|
|
דווקא כשאני משתמש ברוטינות הן תמיד עובדות.
צריך לדעת להשתמש בהן בזמן הנכון ולהגיד אותן נכון ולא לעשות את זה כאילו אתה קורא מדף הוראות.
אם את מחפשת גבר מושך,
משעשע, פיקח, בעל ביטחון
עצמי, רגיש, סקסי, אוהב
ורומנטי - לכי לסרטים.
pick up תודה רבה לך גבר אחלה רוטינות ואחלה פוסט שבעולם!מקווה להשתמש בהן בקרוב.
ori מה שאתה טוען פה זה כאלה שטויות אני בן 17 ואני חייב לאמר שהפוסט הזה נראה שימושי ואיכותי.
אחי תגיד לי, אתה בכלל מכיר את מיסטרי מת'וד? זה לא "מישהו שעבד לו", זו תוכנית שעבדה בשביל מאות (ואני אפילו אלך רחוק יותר ואגיד אלפי) גברים, עם ביטחון עצמי, ותכונות חיצוניות הרבה פחות טובות משלי. וכן, יש אנשים שלימדו אנשים אחרים להצליח עם נשים לפי מה שעבד להם, בגלל זה התחום הזה מתפתח כל כך מהר, כי יש שיטות שפשוט עובדות.
אני מעולם לא הסתכלתי על אף אחד מלמעלה, אני לא חושב שיש פה מישהו שקיבל ממני תשובה "מתנשאת". אם הגבתי בחוסר סבלנות כלפי הPsy הזה, זה פשוט כי הוא מתנהג כמו שמוק ואז מצפה לתגובות רלוונטיות.
וכשכתבתי שמצחיק אותי שאתם באים אליו ואומרים לו "זו דוגמא שלא תעבוד", זה באמת מצחיק אותי - הדוגמא הזאת כבר עבדה בשביל המון אנשים, אני מוכן להביא דוגמאות מיוטיוב, בלוגים, אפילו בטלויזיה (The Pickup artist Vh1).
התרגום אולי נראה לכם גס, ועם זה הסכמתי לגמרי.
הצלחה נמדדת לפי כמה סטים פתחת, כמה מטרות שרצית סגרת מתוך הסטים האלה. אנשים לא משלמים אלפי שקלים בשביל שמישהו יגיד להם "למצוא את עצמם" בשטח, אנשים משלמים בשביל ללמוד להצליח עם בנות. אם הם לא מצליחים עם בנות עד עכשיו, כנראה ש"להיות עצמם" לא עובד.
אז אני מאוד בעד שיפור עצמי, אבל אם להגיד כמה רוטינות בשביל לא להתחיל לגמגם מול בחורות בהתחלה זה מה שצריך, אז היי זה מה שצריך. אני אמרתי בעצמי שזה חומר מאוד בסיסי לפי דעתי, זו תבנית שיכולה לעשות סדר בראש במקום שחומרים אחרים לא מצליחים בו. תקרא את התגובות שלי בדף הראשון..
נראה לי שפשוט לא הבנת אותי. אני לא חושב שבגלל שזה עבד בשבילי זה יעבוד בשביל כולם, אני חושב שבגלל שזה עבד בשביל המון אנשים, וגם בשבילי (אני מאמין בליצור רוטינות משלך, פשוט בגלל שהן אמינות יותר ויהיה לך יותר קל להגיד אותן...) אז אי אפשר להגיד שזה "לא עובד".
וואו אין לי כוח לקרוא הכל אני מנחש שהגנת על כבודך וניסית להסביר לי את הגישה שלך
קראתי קצת מהסוף ואני יכול להגיד לך שכל האנשים האלו שמשלמים אלפים זאת הסיבה שזה כל כך מצליח (לא בתור שיטה אלא בתור פוש) הבן אדם עכשיו שילם אלפי שקלים על משהו אז בטח שזה יעבוד לו מי שמוציא כל כך הרבה כסף לא משנה על מה ימצא דרך לגרום למה שכביכול הוא למד שם איכשהו לעבוד לטובתו..
בעצם מה שאני מנסה להסביר זה שזה לא משנה מה יגידו לו שם עצם העובדה שהוא השקיע על זה כסף תתן לו פוש להצליח לכן השיטה כעצם שיטה היא לא מה שבאמת מועיל לו אלא החשש להיכשל למרות שהוא ביזבז על זה זמן וכסף
נערך לאחרונה על ידי Ori; 09-02-2010 בשעה 21:52.
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
חחחח שוב עם "הגישה שלי", אין לי שום קשר לגישה שהוא הראה פה. משום מה קיבלת
עלי איזשהו רושם שאני נלחם על השיטה שאני משתמש בה, למרות שאני בעצמי
אמרתי מההתחלה של הפוסט שהשיטה בסיסית, ושיש דרכים טובות יותר...
אתה טועה בנוגע לכל הסיפור עם הכסף ואין לי כוח להכנס לזה.
אבל דוגמא קצרה ואני מסיים - שילמתי על קורס פסיכומטרי, ולימדו אותי שיטה מחורבנת לפתור תרגיל, אני אפסיד נקודות. יש 4 שיטות נכונות, אבל מספיק שלמדתי שיטה אחת גרועה, ולא משנה כמה אני אנסה לגרום לה לעבוד כי שילמתי, היא תכשל.
חחח אין לי מה "להגן" על כבודי.. כאילו אני אפגע אם לא תסכימו איתי או משהו...
לא יודע מה עשיתם פה מהרוטינות שהוא הביא סה"כ זה מילים כמו כל מילים אחרות שתגיד , נכון שהן באו ליצור משו וזה לא הכי מקורי אבל להגיד שזה לא עובד זאת שטות,זה לא שתגידו רוטינה והבחורה תגיד לכם "בוא עכשו תזיין אותי " אבל כמו כל משחק רגיל שתשחקו ויהיה טיפה צחוקים יקרב בינכם אפילו קרב אגודלים פשוט.
אתם גם מוזמנים לתרגם את זה כאוות נפשכם... איך שטוב לכם, כך תעשו.
של החיים:] אחלה של דבר אחי רוב הדברים מסודרים לפי הסדר ובקצרה תודה![]()
בקרוב המשך, יותר רוטינות, יותר הסברים ואולי קצת NLP.
כל הכבוד, אני חושב שזה יועיל לרבים ויפתח להרבה אנשים את הדרך.
בנוגע לדיון שרץ פה אם נכון או לא נכון לעשות את זה, הרבה אנשים לא מבינים את המהות של Inner Game ובניית בטחון עצמי, והם צריכים שידריכו אותם צעד אחר צעד, והנושא הזה עוזר ומכוון מאוד, לדעתי הוא יכול לשמש הרבה משתמשים בהתחלה כדי לבנות עמוד שדרה ולהתקדם הלאה.
חזק ואמץ.