יש לי מחשב חדש ואני לא יודע איזה אניטיוירוס להוריד.
ווינדווס 7, 4GB ראם.
וכדאי להתקין איתו גם ספייבוט?(S&D)
יש לי מחשב חדש ואני לא יודע איזה אניטיוירוס להוריד.
ווינדווס 7, 4GB ראם.
וכדאי להתקין איתו גם ספייבוט?(S&D)
נערך לאחרונה על ידי SoL; 01-02-2010 בשעה 17:07.
|
|
קספרסקי/ZONE ALARM//NOD32
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
אגב, אנטיוירוס יכול לתקוע קצת את המחשב? או למשל לגרום לו להיטען מאוחר יותר כשהוא נדלק וכדומה?
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 01-02-2010 בשעה 17:56.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
זה כולל גם אנטי ספייאוורים?
אם אני מתקין את אחד מאלה, אני גם צריך להתקין SPYBOT S&D?
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא,אנטיוירוס הוא לא אנטיספיוור. מסיבה אחת פשוטה, אנטיוירוס נותן לך הגנה בזמן אמת (Real Time Protection). דוגמא: אתה מוריד קובץ מהאינטרנט, האנטיוירוס ישר סורק אותו לוירוסים אם הוא מוצא שהוא נגוע,הוא נמחק אוטומטית.
אנטיספיוורים לא באים להחליף אנטיווירוס אלא רק לתת הגנה טובה יותר (תעשה איתם סריקות פעם בשבוע).
האנטיוירוסים הטובים: Kaspersky,NOD32,Avira
אני ממליץ על Kaspersky. אני אוכל להוסיף הערה שבמידה מסויימת האנטיוירוס כן מאט את המחשב, אבל אם המחשב שלך הוא לא פנטיום 4 ומטה ועם יותר מ256MB זיכרון ראם, הוא לא ישפיע לך על התפעול הכללי.
*מדריכים+הורדות לאנטיוירוסים יש לך בנעוץ.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 01-02-2010 בשעה 18:22.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
בגלל זה אני ממליץ לך גם על ZONE ALARM להמלצה, יש ל ZONE ALARM את הגירסא המלאה שכוללת הגנה בזמן אמת+אנטיספיוואר.[כמובן שעובדות בנפרד, אבל יותר נוח לעבוד עם תוכנה אחת מאשר כמה.]
אגב, אני משתמש בAVG כבר כמה שנים ואף פעם לא היתה לי בעיה של וירוסים/ספאי.
אומרים שהוא חלש אבל לדעתי הוא מצוין ולא פחות טוב מהאחרות.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 01-02-2010 בשעה 18:50.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
היום כמעט כולם באים עם הגנה כוללת של חומת אש ווירוסים וספייוורים אז תתקין את אחד מהחבילות של האנטיוירוסים שהציעו לך כמו SAMRT SECURITY של NOD32 וכו'
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
איך שירצה אני לא מתערב בהחלטות אני רק מיידע.
אני אישית מתקין את ה ESS תמיד ולא חוויתי בעיות איטיות חוץ ממחשבים באמת ישנים בלי יותר מידי זיכרון.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!