קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קנייה] עושה באנרים לעומד פייסבוק (בעברית) | תציעו
    על ידי BazingaDesign בפורום קנייה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-04-2011, 08:19
  2. [סרטון] הולי קמולי מה פנאטיות דתית עושה לאנשים
    על ידי xyossizx בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 13-11-2010, 23:02
  3. מה הפייסבוק עושה לאנשים
    על ידי SkyAgric בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 23-10-2010, 11:40
  4. [סרטון] מה שפייסבוק עושה לאנשים
    על ידי ZiNeriya בפורום סרטונים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 11-10-2009, 03:46
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 108

מה פייסבוק עושה לאנשים

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ברירת מחדל מה פייסבוק עושה לאנשים

פתחתי את האשכול, כי פשוט אני עובר בין אנשים בפייסבוק ונשבר לי הזין. שמעתי 'קנאק' כזה במכנסיים.
    אולי רוב האנשים לא יבינו אותי כאן, כי הם בני שבע, אבל אולי קומץ קטן כמו אורי ושאר הזקנים או הנבונים יצליחו לקלוט. או שאולי מאוחר מדי?

פעם, לא ידעתי מה זה פייסבוק. עידן התמימות, נשבע לכם. שמעתי שלכולם יש את זה. "אני אעלה את זה לפייסבוק". "אחי! זה לפייסבוק". "חיפשת אותך בפייסבוק".
    יא בן זונה, אין לך טלפון? לא ביקשתי טלפון חוגה, או כוסות קוטג'. אני לא בן 60. אבל לשבת כל היום מול המחשב, ולפייסבק אנשים בצ'אט, ולהגיב על תמונה של צל של מישהי "יואאאאאאאאאאאאאאאא 100ממת שכמווווווך אדוניי ישמור" למרות שלא רואים לה את הפנים, זה גורם לי לרצות לירות בכ"כ הרבה אנשים.

ישבתי בספרייה של האוניברסיטה לא מזמן, וישבה מישהי לידי, חמודה כזאת.
    היא קמה, "סליחה, אתה יכול לשמור לי שאני הולכת?"
    "על הדברים?"
    "לא, על החווה בפייסבוק. אני לא רוצה שזה ינבול לי".
    פ-ו-ס-ט-מ-ה.
    מילא זה רק היא.
    חברים טובים שלי, אנשים אינטלגנטיים, באים אליי הביתה.
    "נועם בוא נצא".
    "רגע, אני חייב להראות לך תמונה שתומר העלה".

למי איכפת יא קאקות? מה איבדנו תקשורת? אני עולה למעלה, ואני רואה את אחי הקטן בן 10! בן 10 עם החווה ועם עוד 30 אנשים בצ'אט של הפייסבוק שעיקרו זה "מה חדש, אין הרבה, מה איתך, אין הרבה, אין לי חיים, גם לי, וואי וואי איזה מסיבה".
    הקמתי פייסבוק, מפוברק. בשם בוגי סלע. רק כדי לקבל תמונות מאחותי. זה הכול. אבל אני פשוט רואה איך אנשים מבלים בזה, עם חוות ומבחנים מטומטמים שכאלה ואם אתה רע, או מורעל צבא? או יהודי? או בי-סקסואלי חצי אתיופי חצי לבנוני? יש לנו קבוצה בשבילך. אה וגם מבחן.

כל מקום שאני נכנס בפייסבוק של אחי, אני רואה תמונות של ילדים בני תשע או עשר עם משקפי שמש, מנסים להיות לירן דנינו הבא. איזה קאקרים. פשוט הדור הזה יותר מחורבן משירותים טורקים. למה לעזאזל לדבר עם בן אדם שמונה שעות ביום באייסיקיו או בפייסבוק במקום ללכת אליו הביתה ולפגוש אותו?! ארצות מרוחקות, אילת וצפון, מרחקים, הבנתי. אבל אתה מדבר עם אנשים שראית לפני שנייה, מוסיף חברים שלך בפייסבוק שאתה לא מכיר, מה זה החארטה הזה?

הדור הזה באמת הולך להתחרבן, כל הילדים בני חמש-עשרה הולכים לגדול להיות קקות מפונקים וערסוואתים בשקל. הילדים בני עשר כבר יורידו את הרף, אז זה בסדר.

