וואו !!
וואו !!
|
|
תודה רבה, כן בכובע יש כמה פרטים שלא ממש מדוייקים.
:-)
אממ הציור שלך ממש יפה
תעבדי על גבות כי עשית קווים למעלה ומלמטה זה ניראה כמו ריסים רק בערוך![]()
תשמעי ניראה לי את לא מודעת ליכולת ציור שלך אם את אומרת שלא יצא לך טוב!
זה יצא מדהים בצורה שמילים שלא באמת מסוגלות לתאר!
כישרון כמו שלך הוא דבר הרבה יותר נדיר ממה שאנשים נוטים להאמין, הלוואי וכולם יתברכו ביכולת ציור מדוייקת ועשירה כמו שלך
איך זה בתור תגובה בונה?
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
את יודעת הצניעות של אנשים כמוך פשוט הורגת אותי מה זה בן אדם מקצוען?
דבר כזה לא באמת אפשר ללמוד זה או שיש את זה או שאין וגברתי הנאווה לך בהחלט יש את זה!
כמובן שבתור בני אדם אנחנו תמיד צריכים להיות בשיפור מתמיד וביקורת עצמית היא בריאה מאוד אבל לפעמים הערכה עצמית חשובה פי כמה!
ועוד משהו היצרתיות מגיעה מהנשמה אז ככל שתהי יותר רגועה שאת עושה את האומנות שלך ככה היצירה תהיה יותר מושלמת כי היא מגיעה הכי טהור מבפנים
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חחח מה יש לך?
את יודעת מותר לך להביע דעה אם מה שאני אומר לא נכון את יכולה להגיד לי שאני טועה (בפעם האחרונה שבדקתי עוד הייתי בן אדם), תראי אני יודע שאת מרגישה שיש לך עוד דרך ארוכה כדי להגיע לשלמות שלך וזה באמת נכון אבל כל יצירה שלך היא תוצר מושלם וכמו שאמרתי השאיפה להשתפרות היא יצר בריא מאוד אבל לא צריך להגזים איתה יתר על המידה
ציור יפה..
אהבתי בעיקר את הזקן
יש לך כישרון ענק.