קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חוקי פרסום נושאים - חובה קריאה!!
    על ידי EriK בפורום מוזיקה אלקטרונית להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 10:23
  2. חוקי הפורום \ מידע כללי \ וכל מה שעליכם לדעת - חובה קריאה!
    על ידי EriK בפורום מוזיקה אלקטרונית להורדה
    הודעה אחרונה: 08-04-2007, 10:13
  3. חוקי פורום סלולרי וגאדג'טים - חובה קריאה!!!!!
    על ידי -Eliezer- בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    הודעה אחרונה: 26-11-2005, 22:16
  4. [חוק חדש] איך כותבים כותרת! **חובה קריאה**
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 19:39
  5. [מאמר] איך מתאמנים נכון - חובה קריאה!
    על ידי KoChiNi בפורום כושר ופיתוח גוף
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 15:20
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 6 << ראשון 12345 ... אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 83

סיכום של ה-כ-ל, חובה קריאה לכל אחד! - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    חח לא יכולת לחסוך לי עוד תגובה ולהסגיר את הגיל שלך?
    בכל מקרה אני לא יודע אם אני קורא בין השורות או לא אבל מה שבטוח שדוגאות בתחום הזה לא בריאות בכלל
    אני רק רוצה להודות לך שאתה כן מראה לאחרים דברים שהם היו צריכים להבין לבד מזמן... זה גם טוב
    אנחנו באותו צד אתה יודע...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    בר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    If you've never failed, you've never lived

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    כתבתי על זה פוסט שלם, יש תגובות ארוכות מאוד שלי (המשכים של הפוסט המקורי) בתוכו, מה גם שהמשפט הראשון שלי שם נותן את המקורות למאיפה חיברתי את כל מה שכתבתי.

אבל סתם דוגמאות בשביל העניין:
    -אדם ליון יוצר ערך בעיקר ע"י Social Proofing, ויש לו כל מיני שיטות מעניינות ליצור סושייל פרוף בחדר גם אם אתה לא באמת מכיר אף אחד.
    -Fast seduction - משתמשים בNLP וטכניקות היפנוטיות כדי לגרום למשיכה.
    -גאנוויץ' יוצר משיכה ע"י הפגנת מיניות וState Control, וגישת Inner Game חזקה.
    -David X יוצר משיכה ע"י כנות נטו. הוא מלמד איך לגשת בצורה טבעית ובטוחה מתוך אמונה שבחורות רוצות שימשכו אליהן. מאוד מתחבר למה שגאנוויץ מלמד.
    -Gambler פותח ע"י IOI Forcing, הוא בעצם יוצר קשר עין, וגורם לבחורה לתת לו IOI לפני שהוא ניגש, ואז הוא עוקף את כל המערכות התת מודעות של Cold approach.

אני יכול להמשיך עוד ועוד ועוד, אתה צריך להבין שמיסטרי הוא בנאדם מאוד ספציפי עם שיטה מאוד ספציפית בתוך כל הנושא הזה. מה שצריך לדעת זה לקחת את התבנית של מיסטרי, ולהתאים את השיטות למה שעובד בשבילך.
    תמשיך לחפש, הכל שם.
    תודה על הפירוט...נתת לי עוד נושאים לחפור עליהם (:
    ודרך אגב קראתי את הפוסט שלך..הרבה מידע מעניין תודה

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי PickUp צפיה בהודעה
    אני רק רוצה להודות לך שאתה כן מראה לאחרים דברים שהם היו צריכים להבין לבד מזמן... זה גם טוב
    אנחנו באותו צד אתה יודע...
    אתה עדיין לא מסגיר את הגיל זה לא פייר אנחנו על פלטפורמה לא שווה במקרה כזה..
    בכל מקרה באמת שלא תבין אותי לא נכון כמו שכתבתי הרבה ממה שכתבת פה הוא אמת לאמיתה וזה חקוק באבן הבעיה היא שכל הדרכים מובילות לרומא השאלה היא מה הדרך המתאימה לך ומה היא הדרך שמתאימה לי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אתה עדיין לא מסגיר את הגיל זה לא פייר אנחנו על פלטפורמה לא שווה במקרה כזה..
    בכל מקרה באמת שלא תבין אותי לא נכון כמו שכתבתי הרבה ממה שכתבת פה הוא אמת לאמיתה וזה חקוק באבן הבעיה היא שכל הדרכים מובילות לרומא השאלה היא מה הדרך המתאימה לך ומה היא הדרך שמתאימה לי
    18.
    ולדעתי, גבר חזק, בעל עמוד שדרה, לא 'יתרסק' במצב כזה...
    הדרך הכי טובה ללמוד, מה שאירוני פה, הוא לא דרך לקרוא תיאוריה - אלא רק דרך התנסות ו"כישלון".