וכל מי שקורא לי זקן מטומטם, עוד שבועיים אני מתגייס אז על הזין שלי
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

2. קישורים ממומנים

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

אין אחי כל מילה בסלע באמת..
    אני חיב להודות שצחקתי די הרבה שקראתי את הפוסט הזה שלך אבל המציאות באמת מצחיקה!
    אנשים איבדו כל קשר למציאות כל החיים שלהם נמצאים במחשב ואם זה לא במחשב הם חסרי אונים לא מסוגלים לתפקד זה מגיע למצב של אימפוטנטיות חברתית, אם הנושא הוא לא פייסבוק או איזה משחק מחשב חדש או לא יודע מה איזה חְרע אמו אחר אז אין להם נושא שיחה והם ישובים בשקט עד שהאדיוט התורן מתחיל לספר על זה שהוא הפסיד 6K בפייסבוק והוא בדיכאון ולא בא לו לצאת מהבית (כי הוא רוצה להשגיח על החווה שלו כדי שלא תהיה לו סיבה אמיתית להתאבד) וזה יותר מזה אנשים פשוט הופכים להיות עבדים לקופסא סדר היום שלהם נקבע לפיה ואם היא לא הייתה קיימת כבר היה עדיף שהם לא היו נולדים כי איזה סיבה יש לחיות אם לא הגדלת את החווה שלך בעוד 40 סנטימטרים וירטואלים..

אז הנה המסר שלי לעולם צאו מהטראנס הזה יש שמש בחוץ יש יצורים שאשכרה נושמים אויר, לכו תמצאו לכם תעסוקה שלא כוללת יותר מידי לחיצות חסרות משמעות על העכבר או המקלדת כדי לראות איזה אדיוט רוקד ביוטיוב!!
    ויוה לויקטורייה! יחי המהפכה..

וואי אחי כתבתי יותר מידי בטח הפרה של בחווה מתה יאללה אני זזתי לבדוק אם לא הפסדתי איזה דולר בפוקר
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-02-2010 בשעה 03:25.

Subaru Rally Team Member
    VTK Project
    האוואטר של SkyAgric
    לייקים
    11
    נקודות
    204
    משפט מחץ
    ההיסטוריה תהיה אדיבה כלפיי, מכיוון שאני עומד לכתוב אותה.

חחחחחחחחח פוסט מעניין ביותר למרות שיש לי פייסבוק אני נכנס פעם ב חודש כדי לראות תמונות מהטיול שאני ואחברי עושים בשתבות בשטח
    אני בן 22 ואני מתעסק אם מחשבים מגיל קטן מאוד אבל על דבר אחד בחיים אני לא יותר
    על תקשורת בין אנשים ולא תקשורת וירטואלית
    אני יושב אם חברים בארומה או בכל מקום אחר על קפה מדבר איתם שואל לשלומם וכו...
    אני לא צריך לדבר איתם במחשב ולהכנס לפייסבוק כדי לשאול מה הם עושים
    אני פשוט מתקשר וקובע שאנכנו הולכים היום לככה וככה
    מרוב העבודה על הברזל הזה שנקרא מחשב אני ממש מרגיש חרא לשבת על ידו בשעות הפניי שלי מהלימודים

אז לכל מכורי המחשב צאו בחוץ יש עולם יפה
    שמש וגשם ועוד כמה דברים שאי אפשר להעביר בתמונות
    נערך לאחרונה על ידי SkyAgric; 15-02-2010 בשעה 03:49.

ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי

דובדבן נוב 05
    כבוד עד המוות

משתמש כבוד
    לייקים
    1
    נקודות
    268
    משפט מחץ
    מה שלא הולך בכח, ילך ביותר כח

יש משהו בזה אבל פייסבוק עדיין נחמד, במיוחד לאנשים בגלי/גילך
    יענו סיימנו ללמוד, הרוב התגייסו כבר
    זאת הדרך היחידה או הקלה יותר לשמור על קשר
    תאכלס, איזה פעמיים בשבוע מארגנים איזה יצאה לאיזה פאב כל החברה שלמדת איתם איזה 6 שנים ובחייאת דינו אף אחד לא ירים טלפון ל200 איש לארגן יצאה כזאת
    ברור שאם אני צריך משהו מחבר אני ירים טלפון ולא ישלח לו הודעה בפייסבוק
    אבל זאת אחלה דרך להתעדכן בדברים שקורים עם חברים שלך, לראות שהבנאדם הכי שמוק בשיכבה שלך שבחיים לא חשבת שיצא ממנו משהו פיתאום רושם סטטוס "קורס טייס, עייף אחרי 21 "
    או הבנאדם הכי שמן בעולם שלמד איתך ואמרת מקסימום יסיים טבח או איזה מאבטח מתקנים בחצור רושם סגול לא יורד במים
    פייסבוק זה לא לדבר עם חברים קרבים שלך כי אותם אני רואה כל ערב
    בקיצור, פייסבוק יכול להיות ממש שפעה אבל גם דבר נחמד מאוד

