה מנסה על בחורה אחת, יעבדו על כל בחורה אחרת..