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

זאת בדיוק הבעיה שאתה לא מודא למה שאתה עושה בן כמה אתה אני אסתכן ואגיד 16-17 (אני צודק?)
    תראה באמת שיחסית למצב הנוער היום אתה כמה רמות מעל אבל בחור מה שהולך בחוץ זה קרקס כל אחד שיבוא ויקרא את הפוסט שלך ישב וינסה לשנן אותו בע"פ ואז שהוא יגיע לשטח הוא ינסה את זה ויפול חזק לרצפה בצורה שתרחיק אותו מכל העסק הזה..
    ואז יווצר מצב שבמקום לעזור לבן אדם הרסת אותו אז תעשה לי טובה תדבוק לבסיס תהיה הכי יבש שאפשר עם החומר אל תכניס שום טכניקה מיוחדת שהמצאת תהיה הכי רדוד שאפשר בקטעים האלו ואני לא אומר את זה סתם תאמין לי
    אז יפול. מי שחושב שעל ההתחלה הוא יתחיל לעשות אורגיות הוא טמבל במילא. מי שמוותר אחרי נפילה אחת הוא אפס שלא מגיע לו חיים כמו שהוא רוצה, בחורות, כסף...פשוט וקל. לא מגיע לו כלום. והוא גם לא יקבל כלום. ואם יש לו משו כרגע (התמזל מזלו..), הוא יאבד אותו מהר מאוד.
    לאבד הכל זה יכול להיות הדבר הכי טוב שיקרה לך.

שלא נזכיר תעובדה שרוב הרוטינות שמפרסמים באינטרנט הן כבר חרושות, כל אדם עם טיפת הגיון אמור לדעת זאת.
    יכול מאוד להיות שהתירגום של הרוטינות לעברית נשמע פחות טוב מאשר באנגלית, אך זה לא בעיה לשנות אותן טיפה בהתאם אליך...לא חסר אופציות. קרו לי לא מעט מקרים ששמעתי רוטינות מחברים ושיניתי אותן לאיך שנראה לי יותר טוב והלכתי לנסות. צריך לפתוח תראש (לא במובן הפיזי), לצאת מהריבוע שאנחנו חיים בו ולפתח דרך משלך. אך הגיים נשאר זהה, מין הסתם.

עכשיו לא לפרסם רוטינות/תקצירים בגלל שהנוער של היום אפילו למשוך בחורה לא יכול?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אז יפול. מי שחושב שעל ההתחלה הוא יתחיל לעשות אורגיות הוא טמבל במילא. מי שמוותר אחרי נפילה אחת הוא אפס שלא מגיע לו חיים כמו שהוא רוצה, בחורות, כסף...פשוט וקל. לא מגיע לו כלום. והוא גם לא יקבל כלום. ואם יש לו משו כרגע (התמזל מזלו..), הוא יאבד אותו מהר מאוד.
    לאבד הכל זה יכול להיות הדבר הכי טוב שיקרה לך.

שלא נזכיר תעובדה שרוב הרוטינות שמפרסמים באינטרנט הן כבר חרושות, כל אדם עם טיפת הגיון אמור לדעת זאת.
    יכול מאוד להיות שהתירגום של הרוטינות לעברית נשמע פחות טוב מאשר באנגלית, אך זה לא בעיה לשנות אותן טיפה בהתאם אליך...לא חסר אופציות. קרו לי לא מעט מקרים ששמעתי רוטינות מחברים ושיניתי אותן לאיך שנראה לי יותר טוב והלכתי לנסות. צריך לפתוח תראש (לא במובן הפיזי), לצאת מהריבוע שאנחנו חיים בו ולפתח דרך משלך. אך הגיים נשאר זהה, מין הסתם.