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי -Ron- צפיה בהודעה
    יש משהו בזה אבל פייסבוק עדיין נחמד, במיוחד לאנשים בגלי/גילך
    יענו סיימנו ללמוד, הרוב התגייסו כבר
    זאת הדרך היחידה או הקלה יותר לשמור על קשר
    תאכלס, איזה פעמיים בשבוע מארגנים איזה יצאה לאיזה פאב כל החברה שלמדת איתם איזה 6 שנים ובחייאת דינו אף אחד לא ירים טלפון ל200 איש לארגן יצאה כזאת
    ברור שאם אני צריך משהו מחבר אני ירים טלפון ולא ישלח לו הודעה בפייסבוק
    אבל זאת אחלה דרך להתעדכן בדברים שקורים עם חברים שלך, לראות שהבנאדם הכי שמוק בשיכבה שלך שבחיים לא חשבת שיצא ממנו משהו פיתאום רושם סטטוס "קורס טייס, עייף אחרי 21 "
    או הבנאדם הכי שמן בעולם שלמד איתך ואמרת מקסימום יסיים טבח או איזה מאבטח מתקנים בחצור רושם סגול לא יורד במים
    פייסבוק זה לא לדבר עם חברים קרבים שלך כי אותם אני רואה כל ערב
    בקיצור, פייסבוק יכול להיות ממש שפעה אבל גם דבר נחמד מאוד
    אתה מדבר על מצב שקיימת בו מידה, אבל המציאות שונה בהרבה מהמצב שאתה מתאר אנשים פשוט איבדו שליטה על החיים שלהם בגלל השירותים הללו הם ממש משועבדים למכונה לא צחקתי שאמרתי שסדר היום שלהם נבנה בצורה כזאת שתתאים להרגלי הגלישה שלהם בחווה או בפייסבוק..
    המחלה הזאת רק מתפשטת ומתפשטת והדבר שהכי עצוב בכל הסיפור הזה הוא שאף אחד לא מתכוון לעצור את זה וחבל כי זה באמת פוגע בתרבות שלנו בילדים שלנו והכי חשוב בנו עצמנו היה ימים שילדים שיחקו משחקים טפשיים כמו תופסת רכבו על אופניים, היום תראה לי ילד אחד שיעדיף לצאת החוצה על פני לשחק במחשב או לצפות בטלוויזיה זה כבר כמעט לא קיים כל התרבות שלנו דפוקה!
    ותכלס זה לא פייר להאשים את הפייסבוק, כי התופעה הזאת התעוררה הרבה לפניו אולי הוא מהווה אבן דרך משמעותית במידרון הזה אבל הוא לא הגורם.
    אם לא נתעורר בזמן אנחנו באמת נידון את עצמינו להתנוונות חברתית ולעליה משמעותית במשברים בחיים שלנו אנחנו צריכים להתכופף ולהרים את הכפפה ולקחת את המושכות כמה שיותר מהר למען עתיד טוב יותר (וואו אני נישמע כאילו אני רץ לראשות הממשלה או משהו חח)

קיצור תכבו את המסך ותצאו לשחק תופסת או משהו
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 15-02-2010 בשעה 05:40.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

תגובות לאנשים הטובים

Ori
    לא תופס

Ron
    לומר לך את האמת, לך זה נחמד לראות בפייסבוק שהאפס של השכבה הוא טייס? לי זה נחמד לשמוע על זה מחבר טוב שאנחנו יושבים ומדברים בזמן נסיעה באוטו שלו סתם הקפות של העיר, רק כדי לדבר פנים מול פנים.
    רוב האנשים אומרים שזו דרך קלה לשמור על קשר, אז שיתאמצו לשמור על קשר אחר אם כל כך רוצים.
    הבן אדם מתגייס, הוא לא נוסע לחו"ל. וזה בדיוק מה שאני מדבר עליו. אנשים לא קשורים שמדברים אחד עם השני רק מתוך ההרגשה של 'יש לי הרבה חברים במציאות כמו בפייסבוק' וזה פשוט דופק קשרי אנוש.
    אבל אני מבין מה אתה אומר על הצד החיובי של הפייסבוק, אני פשוט לא רואה אותו.

