לפני כמה ימים הממשלה אישרה את הצעת החוק החדש שיגביל את שעות מכירת האלכוהול בקיוסקים (לא תקף על פאבים אם זה מה שמפחיד אתכם).
ויעלה את הגיל שניתן למכור לו אלכוהול ל 21 (מה שכן, זה שלא הגבילו את הפאבים בשעות המכירה כן יגביל אתכם בכניסה לתוכם)
אם המדינה שלי לא סומכת עליי כשאני שותה בירה, אני מצפה גם שהיא לא תסמוך עליי ותיתן לי M16 (במקרה הטוב, במקרה הרע יתנו לי לתפעל טנק).
למה אני צריך להגיע למצב כזה שביום שישי כשאני יחזור סוף סוף הביתה אני לא יוכל לשבת עם כמה חברים באיזה פאב טוב על בירה ?
למה אני יצטרך לעמוד בקיוסק כמו ילד בן 13 ולבקש מאנשים לקנות לי אלכוהול ?
ולמה לעזאזל אני יצטרך להיות אחראי על הנשק שלי, להיות אחראי על חיי האזרחים במדינת ישראל אם אף אחד לא חושב שאני מספיק אחראי לשתות ?
יופי, אז תשתה - תנהג - ותמות !
ממש לא !
זה שיש אנשים רבים ששותים ונוהגים זה לא אומר שכולם עושים את זה .. למה אני ועוד חצי מדינה צריכים לסבול בגללם ?
זה בדיוק כמו הדקירות והרציחות !
מעולם לא שתיתי אלכוהול ואמרתי לעצמי "יאללה, נתחיל מכות עם איזה בחור ונדקור אותו".
ולמה ? כי אני לא ערס, אני לא ערבי וממש לא מישהו שמתחיל להיות אלים כשהוא שותה אלכוהול ותאמינו לי שיש עוד הרבה אנשים כמוני שהולכים לסבול בגלל אותם "נבלות".
בואו נקום ונפעל לפני שיהיה מאוחר מדי !
יש שתי ברירות, הראשונה להיות "אדיש" למצב ולסבול לאחר מכן ..
והשניה היא לקום ממש עכשיו.
רגע לפני שההצעה נכנסת לכנסת ולהתחיל להפגין כי אף אחד אחר לא יעשה את זה בשבילנו.
אם אתם מאלו שאדישים ואומרים לעצמכם "גם כשהייתי בן 15 קניתי אלכוהול מהקיוסק של רחמים בקצה הרחוב" תחזרו כמה שורות למעלה ותקראו שוב עד שתפנימו את זה
מה דעתכם בנושא ? אני מקווה שיפתח כאן דיון רציני![]()

ציטוט ההודעה