עכשיו לא לפרסם רוטינות/תקצירים בגלל שהנוער של היום אפילו למשוך בחורה לא יכול?
    תגיד לי ניסית לפחות להבין או שאתה קופץ מהיד לפה?
    שיפול וואלה רק יטיב עימו אבל זאת לא הייתה הכוונה שלי..
    תראה אני לא בא ללמד פה אף אחד כלום, כמו שאתה יכול לראות אני לא מגיב פה הרבה אבל תאמין לי שאני מבין על מה אני מדבר ומי שיצא לו אי פעם לדבר איתי יעיד על כך פשוט רוב מה שנכתב פה מעליב את האינטלגנצייה או שהוא פשוט לא מועיל ואין לי כוח לעבור פה פוסט פוסט ולתת דגשים זאת פשוט יותר מידיי עבודה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

תגיד לי ניסית לפחות להבין או שאתה קופץ מהיד לפה?
    שיפול וואלה רק יטיב עימו אבל זאת לא הייתה הכוונה שלי..
    תראה אני לא בא ללמד פה אף אחד כלום, כמו שאתה יכול לראות אני לא מגיב פה הרבה אבל תאמין לי שאני מבין על מה אני מדבר ומי שיצא לו אי פעם לדבר איתי יעיד על כך פשוט רוב מה שנכתב פה מעליב את האינטלגנצייה או שהוא פשוט לא מועיל ואין לי כוח לעבור פה פוסט פוסט ולתת דגשים זאת פשוט יותר מידיי עבודה
    אפשר רק דוגמא למשו אחד שלפי דעתך הוא לא מועיל מהנושא?
    רק אחת.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני לא מדדבר על הנושא הבעיה היחידה שלי איתו זה האגרסביות המוגזמת שיש בו
    דיברתי על הרבה נושאים אחרים פה

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני לא מדדבר על הנושא הבעיה היחידה שלי איתו זה האגרסביות המוגזמת שיש בו
    דיברתי על הרבה נושאים אחרים פה
    נושאים שמשתמשים אחרים פותחים? אני חושב שהבנתי תנקודה שלך ויש משו בדבריך.

אבל שכחת משו קטן...
    סה''כ זה פורום פיקאפ. מזה פיקאפ בגדול? שיפור עצמי. אין פיקאפ בלי שיפור עצמי. כל אחד פעם חשב בצורה אחרת ממה שהוא חושב היום, השתפר ושינה תמחשבה לטובה (לדוגמא אמונה מגבילה כלשהיא, מה שאני רואה בנושאים כאן די הרבה).

חוצמזה שזה הגיל שבו האדם עובר שינויים יחסית מהר (12 עד 21 בערך, אל תתפוס אותי במילה פה)..לך תדע מה הם יהיו עוד שנה. אפילו חצי שנה...יש אנשים שאתה לא תזהה אחרי תקופת זמן כזו.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אבל שכחת משו קטן...
    סה''כ זה פורום פיקאפ. מזה פיקאפ בגדול? שיפור עצמי. אין פיקאפ בלי שיפור עצמי. כל אחד פעם חשב בצורה אחרת ממה שהוא חושב היום, השתפר ושינה תמחשבה לטובה (לדוגמא אמונה מגבילה כלשהיא, מה שאני רואה בנושאים כאן די הרבה).

חוצמזה שזה הגיל שבו האדם עובר שינויים יחסית מהר (12 עד 21 בערך, אל תתפוס אותי במילה פה)..לך תדע מה הם יהיו עוד שנה. אפילו חצי שנה...יש אנשים שאתה לא תזהה אחרי תקופת זמן כזו.
    תראה הנקודה פה היא לא על השאלות שעולות פה אלא דווקא על העצות שאנשים מרבים לתת פה לאנשים אחרים יש פה כל כך הרבה זיוני שכל שכבר אין לי כוח לתקן פה אף אחד פעם ההיתי עובר הודעה הודעה ומגיב ונותן דגשים היום זה כבר לא שווה את זה

משתמש ותיק האוואטר של InSane
    לייקים
    468
    נקודות
    534
    משפט מחץ
    Zman is Money

לרוטינה אין שום משמעות,
    וגם אם יש, זה בחיים לא יעבוד על 2 בחורות שהן חברות.
    תאמין לי שבחורות יודעות טוב מאוד את כל הרוטינות ומבינות את האלה שאומרים אותן.
    כשאתה ניגש לבחורה ותתחיל את המשחק (הלדעתי) דפוק הזה, היא תסתובב ותלך ממך.
    חבל שאתם לא יודעים לקבל ביקורת שלילית,
    שיהיה לכם כל טוב.