SkyAgric
    חכה חכה,ההתמכרות תגיע. כשתהיה בודד, והשוקו החם לא יהיה מספק בשבילך.. וגשם בחוץ.. סתם אחי התחלתי פה סצנה של סרט הומואירוטיקה

בואנה אני שמח שיש לי תגובות של אנשים מעל גיל תשע. באימא שלי נראה לי אני אפתח אשכולות רק בשתיים בבוקר
    נערך לאחרונה על ידי Rolsrois; 15-02-2010 בשעה 06:29.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    תגובות לאנשים הטובים

Ori
    לא תופס

Ron
    לומר לך את האמת, לך זה נחמד לראות בפייסבוק שהאפס של השכבה הוא טייס? לי זה נחמד לשמוע על זה מחבר טוב שאנחנו יושבים ומדברים בזמן נסיעה באוטו שלו סתם הקפות של העיר, רק כדי לדבר פנים מול פנים.
    רוב האנשים אומרים שזו דרך קלה לשמור על קשר, אז שיתאמצו לשמור על קשר אחר אם כל כך רוצים.
    הבן אדם מתגייס, הוא לא נוסע לחו"ל. וזה בדיוק מה שאני מדבר עליו. אנשים לא קשורים שמדברים אחד עם השני רק מתוך ההרגשה של 'יש לי הרבה חברים במציאות כמו בפייסבוק' וזה פשוט דופק קשרי אנוש.
    אבל אני מבין מה אתה אומר על הצד החיובי של הפייסבוק, אני פשוט לא רואה אותו.

SkyAgric
    חכה חכה,ההתמכרות תגיע. כשתהיה בודד, והשוקו החם לא יהיה מספק בשבילך.. וגשם בחוץ.. סתם אחי התחלתי פה סצנה של סרט הומואירוטיקה

בואנה אני שמח שיש לי תגובות של אנשים מעל גיל תשע. באימא שלי נראה לי אני אפתח אשכולות רק בשתיים בבוקר
    מה זאת אומרת לא תופס?
    יענו לא הבנתי את מהות האשכול או שזה לא נוגע אלי?

משתמש כבוד האוואטר של OzzY
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    51
    נקודות
    423
    משפט מחץ
    Walk On ,With Hope, In Your Heart, And You'll Never Walk Alone, You'll Never Walk Alone!

כי אתה הסכמת איתו ב100 אחוז אז אין צורך להגיב לתגובות שלך.
    בגדול אני מסכים שהדור הזה אוהב את המחשב והרבה אבל בחיאת אחי, אל תשכח שאנחנו דוגלים בקדמה ואין מה לעשות זה חלק מהדברים.
    אז הילדים של היום לא משחקים תופסת, הם משחקים קול אוף דיוטי. מישהו אמר שזה דבר רע?
    אני לא רואה כרגע הוכחה שנפגעת יכולת הפיסית, המנטלית או הקוגניטיבית מהעניין הזה.
    ופייסבוק? בהחלט דרך קלילה לשמור על קשר. הכל בפרופורציה כמו שהדגשת, לא כל הזמן ולא עם כל אחד, אבל אין סיבה לבטל את זה בפה אחד על סמך זה שאתה פשוט לא מעדיף לדבר בצ'ט מאשר פנים מול פנים.

Whose shaded man's blood,
    by man shall his blood be shed.
    Orphaned Land, Genesis
    TomeR says:
    ספר לי משו
    ישי says:
    אני גיי

הכל בגלל שהם הוציאו גרסא עברית ואז הגיעו כל הערסים והפרחות של המקושרים

Subaru Rally Team Member
    VTK Project
    האוואטר של SkyAgric
    לייקים
    11
    נקודות
    204
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי OzzY צפיה בהודעה
    כי אתה הסכמת איתו ב100 אחוז אז אין צורך להגיב לתגובות שלך.
    בגדול אני מסכים שהדור הזה אוהב את המחשב והרבה אבל בחיאת אחי, אל תשכח שאנחנו דוגלים בקדמה ואין מה לעשות זה חלק מהדברים.
    אז הילדים של היום לא משחקים תופסת, הם משחקים קול אוף דיוטי. מישהו אמר שזה דבר רע?
    אני לא רואה כרגע הוכחה שנפגעת יכולת הפיסית, המנטלית או הקוגניטיבית מהעניין הזה.
    ופייסבוק? בהחלט דרך קלילה לשמור על קשר. הכל בפרופורציה כמו שהדגשת, לא כל הזמן ולא עם כל אחד, אבל אין סיבה לבטל את זה בפה אחד על סמך זה שאתה פשוט לא מעדיף לדבר בצ'ט מאשר פנים מול פנים.

