מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא יודע הגעתי לזה אחרי שקצת חקרתי ולפי מה שהבנתי לא צריך את כל הקודקים התיקון בפני עצמו עשוי להספיק
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני לא יודע הגעתי לזה אחרי שקצת חקרתי ולפי מה שהבנתי לא צריך את כל הקודקים התיקון בפני עצמו עשוי להספיק
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
|
|
מ א ו ש ר
תראה כניראה שהבעיה היא חומרתית וזה מתחלק לשניים:
כרטיס מסך גמור או לא חזק מספיק
או מהירות אינטרנט איטית
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
המהירות של האינטרנט בסדר- סבירה- הרי זה לא עושה בעיות במקומות אחרים שיש סרטי HD.
מעבר לזה שנניח מאקו, בלינק של פתרון הבעיות, יש שם שורה בטבלת בעיות של רוחב פס, ואצלי היא סומנה ב"וי" ירוק
בעניין כרטיס המסך הגמור- ייתכן בהחלט (אם כי כאמור שוב זהנותם לראות HD במקומות אחרים).
מ א ו ש ר
תשמע לא נתקלתי במקרה מוזר כמו שלך אני חייב להודות זרקתי את כל הארסנל שלי עליך וזה לא עזר..
התקנת כל מה שאפשר כדי לתקן את המצב וזה לא עזר וזה די מוזר..
תראה הרעיון היחיד שיש לי זה לנסות פורמט אבל זה קצת דרסטי מידיי בשביל בעיה כזאת
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-02-2010 בשעה 02:53.
שמע, מה שעשינו פה זה,
לקחנו את המהנדסים של מרצדס ב.מ.וו ולקסוס, ונתנו להם לשדרג פיאסטה מודל 81, שלא נסעה כבר עשור.
הם הצליחו להחזיר אותה למצב נסיעה אבל לצערנו , היא כבר לא תהיה ב.מ.וו סידרה 1 או אאודי A3...
מה שכן היא תיתן פייט להרבה אחרות...
ולמציאות...
בכל מקרה מאחר והמחשב הזה יוחלף בחצי שנה הקרובה אז אני מניח שהבעיה תבוא על פתרונה מעצמה...
ברצוני להודות לכל מי שתרם וניסה לפתור את הבעיה, והעלה פתרונות ולינקים, שזאת כבר עבודה בפני עצמה,
לתותחים : אורי, למונגראס, לדה רידר (יש קשר לדניאל?) ולסואיקס, לצה"ל מערכת הבטחון, וללווינים עמוס 5, 6, 7, 8, אשר דואג לקשר בינינו (סתם סתם), ואחרון חביב למחמוד אל מבחוח שתרם למורל...
מבחינתי אפשר לנעול
![]()
נערך לאחרונה על ידי דנושבנוש; 09-02-2010 בשעה 03:01.
חכה למה אתה מוותר?
תצלם לי את התוספות שיש לך בfirefox .
אם יש לך חוסם POPUP כלשהו שלא קשור לדפדפן, נסה להשהות/למחוק אותו ולנסות שוב.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 09-02-2010 בשעה 12:59.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
שמע , אין לך מסנג'ר כמו שהבנתי בה"פ ששלחת לי.
אני מוכן לעזור לך באופן פרטי ולנסות לפתור לך את הבעיה.
אני נמצא בוואבצ'אט של הפורום http://www.iatraf.co.il/irc.php , כנס לשם ותלחץ עליי דאבל קליק ושלח לי הודעה פרטית, אני מבטיח לענות שאוכל.
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 09-02-2010 בשעה 15:27.
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
מצטער שלקח לי זמן פשוט הייתי חייב לטפל במשהו דחוף
עכשיו ככה, אני לוחץ על הלינק שנתת וזה רושם not found
נערך לאחרונה על ידי -sUIx; 09-02-2010 בשעה 15:28.
מ א ו ש ר
אני מוכן לעזור לך בשליטה מרחוק לפרטים נוספים שלח לי ה"פ עם אייסי\מסנג'ר ואני אוסיף אותך אם אתה מעוניין.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
אני רוצה לעדכן במהלכים שנעשו:
עשיתי השתלטות על המחשב עם סואיקס, שהוא שלט על המחשב שלי, הוא עשה איזה נסיון כולל הורדת גוגל כרום- ופשוט היה לחוץ בזמן אז הוא המליץ לי להסיר ולהתקין שוב את הפיירפוקס.
הסרתי והתקנתי, ונכון לעכשיו אין שינוי...
השאלה זה אם יש טעם שוב לנסות להתקין את הפלאש פלייר של אדובי
לפני שננסה שוב שליטה מרחוק
מ א ו ש ר
אין לך מה להפסיד
נערך לאחרונה על ידי therider1; 09-02-2010 בשעה 17:08.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
דה רידר - שלחתי פרטית