PsyTrance לשעבר
    MegaPro לשעבר

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מצחיק אותי שאתם מעבירים ביקורת על שיטת לימוד שהיא בכלל לא שלו. הוא תרגם אותה. תרגם מילה במילה במילה.
    אין לו שום דבר מקורי בפוסט, הוא לא המציא כלום, בסכ"ה לקח את הסרטים של מיסטרי, ותירגם אותם.

יש לכם בעיה עם השיטה של מיסטרי? כן, גם לי לפעמים, אבל אין ספק שהיא עובדת, אז תפסיקו עם כל ה"זה לא יעבוד", זה עובד, זה עבד, וזה יעבוד. ואני עשיתי את זה לתקופה, ונחשו מה? זה עבד. spytrance - לא נתת ביקורת שלילית, פשוט אמרת "זה חרטא".

א'- אתה טועה. זה עובד.
    ב'- הדוגמאות או ה"רוטינות" שהוא העתיק גם ככה ממיסטרי, אז אין מה לבוא אליו בטענות, הן בכלל לא העיקר מכל הקטע, וההסבר לביקורת ה"שלילית" שבעצם סתם הייתה תגובה דיי מפגרת, לא רלוונטי.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

מצחיק אותי שאתם מעבירים ביקורת על שיטת לימוד שהיא בכלל לא שלו. הוא תרגם אותה. תרגם מילה במילה במילה.
    אין לו שום דבר מקורי בפוסט, הוא לא המציא כלום, בסכ"ה לקח את הסרטים של מיסטרי, ותירגם אותם.

יש לכם בעיה עם השיטה של מיסטרי? כן, גם לי לפעמים, אבל אין ספק שהיא עובדת, אז תפסיקו עם כל ה"זה לא יעבוד", זה עובד, זה עבד, וזה יעבוד. ואני עשיתי את זה לתקופה, ונחשו מה? זה עבד. spytrance - לא נתת ביקורת שלילית, פשוט אמרת "זה חרטא".

א'- אתה טועה. זה עובד.
    ב'- הדוגמאות או ה"רוטינות" שהוא העתיק גם ככה ממיסטרי, אז אין מה לבוא אליו בטענות, הן בכלל לא העיקר מכל הקטע, וההסבר לביקורת ה"שלילית" שבעצם סתם הייתה תגובה דיי מפגרת, לא רלוונטי.
    ורגע בגלל שהוא העתיק ממישהו שזה עבד לו זה אומר בהכרח שזה יעבוד לכולם?
    תגיד לי אתה אמיתי או שאתה באמת לא מבין את העסק כל כך טוב ופשוט היה לך רצף מוצלח בכמה סטים ואתה מרגיש בעננים ומרשה לעצמך להסתכל על כולם מלמעלה?
    תראה וואלה אחי אני לא מכיר אותך ולא ראיתי אותך בשטח אבל ככה מניתוח יבש של הנתונים ניראה לי שאתה סומך קצת יותר מידיי על הצלחות של אחרים כשאתה יוצא לשטח ומקווה לטוב אולי לך ספציפית זה עוד איכשהו עובד אבל נחש מה? זאת הדרך הכי עלובה להצליח, לראות מעשה של אדם אחר ולנסות לחקות את ההצלחה שלו ע"י שיכפול של מעשיו (לא חייב בצורה ישירה, מספיק שתלך על אותה רוטינה וקצת תשנה אותה או שאני אפילו אגזים ואתן לך קרדיט על ניסיון מאוד טוב להמציא אחת בהשען על אחת שכבר קיימת שם תשמע בעניי זאת לא הצלחה שלך בכלל).

אני קורא פה הרבה תגובות שלך ושל אחרים שמאמצים לעצמם את התואר מצליחנים וכואב לי לראות שאתם סך הכל ממחזרים חומר שכבר נימצא שם ולא באמת מחפשים לפתח את האני העצמי שלכם לגמרי לבד
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-02-2010 בשעה 09:05.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אבל שכחת משו קטן...