בו אני איתן לך תגובה למה זה כן שינוי פיזי
    [ame="http://www.youtube.com/watch?v=hOSWWfINUrM"]YouTube- ‫הרב קיספי‬‎[/ame]

כל ילד היום יכול להיות גובה חובות
    הם לא זזים מהמחשב בגודל של דוד 120 ליטר

דובדבן נוב 05
    כבוד עד המוות

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

מסכים ב 100%.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    חסוי :
    לייקים
    0
    נקודות
    100
    משפט מחץ
    Gambling is my life

פשוט הדור הזה יותר מחורבן משירותים טורקים
    פשוט צודק !

אני גם רשום לפייסבוק אבל אני ניכנס פעם ב... ואני לא מושפע מכל החרטה הזה !
    כל עזרה\פניה\יעוץ בקשר למשחק או לכל דבר אחר אתם מוזמנים לשלוח לי ה"פ

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ

SkyAgric
    חחחחחחחחחחחחחח פשוט ענק אחי. נראה לי שזה הקטע הכי טוב שלהם הם בדרך כלל לא מצחיקים
    Ozzy
    מה אחי, אתה ראית את האמריקאים? בגלל שכאן זו תרבות מזרח-תיכונית-מערבית שכזאת, שבה זה מקובל ופנאן ללכת לים, להשתזף, לשחק מטקות, לעסוק בספורט.
    תראה את האמריקאים, זה משהו מפחיד. שלושים אחוז מהאוכלוסייה שלהם (ואני אופטימי) היא במשקל יתר.
    גבר לנו יש מזל וגנים טובים, זה הכול.
    ואני לא פוסל משחקי מחשב, זה ביזבוז זמן וכל זה אבל על הזין שלי, זה כיף. מי לא הרג שבעים זונות בGTA או שיחק בAdventrues Dave, הבנאי הנשנש שאוסף יהלומים בקפיצות של ארנב?
    אבל פייסבוק וצ'אטים למינהם מגעילים לי את הנשמה. איך אנשים מתמכרים לשטויות של לא רק להתכתב, אלא גם כל הסימפוזיון שכתבתי בהתחלה ואין לי כוח לחזור עליו.

Ori
    אורי יא מדרוב אמרת תופסת, אני לא תופס! מה אתה לא זורם איתי?

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    SkyAgric
    חחחחחחחחחחחחחח פשוט ענק אחי. נראה לי שזה הקטע הכי טוב שלהם הם בדרך כלל לא מצחיקים
    Ozzy
    מה אחי, אתה ראית את האמריקאים? בגלל שכאן זו תרבות מזרח-תיכונית-מערבית שכזאת, שבה זה מקובל ופנאן ללכת לים, להשתזף, לשחק מטקות, לעסוק בספורט.
    תראה את האמריקאים, זה משהו מפחיד. שלושים אחוז מהאוכלוסייה שלהם (ואני אופטימי) היא במשקל יתר.
    גבר לנו יש מזל וגנים טובים, זה הכול.
    ואני לא פוסל משחקי מחשב, זה ביזבוז זמן וכל זה אבל על הזין שלי, זה כיף. מי לא הרג שבעים זונות בGTA או שיחק בAdventrues Dave, הבנאי הנשנש שאוסף יהלומים בקפיצות של ארנב?
    אבל פייסבוק וצ'אטים למינהם מגעילים לי את הנשמה. איך אנשים מתמכרים לשטויות של לא רק להתכתב, אלא גם כל הסימפוזיון שכתבתי בהתחלה ואין לי כוח לחזור עליו.

Ori
    אורי יא מדרוב אמרת תופסת, אני לא תופס! מה אתה לא זורם איתי?
    אה חחחחחחחחח הבנתי אותך יא נעלול

Subaru Rally Team Member
    VTK Project
    האוואטר של SkyAgric
    לייקים
    11
    נקודות
    204
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    אה חחחחחחחחח הבנתי אותך יא נעלול

קציצה אס חאב תעביר +
    קציצה אתה צריך גובה חובות?
    בו תיראה איזה בבון יש לי פה זה כמו דוד שמש אם רגלים =)

דובדבן נוב 05
    כבוד עד המוות

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:09.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,985 | הודעות: 8,173,572 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect