|
|
האמת שלפעמים לשנות את שפת הגוף לשפת גוף "סגורה" או "לא מעוניינת" זה חשוב.
זו דרך לא מודעת "להעניש" על התנהגות שלא מקובלת עלינו, אז אם בחורה דופקת לנו שיטסט,
ואנחנו עונים לה ומשלבים ידיים, באופן לא מודע היא תבין שלא לעשות את זה שוב - אחרת היא תאבד תשומת לב.
תותח אחשלי!! כל הכבוד!
למה פחדת משוטר לא הבנתי
כי בעזריאלי יש אנשי אבטחה שמחפשים חבר'ה שמתחילים עם בחורות .
כל בחור שהם רואים שניגש ומדבר עם בחורה הם שמים עליו עין לראות אם הוא מאיזה חברת פיתוי ואם כן הם עוצרים אותו ..במקרה שלי אם רואים בחור שהולך ומתחיל עם בחורות בעזריאלי יכולים להסיק בקלות שאני מחברת פיתוי כלשהיא ופשוט לעצור אותי .
נערך לאחרונה על ידי keddan; 06-02-2010 בשעה 03:30.
WTF?!? מזתומרת יעצור אותי כי דיברתי?
F.c Maccabi Haifa
מקרה דומה לשלי ,
את האישהה הכרתי , והתערבות היתה על משהוא אחר .
ולא הצקתי לה וניסיתי לגרום לה לרצות אותי , פשוט היא נדבקה אלי לבד D:
מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .-------------
זה נכון אבל אני לא מאמין שהגעת לכזו רמה מצטער להגיד לך
אני זוכר שבזמני היה לשומר תמונה של כמה ממאפי אבל הם היו ברמות לא נורמליות..
זה חבר'ה שעשו שם בת זונות אין לכם מה דאוג הם לא יעצרו אתכם על כמה סטים.
תראה בכללי זה לא משנה מה הרמה שלך עצם זה שהם קולטים אותך הולך ומתחיל זה קצת בעיה , פעם אחת שהייתי בעזריאלי עם 2 חברים הלכנו ל bug ליוונו חבר שרצה לקנות מישם מחשב החלטנו סתם להתחיל עם כמה בחורות (אנחנו כבר שם לא אז חבל לבזבז הזדמנות) אני אומר לך וזה בשיא הרצינות היה איזה שומר גבוה שמן ראה שאנחנו מדברים איתן התחיל לעקוב אחרינו כדי לראות אם אנחנו מדברים עם עוד ,וזה באמת המ שעשינו פינונו לעוד אחר כך אתה רואה הוא פתאום התחיל ללכת לכיוון שלנו דיי מהר צעדים מהירים ראינו את זה גם אנחנו התחלנו ללכת מהר מהמקום התסכלנו אחורה וראינו אותו מתחיל לרוץ אני זוכר שאשכרה ברחנו לו בקומות של עזריאלי זה היה הזוי..
בכל מקרה אני שמעתי שכל זה התחיל אחרי שכמה בחורות התלוננו, כל הטע של ההתחלה אבל בפוקס יצא שקלטו אותנו זה לא שתלכו וישר יקלטו אתכם שטויות בפוקס הוא קלט אותנו עובדה שבשישי הזה לא הייתה בעיה ..
נערך לאחרונה על ידי keddan; 06-02-2010 בשעה 13:52.
אבל איך הם יכולים לעצור אותכם? לא עוברים על שום חוק כשעושים את זה...