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTrance צפיה בהודעה
    לרוטינה אין שום משמעות,
    שיהיה לכם כל טוב.

א'- אתה טועה. זה עובד.
    ורגע בגלל שהוא העתיק ממישהו שזה עבד לו זה אומר בהכרח שזה יעבוד לכולם?
    תגיד לי אתה אמיתי או שאתה באמת לא מבין את העסק כל כך טוב ופשוט היה לך רצף מוצלח בכמה סטים ואתה מרגיש בעננים ומרשה לעצמך להסתכל על כולם מלמעלה?
    תראה וואלה אחי אני לא מכיר אותך ולא ראיתי אותך בשטח אבל ככה מניתוח יבש של הנתונים ניראה לי שאתה סומך קצת יותר מידיי על הצלחות של אחרים כשאתה יוצא לשטח ומקווה לטוב אולי לך ספציפית זה עוד איכשהו עובד אבל נחש מה? זאת הדרך הכי עלובה להצליח, לראות מעשה של אדם אחר ולנסות לחקות את ההצלחה שלו ע"י שיכפול של מעשיו (לא חייב בצורה ישירה, מספיק שתלך על אותה רוטינה וקצת תשנה אותה או שאני אפילו אגזים ואתן לך קרדיט על ניסיון מאוד טוב להמציא אחת בהשען על אחת שכבר קיימת שם תשמע בעניי זאת לא הצלחה שלך בכלל).

אני קורא פה הרבה תגובות שלך ושל אחרים שמאמצים לעצמם את התואר מצליחנים וכואב לי לראות שאתם סך הכל ממחזרים חומר שכבר נימצא שם ולא באמת מחפשים לפתח את האני העצמי שלכם לגמרי לבד
    חברים, לא סתם תייגתי את זה כ-דיון.
    כל אחד מוזמן לעשות מה שבא לו עם המידע, יעזור להם או לא אני כבר לא יודע... אבל אני כן יודע שאני אישית ניסיתי לעזור.
    אני רוצה רק לציין את העובדה, שהרוטינות שהבאתי פה (למעט הרוטינה של "את שקרנית טובה?") הן רוטינות שתלויות אך ורק במה שאתה אומר, ולא כ"כ משנה התגובה שלה. לא משנה איזו תגובה תהיה לה - הרוטינה לא תשתנה!

לתשומת לבכם, בהצלחה.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי PsyTrance צפיה בהודעה
    לרוטינה אין שום משמעות,
    שיהיה לכם כל טוב.
    כל דבר "יעבוד", תלוי באיזו צורה אתה מעביר תרוטינה. (לאו דווקא רוטינה, אלא כל דבר שאתה אומר לבחורה). כל עוד אתה נשמע מעניין עם שפת גוף וטונאליות טובה, ילך לך. אתה יכול להגיד דברים כ''כ מפגרים (שחברים שלך יגידו לך עליהם "עזוב פאדיחות") והסט שלך ישאר בפה פעור. ו-יתעניינו- בך. סמוך עלי בנוגע לזה...
    רוטינות לא אמורות להיות רצף של מילים שישיג לך סקס או מה שלא תרצה..רוטינות אלו משפטים שאתה פולט, לא פחות ולא יותר.
    מכאן, הכל תלוי ביכולות שלך.

ואמרת שהנושא הזה חרטא. ביקשתי עצה והתעלמת...האם הדרכים שלך טובות מדי בשביל הפורום?

אני מסכים עם אורי, בקטע של מי שמשתמש בCANNED MATERIAL יותר מהמותר הופך לרובוט סוציאלי, אבל למי שיש שכל יש לו גם גבול. למרות שאני בספק שיש אנשים כאלה שאשכרה משתמשים 100% בדברים שלא שלהם. למרות שבגדול כל העניין של הפיקאפ הוא לא שלכם...כל הקטע של המשיכה, נוחות...זה לא שלכם. אז יאללה, נחזור לימי הAFC שבהם בחורה נראיתה לנו כמו אלילה יוונית? לא תודה.

תראו את זה בתור שתיית אלכוהול...מי ששותה יותר מדי נדפק ומי ששותה במידה, נהנה. אותו הדבר פה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,476 | הודעות: 8,174,063 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect